Projectupdate: Dakproject op Defensielocatie Casco 1 bereikt nieuwe mijlpaal!

Herinner je je ons fantastische dakproject op defensielocatie Casco 1 nog? Ontdek de laatste updates van deze spannende dakrenovatie! Met nieuwe foto's van de vernieuwde lichtstraten en een voltooide dakbedekking, zijn we nu bezig met de laatste taken. Samen met het Rijksvastgoedbedrijf en andere partners zetten we ons in om dit project succesvol af te ronden. Lees verder voor alle details!
2023-06-20

Het 6.600 m2 grote dak is inmiddels prachtig vernieuwd, inclusief de lichtstraten. Als onderdeel van de oorspronkelijke opdracht zijn de dakwerkzaamheden en de vernieuwing van de lichtstraten succesvol afgerond. Er resten nu nog enkele aanvullende werkzaamheden als meerwerk. Momenteel ronden we de bliksemafleiding af, en zodra dit voltooid is, is het project helemaal klaar!

Complete plaatje

Heb je de nieuwe foto’s al gezien die zijn toegevoegd aan de projectpagina van dit mooie project? De oude foto’s met de oude lichtstraten zijn aangevuld met deze nieuwe foto’s waarop je duidelijk kunt zien hoe de oude lichtstraten plaats hebben gemaakt voor de vernieuwde lichtstraten. Zo willen we jullie een compleet beeld geven van de verbeterde dakbedekking en isolatie op defensielocatie Casco I.

Nieuwsgierig geworden? Klik hier en neem snel een kijkje op onze projectpagina voor het totale plaatje!

Dakproject voltooid

Met deze update willen we bevestigen dat de dakwerkzaamheden zijn voltooid, maar dat er nog enkele aanvullende werkzaamheden moeten worden uitgevoerd. We werken hard om het project binnen de gestelde deadline af te ronden en zijn ontzettend blij met de verbeteringen die zijn doorgevoerd aan het dak van Casco I.

Succesvolle samenwerking

Bij Klomp hechten we grote waarde aan samenwerking en betrokkenheid bij al onze projecten. Voor het renovatieproject van het 6.600 m2 grote dak op de staalwerkplaats van defensielocatie Casco 1 hebben we nauw samengewerkt met belangrijke stakeholders, waaronder het Rijksvastgoedbedrijf, Directie Materiële Instandhouding (DMI), Lemo Koepels, KTR3 en ACN. Dankzij deze intensieve samenwerking konden we de benodigde kennis, ervaring en middelen bundelen om het dakrenovatieproject succesvol af te ronden. We hebben regelmatig overlegd, technische uitdagingen besproken en gezamenlijk oplossingen gevonden om het beste resultaat te behalen. Het is inspirerend om te zien hoe verschillende partijen met hun unieke expertise hebben bijgedragen aan de verbetering van het dak van Casco 1.

Bij Klomp zijn we trots op ons vermogen om effectieve samenwerkingsverbanden te creëren en te onderhouden. We geloven dat dit de sleutel is tot het behalen van succesvolle resultaten en het realiseren van duurzame oplossingen voor onze klanten.

Blijf ons volgen voor meer mooie projecten zoals deze!

dakrenovatie #isolatieproject #verduurzamen #efficiëntie #dakisolatie #lichtstraten #daktechniek #dakrenovatie #verduurzaming #werkcomfort #samenwerking #vakmanschap #energie #dakproject #defensie

Lees meer:

Damsko Stephen Connell Waldy van Geenen
sep, 18, 2023

Damsko Duikt in de Wereld van Dakdekker Stephen Connell

De stad Amsterdam ontwaakte vanmorgen onder hevige onweersbuien die de straten verlichtten. Maar wat begon als een onstuimige ochtend, ontpopte zich tot een mooie ochtend met een bijzondere gebeurtenis. In dit nieuwsartikel nemen we je mee naar het centrum van de actie, waar moedige dakhelden, met in de hoofdrol onze eigen dakdekker Stephen Connell, een daklekkage trotseerden en een programmamaker van AT5 een onthullend verhaal vastlegde.
Tonnie Eier
sep, 15, 2023

