Een memorabel bedrijfsuitje op de Kagerplassen

Een memorabel bedrijfsuitje op de Kagerplassen

23 juli 2018

Op 14 juli beleefden wij een memorabel bedrijfsuitje op het water op en rondom Kaageiland, een eilandje in Zuid-Holland. Medewerkers van Klomp maakten de Kagerplassen onveilig op deze zonovergoten zaterdag, waar iedereen nog steeds met een glimlach op terugkijkt. We vertrokken gezamenlijk vanaf onze thuisbasis in Amsterdam Noord en verplaatsen ons per dubbeldekker naar Kaageiland waar medewerkers van Zeilschool De Kaag ons een warm welkom boden. 

Er was voor ieder wat wils: de actievelingen onder ons konden hun hart ophalen aan de vele watersportmogelijkheden zoals Flyborden, Suppolo spelen, Blob springen, Mini-Ji zeilen en kielbootzeilen. Wisselen tussen activiteiten was geen enkel probleem en wie minder op had met watersporten kon kiezen voor bijvoorbeeld een ontspannen zeiltochtje op een botter.  

Moe, maar uitermate voldaan verlieten we om 17.00 uur het water en keerden terug naar de wal waar ons een heerlijke barbecue en koele drankjes te wachten stond. Met een sterker teamgevoel en vele verhalen en anekdotes rijker rondden we rond 20.00 uur het samenzijn af en gingen we huiswaarts. 

Een dag om nooit te vergeten! 

Delen: