Projectupdate: Dakproject op Defensielocatie Casco 1 bereikt nieuwe mijlpaal!

Herinner je je ons fantastische dakproject op defensielocatie Casco 1 nog? Ontdek de laatste updates van deze spannende dakrenovatie! Met nieuwe foto's van de vernieuwde lichtstraten en een voltooide dakbedekking, zijn we nu bezig met de laatste taken. Samen met het Rijksvastgoedbedrijf en andere partners zetten we ons in om dit project succesvol af te ronden. Lees verder voor alle details!
2023-06-20

Het 6.600 m2 grote dak is inmiddels prachtig vernieuwd, inclusief de lichtstraten. Als onderdeel van de oorspronkelijke opdracht zijn de dakwerkzaamheden en de vernieuwing van de lichtstraten succesvol afgerond. Er resten nu nog enkele aanvullende werkzaamheden als meerwerk. Momenteel ronden we de bliksemafleiding af, en zodra dit voltooid is, is het project helemaal klaar!

Complete plaatje

Heb je de nieuwe foto’s al gezien die zijn toegevoegd aan de projectpagina van dit mooie project? De oude foto’s met de oude lichtstraten zijn aangevuld met deze nieuwe foto’s waarop je duidelijk kunt zien hoe de oude lichtstraten plaats hebben gemaakt voor de vernieuwde lichtstraten. Zo willen we jullie een compleet beeld geven van de verbeterde dakbedekking en isolatie op defensielocatie Casco I.

Nieuwsgierig geworden? Klik hier en neem snel een kijkje op onze projectpagina voor het totale plaatje!

Dakproject voltooid

Met deze update willen we bevestigen dat de dakwerkzaamheden zijn voltooid, maar dat er nog enkele aanvullende werkzaamheden moeten worden uitgevoerd. We werken hard om het project binnen de gestelde deadline af te ronden en zijn ontzettend blij met de verbeteringen die zijn doorgevoerd aan het dak van Casco I.

Succesvolle samenwerking

Bij Klomp hechten we grote waarde aan samenwerking en betrokkenheid bij al onze projecten. Voor het renovatieproject van het 6.600 m2 grote dak op de staalwerkplaats van defensielocatie Casco 1 hebben we nauw samengewerkt met belangrijke stakeholders, waaronder het Rijksvastgoedbedrijf, Directie Materiële Instandhouding (DMI), Lemo Koepels, KTR3 en ACN. Dankzij deze intensieve samenwerking konden we de benodigde kennis, ervaring en middelen bundelen om het dakrenovatieproject succesvol af te ronden. We hebben regelmatig overlegd, technische uitdagingen besproken en gezamenlijk oplossingen gevonden om het beste resultaat te behalen. Het is inspirerend om te zien hoe verschillende partijen met hun unieke expertise hebben bijgedragen aan de verbetering van het dak van Casco 1.

Bij Klomp zijn we trots op ons vermogen om effectieve samenwerkingsverbanden te creëren en te onderhouden. We geloven dat dit de sleutel is tot het behalen van succesvolle resultaten en het realiseren van duurzame oplossingen voor onze klanten.

Blijf ons volgen voor meer mooie projecten zoals deze!

dakrenovatie #isolatieproject #verduurzamen #efficiëntie #dakisolatie #lichtstraten #daktechniek #dakrenovatie #verduurzaming #werkcomfort #samenwerking #vakmanschap #energie #dakproject #defensie

Lees meer:

bewonersavond renovatie
jun, 27, 2024

Bewonersavond renovatie in Krommenie

De bewonersavond renovatie in Krommenie was ondanks het warme weer, een groot succes. KBK, Parteon en ons team hadden het genoegen de bewoners van de Blauwe Arendstraat en Pelikaanstraat te informeren over de komende verbeter- en onderhoudswerkzaamheden van de huurwoningen.
Toolbox Meeting voor onze dakdekkers. Veiligheid en Vooruitblik
mei, 30, 2024

Uitgelicht: Veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid

De veiligheid van onze medewerkers staat binnen Klomp absoluut op één. Zeker binnen onze branche is de afdeling Veiligheid altijd in beweging. Iedere dag weer doen wij er alles aan om zowel ons kwaliteitsmanagementsysteem als milieumanagementsysteem op topniveau te houden. En dit gaat verder dan alleen het behalen van belangrijke certificaten. Veiligheidskundige Richard legt uit wat hier allemaal bij komt kijken.
Gemeente Utrecht sluit 12-jarige RGS raamovereenkomst met vaste partners! Als Klomp bv en KlompDaktechniek mei 2024
mei, 23, 2024

Klomp sluit doordacht duurzame samenwerking van 12 jaar met Gemeente Utrecht

apr, 02, 2024

Klomp Open Bedrijvendag: Vrijdag 19 april 2024!

Op vrijdag 19 april 2024 zet Klomp haar deuren weer open voor alle belangstellenden. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de techniek? Of wil je als omwonende weten hoe het er bij ons aan toegaat? Je bent van harte welkom in ons duurzame bedrijfspand aan de Digitaalstraat.
Ronald Olij nieuwe Operationeel Directeur Klomp

Ronald Olij, nieuwe Operationeel Directeur Klomp

Wij zijn verheugd u op de hoogte te stellen van een belangrijke ontwikkeling binnen Klomp. Graag kondigen wij aan dat Ronald Olij per 1 maart 2024 als Operationeel Directeur toetreedt tot het directieteam van Klomp.
feb, 16, 2024

Doneer! Steun Martin Jonker in Muskathlon Mozaiek Kenia 2024

Vandaag staat Martin Jonker, de broer van onze Klomp projectleider Willem Jonker, hier op onze eigen binnenplaats achter de kibbelingkar kibbeling te bakken! Maar achter dit smakelijke tafereel schuilt een diepere betekenis. Het is een uitnodiging tot actie voor zijn aankomende uitdaging tijdens de Muskathlon Mozaiek Kenia. Lees verder om te ontdekken hoe zijn hardloopavontuur in Kenia de kracht heeft om levens te veranderen en hoe ook jij hieraan kunt bijdragen.