Interview | Edwin Klomp reageert op Economische agenda stadsdeelbestuur

Directeur Edwin Klomp deelt zijn visie in een exclusief interview: "Alle technische maakbedrijven vertrekken uit Noord, dat is een gemiste kans." Ontdek zijn inzichten over de Economische agenda van het stadsdeelbestuur, zijn zorgen over jongeren en de oproep voor beter onderwijs. Lees hier volledige artikel. Samen bouwen we aan een betere toekomst voor Amsterdam-Noord!
2023-06-23
Interview Edwin Klomp

Edwin Klomp reageert in het artikel op de nieuwe Economische agenda van het stadsdeelbestuur. Hij pleit voor het stimuleren van de buurteconomie, het behoud van maakbedrijven en een betere aansluiting van het MBO-onderwijs op het werkveld. Hij uit tevens zijn zorgen over de toekomst van jongeren als de werkgelegenheid in de techniek verder afneemt.

Ontdek hoe Edwin het stadsdeelbestuur oproept om lokaal voor goed onderwijs te zorgen en jongeren perspectief te bieden. Lees hieronder het volledige interview.

Artikel is op 14 juni 2023 gepubliceerd in het Nieuwsblad van Amsterdam-Noord
Interview en teksten zijn verzorgd door Iris Peters.

#AmsterdamNoord #EconomischeAgenda #Maakbedrijven #Onderwijs #Toekomst

Lees meer:

bewonersavond renovatie
jun, 27, 2024

Bewonersavond renovatie in Krommenie

De bewonersavond renovatie in Krommenie was ondanks het warme weer, een groot succes. KBK, Parteon en ons team hadden het genoegen de bewoners van de Blauwe Arendstraat en Pelikaanstraat te informeren over de komende verbeter- en onderhoudswerkzaamheden van de huurwoningen.
Toolbox Meeting voor onze dakdekkers. Veiligheid en Vooruitblik
mei, 30, 2024

Uitgelicht: Veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid

De veiligheid van onze medewerkers staat binnen Klomp absoluut op één. Zeker binnen onze branche is de afdeling Veiligheid altijd in beweging. Iedere dag weer doen wij er alles aan om zowel ons kwaliteitsmanagementsysteem als milieumanagementsysteem op topniveau te houden. En dit gaat verder dan alleen het behalen van belangrijke certificaten. Veiligheidskundige Richard legt uit wat hier allemaal bij komt kijken.
Gemeente Utrecht sluit 12-jarige RGS raamovereenkomst met vaste partners! Als Klomp bv en KlompDaktechniek mei 2024
mei, 23, 2024

Klomp sluit doordacht duurzame samenwerking van 12 jaar met Gemeente Utrecht

apr, 02, 2024

Klomp Open Bedrijvendag: Vrijdag 19 april 2024!

Op vrijdag 19 april 2024 zet Klomp haar deuren weer open voor alle belangstellenden. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de techniek? Of wil je als omwonende weten hoe het er bij ons aan toegaat? Je bent van harte welkom in ons duurzame bedrijfspand aan de Digitaalstraat.
Ronald Olij nieuwe Operationeel Directeur Klomp

Ronald Olij, nieuwe Operationeel Directeur Klomp

Wij zijn verheugd u op de hoogte te stellen van een belangrijke ontwikkeling binnen Klomp. Graag kondigen wij aan dat Ronald Olij per 1 maart 2024 als Operationeel Directeur toetreedt tot het directieteam van Klomp.
feb, 16, 2024

Doneer! Steun Martin Jonker in Muskathlon Mozaiek Kenia 2024

Vandaag staat Martin Jonker, de broer van onze Klomp projectleider Willem Jonker, hier op onze eigen binnenplaats achter de kibbelingkar kibbeling te bakken! Maar achter dit smakelijke tafereel schuilt een diepere betekenis. Het is een uitnodiging tot actie voor zijn aankomende uitdaging tijdens de Muskathlon Mozaiek Kenia. Lees verder om te ontdekken hoe zijn hardloopavontuur in Kenia de kracht heeft om levens te veranderen en hoe ook jij hieraan kunt bijdragen.