Robert Jonker 12,5 jaar in dienst bij Klomp

Vandaag is onze collega Robert Jonker 12,5 jaar in dienst, een mooie mijlpaal! Om dit jubileum te vieren werd Robert in de watten gelegd met een mooi bos bloemen en een cadeau. Robert, van harte gefeliciteerd met je 12,5 jarig jubileum. En … we tellen uiteraard gewoon door!
2023-01-13

Robert is uitvoerder van de afdeling daktechniekSamen met zijn dakteam heeft hij in de afgelopen jaren talrijke mooie dakprojecten mogen realiseren. Maar hij is niet altijd uitvoerder geweest bij Klomp…

Nu Robert een jubileum te vieren heeft van 12,5 jaar, stelden wij hem een aantal vragen over zijn tijd bij Klomp.

Jubileum Robert Jonker

 Interview

Kun je je eerste werkdag nog herinneren? Hoe was dat?

Mijn eerste werkdag als Dakdekker voor Zinkwerk bij Klomp weet ik nog heel goed… Het was de dag ná de WK finale in 2010. Op de dag dat Nederland de finale moest spelen moest ik mijn bedrijfswagen bij Klomp ophalen om de volgende dag mijn eerste werkdag te kunnen starten. Die bewuste middag bij Klomp werd mij gelijk duidelijk dat ik bij een heel leuk bedrijf aan de slag zou gaan. Ze vroegen aan me of ik de WK finale ging kijken. Als voetballiefhebber antwoordde ik natuurlijk met een dikke ja. Toen kreeg ik als antwoord: “Nou jongen, als Nederland vanavond wereldkampioen wordt dan kijk je maar hoe laat je morgen begint!”. Mooi hé?

Ik heb vervolgens met veel plezier elf en een half jaar op het dak gewerkt en veel mooie projecten mogen realiseren.

Wat is je leukste herinnering aan 12.5 jaar Klomp?

Mijn tijd bij Klomp heeft veel onuitwisbare herinneringen. Zo ook toen we met alle medewerkers van Klomp zijn gaan zeevissen, dat was zo’n geslaagd personeelsdag. Ook de dag dat we met z’n allen waren gaan paintballen vergeet ik en niemand meer. Maar ook de kerstborrels en de goed verzorgde zomer-BBQ’s en natuurlijk het 60-jarig jubileumfeest van Klomp vorig jaar. Onvergetelijk.

Wat vind je het leukst aan je functie als Uitvoerder?

Inmiddels ben ik een jaar uitvoerder bij Klomp Daktechniek en het bevalt mij prima. Het was in het begin wel even wennen. Want het is een hele omschakeling als je na ruim 32 jaar het dak op bent geweest naar een functie veranderde waar ik nu regelmatig ook op kantoor zit. Maar ik begin de afwisseling steeds meer te waarderen. 

Waar haal jij werkplezier uit bij Klomp?

Van werkplezier hebben we bij ons niks te klagen hoor, iedereen is altijd wel in voor een dolletje. Zowel mijn collega’s in het buitendienst als ook op kantoor. 

Waar ben je trots op dat Klomp heeft bereikt?

Trots ben ik op de vele mooie projecten die we al hebben mogen opleveren. Maar eentje springt er wel bovenuit. En dat is Project Eikenplein. Daar hebben we een waanzinnig mooi zinken dak gerealiseerd. Trots ben ik natuurlijk ook op dat ik onderdeel mag zijn van dit mooi bedrijf en ik hoop hier nog vele jaren met plezier te mogen werken.

Bij deze wil ik de directie van Klomp ook bedanken voor de bos bloemen en het cadeau wat ik voor mijn 12,5 jarig jubileum heb gekregen. Erg attent, dank jullie wel! Groet Robert.

Kom je ook werken bij Klomp?

Lees meer:

onderneming klomp
mei, 17, 2023

Klomp uitgeroepen tot beste onderneming van Noord Holland!

