Terug naar Klomp: Ted’s Inspirerende Reis

In dit hartelijk interview met Ted Smit, onlangs benoemd tot Teamleider Projecten bij Klomp, onthult hij zijn diepgewortelde motivatie om terug te keren naar Klomp en zijn duidelijke visie op de toekomst van de organisatie. Ted deelt enthousiast zijn indrukken van positieve veranderingen binnen Klomp sinds zijn laatste verblijf en zijn actieve betrokkenheid bij essentiële projecten die de groei en het succes van Klomp voortstuwen.
2023-09-08
Interview Ted
Ted Smit
Interview Ted Smit

Het is met groot genoegen dat we Ted Smit verwelkomen als onze nieuwe Teamleider Projecten bij Klomp Daktechniek. Ted keerde op 28 augustus terug naar het Klomp-team en heeft sindsdien zijn stempel gedrukt op de organisatie met zijn passie en toewijding.

Ted’s Terugkeer en Motivatie

Wat brengt iemand terug naar een organisatie waar hij eerder met heeft gewerkt? Voor Ted was het antwoord duidelijk: het werken in teamverband en de aanpassing van zijn functie naar Teamleider bij Klomp projecten. In zijn eigen woorden: “Het voelt goed om weer terug te zijn in deze mooie ‘familiare’ organisatie.”


Positieve Veranderingen bij Klomp

Ted, die Klomp al kent van eerdere ervaringen, deelde zijn indrukken van positieve veranderingen sinds zijn laatste verblijf hier. Hij benadrukte dat Klomp blijft werken aan een prettige werkomgeving voor het personeel en dat de organisatie klanten blijft ontzorgen door de juiste informatie en diensten te bieden.

“Het voelt goed om weer terug te zijn in deze mooie ‘familiare’ organisatie.”

Het Ontroerende Tekenmoment

Een bijzonder moment in Ted’s terugkeer was het tekenen van zijn arbeidsovereenkomst, vastgelegd door Alain. Ted deelde: “Het tekenen van de arbeidsovereenkomst was voor mij toch wel emotioneel, dit kan nu wel mijn laatste overeenkomst zijn in mijn werkzame leven.” Zijn eerste werkdag op 28 augustus voelde als thuiskomen, met een warme ontvangst van collega’s.

Interview Ted
contract tekenmoment Edwin Klomp (links) en Ted Smit (rechts)
Belangrijke Projecten voor Klomp

Als Teamleider Projecten speelt Ted een cruciale rol binnen Klomp. Hij onthulde dat het team momenteel werkt aan lopende en toekomstige projecten voor 2023 en 2024. Een opvallend project is de renovatieopdracht voor Heijmans op het Marine terrein Den Helder. Deze projecten zijn voortzettingen van eerdere succesvolle projecten, zoals het Joost Dourleinkazerne-project in 2021.

Terugkeer naar Passie en Samenwerking

Gedurende zijn afwezigheid bij Klomp heeft Ted andere paden bewandeld, waaronder een functie als accountmanager bij Carlisle. Hoewel hij deze ervaring waardeerde, realiseerde hij zich dat zijn passie lag in het samenwerken binnen een team en het realiseren van indrukwekkende projecten.

Ted’s Persoonlijke Doelen en Ambities

Nu hij weer bij Klomp is, heeft Ted duidelijke persoonlijke doelen en ambities. Hij wil zijn collega’s technisch ondersteunen, voorzien van advies en zijn diepgaande kennis van dakbedekking delen. Hij gelooft dat wederzijds respect en vertrouwen de sleutel zijn om samen mooie projecten te realiseren en trots te zijn op het werk bij Klomp.

Ted’s terugkeer markeert een inspirerende nieuwe fase voor Klomp Daktechniek, waar passie, samenwerking en ambitie centraal staan. We kijken uit naar de vele succesvolle projecten die nog komen gaan onder zijn leiderschap.

Werken bij Klomp

Wil je meer weten over wat het betekent om deel uit te maken van de Klomp-familie en welke spannende carrièremogelijkheden op jou wachten? Ben je geïnteresseerd in het ontdekken van de cultuur van toewijding, groei en teamwerk die ons bedrijf kenmerkt?

