Een smakelijke verrassing van TenderSucces

TenderSucces heeft ons verblijd met een mooie geste ter ere van ons 60-jarig jubileum en de glansrijke overwinning in de ondernemingsverkiezing NH 2023. Een enorme taart werd bezorgd, niet alleen als een heerlijke traktatie voor onze smaakpapillen, maar ook als een symbolische viering van onze samenwerking, vastberadenheid en teamsuccessen.
2023-06-06

Vandaag hebben we een fantastische verrassing mogen ervaren bij Klomp! TenderSucces, de gerenommeerde aanbestedingsspecialist, heeft ons verblijd met een mooie geste om ons 60-jarig jubileum en onze recente overwinning in de ondernemingsverkiezing NH 2023 te vieren. Een gigantische taart werd vanochtend bezorgd, en deze lekkernij is niet alleen een traktatie voor onze smaakpapillen, maar ook een symbolische viering van onze samenwerking met TenderSucces, ons harde werk en de successen die we als team hebben behaald.

Een Symbolische Traktatie

In een tijd waarin samenwerking van onschatbare waarde is, willen we namens ons hele team onze oprechte dank uitspreken aan TenderSucces voor dit mooie gebaar. Het is een waar genoegen om op deze manier erkend te worden voor onze inspanningen. Dit gebaar onderstreept dat we door samen te werken tot grootse prestaties kunnen komen en dat onze partnerschap van onschatbare waarde is.

Een Smakelijke Verrassing

Deze smakelijke traktatie is niet alleen een moment om van te genieten, maar ook een inspiratie om door te blijven streven naar nieuwe successen. Het toont aan dat met onze gedeelde inzet en vastberadenheid we grenzen kunnen verleggen en nieuwe hoogtes kunnen bereiken.

Nogmaals, ons hartelijke dank aan TenderSucces. We kijken ernaar uit om onze samenwerking voort te zetten en samen nieuwe mijlpalen te bereiken.

Samen staan we sterk!

Lees meer:

Toolbox Meeting voor onze dakdekkers. Veiligheid en Vooruitblik
mei, 30, 2024

Uitgelicht: Veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid

De veiligheid van onze medewerkers staat binnen Klomp absoluut op één. Zeker binnen onze branche is de afdeling Veiligheid altijd in beweging. Iedere dag weer doen wij er alles aan om zowel ons kwaliteitsmanagementsysteem als milieumanagementsysteem op topniveau te houden. En dit gaat verder dan alleen het behalen van belangrijke certificaten. Veiligheidskundige Richard legt uit wat hier allemaal bij komt kijken.
Gemeente Utrecht sluit 12-jarige RGS raamovereenkomst met vaste partners! Als Klomp bv en KlompDaktechniek mei 2024
mei, 23, 2024

Klomp sluit doordacht duurzame samenwerking van 12 jaar met Gemeente Utrecht

apr, 02, 2024

Klomp Open Bedrijvendag: Vrijdag 19 april 2024!

Op vrijdag 19 april 2024 zet Klomp haar deuren weer open voor alle belangstellenden. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de techniek? Of wil je als omwonende weten hoe het er bij ons aan toegaat? Je bent van harte welkom in ons duurzame bedrijfspand aan de Digitaalstraat.
Ronald Olij nieuwe Operationeel Directeur Klomp

Ronald Olij, nieuwe Operationeel Directeur Klomp

Wij zijn verheugd u op de hoogte te stellen van een belangrijke ontwikkeling binnen Klomp. Graag kondigen wij aan dat Ronald Olij per 1 maart 2024 als Operationeel Directeur toetreedt tot het directieteam van Klomp.
feb, 16, 2024

Doneer! Steun Martin Jonker in Muskathlon Mozaiek Kenia 2024

Vandaag staat Martin Jonker, de broer van onze Klomp projectleider Willem Jonker, hier op onze eigen binnenplaats achter de kibbelingkar kibbeling te bakken! Maar achter dit smakelijke tafereel schuilt een diepere betekenis. Het is een uitnodiging tot actie voor zijn aankomende uitdaging tijdens de Muskathlon Mozaiek Kenia. Lees verder om te ontdekken hoe zijn hardloopavontuur in Kenia de kracht heeft om levens te veranderen en hoe ook jij hieraan kunt bijdragen.
circulair duurzaam
nov, 27, 2023

Samenwerken aan een circulaire economie

Klomp werkt als verduurzamingspartner elke dag opnieuw aan de verduurzaming van huishoudens en bedrijven. We zorgen voor goed geïsoleerde daken, voor duurzame energiesystemen en voor zuinige installaties. Ook in de realisatie van deze verduurzamingsoplossingen blijven we -zoals onze pay-off belooft- doordacht duurzaam. Dat betekent dat we afvalstromen scheiden, zoveel mogelijk inzetten op recycling en hergebruik, bewust kiezen voor gelijkgezinde samenwerkingspartners en altijd aandacht hebben voor innovatie op dit gebied. Want we doen al veel goed, maar het kan nog beter.