Ontdek het spannende verhaal achter het succes van Klomp tijdens de spectaculaire finale van de ‘Ondernemingsverkiezing van Noord-Holland 2023’. Lees hoe dit familiebedrijf tot de top 3 wist te komen en uiteindelijk de felbegeerde award in de wacht sleepte met een indrukwekkende pitch. Ontdek de strategie en toewijding die hebben geleid tot dit ongekende succes en laat je inspireren door hun ondernemerschap.
mei, 26, 2023

Van Calculaties tot Smash Shots: Wouter Bouwman’s Succesverhaal

Betreed de inspirerende wereld van Klomp, waar uitdagende projecten en geweldige sportprestaties samenkomen. In het hart van dit succesverhaal schuilt Wouter Bouwman, calculator bij Klomp die zowel in zijn vak uitblinkt als op het padelveld. Dit artikel neemt je mee in het leven van Wouter Bouwman, waar zijn professionele vaardigheden en sportieve passie harmonieus samenkomen. Ontdek hoe hij zijn gedrevenheid en talent inzet, zowel op het werk als op het padelveld. Lees verder en laat je inspireren.
BNA architectuurprijzen
mei, 16, 2023

Klomp draagt bij aan winnende BNA architectuurprijzen: Jonas’ en de Van der Pekbuurt

Klomp heeft reden tot vieren met de overwinning van Jonas als Gebouw van het Jaar en de erkenning van de renovatie van de Van der Pekbuurt in de prestigieuze BNA Architectuurprijzen. Klomp heeft actief bijgedragen aan deze duurzame projecten. Ontdek meer over Klomp’s toewijding aan duurzaamheid en innovatieve oplossingen, en hoe we hebben bijgedragen aan het succes van Jonas’ en de Van der Pekbuurt. Lees verder om meer te weten te komen over Klomp’s betrokkenheid bij deze prijswinnende architecturale meesterwerken.
Ronald Beeksma
mei, 12, 2023

Ronald Beeksma: Een Toegewijde Teamspeler viert 12,5 jarig jubileum

Het is een feestelijke mijlpaal bij Klomp! Ronald Beeksma, werkvoorbereider bij Klomp, viert zijn 12,5-jarig jubileum binnen het bedrijf. Met zijn toewijding, expertise en enthousiasme heeft Ronald een onschatbare bijdrage geleverd aan het succes van Klomp. Samen met commercieel directeur Peter Bouwes blikken we terug op Ronald’s professionele reis en ontdekken we wat hem zo’n gewaardeerde teamspeler maakt.
BRL600-25 certificaat
mei, 01, 2023

Klomp behaalt BRL6000-25 certificaat voor gasverbrandingstoestellen

Klomp heeft het BRL 6000-25 certificaat behaald, dat is afgegeven door KIWA! Hiermee bevestigen wij dat we voldoen aan de eisen om werkzaamheden met gebouw-gebonden gasverbrandingstoestellen uit te voeren. Onze vakmensen hebben alle kennis in huis voor warmtetechnieken en zijn altijd bezig met innovatie en duurzaamheid. Lees meer over wat dit certificaat betekent voor ons en voor onze klanten in dit artikel.
leidekker
apr, 20, 2023

Een dag als leidekker, Moniek loopt mee met de leidekkers

Moniek, contractbeheerder bij Klomp Beheer en Onderhoud, loopt regelmatig mee met de buitendienst om beter te begrijpen wat er buiten allemaal gebeurt. Onlangs liep ze mee met leidekkers Remco Kroes en Richard Kroes op een project in Vijfhuizen. Moniek hielp mee met het leggen van leien en leerde hoe het is om als leidekker te werken. Ze benadrukt het belang van samenwerken om begrip en waardering voor elkaars werk te krijgen. Bekijk hier de bijhorende videoimpressie en lees het volledige artikel.