Green4energy gaat verder onder de naam Klomp Energie

Green4energy en Klomp BV uit Amsterdam hebben aangekondigd de liefde aan elkaar te verklaren. Vanaf 1 maart 2023 zal Green4energy verder gaan onder de naam Klomp Energie. Het doel van deze wijziging is om samen een groene, duurzame toekomst te creëren en hun klanten en leveranciers te voorzien van de meest geavanceerde oplossingen op het gebied van duurzame energie.
2023-02-14

Wij zijn er trots op u te mogen melden dat wij per 1 maart 2023 verder gaan onder de naam Klomp Energie. Het doel van deze wijziging is om u als klant een efficiëntere communicatie te kunnen bieden in combinatie met een totaalaanbod van de meest geavanceerde oplossingen op het gebied van duurzame energie.

Wat houdt deze verandering in?

Zowel voor onze medewerkers als voor u als klant verandert er weinig. De vertrouwde service, kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid die u van Green4energy gewend bent, is bij Klomp Energie niet anders. Sterker nog: U behoudt uw eigen vertrouwde contactpersoon.

Versterken, verrijken en aanvullen van de Klomp familie

Klomp Energie zal de Klomp familie verrijken en het bestaande team aanvullen en versterken. Hierdoor zijn wij in staat u een compleet maatwerkpakket aan te bieden dat afgestemd is op uw wensen, budget en situatie. Of het nu gaat om elektrotechniek, zonnestroom-installaties, energieopslagsystemen of EV-laadoplossingen; wij nemen het gehele proces graag uit handen.

Snellere én betere service

Klomp Energie zal resulteren in een betere en nauwere samenwerking tussen de verschillende Klomp disciplines, waardoor wij u als klant nóg sneller en beter van dienst kunnen zijn.

“Wij zijn ontzettend blij met deze naamswijziging. Green4energy viel al onder de Klomp vlag, maar met deze wijziging behoren wij echt tot de Klomp familie. Klomp is een toonaangevend bedrijf binnen de installatiebranche. Middels deze wijziging wordt onze propositie nog duidelijker voor onze klanten en leveranciers. Zo kunnen wij hen nog beter bedienen en bijdragen aan een duurzamere toekomst”, aldus Paul Pouwels – Bedrijfsleider van Green4energy.

Kortere doorlooptijd van projecten

Zowel het personeel intern als de werkzaamheden extern worden volledig op elkaar afgestemd. Dit rendeert in een kortere doorlooptijd van uw project. Met de komst van Klomp Energie biedt Klomp u écht alles onder één dak. Dit levert u vanzelfsprekend de nodige voordelen op. Zo kunnen wij u onder andere een scherpere aanbieding doen.

“Wij kijken uit naar een succesvolle gezamenlijke toekomst en de nieuwe mogelijkheden die deze naamswijziging met zich meebrengt. Wij zijn er trots op dat wij onze klanten en leveranciers opnieuw kunnen verrassen met innovatieve producten en diensten die onze duurzame toekomst een stap dichterbij brengen”, aldus Edwin Klomp – Directeur van Klomp BV.

Meer informatie

Vanzelfsprekend kunt u met vragen en/of onduidelijkheden altijd terecht bij uw oude vertrouwde contactpersoon; alleen dan nu op de afdeling Klomp Energie.

Email: info@klompbv.nl
Telefoon: 020-630 45 97

Lees meer:

Toolbox Meeting voor onze dakdekkers. Veiligheid en Vooruitblik
mei, 30, 2024

Uitgelicht: Veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid

De veiligheid van onze medewerkers staat binnen Klomp absoluut op één. Zeker binnen onze branche is de afdeling Veiligheid altijd in beweging. Iedere dag weer doen wij er alles aan om zowel ons kwaliteitsmanagementsysteem als milieumanagementsysteem op topniveau te houden. En dit gaat verder dan alleen het behalen van belangrijke certificaten. Veiligheidskundige Richard legt uit wat hier allemaal bij komt kijken.
Gemeente Utrecht sluit 12-jarige RGS raamovereenkomst met vaste partners! Als Klomp bv en KlompDaktechniek mei 2024
mei, 23, 2024

Klomp sluit doordacht duurzame samenwerking van 12 jaar met Gemeente Utrecht

apr, 02, 2024

Klomp Open Bedrijvendag: Vrijdag 19 april 2024!

Op vrijdag 19 april 2024 zet Klomp haar deuren weer open voor alle belangstellenden. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de techniek? Of wil je als omwonende weten hoe het er bij ons aan toegaat? Je bent van harte welkom in ons duurzame bedrijfspand aan de Digitaalstraat.
Ronald Olij nieuwe Operationeel Directeur Klomp

Ronald Olij, nieuwe Operationeel Directeur Klomp

Wij zijn verheugd u op de hoogte te stellen van een belangrijke ontwikkeling binnen Klomp. Graag kondigen wij aan dat Ronald Olij per 1 maart 2024 als Operationeel Directeur toetreedt tot het directieteam van Klomp.
feb, 16, 2024

Doneer! Steun Martin Jonker in Muskathlon Mozaiek Kenia 2024

Vandaag staat Martin Jonker, de broer van onze Klomp projectleider Willem Jonker, hier op onze eigen binnenplaats achter de kibbelingkar kibbeling te bakken! Maar achter dit smakelijke tafereel schuilt een diepere betekenis. Het is een uitnodiging tot actie voor zijn aankomende uitdaging tijdens de Muskathlon Mozaiek Kenia. Lees verder om te ontdekken hoe zijn hardloopavontuur in Kenia de kracht heeft om levens te veranderen en hoe ook jij hieraan kunt bijdragen.
circulair duurzaam
nov, 27, 2023

Samenwerken aan een circulaire economie

Klomp werkt als verduurzamingspartner elke dag opnieuw aan de verduurzaming van huishoudens en bedrijven. We zorgen voor goed geïsoleerde daken, voor duurzame energiesystemen en voor zuinige installaties. Ook in de realisatie van deze verduurzamingsoplossingen blijven we -zoals onze pay-off belooft- doordacht duurzaam. Dat betekent dat we afvalstromen scheiden, zoveel mogelijk inzetten op recycling en hergebruik, bewust kiezen voor gelijkgezinde samenwerkingspartners en altijd aandacht hebben voor innovatie op dit gebied. Want we doen al veel goed, maar het kan nog beter.