Een smakelijke verrassing van TenderSucces

TenderSucces heeft ons verblijd met een mooie geste ter ere van ons 60-jarig jubileum en de glansrijke overwinning in de ondernemingsverkiezing NH 2023. Een enorme taart werd bezorgd, niet alleen als een heerlijke traktatie voor onze smaakpapillen, maar ook als een symbolische viering van onze samenwerking, vastberadenheid en teamsuccessen.
2023-06-06

Vandaag hebben we een fantastische verrassing mogen ervaren bij Klomp! TenderSucces, de gerenommeerde aanbestedingsspecialist, heeft ons verblijd met een mooie geste om ons 60-jarig jubileum en onze recente overwinning in de ondernemingsverkiezing NH 2023 te vieren. Een gigantische taart werd vanochtend bezorgd, en deze lekkernij is niet alleen een traktatie voor onze smaakpapillen, maar ook een symbolische viering van onze samenwerking met TenderSucces, ons harde werk en de successen die we als team hebben behaald.

Een Symbolische Traktatie

In een tijd waarin samenwerking van onschatbare waarde is, willen we namens ons hele team onze oprechte dank uitspreken aan TenderSucces voor dit mooie gebaar. Het is een waar genoegen om op deze manier erkend te worden voor onze inspanningen. Dit gebaar onderstreept dat we door samen te werken tot grootse prestaties kunnen komen en dat onze partnerschap van onschatbare waarde is.

Een Smakelijke Verrassing

Deze smakelijke traktatie is niet alleen een moment om van te genieten, maar ook een inspiratie om door te blijven streven naar nieuwe successen. Het toont aan dat met onze gedeelde inzet en vastberadenheid we grenzen kunnen verleggen en nieuwe hoogtes kunnen bereiken.

Nogmaals, ons hartelijke dank aan TenderSucces. We kijken ernaar uit om onze samenwerking voort te zetten en samen nieuwe mijlpalen te bereiken.

Samen staan we sterk!

Lees meer:

feb, 16, 2024

Doneer! Steun Martin Jonker in Muskathlon Mozaiek Kenia 2024

Vandaag staat Martin Jonker, de broer van onze Klomp projectleider Willem Jonker, hier op onze eigen binnenplaats achter de kibbelingkar kibbeling te bakken! Maar achter dit smakelijke tafereel schuilt een diepere betekenis. Het is een uitnodiging tot actie voor zijn aankomende uitdaging tijdens de Muskathlon Mozaiek Kenia. Lees verder om te ontdekken hoe zijn hardloopavontuur in Kenia de kracht heeft om levens te veranderen en hoe ook jij hieraan kunt bijdragen.
circulair duurzaam
nov, 27, 2023

Samenwerken aan een circulaire economie

Klomp werkt als verduurzamingspartner elke dag opnieuw aan de verduurzaming van huishoudens en bedrijven. We zorgen voor goed geïsoleerde daken, voor duurzame energiesystemen en voor zuinige installaties. Ook in de realisatie van deze verduurzamingsoplossingen blijven we -zoals onze pay-off belooft- doordacht duurzaam. Dat betekent dat we afvalstromen scheiden, zoveel mogelijk inzetten op recycling en hergebruik, bewust kiezen voor gelijkgezinde samenwerkingspartners en altijd aandacht hebben voor innovatie op dit gebied. Want we doen al veel goed, maar het kan nog beter.
Biobased Isolatie
nov, 21, 2023

Inspirerende Dag bij C-Creators: Samenwerking voor duurzame biobased isolatie

In een succesvolle bijeenkomst bij C-Creators stonden woningcorporaties, producenten en ketenpartners zij aan zij met als gemeenschappelijk doel de grootschalige toepassing van biobased isolatie. De focus lag niet alleen op het bieden van een comfortabeler thuis voor huurders in de sociale sector en het verlagen van energiekosten, maar ook op het streven naar een duurzamere toekomst. Lees hier het volledige artikel voor een diepgaand inzicht in onze gezamenlijke inspanningen.
nov, 21, 2023

Interview met Tom : Van 15 jaar NT2 onderwijs naar Applicatiebeheer

Bij Klomp zijn we altijd op zoek naar professionals die ons team komen versterken. Deze keer hebben we de eer om Tom van Haaster, onze nieuwe Functioneel Applicatiebeheerder, aan jou voor te stellen. Tom heeft een indrukwekkende achtergrond en heeft onlangs de overstap gemaakt naar Klomp. In dit interview vertelt hij ons meer over zijn achtergrond, zijn motivatie en zijn ervaringen tot nu toe bij Klomp. Lees verder.
nov, 14, 2023

Mike Wiersma viert zijn officiële 1-jarig jubileum bij Klomp

Bij Klomp vieren we het éénjarig jubileum van Mike Wiersma als officiële medewerker. Deze mijlpaal is extra speciaal omdat het een beloning is voor het succesvol behalen van het diploma Eerste Monteur niveau 3 via het IW Leren & Werken-traject vanuit Klomp. Nadat hij vorig jaar zijn diploma behaalde, trad hij in dienst bij Klomp. Mike heeft niet alleen zijn technische vaardigheden verder ontwikkeld, maar heeft ook overtuigend aangetoond dat doorzettingsvermogen en een passie voor het vak de sleutels tot succes zijn. Lees verder om meer te ontdekken.
warmtepomp
nov, 17, 2023

Duurzaam vastgoedbeheer: Warmtepompsystemen en WKO

In een tijd van toenemende nadruk op duurzaamheid en groeiende vraag naar milieuvriendelijke oplossingen staan vastgoedbeheerders voor de uitdaging om gebouwen efficiënter te verwarmen en te koelen. Ontdek in dit artikel de voordelen en mogelijkheden van warmtepompsystemen en warmte- en koudeopslag (WKO) voor duurzaam vastgoedbeheer, met positieve effecten op zowel het milieu als de kosten en waarde van vastgoed.