Robert Jonker 12,5 jaar in dienst bij Klomp

Vandaag is onze collega Robert Jonker 12,5 jaar in dienst, een mooie mijlpaal! Om dit jubileum te vieren werd Robert in de watten gelegd met een mooi bos bloemen en een cadeau. Robert, van harte gefeliciteerd met je 12,5 jarig jubileum. En … we tellen uiteraard gewoon door!
2023-01-13

Robert is uitvoerder van de afdeling daktechniekSamen met zijn dakteam heeft hij in de afgelopen jaren talrijke mooie dakprojecten mogen realiseren. Maar hij is niet altijd uitvoerder geweest bij Klomp…

Nu Robert een jubileum te vieren heeft van 12,5 jaar, stelden wij hem een aantal vragen over zijn tijd bij Klomp.

Jubileum Robert Jonker

 Interview

Kun je je eerste werkdag nog herinneren? Hoe was dat?

Mijn eerste werkdag als Dakdekker voor Zinkwerk bij Klomp weet ik nog heel goed… Het was de dag ná de WK finale in 2010. Op de dag dat Nederland de finale moest spelen moest ik mijn bedrijfswagen bij Klomp ophalen om de volgende dag mijn eerste werkdag te kunnen starten. Die bewuste middag bij Klomp werd mij gelijk duidelijk dat ik bij een heel leuk bedrijf aan de slag zou gaan. Ze vroegen aan me of ik de WK finale ging kijken. Als voetballiefhebber antwoordde ik natuurlijk met een dikke ja. Toen kreeg ik als antwoord: “Nou jongen, als Nederland vanavond wereldkampioen wordt dan kijk je maar hoe laat je morgen begint!”. Mooi hé?

Ik heb vervolgens met veel plezier elf en een half jaar op het dak gewerkt en veel mooie projecten mogen realiseren.

Wat is je leukste herinnering aan 12.5 jaar Klomp?

Mijn tijd bij Klomp heeft veel onuitwisbare herinneringen. Zo ook toen we met alle medewerkers van Klomp zijn gaan zeevissen, dat was zo’n geslaagd personeelsdag. Ook de dag dat we met z’n allen waren gaan paintballen vergeet ik en niemand meer. Maar ook de kerstborrels en de goed verzorgde zomer-BBQ’s en natuurlijk het 60-jarig jubileumfeest van Klomp vorig jaar. Onvergetelijk.

Wat vind je het leukst aan je functie als Uitvoerder?

Inmiddels ben ik een jaar uitvoerder bij Klomp Daktechniek en het bevalt mij prima. Het was in het begin wel even wennen. Want het is een hele omschakeling als je na ruim 32 jaar het dak op bent geweest naar een functie veranderde waar ik nu regelmatig ook op kantoor zit. Maar ik begin de afwisseling steeds meer te waarderen. 

Waar haal jij werkplezier uit bij Klomp?

Van werkplezier hebben we bij ons niks te klagen hoor, iedereen is altijd wel in voor een dolletje. Zowel mijn collega’s in het buitendienst als ook op kantoor. 

Waar ben je trots op dat Klomp heeft bereikt?

Trots ben ik op de vele mooie projecten die we al hebben mogen opleveren. Maar eentje springt er wel bovenuit. En dat is Project Eikenplein. Daar hebben we een waanzinnig mooi zinken dak gerealiseerd. Trots ben ik natuurlijk ook op dat ik onderdeel mag zijn van dit mooi bedrijf en ik hoop hier nog vele jaren met plezier te mogen werken.

Bij deze wil ik de directie van Klomp ook bedanken voor de bos bloemen en het cadeau wat ik voor mijn 12,5 jarig jubileum heb gekregen. Erg attent, dank jullie wel! Groet Robert.

Kom je ook werken bij Klomp?

Lees meer:

Toolbox Meeting voor onze dakdekkers. Veiligheid en Vooruitblik
mei, 30, 2024

Uitgelicht: Veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid

De veiligheid van onze medewerkers staat binnen Klomp absoluut op één. Zeker binnen onze branche is de afdeling Veiligheid altijd in beweging. Iedere dag weer doen wij er alles aan om zowel ons kwaliteitsmanagementsysteem als milieumanagementsysteem op topniveau te houden. En dit gaat verder dan alleen het behalen van belangrijke certificaten. Veiligheidskundige Richard legt uit wat hier allemaal bij komt kijken.
Gemeente Utrecht sluit 12-jarige RGS raamovereenkomst met vaste partners! Als Klomp bv en KlompDaktechniek mei 2024
mei, 23, 2024

Klomp sluit doordacht duurzame samenwerking van 12 jaar met Gemeente Utrecht

apr, 02, 2024

Klomp Open Bedrijvendag: Vrijdag 19 april 2024!

Op vrijdag 19 april 2024 zet Klomp haar deuren weer open voor alle belangstellenden. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de techniek? Of wil je als omwonende weten hoe het er bij ons aan toegaat? Je bent van harte welkom in ons duurzame bedrijfspand aan de Digitaalstraat.
Ronald Olij nieuwe Operationeel Directeur Klomp

Ronald Olij, nieuwe Operationeel Directeur Klomp

Wij zijn verheugd u op de hoogte te stellen van een belangrijke ontwikkeling binnen Klomp. Graag kondigen wij aan dat Ronald Olij per 1 maart 2024 als Operationeel Directeur toetreedt tot het directieteam van Klomp.
feb, 16, 2024

Doneer! Steun Martin Jonker in Muskathlon Mozaiek Kenia 2024

Vandaag staat Martin Jonker, de broer van onze Klomp projectleider Willem Jonker, hier op onze eigen binnenplaats achter de kibbelingkar kibbeling te bakken! Maar achter dit smakelijke tafereel schuilt een diepere betekenis. Het is een uitnodiging tot actie voor zijn aankomende uitdaging tijdens de Muskathlon Mozaiek Kenia. Lees verder om te ontdekken hoe zijn hardloopavontuur in Kenia de kracht heeft om levens te veranderen en hoe ook jij hieraan kunt bijdragen.
circulair duurzaam
nov, 27, 2023

Samenwerken aan een circulaire economie

Klomp werkt als verduurzamingspartner elke dag opnieuw aan de verduurzaming van huishoudens en bedrijven. We zorgen voor goed geïsoleerde daken, voor duurzame energiesystemen en voor zuinige installaties. Ook in de realisatie van deze verduurzamingsoplossingen blijven we -zoals onze pay-off belooft- doordacht duurzaam. Dat betekent dat we afvalstromen scheiden, zoveel mogelijk inzetten op recycling en hergebruik, bewust kiezen voor gelijkgezinde samenwerkingspartners en altijd aandacht hebben voor innovatie op dit gebied. Want we doen al veel goed, maar het kan nog beter.