Damsko Duikt in de Wereld van Dakdekker Stephen Connell

De stad Amsterdam ontwaakte vanmorgen onder hevige onweersbuien die de straten verlichtten. Maar wat begon als een onstuimige ochtend, ontpopte zich tot een mooie ochtend met een bijzondere gebeurtenis. In dit nieuwsartikel nemen we je mee naar het centrum van de actie, waar moedige dakhelden, met in de hoofdrol onze eigen dakdekker Stephen Connell, een daklekkage trotseerden en een programmamaker van AT5 een onthullend verhaal vastlegde.
2023-09-18
Daklekkage Herstel in het Stadshart

Vanochtend stond het herstel van een daklekkage aan de Marathonweg op de planning bij Klomp Daktechniek. De stad ontwaakte en onze ervaren dakdekker Stephen Connell stond er klaar voor om met  de indrukwekkende hoogwerker, geregeld via BQ Duiker, de hoogte in te gaan. Onze langdurige samenwerking met BQ Duiker was niet ongebruikelijk, maar er was toch iets bijzonders aan de hand.

Damsko: De Toegangspoort tot Amsterdam’s Hart

En dan was daar Waldy van Geenen, de sympathieke programmamaker van Damsko, de Amsterdamse TV-zender AT5.
Wat Damsko is? Het is een poort naar het hart van Amsterdam en zijn unieke inwoners. Het brengt de verhalen van gewone, maar buitengewone Amsterdammers tot leven en biedt een intiem kijkje in hun wereld terwijl ze werken aan diverse klussen in onze prachtige stad.

Waldy’s Missie

Maar waarom was Waldy er? Hij was ter plaatse om een portret te maken van onze eigen dakdekker, Stephen Connell, terwijl hij vastberaden de lekkage te lijf ging. Welke verhalen, uitdagingen en verrassingen hebben deze ochtend gekenmerkt? Dat blijft nog even een geheim, maar we kunnen jullie wel vertellen dat Damsko deze spannende ochtend medio oktober – november 2023 zal onthullen.

Damsko Stephen Connell Waldy van Geenen
Blijf Op de Hoogte

Dus houd onze nieuwspagina en social media-kanalen in de gaten voor een update. We kunnen niet wachten om dit bijzondere moment met jullie te delen!

Dakdekken is werkelijk bijzonder! Net zoals onze getalenteerde dakdekker Stephen Connell, die de aandacht heeft getrokken van AT5. Zijn toewijding en vakmanschap werden beloond met een prachtig portret in de schijnwerpers van Amsterdam.

Wil jij ook trots zijn op je vak en de kans krijgen om jouw vaardigheden te tonen aan de wereld? Wie weet sta jij binnenkort wel in de spotlight! Sluit je aan bij ons team van gepassioneerde vakmensen en laat je talent schitteren!

Neem een kijkje op onze “Werken bij Klomp” pagina! Hier vind je uitgebreide informatie over onze vacatures, onze bedrijfscultuur, en hoe jij deel kunt uitmaken van ons getalenteerde team. Of je nu aan het begin van je carrière staat of op zoek bent naar nieuwe uitdagingen, bij Klomp hebben we altijd plaats voor enthousiaste en gemotiveerde mensen.

Ga op ontdekkingstocht en wie weet ben jij de volgende die bijdraagt aan onze successen en groei bij Klomp. Kom erachter hoe jij kunt schitteren in ons hechte team en je carrière naar nieuwe hoogten kunt brengen. Bekijk onze “Werken bij Klomp” pagina vandaag nog en zet de eerste stap naar een opwindende toekomst bij Klomp!


“Werken bij Klomp”Lees meer:

Toolbox Meeting voor onze dakdekkers. Veiligheid en Vooruitblik
mei, 30, 2024

Uitgelicht: Veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid

De veiligheid van onze medewerkers staat binnen Klomp absoluut op één. Zeker binnen onze branche is de afdeling Veiligheid altijd in beweging. Iedere dag weer doen wij er alles aan om zowel ons kwaliteitsmanagementsysteem als milieumanagementsysteem op topniveau te houden. En dit gaat verder dan alleen het behalen van belangrijke certificaten. Veiligheidskundige Richard legt uit wat hier allemaal bij komt kijken.
Gemeente Utrecht sluit 12-jarige RGS raamovereenkomst met vaste partners! Als Klomp bv en KlompDaktechniek mei 2024
mei, 23, 2024

Klomp sluit doordacht duurzame samenwerking van 12 jaar met Gemeente Utrecht

apr, 02, 2024

Klomp Open Bedrijvendag: Vrijdag 19 april 2024!

Op vrijdag 19 april 2024 zet Klomp haar deuren weer open voor alle belangstellenden. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de techniek? Of wil je als omwonende weten hoe het er bij ons aan toegaat? Je bent van harte welkom in ons duurzame bedrijfspand aan de Digitaalstraat.
Ronald Olij nieuwe Operationeel Directeur Klomp

Ronald Olij, nieuwe Operationeel Directeur Klomp

Wij zijn verheugd u op de hoogte te stellen van een belangrijke ontwikkeling binnen Klomp. Graag kondigen wij aan dat Ronald Olij per 1 maart 2024 als Operationeel Directeur toetreedt tot het directieteam van Klomp.
feb, 16, 2024

Doneer! Steun Martin Jonker in Muskathlon Mozaiek Kenia 2024

Vandaag staat Martin Jonker, de broer van onze Klomp projectleider Willem Jonker, hier op onze eigen binnenplaats achter de kibbelingkar kibbeling te bakken! Maar achter dit smakelijke tafereel schuilt een diepere betekenis. Het is een uitnodiging tot actie voor zijn aankomende uitdaging tijdens de Muskathlon Mozaiek Kenia. Lees verder om te ontdekken hoe zijn hardloopavontuur in Kenia de kracht heeft om levens te veranderen en hoe ook jij hieraan kunt bijdragen.
circulair duurzaam
nov, 27, 2023

Samenwerken aan een circulaire economie

Klomp werkt als verduurzamingspartner elke dag opnieuw aan de verduurzaming van huishoudens en bedrijven. We zorgen voor goed geïsoleerde daken, voor duurzame energiesystemen en voor zuinige installaties. Ook in de realisatie van deze verduurzamingsoplossingen blijven we -zoals onze pay-off belooft- doordacht duurzaam. Dat betekent dat we afvalstromen scheiden, zoveel mogelijk inzetten op recycling en hergebruik, bewust kiezen voor gelijkgezinde samenwerkingspartners en altijd aandacht hebben voor innovatie op dit gebied. Want we doen al veel goed, maar het kan nog beter.