Aarzel dan niet om een kijkje te nemen op onze “Werken bij Klomp” pagina! Hier vind je uitgebreide informatie over onze vacatures, onze bedrijfscultuur, en hoe jij deel kunt uitmaken van ons getalenteerde team. Of je nu aan het begin van je carrière staat of op zoek bent naar nieuwe uitdagingen, bij Klomp hebben we altijd plaats voor enthousiaste en gemotiveerde mensen.

Ga op ontdekkingstocht en wie weet ben jij de volgende die bijdraagt aan onze successen en groei bij Klomp. Kom erachter hoe jij kunt schitteren in ons hechte team en je carrière naar nieuwe hoogten kunt brengen. Bekijk onze “Werken bij Klomp” pagina vandaag nog en zet de eerste stap naar een opwindende toekomst bij Klomp!

Lees meer:

Toolbox Meeting voor onze dakdekkers. Veiligheid en Vooruitblik
mei, 30, 2024

Uitgelicht: Veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid

De veiligheid van onze medewerkers staat binnen Klomp absoluut op één. Zeker binnen onze branche is de afdeling Veiligheid altijd in beweging. Iedere dag weer doen wij er alles aan om zowel ons kwaliteitsmanagementsysteem als milieumanagementsysteem op topniveau te houden. En dit gaat verder dan alleen het behalen van belangrijke certificaten. Veiligheidskundige Richard legt uit wat hier allemaal bij komt kijken.
Gemeente Utrecht sluit 12-jarige RGS raamovereenkomst met vaste partners! Als Klomp bv en KlompDaktechniek mei 2024
mei, 23, 2024

Klomp sluit doordacht duurzame samenwerking van 12 jaar met Gemeente Utrecht

apr, 02, 2024

Klomp Open Bedrijvendag: Vrijdag 19 april 2024!

Op vrijdag 19 april 2024 zet Klomp haar deuren weer open voor alle belangstellenden. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de techniek? Of wil je als omwonende weten hoe het er bij ons aan toegaat? Je bent van harte welkom in ons duurzame bedrijfspand aan de Digitaalstraat.
Ronald Olij nieuwe Operationeel Directeur Klomp

Ronald Olij, nieuwe Operationeel Directeur Klomp

Wij zijn verheugd u op de hoogte te stellen van een belangrijke ontwikkeling binnen Klomp. Graag kondigen wij aan dat Ronald Olij per 1 maart 2024 als Operationeel Directeur toetreedt tot het directieteam van Klomp.
feb, 16, 2024

Doneer! Steun Martin Jonker in Muskathlon Mozaiek Kenia 2024

Vandaag staat Martin Jonker, de broer van onze Klomp projectleider Willem Jonker, hier op onze eigen binnenplaats achter de kibbelingkar kibbeling te bakken! Maar achter dit smakelijke tafereel schuilt een diepere betekenis. Het is een uitnodiging tot actie voor zijn aankomende uitdaging tijdens de Muskathlon Mozaiek Kenia. Lees verder om te ontdekken hoe zijn hardloopavontuur in Kenia de kracht heeft om levens te veranderen en hoe ook jij hieraan kunt bijdragen.
circulair duurzaam
nov, 27, 2023

Samenwerken aan een circulaire economie

Klomp werkt als verduurzamingspartner elke dag opnieuw aan de verduurzaming van huishoudens en bedrijven. We zorgen voor goed geïsoleerde daken, voor duurzame energiesystemen en voor zuinige installaties. Ook in de realisatie van deze verduurzamingsoplossingen blijven we -zoals onze pay-off belooft- doordacht duurzaam. Dat betekent dat we afvalstromen scheiden, zoveel mogelijk inzetten op recycling en hergebruik, bewust kiezen voor gelijkgezinde samenwerkingspartners en altijd aandacht hebben voor innovatie op dit gebied. Want we doen al veel goed, maar het kan nog beter.