Eerste onboarding event bij Klomp: Een warm welkom voor nieuwe medewerkers

Bij Klomp geloven wij in het belang van een warm welkom voor nieuwe medewerkers. Vandaag hielden we ons allereerste onboarding event. Het was een ochtend vol inspiratie, kennismaking en inzichten, waarbij we onze nieuwe collega's niet alleen verwelkomden in ons bedrijf, maar hen ook meenamen op een reis door de kern van Klomp.
2023-10-31
onboarding
De onboarding aftrap

Vanmorgen beleefden we bij Klomp een bijzondere mijlpaal met ons allereerste onboarding event. De ochtend begon met een warm welkom van onze eigen Edwin Klomp, die ons meenam in het verhaal van ons bedrijf en de bijzondere reis die we samen maken.

Veiligheid voorop

Richard Klaver, onze veiligheidsadviseur, deelde belangrijke inzichten over veilig werken en de veiligheidsdoelstellingen van Klomp. Hij benadrukte het belang van het voortdurende engagement van het bedrijf om een veilige werkomgeving te bieden.

HR ondersteuning

Recruiter Marjolein van Gog nam de tijd om uit te leggen wat onze HR-afdeling doet en hoe zij nieuwe medewerkers ondersteunt. Ze benadrukte het belang van een hechte samenwerking tussen HR en alle medewerkers, met als doel de professionele ontwikkeling en tevredenheid van het personeel te waarborgen.

“Bij Klomp draait het om jouw groei en ons team. Samen vormen we de sleutel tot succes.”
– Marjolein van Gog

Praktijkervaring

Na deze inspirerende inleidingen was het tijd voor een praktijkervaring. De deelnemers werden meegenomen op een projectbezoek aan het Bouwmensen-project in Diemen, een indrukwekkend voorbeeld van het werk dat Klomp verricht. Projectleider Carlos Welink en monteur Johan Boersma, projectleiders, gaven de groep een rondleiding en lieten de nieuwe collega’s zien wat Klomp precies doet en hoe we bijdragen aan de realisatie van diverse projecten.

Afsluiting

We sloten het onboarding event af met een gezellige lunch, gevolgd door informeel napraten over de ochtend. Het was een ontspannen gelegenheid om met elkaar in contact te komen en meer te weten te komen over de Klomp-cultuur. Het was een mooie gelegenheid om elkaar beter te leren kennen en de en de unieke sfeer bij Klomp te proeven.

Een nieuw begin

Al met al was ons eerste onboarding event een groot succes. We hebben laten zien hoe belangrijk het voor ons is om nieuwe teamleden goed te verwelkomen en te zorgen voor een positieve en inspirerende start. Dit is slechts het begin van een mooie reis voor ons allemaal bij Klomp.

Check je mogelijkheden!
www.werkenbijklomp.nl

Ontdek óók de Klomp cultuur!
Bij Klomp verwelkomen we nieuwe medewerkers met open armen en streven we naar een hechte en inspirerende werkomgeving. Ons onboarding event was slechts een voorproefje van wat we te bieden hebben. Wil je deel uitmaken van ons team en onze unieke bedrijfscultuur ervaren? Bezoek onze werkenbij-pagina voor meer informatie over carrièremogelijkheden bij Klomp.
We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in onze Klomp-familie!

Lees meer:

circulair duurzaam
nov, 27, 2023

Samenwerken aan een circulaire economie

Klomp werkt als verduurzamingspartner elke dag opnieuw aan de verduurzaming van huishoudens en bedrijven. We zorgen voor goed geïsoleerde daken, voor duurzame energiesystemen en voor zuinige installaties. Ook in de realisatie van deze verduurzamingsoplossingen blijven we -zoals onze pay-off belooft- doordacht duurzaam. Dat betekent dat we afvalstromen scheiden, zoveel mogelijk inzetten op recycling en hergebruik, bewust kiezen voor gelijkgezinde samenwerkingspartners en altijd aandacht hebben voor innovatie op dit gebied. Want we doen al veel goed, maar het kan nog beter.
Biobased Isolatie
nov, 21, 2023

Inspirerende Dag bij C-Creators: Samenwerking voor duurzame biobased isolatie

In een succesvolle bijeenkomst bij C-Creators stonden woningcorporaties, producenten en ketenpartners zij aan zij met als gemeenschappelijk doel de grootschalige toepassing van biobased isolatie. De focus lag niet alleen op het bieden van een comfortabeler thuis voor huurders in de sociale sector en het verlagen van energiekosten, maar ook op het streven naar een duurzamere toekomst. Lees hier het volledige artikel voor een diepgaand inzicht in onze gezamenlijke inspanningen.
nov, 21, 2023

Interview met Tom : Van 15 jaar NT2 onderwijs naar Applicatiebeheer

Bij Klomp zijn we altijd op zoek naar professionals die ons team komen versterken. Deze keer hebben we de eer om Tom van Haaster, onze nieuwe Functioneel Applicatiebeheerder, aan jou voor te stellen. Tom heeft een indrukwekkende achtergrond en heeft onlangs de overstap gemaakt naar Klomp. In dit interview vertelt hij ons meer over zijn achtergrond, zijn motivatie en zijn ervaringen tot nu toe bij Klomp. Lees verder.
nov, 14, 2023

Mike Wiersma viert zijn officiële 1-jarig jubileum bij Klomp

Bij Klomp vieren we het éénjarig jubileum van Mike Wiersma als officiële medewerker. Deze mijlpaal is extra speciaal omdat het een beloning is voor het succesvol behalen van het diploma Eerste Monteur niveau 3 via het IW Leren & Werken-traject vanuit Klomp. Nadat hij vorig jaar zijn diploma behaalde, trad hij in dienst bij Klomp. Mike heeft niet alleen zijn technische vaardigheden verder ontwikkeld, maar heeft ook overtuigend aangetoond dat doorzettingsvermogen en een passie voor het vak de sleutels tot succes zijn. Lees verder om meer te ontdekken.
warmtepomp
nov, 17, 2023

Duurzaam vastgoedbeheer: Warmtepompsystemen en WKO

In een tijd van toenemende nadruk op duurzaamheid en groeiende vraag naar milieuvriendelijke oplossingen staan vastgoedbeheerders voor de uitdaging om gebouwen efficiënter te verwarmen en te koelen. Ontdek in dit artikel de voordelen en mogelijkheden van warmtepompsystemen en warmte- en koudeopslag (WKO) voor duurzaam vastgoedbeheer, met positieve effecten op zowel het milieu als de kosten en waarde van vastgoed.
BI specialist
nov, 07, 2023

Interview | Duik in de wereld van onze BI-specialist, Marjolein

Het is niet alledaags dat iemand van baan verandert om zich in een compleet nieuwe wereld te storten, maar Marjolein Doppenberg deed precies dat! Als Business Intelligence Specialist bij Klomp, heeft ze haar HR-achtergrond verruild voor een carrière in het ontrafelen van data en het genereren van inzichten die de koers van het bedrijf helpen bepalen. In dit interview onthult Marjolein haar reis en enthousiasme voor de wereld van Business Intelligence.