Frans beklimt Alpe d'HuZes

Frans beklimt Alpe d'HuZes

18 september 2013

Met een geweldige ervaring rijker keerde Frans Klomp afgelopen weekend terug van zijn bijdrage aan de Alpe D’HuZes. Dit jaar bracht de actie voor KWF kanker bestrijding ruim 25 miljoen euro op, een geweldig bedrag. Startte er in 2006 nog 66 fietsers, dit jaar stonden er 7814 mensen aan de start om deze berg te beklimmen.

Het doel wat Frans zichzelf had gesteld was om minimaal vier keer de berg te beklimmen. De eerste klim begon om 5 uur in de ochtend, toen Frans al aanvoelde dat hij in topvorm was die dag. Na de voorgenomen vierde keer waagde Frans om 17:30 de vijfde klim in te zetten. Vermoeid van een hele dag op de fiets zitten ging hij vol goede moed de berg weer op, en jawel! Frans bereikte twee uur later voor de vijfde keer de top. Een ongekende prestatie waardoor we allemaal enorm trots zijn op Frans.

Met ruim 3000 euro opgehaald te hebben voor het KWF is Frans gebrand om volgend jaar wederom deel te gaan nemen aan deze actie. Met als doel om zes maal de berg te beklimmen!

Langs deze weg wil Frans iedereen bedanken die hem gesteund heeft in zijn actie en alle sponsoren die het mogelijk hebben gemaakt om dit fantastische bedrag bij elkaar te krijgen. “Ik ga er volgende jaar in ieder geval weer helemaal voor”.

Onze steun en support zal hij volgend jaar zeker weer krijgen, goed gedaan Frans!

Iedereen die deze actie heeft mogelijk gemaakt, enorm bedankt.

Delen: