Terug naar Klomp: Ted’s Inspirerende Reis

In dit hartelijk interview met Ted Smit, onlangs benoemd tot Teamleider Projecten bij Klomp, onthult hij zijn diepgewortelde motivatie om terug te keren naar Klomp en zijn duidelijke visie op de toekomst van de organisatie. Ted deelt enthousiast zijn indrukken van positieve veranderingen binnen Klomp sinds zijn laatste verblijf en zijn actieve betrokkenheid bij essentiële projecten die de groei en het succes van Klomp voortstuwen.
2023-09-08
Interview Ted
Ted Smit
Interview Ted Smit

Het is met groot genoegen dat we Ted Smit verwelkomen als onze nieuwe Teamleider Projecten bij Klomp Daktechniek. Ted keerde op 28 augustus terug naar het Klomp-team en heeft sindsdien zijn stempel gedrukt op de organisatie met zijn passie en toewijding.

Ted’s Terugkeer en Motivatie

Wat brengt iemand terug naar een organisatie waar hij eerder met heeft gewerkt? Voor Ted was het antwoord duidelijk: het werken in teamverband en de aanpassing van zijn functie naar Teamleider bij Klomp projecten. In zijn eigen woorden: “Het voelt goed om weer terug te zijn in deze mooie ‘familiare’ organisatie.”


Positieve Veranderingen bij Klomp

Ted, die Klomp al kent van eerdere ervaringen, deelde zijn indrukken van positieve veranderingen sinds zijn laatste verblijf hier. Hij benadrukte dat Klomp blijft werken aan een prettige werkomgeving voor het personeel en dat de organisatie klanten blijft ontzorgen door de juiste informatie en diensten te bieden.

“Het voelt goed om weer terug te zijn in deze mooie ‘familiare’ organisatie.”

Het Ontroerende Tekenmoment

Een bijzonder moment in Ted’s terugkeer was het tekenen van zijn arbeidsovereenkomst, vastgelegd door Alain. Ted deelde: “Het tekenen van de arbeidsovereenkomst was voor mij toch wel emotioneel, dit kan nu wel mijn laatste overeenkomst zijn in mijn werkzame leven.” Zijn eerste werkdag op 28 augustus voelde als thuiskomen, met een warme ontvangst van collega’s.

Interview Ted
contract tekenmoment Edwin Klomp (links) en Ted Smit (rechts)
Belangrijke Projecten voor Klomp

Als Teamleider Projecten speelt Ted een cruciale rol binnen Klomp. Hij onthulde dat het team momenteel werkt aan lopende en toekomstige projecten voor 2023 en 2024. Een opvallend project is de renovatieopdracht voor Heijmans op het Marine terrein Den Helder. Deze projecten zijn voortzettingen van eerdere succesvolle projecten, zoals het Joost Dourleinkazerne-project in 2021.

Terugkeer naar Passie en Samenwerking

Gedurende zijn afwezigheid bij Klomp heeft Ted andere paden bewandeld, waaronder een functie als accountmanager bij Carlisle. Hoewel hij deze ervaring waardeerde, realiseerde hij zich dat zijn passie lag in het samenwerken binnen een team en het realiseren van indrukwekkende projecten.

Ted’s Persoonlijke Doelen en Ambities

Nu hij weer bij Klomp is, heeft Ted duidelijke persoonlijke doelen en ambities. Hij wil zijn collega’s technisch ondersteunen, voorzien van advies en zijn diepgaande kennis van dakbedekking delen. Hij gelooft dat wederzijds respect en vertrouwen de sleutel zijn om samen mooie projecten te realiseren en trots te zijn op het werk bij Klomp.

Ted’s terugkeer markeert een inspirerende nieuwe fase voor Klomp Daktechniek, waar passie, samenwerking en ambitie centraal staan. We kijken uit naar de vele succesvolle projecten die nog komen gaan onder zijn leiderschap.

Werken bij Klomp

Wil je meer weten over wat het betekent om deel uit te maken van de Klomp-familie en welke spannende carrièremogelijkheden op jou wachten? Ben je geïnteresseerd in het ontdekken van de cultuur van toewijding, groei en teamwerk die ons bedrijf kenmerkt?

Aarzel dan niet om een kijkje te nemen op onze “Werken bij Klomp” pagina! Hier vind je uitgebreide informatie over onze vacatures, onze bedrijfscultuur, en hoe jij deel kunt uitmaken van ons getalenteerde team. Of je nu aan het begin van je carrière staat of op zoek bent naar nieuwe uitdagingen, bij Klomp hebben we altijd plaats voor enthousiaste en gemotiveerde mensen.

