Green4energy gaat verder onder de naam Klomp Energie

Green4energy en Klomp BV uit Amsterdam hebben aangekondigd de liefde aan elkaar te verklaren. Vanaf 1 maart 2023 zal Green4energy verder gaan onder de naam Klomp Energie. Het doel van deze wijziging is om samen een groene, duurzame toekomst te creëren en hun klanten en leveranciers te voorzien van de meest geavanceerde oplossingen op het gebied van duurzame energie.
2023-02-14

Wij zijn er trots op u te mogen melden dat wij per 1 maart 2023 verder gaan onder de naam Klomp Energie. Het doel van deze wijziging is om u als klant een efficiëntere communicatie te kunnen bieden in combinatie met een totaalaanbod van de meest geavanceerde oplossingen op het gebied van duurzame energie.

Wat houdt deze verandering in?

Zowel voor onze medewerkers als voor u als klant verandert er weinig. De vertrouwde service, kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid die u van Green4energy gewend bent, is bij Klomp Energie niet anders. Sterker nog: U behoudt uw eigen vertrouwde contactpersoon.

Versterken, verrijken en aanvullen van de Klomp familie

Klomp Energie zal de Klomp familie verrijken en het bestaande team aanvullen en versterken. Hierdoor zijn wij in staat u een compleet maatwerkpakket aan te bieden dat afgestemd is op uw wensen, budget en situatie. Of het nu gaat om elektrotechniek, zonnestroom-installaties, energieopslagsystemen of EV-laadoplossingen; wij nemen het gehele proces graag uit handen.

Snellere én betere service

Klomp Energie zal resulteren in een betere en nauwere samenwerking tussen de verschillende Klomp disciplines, waardoor wij u als klant nóg sneller en beter van dienst kunnen zijn.

“Wij zijn ontzettend blij met deze naamswijziging. Green4energy viel al onder de Klomp vlag, maar met deze wijziging behoren wij echt tot de Klomp familie. Klomp is een toonaangevend bedrijf binnen de installatiebranche. Middels deze wijziging wordt onze propositie nog duidelijker voor onze klanten en leveranciers. Zo kunnen wij hen nog beter bedienen en bijdragen aan een duurzamere toekomst”, aldus Paul Pouwels – Bedrijfsleider van Green4energy.

Kortere doorlooptijd van projecten

Zowel het personeel intern als de werkzaamheden extern worden volledig op elkaar afgestemd. Dit rendeert in een kortere doorlooptijd van uw project. Met de komst van Klomp Energie biedt Klomp u écht alles onder één dak. Dit levert u vanzelfsprekend de nodige voordelen op. Zo kunnen wij u onder andere een scherpere aanbieding doen.

“Wij kijken uit naar een succesvolle gezamenlijke toekomst en de nieuwe mogelijkheden die deze naamswijziging met zich meebrengt. Wij zijn er trots op dat wij onze klanten en leveranciers opnieuw kunnen verrassen met innovatieve producten en diensten die onze duurzame toekomst een stap dichterbij brengen”, aldus Edwin Klomp – Directeur van Klomp BV.

Meer informatie

Vanzelfsprekend kunt u met vragen en/of onduidelijkheden altijd terecht bij uw oude vertrouwde contactpersoon; alleen dan nu op de afdeling Klomp Energie.

Email: info@klompbv.nl
Telefoon: 020-630 45 97

Lees meer:

feb, 16, 2024

Doneer! Steun Martin Jonker in Muskathlon Mozaiek Kenia 2024

Vandaag staat Martin Jonker, de broer van onze Klomp projectleider Willem Jonker, hier op onze eigen binnenplaats achter de kibbelingkar kibbeling te bakken! Maar achter dit smakelijke tafereel schuilt een diepere betekenis. Het is een uitnodiging tot actie voor zijn aankomende uitdaging tijdens de Muskathlon Mozaiek Kenia. Lees verder om te ontdekken hoe zijn hardloopavontuur in Kenia de kracht heeft om levens te veranderen en hoe ook jij hieraan kunt bijdragen.
circulair duurzaam
nov, 27, 2023

Samenwerken aan een circulaire economie

Klomp werkt als verduurzamingspartner elke dag opnieuw aan de verduurzaming van huishoudens en bedrijven. We zorgen voor goed geïsoleerde daken, voor duurzame energiesystemen en voor zuinige installaties. Ook in de realisatie van deze verduurzamingsoplossingen blijven we -zoals onze pay-off belooft- doordacht duurzaam. Dat betekent dat we afvalstromen scheiden, zoveel mogelijk inzetten op recycling en hergebruik, bewust kiezen voor gelijkgezinde samenwerkingspartners en altijd aandacht hebben voor innovatie op dit gebied. Want we doen al veel goed, maar het kan nog beter.
Biobased Isolatie
nov, 21, 2023

Inspirerende Dag bij C-Creators: Samenwerking voor duurzame biobased isolatie

In een succesvolle bijeenkomst bij C-Creators stonden woningcorporaties, producenten en ketenpartners zij aan zij met als gemeenschappelijk doel de grootschalige toepassing van biobased isolatie. De focus lag niet alleen op het bieden van een comfortabeler thuis voor huurders in de sociale sector en het verlagen van energiekosten, maar ook op het streven naar een duurzamere toekomst. Lees hier het volledige artikel voor een diepgaand inzicht in onze gezamenlijke inspanningen.
nov, 21, 2023

Interview met Tom : Van 15 jaar NT2 onderwijs naar Applicatiebeheer

Bij Klomp zijn we altijd op zoek naar professionals die ons team komen versterken. Deze keer hebben we de eer om Tom van Haaster, onze nieuwe Functioneel Applicatiebeheerder, aan jou voor te stellen. Tom heeft een indrukwekkende achtergrond en heeft onlangs de overstap gemaakt naar Klomp. In dit interview vertelt hij ons meer over zijn achtergrond, zijn motivatie en zijn ervaringen tot nu toe bij Klomp. Lees verder.
nov, 14, 2023

Mike Wiersma viert zijn officiële 1-jarig jubileum bij Klomp

Bij Klomp vieren we het éénjarig jubileum van Mike Wiersma als officiële medewerker. Deze mijlpaal is extra speciaal omdat het een beloning is voor het succesvol behalen van het diploma Eerste Monteur niveau 3 via het IW Leren & Werken-traject vanuit Klomp. Nadat hij vorig jaar zijn diploma behaalde, trad hij in dienst bij Klomp. Mike heeft niet alleen zijn technische vaardigheden verder ontwikkeld, maar heeft ook overtuigend aangetoond dat doorzettingsvermogen en een passie voor het vak de sleutels tot succes zijn. Lees verder om meer te ontdekken.
warmtepomp
nov, 17, 2023

Duurzaam vastgoedbeheer: Warmtepompsystemen en WKO

In een tijd van toenemende nadruk op duurzaamheid en groeiende vraag naar milieuvriendelijke oplossingen staan vastgoedbeheerders voor de uitdaging om gebouwen efficiënter te verwarmen en te koelen. Ontdek in dit artikel de voordelen en mogelijkheden van warmtepompsystemen en warmte- en koudeopslag (WKO) voor duurzaam vastgoedbeheer, met positieve effecten op zowel het milieu als de kosten en waarde van vastgoed.