Eerste onboarding event bij Klomp: Een warm welkom voor nieuwe medewerkers

Bij Klomp geloven wij in het belang van een warm welkom voor nieuwe medewerkers. Vandaag hielden we ons allereerste onboarding event. Het was een ochtend vol inspiratie, kennismaking en inzichten, waarbij we onze nieuwe collega's niet alleen verwelkomden in ons bedrijf, maar hen ook meenamen op een reis door de kern van Klomp.
2023-10-31
onboarding
De onboarding aftrap

Vanmorgen beleefden we bij Klomp een bijzondere mijlpaal met ons allereerste onboarding event. De ochtend begon met een warm welkom van onze eigen Edwin Klomp, die ons meenam in het verhaal van ons bedrijf en de bijzondere reis die we samen maken.

Veiligheid voorop

Richard Klaver, onze veiligheidsadviseur, deelde belangrijke inzichten over veilig werken en de veiligheidsdoelstellingen van Klomp. Hij benadrukte het belang van het voortdurende engagement van het bedrijf om een veilige werkomgeving te bieden.

HR ondersteuning

Recruiter Marjolein van Gog nam de tijd om uit te leggen wat onze HR-afdeling doet en hoe zij nieuwe medewerkers ondersteunt. Ze benadrukte het belang van een hechte samenwerking tussen HR en alle medewerkers, met als doel de professionele ontwikkeling en tevredenheid van het personeel te waarborgen.

“Bij Klomp draait het om jouw groei en ons team. Samen vormen we de sleutel tot succes.”
– Marjolein van Gog

Praktijkervaring

Na deze inspirerende inleidingen was het tijd voor een praktijkervaring. De deelnemers werden meegenomen op een projectbezoek aan het Bouwmensen-project in Diemen, een indrukwekkend voorbeeld van het werk dat Klomp verricht. Projectleider Carlos Welink en monteur Johan Boersma, projectleiders, gaven de groep een rondleiding en lieten de nieuwe collega’s zien wat Klomp precies doet en hoe we bijdragen aan de realisatie van diverse projecten.

Afsluiting

We sloten het onboarding event af met een gezellige lunch, gevolgd door informeel napraten over de ochtend. Het was een ontspannen gelegenheid om met elkaar in contact te komen en meer te weten te komen over de Klomp-cultuur. Het was een mooie gelegenheid om elkaar beter te leren kennen en de en de unieke sfeer bij Klomp te proeven.

Een nieuw begin

Al met al was ons eerste onboarding event een groot succes. We hebben laten zien hoe belangrijk het voor ons is om nieuwe teamleden goed te verwelkomen en te zorgen voor een positieve en inspirerende start. Dit is slechts het begin van een mooie reis voor ons allemaal bij Klomp.

Check je mogelijkheden!
www.werkenbijklomp.nl

Ontdek óók de Klomp cultuur!
Bij Klomp verwelkomen we nieuwe medewerkers met open armen en streven we naar een hechte en inspirerende werkomgeving. Ons onboarding event was slechts een voorproefje van wat we te bieden hebben. Wil je deel uitmaken van ons team en onze unieke bedrijfscultuur ervaren? Bezoek onze werkenbij-pagina voor meer informatie over carrièremogelijkheden bij Klomp.
We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in onze Klomp-familie!

Lees meer:

apr, 02, 2024

Klomp Open Bedrijvendag: Vrijdag 19 april 2024!

Op vrijdag 19 april 2024 zet Klomp haar deuren weer open voor alle belangstellenden. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de techniek? Of wil je als omwonende weten hoe het er bij ons aan toegaat? Je bent van harte welkom in ons duurzame bedrijfspand aan de Digitaalstraat.
Ronald Olij nieuwe Operationeel Directeur Klomp

Ronald Olij, nieuwe Operationeel Directeur Klomp

Wij zijn verheugd u op de hoogte te stellen van een belangrijke ontwikkeling binnen Klomp. Graag kondigen wij aan dat Ronald Olij per 1 maart 2024 als Operationeel Directeur toetreedt tot het directieteam van Klomp.
feb, 16, 2024

Doneer! Steun Martin Jonker in Muskathlon Mozaiek Kenia 2024

Vandaag staat Martin Jonker, de broer van onze Klomp projectleider Willem Jonker, hier op onze eigen binnenplaats achter de kibbelingkar kibbeling te bakken! Maar achter dit smakelijke tafereel schuilt een diepere betekenis. Het is een uitnodiging tot actie voor zijn aankomende uitdaging tijdens de Muskathlon Mozaiek Kenia. Lees verder om te ontdekken hoe zijn hardloopavontuur in Kenia de kracht heeft om levens te veranderen en hoe ook jij hieraan kunt bijdragen.
circulair duurzaam
nov, 27, 2023

Samenwerken aan een circulaire economie

Klomp werkt als verduurzamingspartner elke dag opnieuw aan de verduurzaming van huishoudens en bedrijven. We zorgen voor goed geïsoleerde daken, voor duurzame energiesystemen en voor zuinige installaties. Ook in de realisatie van deze verduurzamingsoplossingen blijven we -zoals onze pay-off belooft- doordacht duurzaam. Dat betekent dat we afvalstromen scheiden, zoveel mogelijk inzetten op recycling en hergebruik, bewust kiezen voor gelijkgezinde samenwerkingspartners en altijd aandacht hebben voor innovatie op dit gebied. Want we doen al veel goed, maar het kan nog beter.
Biobased Isolatie
nov, 21, 2023

Inspirerende Dag bij C-Creators: Samenwerking voor duurzame biobased isolatie

In een succesvolle bijeenkomst bij C-Creators stonden woningcorporaties, producenten en ketenpartners zij aan zij met als gemeenschappelijk doel de grootschalige toepassing van biobased isolatie. De focus lag niet alleen op het bieden van een comfortabeler thuis voor huurders in de sociale sector en het verlagen van energiekosten, maar ook op het streven naar een duurzamere toekomst. Lees hier het volledige artikel voor een diepgaand inzicht in onze gezamenlijke inspanningen.
nov, 21, 2023

Interview met Tom : Van 15 jaar NT2 onderwijs naar Applicatiebeheer

Bij Klomp zijn we altijd op zoek naar professionals die ons team komen versterken. Deze keer hebben we de eer om Tom van Haaster, onze nieuwe Functioneel Applicatiebeheerder, aan jou voor te stellen. Tom heeft een indrukwekkende achtergrond en heeft onlangs de overstap gemaakt naar Klomp. In dit interview vertelt hij ons meer over zijn achtergrond, zijn motivatie en zijn ervaringen tot nu toe bij Klomp. Lees verder.