Ga op ontdekkingstocht en wie weet ben jij de volgende die bijdraagt aan onze successen en groei bij Klomp. Kom erachter hoe jij kunt schitteren in ons hechte team en je carrière naar nieuwe hoogten kunt brengen. Bekijk onze “Werken bij Klomp” pagina vandaag nog en zet de eerste stap naar een opwindende toekomst bij Klomp!

Lees meer:

feb, 16, 2024

Doneer! Steun Martin Jonker in Muskathlon Mozaiek Kenia 2024

Vandaag staat Martin Jonker, de broer van onze Klomp projectleider Willem Jonker, hier op onze eigen binnenplaats achter de kibbelingkar kibbeling te bakken! Maar achter dit smakelijke tafereel schuilt een diepere betekenis. Het is een uitnodiging tot actie voor zijn aankomende uitdaging tijdens de Muskathlon Mozaiek Kenia. Lees verder om te ontdekken hoe zijn hardloopavontuur in Kenia de kracht heeft om levens te veranderen en hoe ook jij hieraan kunt bijdragen.
circulair duurzaam
nov, 27, 2023

Samenwerken aan een circulaire economie

Klomp werkt als verduurzamingspartner elke dag opnieuw aan de verduurzaming van huishoudens en bedrijven. We zorgen voor goed geïsoleerde daken, voor duurzame energiesystemen en voor zuinige installaties. Ook in de realisatie van deze verduurzamingsoplossingen blijven we -zoals onze pay-off belooft- doordacht duurzaam. Dat betekent dat we afvalstromen scheiden, zoveel mogelijk inzetten op recycling en hergebruik, bewust kiezen voor gelijkgezinde samenwerkingspartners en altijd aandacht hebben voor innovatie op dit gebied. Want we doen al veel goed, maar het kan nog beter.
Biobased Isolatie
nov, 21, 2023

Inspirerende Dag bij C-Creators: Samenwerking voor duurzame biobased isolatie

In een succesvolle bijeenkomst bij C-Creators stonden woningcorporaties, producenten en ketenpartners zij aan zij met als gemeenschappelijk doel de grootschalige toepassing van biobased isolatie. De focus lag niet alleen op het bieden van een comfortabeler thuis voor huurders in de sociale sector en het verlagen van energiekosten, maar ook op het streven naar een duurzamere toekomst. Lees hier het volledige artikel voor een diepgaand inzicht in onze gezamenlijke inspanningen.
nov, 21, 2023

Interview met Tom : Van 15 jaar NT2 onderwijs naar Applicatiebeheer

Bij Klomp zijn we altijd op zoek naar professionals die ons team komen versterken. Deze keer hebben we de eer om Tom van Haaster, onze nieuwe Functioneel Applicatiebeheerder, aan jou voor te stellen. Tom heeft een indrukwekkende achtergrond en heeft onlangs de overstap gemaakt naar Klomp. In dit interview vertelt hij ons meer over zijn achtergrond, zijn motivatie en zijn ervaringen tot nu toe bij Klomp. Lees verder.
nov, 14, 2023

Mike Wiersma viert zijn officiële 1-jarig jubileum bij Klomp

Bij Klomp vieren we het éénjarig jubileum van Mike Wiersma als officiële medewerker. Deze mijlpaal is extra speciaal omdat het een beloning is voor het succesvol behalen van het diploma Eerste Monteur niveau 3 via het IW Leren & Werken-traject vanuit Klomp. Nadat hij vorig jaar zijn diploma behaalde, trad hij in dienst bij Klomp. Mike heeft niet alleen zijn technische vaardigheden verder ontwikkeld, maar heeft ook overtuigend aangetoond dat doorzettingsvermogen en een passie voor het vak de sleutels tot succes zijn. Lees verder om meer te ontdekken.
warmtepomp
nov, 17, 2023

Duurzaam vastgoedbeheer: Warmtepompsystemen en WKO

In een tijd van toenemende nadruk op duurzaamheid en groeiende vraag naar milieuvriendelijke oplossingen staan vastgoedbeheerders voor de uitdaging om gebouwen efficiënter te verwarmen en te koelen. Ontdek in dit artikel de voordelen en mogelijkheden van warmtepompsystemen en warmte- en koudeopslag (WKO) voor duurzaam vastgoedbeheer, met positieve effecten op zowel het milieu als de kosten en waarde van vastgoed.