Green4energy gaat verder onder de naam Klomp Energie

Green4energy en Klomp BV uit Amsterdam hebben aangekondigd de liefde aan elkaar te verklaren. Vanaf 1 maart 2023 zal Green4energy verder gaan onder de naam Klomp Energie. Het doel van deze wijziging is om samen een groene, duurzame toekomst te creëren en hun klanten en leveranciers te voorzien van de meest geavanceerde oplossingen op het gebied van duurzame energie.
2023-02-14

Wij zijn er trots op u te mogen melden dat wij per 1 maart 2023 verder gaan onder de naam Klomp Energie. Het doel van deze wijziging is om u als klant een efficiëntere communicatie te kunnen bieden in combinatie met een totaalaanbod van de meest geavanceerde oplossingen op het gebied van duurzame energie.

Wat houdt deze verandering in?

Zowel voor onze medewerkers als voor u als klant verandert er weinig. De vertrouwde service, kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid die u van Green4energy gewend bent, is bij Klomp Energie niet anders. Sterker nog: U behoudt uw eigen vertrouwde contactpersoon.

Versterken, verrijken en aanvullen van de Klomp familie

Klomp Energie zal de Klomp familie verrijken en het bestaande team aanvullen en versterken. Hierdoor zijn wij in staat u een compleet maatwerkpakket aan te bieden dat afgestemd is op uw wensen, budget en situatie. Of het nu gaat om elektrotechniek, zonnestroom-installaties, energieopslagsystemen of EV-laadoplossingen; wij nemen het gehele proces graag uit handen.

Snellere én betere service

Klomp Energie zal resulteren in een betere en nauwere samenwerking tussen de verschillende Klomp disciplines, waardoor wij u als klant nóg sneller en beter van dienst kunnen zijn.

“Wij zijn ontzettend blij met deze naamswijziging. Green4energy viel al onder de Klomp vlag, maar met deze wijziging behoren wij echt tot de Klomp familie. Klomp is een toonaangevend bedrijf binnen de installatiebranche. Middels deze wijziging wordt onze propositie nog duidelijker voor onze klanten en leveranciers. Zo kunnen wij hen nog beter bedienen en bijdragen aan een duurzamere toekomst”, aldus Paul Pouwels – Bedrijfsleider van Green4energy.

Kortere doorlooptijd van projecten

Zowel het personeel intern als de werkzaamheden extern worden volledig op elkaar afgestemd. Dit rendeert in een kortere doorlooptijd van uw project. Met de komst van Klomp Energie biedt Klomp u écht alles onder één dak. Dit levert u vanzelfsprekend de nodige voordelen op. Zo kunnen wij u onder andere een scherpere aanbieding doen.

“Wij kijken uit naar een succesvolle gezamenlijke toekomst en de nieuwe mogelijkheden die deze naamswijziging met zich meebrengt. Wij zijn er trots op dat wij onze klanten en leveranciers opnieuw kunnen verrassen met innovatieve producten en diensten die onze duurzame toekomst een stap dichterbij brengen”, aldus Edwin Klomp – Directeur van Klomp BV.

Meer informatie

Vanzelfsprekend kunt u met vragen en/of onduidelijkheden altijd terecht bij uw oude vertrouwde contactpersoon; alleen dan nu op de afdeling Klomp Energie.

Email: info@klompbv.nl
Telefoon: 020-630 45 97

Lees meer:

Damsko Stephen Connell Waldy van Geenen
sep, 18, 2023

Damsko Duikt in de Wereld van Dakdekker Stephen Connell

De stad Amsterdam ontwaakte vanmorgen onder hevige onweersbuien die de straten verlichtten. Maar wat begon als een onstuimige ochtend, ontpopte zich tot een mooie ochtend met een bijzondere gebeurtenis. In dit nieuwsartikel nemen we je mee naar het centrum van de actie, waar moedige dakhelden, met in de hoofdrol onze eigen dakdekker Stephen Connell, een daklekkage trotseerden en een programmamaker van AT5 een onthullend verhaal vastlegde.
Tonnie Eier
sep, 15, 2023

