Green4energy gaat verder onder de naam Klomp Energie

Green4energy en Klomp BV uit Amsterdam hebben aangekondigd de liefde aan elkaar te verklaren. Vanaf 1 maart 2023 zal Green4energy verder gaan onder de naam Klomp Energie. Het doel van deze wijziging is om samen een groene, duurzame toekomst te creëren en hun klanten en leveranciers te voorzien van de meest geavanceerde oplossingen op het gebied van duurzame energie.
2023-02-14

Wij zijn er trots op u te mogen melden dat wij per 1 maart 2023 verder gaan onder de naam Klomp Energie. Het doel van deze wijziging is om u als klant een efficiëntere communicatie te kunnen bieden in combinatie met een totaalaanbod van de meest geavanceerde oplossingen op het gebied van duurzame energie.

Wat houdt deze verandering in?

Zowel voor onze medewerkers als voor u als klant verandert er weinig. De vertrouwde service, kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid die u van Green4energy gewend bent, is bij Klomp Energie niet anders. Sterker nog: U behoudt uw eigen vertrouwde contactpersoon.

Versterken, verrijken en aanvullen van de Klomp familie

Klomp Energie zal de Klomp familie verrijken en het bestaande team aanvullen en versterken. Hierdoor zijn wij in staat u een compleet maatwerkpakket aan te bieden dat afgestemd is op uw wensen, budget en situatie. Of het nu gaat om elektrotechniek, zonnestroom-installaties, energieopslagsystemen of EV-laadoplossingen; wij nemen het gehele proces graag uit handen.

Snellere én betere service

Klomp Energie zal resulteren in een betere en nauwere samenwerking tussen de verschillende Klomp disciplines, waardoor wij u als klant nóg sneller en beter van dienst kunnen zijn.

“Wij zijn ontzettend blij met deze naamswijziging. Green4energy viel al onder de Klomp vlag, maar met deze wijziging behoren wij echt tot de Klomp familie. Klomp is een toonaangevend bedrijf binnen de installatiebranche. Middels deze wijziging wordt onze propositie nog duidelijker voor onze klanten en leveranciers. Zo kunnen wij hen nog beter bedienen en bijdragen aan een duurzamere toekomst”, aldus Paul Pouwels – Bedrijfsleider van Green4energy.

Kortere doorlooptijd van projecten

Zowel het personeel intern als de werkzaamheden extern worden volledig op elkaar afgestemd. Dit rendeert in een kortere doorlooptijd van uw project. Met de komst van Klomp Energie biedt Klomp u écht alles onder één dak. Dit levert u vanzelfsprekend de nodige voordelen op. Zo kunnen wij u onder andere een scherpere aanbieding doen.

“Wij kijken uit naar een succesvolle gezamenlijke toekomst en de nieuwe mogelijkheden die deze naamswijziging met zich meebrengt. Wij zijn er trots op dat wij onze klanten en leveranciers opnieuw kunnen verrassen met innovatieve producten en diensten die onze duurzame toekomst een stap dichterbij brengen”, aldus Edwin Klomp – Directeur van Klomp BV.

Meer informatie

Vanzelfsprekend kunt u met vragen en/of onduidelijkheden altijd terecht bij uw oude vertrouwde contactpersoon; alleen dan nu op de afdeling Klomp Energie.

Email: info@klompbv.nl
Telefoon: 020-630 45 97

Lees meer:

Nieuwe instroom hard nodig voor klimaatopgave: Klomp zet zich in op Open Dag ROC Amsterdam
mrt, 22, 2023

Nieuwe instroom hard nodig voor klimaatopgave: Klomp zet zich in op Open Dag ROC Amsterdam

Klomp stond samen met onze partners van het VTi – Vakschool Technische Installaties op deze Open Dag van de ROC Amsterdam om vol enthousiasme te spreken over de carrièremogelijkheden en arbeidsperspectieven binnen de technische installatiebranche.
in dienst
mrt, 15, 2023

Hoera, 5 jaar in dienst!

We vieren een bijzonder moment waarbij twee medewerkers, Guido van Oeveren en Levi Langedijk, in het zonnetje worden gezet voor hun vijfjarig jubileum als Tekenaar bij ons bedrijf. Klomp is trots op hun inzet en expertise, die hebben bijgedragen aan het succes van Klomp Technisch Buro.
warmtepompen
mrt, 16, 2023

Welk type warmtepomp is geschikt voor uw vastgoed?

Klomp is trots op de bijdrage aan verduurzaming van vastgoedsector. Deskundig advies en begeleiding bij selecteren van de juiste warmtepomp biedt een duurzaam en efficiënt verwarmingssysteem. Warmtepompen zijn essentieel voor het verminderen van CO2-uitstoot en bevorderen duurzaamheid. Bekijk ons artikel op OG Wijzer voor meer informatie.
Toolboxmeeting
mrt, 10, 2023

Toolboxmeeting voor onze dakdekkers. Veiligheid en Vooruitblik

Gisterenmiddag kwamen alle dakdekkers van projecten, service & onderhoud en lei- en zinkwerken samen voor een toolbox meeting in ons bedrijfscafé. Tijdens deze bijeenkomst werden belangrijke onderwerpen besproken en werd er vooruitgekeken naar de komende periode, waarbij veiligheid hoog op de agenda stond.
daklekkages
mrt, 07, 2023

Vakwerk op de Marathonweg: Stephen herstelt lekkages aan dakgoten en pannendaken | Video

Afgelopen dinsdag zijn we de hoogte in gegaan met onze collega dakdekker Stephen Connell in “de giraffe”, een indrukwekkende hoogwerker. We hebben een dakreparatie van dichtbij meegemaakt en dit alles op beeld vastgelegd. Bij dit artikel vind je dan ook een video van één van de dakreparaties. Kijk snel mee en laat je inspireren door het vakmanschap en de expertise van Stephen en het team van Klomp Beheer en Onderhoud.
gereedschapsrugzakken
feb, 24, 2023

Nieuwe gereedschapsrugzakken voor onze dakdekkers van Klomp Beheer en Onderhoud!

Bij Klomp Beheer en Onderhoud staat veiligheid altijd voorop en daarom zijn we enthousiast om ons gloednieuwe gereedschapsrugzakken te introduceren. Ons dakteam kan nu veilig en handsfree het dak op gaan, terwijl ze alle benodigde gereedschap binnen handbereik hebben. Benieuwd naar deze handige rugzakken? Lees er meer over in ons artikel!