Projectupdate: Dakproject op Defensielocatie Casco 1 bereikt nieuwe mijlpaal!

Herinner je je ons fantastische dakproject op defensielocatie Casco 1 nog? Ontdek de laatste updates van deze spannende dakrenovatie! Met nieuwe foto's van de vernieuwde lichtstraten en een voltooide dakbedekking, zijn we nu bezig met de laatste taken. Samen met het Rijksvastgoedbedrijf en andere partners zetten we ons in om dit project succesvol af te ronden. Lees verder voor alle details!
2023-06-20

Het 6.600 m2 grote dak is inmiddels prachtig vernieuwd, inclusief de lichtstraten. Als onderdeel van de oorspronkelijke opdracht zijn de dakwerkzaamheden en de vernieuwing van de lichtstraten succesvol afgerond. Er resten nu nog enkele aanvullende werkzaamheden als meerwerk. Momenteel ronden we de bliksemafleiding af, en zodra dit voltooid is, is het project helemaal klaar!

Complete plaatje

Heb je de nieuwe foto’s al gezien die zijn toegevoegd aan de projectpagina van dit mooie project? De oude foto’s met de oude lichtstraten zijn aangevuld met deze nieuwe foto’s waarop je duidelijk kunt zien hoe de oude lichtstraten plaats hebben gemaakt voor de vernieuwde lichtstraten. Zo willen we jullie een compleet beeld geven van de verbeterde dakbedekking en isolatie op defensielocatie Casco I.

Nieuwsgierig geworden? Klik hier en neem snel een kijkje op onze projectpagina voor het totale plaatje!

Dakproject voltooid

Met deze update willen we bevestigen dat de dakwerkzaamheden zijn voltooid, maar dat er nog enkele aanvullende werkzaamheden moeten worden uitgevoerd. We werken hard om het project binnen de gestelde deadline af te ronden en zijn ontzettend blij met de verbeteringen die zijn doorgevoerd aan het dak van Casco I.

Succesvolle samenwerking

Bij Klomp hechten we grote waarde aan samenwerking en betrokkenheid bij al onze projecten. Voor het renovatieproject van het 6.600 m2 grote dak op de staalwerkplaats van defensielocatie Casco 1 hebben we nauw samengewerkt met belangrijke stakeholders, waaronder het Rijksvastgoedbedrijf, Directie Materiële Instandhouding (DMI), Lemo Koepels, KTR3 en ACN. Dankzij deze intensieve samenwerking konden we de benodigde kennis, ervaring en middelen bundelen om het dakrenovatieproject succesvol af te ronden. We hebben regelmatig overlegd, technische uitdagingen besproken en gezamenlijk oplossingen gevonden om het beste resultaat te behalen. Het is inspirerend om te zien hoe verschillende partijen met hun unieke expertise hebben bijgedragen aan de verbetering van het dak van Casco 1.

Bij Klomp zijn we trots op ons vermogen om effectieve samenwerkingsverbanden te creëren en te onderhouden. We geloven dat dit de sleutel is tot het behalen van succesvolle resultaten en het realiseren van duurzame oplossingen voor onze klanten.

Blijf ons volgen voor meer mooie projecten zoals deze!

dakrenovatie #isolatieproject #verduurzamen #efficiëntie #dakisolatie #lichtstraten #daktechniek #dakrenovatie #verduurzaming #werkcomfort #samenwerking #vakmanschap #energie #dakproject #defensie

Lees meer:

feb, 16, 2024

Doneer! Steun Martin Jonker in Muskathlon Mozaiek Kenia 2024

Vandaag staat Martin Jonker, de broer van onze Klomp projectleider Willem Jonker, hier op onze eigen binnenplaats achter de kibbelingkar kibbeling te bakken! Maar achter dit smakelijke tafereel schuilt een diepere betekenis. Het is een uitnodiging tot actie voor zijn aankomende uitdaging tijdens de Muskathlon Mozaiek Kenia. Lees verder om te ontdekken hoe zijn hardloopavontuur in Kenia de kracht heeft om levens te veranderen en hoe ook jij hieraan kunt bijdragen.
circulair duurzaam
nov, 27, 2023

Samenwerken aan een circulaire economie

Klomp werkt als verduurzamingspartner elke dag opnieuw aan de verduurzaming van huishoudens en bedrijven. We zorgen voor goed geïsoleerde daken, voor duurzame energiesystemen en voor zuinige installaties. Ook in de realisatie van deze verduurzamingsoplossingen blijven we -zoals onze pay-off belooft- doordacht duurzaam. Dat betekent dat we afvalstromen scheiden, zoveel mogelijk inzetten op recycling en hergebruik, bewust kiezen voor gelijkgezinde samenwerkingspartners en altijd aandacht hebben voor innovatie op dit gebied. Want we doen al veel goed, maar het kan nog beter.
Biobased Isolatie
nov, 21, 2023

Inspirerende Dag bij C-Creators: Samenwerking voor duurzame biobased isolatie

In een succesvolle bijeenkomst bij C-Creators stonden woningcorporaties, producenten en ketenpartners zij aan zij met als gemeenschappelijk doel de grootschalige toepassing van biobased isolatie. De focus lag niet alleen op het bieden van een comfortabeler thuis voor huurders in de sociale sector en het verlagen van energiekosten, maar ook op het streven naar een duurzamere toekomst. Lees hier het volledige artikel voor een diepgaand inzicht in onze gezamenlijke inspanningen.
nov, 21, 2023

Interview met Tom : Van 15 jaar NT2 onderwijs naar Applicatiebeheer

Bij Klomp zijn we altijd op zoek naar professionals die ons team komen versterken. Deze keer hebben we de eer om Tom van Haaster, onze nieuwe Functioneel Applicatiebeheerder, aan jou voor te stellen. Tom heeft een indrukwekkende achtergrond en heeft onlangs de overstap gemaakt naar Klomp. In dit interview vertelt hij ons meer over zijn achtergrond, zijn motivatie en zijn ervaringen tot nu toe bij Klomp. Lees verder.
nov, 14, 2023

Mike Wiersma viert zijn officiële 1-jarig jubileum bij Klomp

Bij Klomp vieren we het éénjarig jubileum van Mike Wiersma als officiële medewerker. Deze mijlpaal is extra speciaal omdat het een beloning is voor het succesvol behalen van het diploma Eerste Monteur niveau 3 via het IW Leren & Werken-traject vanuit Klomp. Nadat hij vorig jaar zijn diploma behaalde, trad hij in dienst bij Klomp. Mike heeft niet alleen zijn technische vaardigheden verder ontwikkeld, maar heeft ook overtuigend aangetoond dat doorzettingsvermogen en een passie voor het vak de sleutels tot succes zijn. Lees verder om meer te ontdekken.
warmtepomp
nov, 17, 2023

Duurzaam vastgoedbeheer: Warmtepompsystemen en WKO

In een tijd van toenemende nadruk op duurzaamheid en groeiende vraag naar milieuvriendelijke oplossingen staan vastgoedbeheerders voor de uitdaging om gebouwen efficiënter te verwarmen en te koelen. Ontdek in dit artikel de voordelen en mogelijkheden van warmtepompsystemen en warmte- en koudeopslag (WKO) voor duurzaam vastgoedbeheer, met positieve effecten op zowel het milieu als de kosten en waarde van vastgoed.