Een dag als leidekker, Moniek loopt mee met de leidekkers

Moniek, contractbeheerder bij Klomp Beheer en Onderhoud, loopt regelmatig mee met de buitendienst om beter te begrijpen wat er buiten allemaal gebeurt. Onlangs liep ze mee met leidekkers Remco Kroes en Richard Kroes op een project in Vijfhuizen. Moniek hielp mee met het leggen van leien en leerde hoe het is om als leidekker te werken. Ze benadrukt het belang van samenwerken om begrip en waardering voor elkaars werk te krijgen. Bekijk hier de bijhorende videoimpressie en lees het volledige artikel.
2023-04-20
Even voorstellen

Als contractbeheerder bij Klomp Beheer en Onderhoud is Moniek dagelijks bezig met het beheren van contracten en het communiceren met klanten. Maar ze vindt het belangrijk om af en toe ook mee te lopen met de buitendienst, zodat ze een beter beeld krijgt van wat er buiten allemaal gebeurt.

Onlangs was ze samen met leidekkers Remco Kroes en Richard Kroes op stap naar een project in Vijfhuizen. Hier werkte Klomp Lei- en Zinkwerken aan het dak van een exclusieve vrijstaande nieuwbouwwoning.

Meeloopdag

Tijdens haar meeloopdag heeft Moniek niet alleen toegekeken, maar ook actief meegewerkt aan het leggen van de leien. Ze ontdekte dat het een echt ambacht is waarbij nauwkeurigheid en vakmanschap van groot belang zijn. Moniek kreeg de kans om deze vaardigheden zelf uit te oefenen en waardeerde het vakmanschap dat vereist is voor het leggen van leien. Het was een leerzame en uitdagende ervaring voor haar.

“Het was best zwaar werk, maar ik vond het ontzettend leuk om te doen. Op die manier kreeg ik een nog beter beeld van wat er allemaal bij komt kijken en kon ik écht meemaken hoe het is om als leidekker te werken” – Moniek

Het belang van samenwerken

Moniek vindt het belangrijk om met de buitendienst mee te lopen, niet alleen om te observeren, maar ook om daadwerkelijk mee te werken. “Je kunt pas echt begrijpen wat je collega’s meemaken op een werkdag als je het zelf hebt ervaren. Door samen te werken, krijg je meer begrip en waardering voor elkaars werk”, zegt Moniek.

Leerzame dag als leidekker

Na afloop van de meeloopdag was Moniek behoorlijk moe, maar ze was ook heel enthousiast over wat ze had gezien en geleerd. Het was een intensieve en leerzame dag, waarbij ze niet alleen een beter beeld kreeg van wat haar hardwerkende collega’s allemaal meemaken op een werkdag, maar ook zelf heeft ervaren hoe het is om als leidekker te werken. Ze is blij dat ze deze ervaring heeft opgedaan en kijkt er naar uit om nog eens met de buitendienst mee te lopen.

Video impressie

Lees meer:

onderneming klomp
mei, 17, 2023

Klomp uitgeroepen tot beste onderneming van Noord Holland!

Ontdek het spannende verhaal achter het succes van Klomp tijdens de spectaculaire finale van de ‘Ondernemingsverkiezing van Noord-Holland 2023’. Lees hoe dit familiebedrijf tot de top 3 wist te komen en uiteindelijk de felbegeerde award in de wacht sleepte met een indrukwekkende pitch. Ontdek de strategie en toewijding die hebben geleid tot dit ongekende succes en laat je inspireren door hun ondernemerschap.
mei, 26, 2023

Van Calculaties tot Smash Shots: Wouter Bouwman’s Succesverhaal

Betreed de inspirerende wereld van Klomp, waar uitdagende projecten en geweldige sportprestaties samenkomen. In het hart van dit succesverhaal schuilt Wouter Bouwman, calculator bij Klomp die zowel in zijn vak uitblinkt als op het padelveld. Dit artikel neemt je mee in het leven van Wouter Bouwman, waar zijn professionele vaardigheden en sportieve passie harmonieus samenkomen. Ontdek hoe hij zijn gedrevenheid en talent inzet, zowel op het werk als op het padelveld. Lees verder en laat je inspireren.
BNA architectuurprijzen
mei, 16, 2023

Klomp draagt bij aan winnende BNA architectuurprijzen: Jonas’ en de Van der Pekbuurt

Klomp heeft reden tot vieren met de overwinning van Jonas als Gebouw van het Jaar en de erkenning van de renovatie van de Van der Pekbuurt in de prestigieuze BNA Architectuurprijzen. Klomp heeft actief bijgedragen aan deze duurzame projecten. Ontdek meer over Klomp’s toewijding aan duurzaamheid en innovatieve oplossingen, en hoe we hebben bijgedragen aan het succes van Jonas’ en de Van der Pekbuurt. Lees verder om meer te weten te komen over Klomp’s betrokkenheid bij deze prijswinnende architecturale meesterwerken.
Ronald Beeksma
mei, 12, 2023

Ronald Beeksma: Een Toegewijde Teamspeler viert 12,5 jarig jubileum

Het is een feestelijke mijlpaal bij Klomp! Ronald Beeksma, werkvoorbereider bij Klomp, viert zijn 12,5-jarig jubileum binnen het bedrijf. Met zijn toewijding, expertise en enthousiasme heeft Ronald een onschatbare bijdrage geleverd aan het succes van Klomp. Samen met commercieel directeur Peter Bouwes blikken we terug op Ronald’s professionele reis en ontdekken we wat hem zo’n gewaardeerde teamspeler maakt.
BRL600-25 certificaat
mei, 01, 2023

Klomp behaalt BRL6000-25 certificaat voor gasverbrandingstoestellen

Klomp heeft het BRL 6000-25 certificaat behaald, dat is afgegeven door KIWA! Hiermee bevestigen wij dat we voldoen aan de eisen om werkzaamheden met gebouw-gebonden gasverbrandingstoestellen uit te voeren. Onze vakmensen hebben alle kennis in huis voor warmtetechnieken en zijn altijd bezig met innovatie en duurzaamheid. Lees meer over wat dit certificaat betekent voor ons en voor onze klanten in dit artikel.
jubileum
apr, 14, 2023

Hoera! Onze servicemonteur Jeffrey Amsen viert 10 jaar jubileum

We vieren het 10-jarig jubileum van onze geweldige servicemonteur Jeffrey Amsen bij AVM Service, onderdeel van Klomp. Dit is een bijzondere mijlpaal die ons doet stilstaan bij zijn toewijding en vakmanschap gedurende zijn tijd bij ons bedrijf. We zijn trots op wat Jeffrey heeft bereikt en wat hij bijdraagt aan ons team.