Tonnie Eier: 12,5 Jaar Dakdekker bij Klomp en Een Echte Allround Vakman

Bij Klomp vieren we met trots een opmerkelijke mijlpaal: het 12,5-jarig jubileum van Tonnie Eier, een onmisbare kracht binnen ons team en een ware duizendpoot als dakdekker. Al meer dan een volledig decennium heeft hij onvermoeibaar gewerkt om onze daken te beschermen tegen de elementen en om complexe problemen op te lossen. Zijn toewijding en vakmanschap hebben Klomp en onze gewaardeerde klanten al die jaren in de hoogste mate van dienstbaarheid gehouden. Het is een moment van erkenning voor de bijdragen van Tonnie en een viering van zijn expertise in de wereld van dakbedekking.
Klomp Behaalt Opnieuw VCA**-Certificaat
sep, 11, 2023

Klomp Behaalt Opnieuw VCA **!

Klomp heeft opnieuw het VCA**-certificaat behaald, een erkenning van onze diepgewortelde toewijding aan veiligheid, gezondheid en duurzaamheid. Het certificaat gaat verder dan een symbolische prestatie; het belichaamt onze belofte aan klanten en partners om altijd de hoogste normen te handhaven. Richard Klaver, onze veiligheidsdeskundige, en Sandra Bruns, onze KAM-coördinator, delen inzichten in onze benadering, die verder gaat dan de standaardnormen. Dit nieuwsbericht nodigt u uit om meer te ontdekken over onze voortdurende inspanningen en hoe we samenwerken aan een veiligere en duurzamere toekomst. Lees het volledige verhaal op deze pagina. Samen maken we een verschil!
Interview Ted Smit
sep, 08, 2023

Terug naar Klomp: Ted’s Inspirerende Reis

In dit hartelijk interview met Ted Smit, onlangs benoemd tot Teamleider Projecten bij Klomp, onthult hij zijn diepgewortelde motivatie om terug te keren naar Klomp en zijn duidelijke visie op de toekomst van de organisatie. Ted deelt enthousiast zijn indrukken van positieve veranderingen binnen Klomp sinds zijn laatste verblijf en zijn actieve betrokkenheid bij essentiële projecten die de groei en het succes van Klomp voortstuwen.
sep, 07, 2023

Viering van Toewijding: Onze Geweldige Jubilarissen bij Klomp!

Deze maand vieren we bij Klomp de jubilea van Wouter, Moniek, en Jordi, die belangrijke mijlpalen in hun Klomp-carrière bereiken. Lees verder om te ontdekken hoe hun opmerkelijke groei, bijdragen aan ons team, en waardering voor de Klomp-familiecultuur hen onderscheiden. Klomp is meer dan een werkplek; het is een plek waar we samen groeien, leren en successen vieren.
Tectum Award 2023
sep, 04, 2023

Klomp Triomfeert bij TecTum Diploma-uitreiking in Dakbranche

Op de gedenkwaardige avond van 29 juni vond de jaarlijkse diploma-uitreiking plaats bij TecTum, het vooraanstaande instituut voor professionals in de dakbranche. Klomp werd met trots erkend als één van de hofleveranciers, met maar liefst vijf succesvolle afgestudeerden die hun welverdiende diploma’s in ontvangst namen. Deze feestelijke gelegenheid, die glans kreeg door de aanwezigheid van presentatrice Fresia Cousiño Arias die samen met prominenten uit de dakbranche (waaronder Edwin Klomp) de uitreiking verzorgde, benadrukt het cruciale belang van toewijding en educatie in de dynamische wereld van de dakbranche. Lees verder om meer te ontdekken over deze inspirerende avond vol prestaties en beloningen.