Hellendplus tilt verduurzaming hellende daken naar hoger plan

Hellendplus tilt verduurzaming hellende daken naar hoger plan

03 juli 2020

Klomp helpt vastgoedbezitters bij het verduurzamen van hun gebouwen. Vanuit een sterke behoefte in de markt werd in 2018 Hellendplus opgericht, om zodoende een goede focus te creëren op het verduurzamen van hellende dakconstructies. Denk hierbij aan het isoleren van pannendaken (van buitenaf en van binnenuit) of het implementeren van duurzame daksystemen en groendaken. Ook met, zink-, lood-, koper- en leiwerk weten onze ervaren dakprofessionals raad. We zijn in ons werk altijd op zoek naar innovaties. 

Van onderzoek en engineering tot uitvoering en innovatief onderhoud, inclusief bewonerscommunicatie en vergunningstrajecten. Daarmee ontzorgt Hellendplus, behalve woningcorporaties en gemeenten, tevens aannemers, VVE’s, scholen en zorginstellingen. Tezamen met zusterbedrijven Klomp, Green4energy en AVM Service is Hellendplus erop gericht om een belangrijke bijdrage te leveren aan de energietransitie d.m.v. verduurzaming. 

Hellendplus is nu actief op daken in Almere
Op dit moment werken de monteurs van Hellendplus op de hellende pannendaken van 13 (huur)woningen aan de Paukenstraat in Almere. In opdracht van Aham Vastgoed voeren we hier een complete dakrenovatie uit waarbij we eerst oude dakpannen en -latten wegslopen. Vervolgens brengen we folie aan, nieuwe tengels en panlatten om daarna de nieuwe dakpannen te plaatsen. De dakrenovatie bevordert de isolatie van de woningen en maakt het dak toekomstproof. Hellendplus levert middels het verduurzamen van Aham's vastgoed een mooie bijdrage aan hun financiële gezondheid en daarmee vanzelfsprekend ook aan de sociale organisaties die Aham steunt. 
 

Delen: