Terug naar Klomp: Ted’s Inspirerende Reis

In dit hartelijk interview met Ted Smit, onlangs benoemd tot Teamleider Projecten bij Klomp, onthult hij zijn diepgewortelde motivatie om terug te keren naar Klomp en zijn duidelijke visie op de toekomst van de organisatie. Ted deelt enthousiast zijn indrukken van positieve veranderingen binnen Klomp sinds zijn laatste verblijf en zijn actieve betrokkenheid bij essentiële projecten die de groei en het succes van Klomp voortstuwen.
2023-09-08
Interview Ted
Ted Smit
Interview Ted Smit

Het is met groot genoegen dat we Ted Smit verwelkomen als onze nieuwe Teamleider Projecten bij Klomp Daktechniek. Ted keerde op 28 augustus terug naar het Klomp-team en heeft sindsdien zijn stempel gedrukt op de organisatie met zijn passie en toewijding.

Ted’s Terugkeer en Motivatie

Wat brengt iemand terug naar een organisatie waar hij eerder met heeft gewerkt? Voor Ted was het antwoord duidelijk: het werken in teamverband en de aanpassing van zijn functie naar Teamleider bij Klomp projecten. In zijn eigen woorden: “Het voelt goed om weer terug te zijn in deze mooie ‘familiare’ organisatie.”


Positieve Veranderingen bij Klomp

Ted, die Klomp al kent van eerdere ervaringen, deelde zijn indrukken van positieve veranderingen sinds zijn laatste verblijf hier. Hij benadrukte dat Klomp blijft werken aan een prettige werkomgeving voor het personeel en dat de organisatie klanten blijft ontzorgen door de juiste informatie en diensten te bieden.

“Het voelt goed om weer terug te zijn in deze mooie ‘familiare’ organisatie.”

Het Ontroerende Tekenmoment

Een bijzonder moment in Ted’s terugkeer was het tekenen van zijn arbeidsovereenkomst, vastgelegd door Alain. Ted deelde: “Het tekenen van de arbeidsovereenkomst was voor mij toch wel emotioneel, dit kan nu wel mijn laatste overeenkomst zijn in mijn werkzame leven.” Zijn eerste werkdag op 28 augustus voelde als thuiskomen, met een warme ontvangst van collega’s.

Interview Ted
contract tekenmoment Edwin Klomp (links) en Ted Smit (rechts)
Belangrijke Projecten voor Klomp

Als Teamleider Projecten speelt Ted een cruciale rol binnen Klomp. Hij onthulde dat het team momenteel werkt aan lopende en toekomstige projecten voor 2023 en 2024. Een opvallend project is de renovatieopdracht voor Heijmans op het Marine terrein Den Helder. Deze projecten zijn voortzettingen van eerdere succesvolle projecten, zoals het Joost Dourleinkazerne-project in 2021.

Terugkeer naar Passie en Samenwerking

Gedurende zijn afwezigheid bij Klomp heeft Ted andere paden bewandeld, waaronder een functie als accountmanager bij Carlisle. Hoewel hij deze ervaring waardeerde, realiseerde hij zich dat zijn passie lag in het samenwerken binnen een team en het realiseren van indrukwekkende projecten.

Ted’s Persoonlijke Doelen en Ambities

Nu hij weer bij Klomp is, heeft Ted duidelijke persoonlijke doelen en ambities. Hij wil zijn collega’s technisch ondersteunen, voorzien van advies en zijn diepgaande kennis van dakbedekking delen. Hij gelooft dat wederzijds respect en vertrouwen de sleutel zijn om samen mooie projecten te realiseren en trots te zijn op het werk bij Klomp.

Ted’s terugkeer markeert een inspirerende nieuwe fase voor Klomp Daktechniek, waar passie, samenwerking en ambitie centraal staan. We kijken uit naar de vele succesvolle projecten die nog komen gaan onder zijn leiderschap.

Werken bij Klomp

Wil je meer weten over wat het betekent om deel uit te maken van de Klomp-familie en welke spannende carrièremogelijkheden op jou wachten? Ben je geïnteresseerd in het ontdekken van de cultuur van toewijding, groei en teamwerk die ons bedrijf kenmerkt?

Aarzel dan niet om een kijkje te nemen op onze “Werken bij Klomp” pagina! Hier vind je uitgebreide informatie over onze vacatures, onze bedrijfscultuur, en hoe jij deel kunt uitmaken van ons getalenteerde team. Of je nu aan het begin van je carrière staat of op zoek bent naar nieuwe uitdagingen, bij Klomp hebben we altijd plaats voor enthousiaste en gemotiveerde mensen.

Ga op ontdekkingstocht en wie weet ben jij de volgende die bijdraagt aan onze successen en groei bij Klomp. Kom erachter hoe jij kunt schitteren in ons hechte team en je carrière naar nieuwe hoogten kunt brengen. Bekijk onze “Werken bij Klomp” pagina vandaag nog en zet de eerste stap naar een opwindende toekomst bij Klomp!

Lees meer:

Damsko Stephen Connell Waldy van Geenen
sep, 18, 2023

Damsko Duikt in de Wereld van Dakdekker Stephen Connell

De stad Amsterdam ontwaakte vanmorgen onder hevige onweersbuien die de straten verlichtten. Maar wat begon als een onstuimige ochtend, ontpopte zich tot een mooie ochtend met een bijzondere gebeurtenis. In dit nieuwsartikel nemen we je mee naar het centrum van de actie, waar moedige dakhelden, met in de hoofdrol onze eigen dakdekker Stephen Connell, een daklekkage trotseerden en een programmamaker van AT5 een onthullend verhaal vastlegde.
Tonnie Eier
sep, 15, 2023

Tonnie Eier: 12,5 Jaar Dakdekker bij Klomp en Een Echte Allround Vakman

Bij Klomp vieren we met trots een opmerkelijke mijlpaal: het 12,5-jarig jubileum van Tonnie Eier, een onmisbare kracht binnen ons team en een ware duizendpoot als dakdekker. Al meer dan een volledig decennium heeft hij onvermoeibaar gewerkt om onze daken te beschermen tegen de elementen en om complexe problemen op te lossen. Zijn toewijding en vakmanschap hebben Klomp en onze gewaardeerde klanten al die jaren in de hoogste mate van dienstbaarheid gehouden. Het is een moment van erkenning voor de bijdragen van Tonnie en een viering van zijn expertise in de wereld van dakbedekking.
Klomp Behaalt Opnieuw VCA**-Certificaat
sep, 11, 2023

Klomp Behaalt Opnieuw VCA **!

Klomp heeft opnieuw het VCA**-certificaat behaald, een erkenning van onze diepgewortelde toewijding aan veiligheid, gezondheid en duurzaamheid. Het certificaat gaat verder dan een symbolische prestatie; het belichaamt onze belofte aan klanten en partners om altijd de hoogste normen te handhaven. Richard Klaver, onze veiligheidsdeskundige, en Sandra Bruns, onze KAM-coördinator, delen inzichten in onze benadering, die verder gaat dan de standaardnormen. Dit nieuwsbericht nodigt u uit om meer te ontdekken over onze voortdurende inspanningen en hoe we samenwerken aan een veiligere en duurzamere toekomst. Lees het volledige verhaal op deze pagina. Samen maken we een verschil!
sep, 07, 2023

Viering van Toewijding: Onze Geweldige Jubilarissen bij Klomp!

Deze maand vieren we bij Klomp de jubilea van Wouter, Moniek, en Jordi, die belangrijke mijlpalen in hun Klomp-carrière bereiken. Lees verder om te ontdekken hoe hun opmerkelijke groei, bijdragen aan ons team, en waardering voor de Klomp-familiecultuur hen onderscheiden. Klomp is meer dan een werkplek; het is een plek waar we samen groeien, leren en successen vieren.
Tectum Award 2023
sep, 04, 2023

Klomp Triomfeert bij TecTum Diploma-uitreiking in Dakbranche

Op de gedenkwaardige avond van 29 juni vond de jaarlijkse diploma-uitreiking plaats bij TecTum, het vooraanstaande instituut voor professionals in de dakbranche. Klomp werd met trots erkend als één van de hofleveranciers, met maar liefst vijf succesvolle afgestudeerden die hun welverdiende diploma’s in ontvangst namen. Deze feestelijke gelegenheid, die glans kreeg door de aanwezigheid van presentatrice Fresia Cousiño Arias die samen met prominenten uit de dakbranche (waaronder Edwin Klomp) de uitreiking verzorgde, benadrukt het cruciale belang van toewijding en educatie in de dynamische wereld van de dakbranche. Lees verder om meer te ontdekken over deze inspirerende avond vol prestaties en beloningen.
Klomp zet in op elektrificatie van bedrijfsbussen
aug, 01, 2023

Klomp uit Amsterdam-Noord vermindert CO2-voetafdruk met elektrificatie van bedrijfsbussen

Klomp neemt grote stappen op weg naar een schonere CO2-voetafdruk door haar bedrijfsbussen te vervangen en te elektrificeren. De eerste mijlpaal is bereikt, aangezien afgelopen week de eerste drie elektrische bussen werden geleverd, en de komende weken zullen er nog meer volgen. Met deze ingrijpende verandering zet Klomp Amsterdam-Noord zich in om haar CO2-voetafdruk aanzienlijk te verlagen.