Tonnie Eier: 12,5 Jaar Dakdekker bij Klomp en Een Echte Allround Vakman

Bij Klomp vieren we met trots een opmerkelijke mijlpaal: het 12,5-jarig jubileum van Tonnie Eier, een onmisbare kracht binnen ons team en een ware duizendpoot als dakdekker. Al meer dan een volledig decennium heeft hij onvermoeibaar gewerkt om onze daken te beschermen tegen de elementen en om complexe problemen op te lossen. Zijn toewijding en vakmanschap hebben Klomp en onze gewaardeerde klanten al die jaren in de hoogste mate van dienstbaarheid gehouden. Het is een moment van erkenning voor de bijdragen van Tonnie en een viering van zijn expertise in de wereld van dakbedekking.
Klomp Behaalt Opnieuw VCA**-Certificaat
sep, 11, 2023

Klomp Behaalt Opnieuw VCA **!

Klomp heeft opnieuw het VCA**-certificaat behaald, een erkenning van onze diepgewortelde toewijding aan veiligheid, gezondheid en duurzaamheid. Het certificaat gaat verder dan een symbolische prestatie; het belichaamt onze belofte aan klanten en partners om altijd de hoogste normen te handhaven. Richard Klaver, onze veiligheidsdeskundige, en Sandra Bruns, onze KAM-coördinator, delen inzichten in onze benadering, die verder gaat dan de standaardnormen. Dit nieuwsbericht nodigt u uit om meer te ontdekken over onze voortdurende inspanningen en hoe we samenwerken aan een veiligere en duurzamere toekomst. Lees het volledige verhaal op deze pagina. Samen maken we een verschil!
Interview Ted Smit
sep, 08, 2023

Terug naar Klomp: Ted’s Inspirerende Reis

In dit hartelijk interview met Ted Smit, onlangs benoemd tot Teamleider Projecten bij Klomp, onthult hij zijn diepgewortelde motivatie om terug te keren naar Klomp en zijn duidelijke visie op de toekomst van de organisatie. Ted deelt enthousiast zijn indrukken van positieve veranderingen binnen Klomp sinds zijn laatste verblijf en zijn actieve betrokkenheid bij essentiële projecten die de groei en het succes van Klomp voortstuwen.
sep, 07, 2023

Viering van Toewijding: Onze Geweldige Jubilarissen bij Klomp!

Deze maand vieren we bij Klomp de jubilea van Wouter, Moniek, en Jordi, die belangrijke mijlpalen in hun Klomp-carrière bereiken. Lees verder om te ontdekken hoe hun opmerkelijke groei, bijdragen aan ons team, en waardering voor de Klomp-familiecultuur hen onderscheiden. Klomp is meer dan een werkplek; het is een plek waar we samen groeien, leren en successen vieren.
Tectum Award 2023
sep, 04, 2023

Klomp Triomfeert bij TecTum Diploma-uitreiking in Dakbranche

Op de gedenkwaardige avond van 29 juni vond de jaarlijkse diploma-uitreiking plaats bij TecTum, het vooraanstaande instituut voor professionals in de dakbranche. Klomp werd met trots erkend als één van de hofleveranciers, met maar liefst vijf succesvolle afgestudeerden die hun welverdiende diploma’s in ontvangst namen. Deze feestelijke gelegenheid, die glans kreeg door de aanwezigheid van presentatrice Fresia Cousiño Arias die samen met prominenten uit de dakbranche (waaronder Edwin Klomp) de uitreiking verzorgde, benadrukt het cruciale belang van toewijding en educatie in de dynamische wereld van de dakbranche. Lees verder om meer te ontdekken over deze inspirerende avond vol prestaties en beloningen.