Fiets tegen Kanker, steun KWF

Fiets tegen Kanker, steun KWF

22 januari 2013

In de strijd tegen kanker ervaren zowel patiënten als hun dierbaren een groot gevoel van onmacht. Kanker is alom tegenwoordig en er tegen vechten lijkt zinloos. Eén op de drie Nederlanders krijgt kanker. Iedereen maakt van dichtbij mee hoe levens drastisch beïnvloed en verwoest worden.

Ook Frans Klomp heeft in zijn privé leven al meerdere keren van dichtbij meegemaakt wat deze ziekte met mensen kan doen, en ook onder de collega’s van Klomp weten we helaas wat deze ziekte kan aanrichten. Des te groter was de motivatie om dit jaar deel te gaan nemen aan deze actie van het KWF kankerbestrijding.

Wat is Alpe d'HuZes?
Alpe d'HuZes is een jaarlijks terugkerende actie waarbij deelnemers, alleen of in een team, geld bijeen brengen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd voor de overwinning op kanker. Dit doen we door te fietsen, door te lopen, door de onmacht van de kankerpatiënt om te zetten in kracht. Iedere fietser heeft op zijn bagagedrager vele mensen zitten waarvoor hij/zij naar boven rijdt.

Onder het motto "Opgeven is geen optie" wordt op één dag de legendarische Alpe d'Huez tot 6 keer aan toe beklommen. Een bijna onmogelijke opgave.

Frans Klomp is in zijn vrije uurtjes een fanatieke wielrenner, en dus de uitgelezen persoon om namens Klomp de uitdaging aan te gaan om de Alpe D’Huzes te beklimmen. Zijn streven is om zeker 4 keer de top van deze berg te bereiken, en daar zal die dan ook alles voor doen. Maar om dit voor elkaar te krijgen heeft Frans jullie hulp nodig!

Frans zoekt sponsors die hem willen steunen op zijn weg naar de top, en zijn streefbedrag is €2.500,- Maar daar willen we uiteraard ver over heen! Want al het geld wat Frans inzamelt gaat rechtstreeks naar het KWF, en hoe meer geld, des te groter de motivatie is om minimaal 4 keer deze berg te beklimmen.

Dus help Frans en sponsor hem!! 
Ga naar KWF Frans Klomp en doneer elk willekeurig bedrag om zo tot die minimale €2.500 te komen, maar ons streven is daar ver boven. Frans zal zich in ieder geval voor 100% inzetten!

Klomp behelst meer dan alleen maar winst maken, wij nemen verantwoordelijkheid voor onze bedrijfsactiviteiten op mens en milieu. Hiermee sluiten wij ons aan bij het maatschappelijk verantwoord ondernemen. MVO is een vorm van ondernemen gericht op economische prestaties (profit), met respect voor de sociale kant (people), binnen de ecologische randvoorwaarden (planet), ook wel de triple-P-benadering. Met deze manier van ondernemen konden we niet achter blijven bij de steun van het KWF.

Voor bedrijven zijn er diverse acties om Frans te sponsoren, zo is er een mogelijkheid om op de achterzijde van Frans zijn shirt te komen of op de actiepagina van KWF. Zie hier voor de sponsormogelijkheden.

Delen: