Robert Jonker 12,5 jaar in dienst bij Klomp

Vandaag is onze collega Robert Jonker 12,5 jaar in dienst, een mooie mijlpaal! Om dit jubileum te vieren werd Robert in de watten gelegd met een mooi bos bloemen en een cadeau. Robert, van harte gefeliciteerd met je 12,5 jarig jubileum. En … we tellen uiteraard gewoon door!
2023-01-13

Robert is uitvoerder van de afdeling daktechniekSamen met zijn dakteam heeft hij in de afgelopen jaren talrijke mooie dakprojecten mogen realiseren. Maar hij is niet altijd uitvoerder geweest bij Klomp…

Nu Robert een jubileum te vieren heeft van 12,5 jaar, stelden wij hem een aantal vragen over zijn tijd bij Klomp.

Jubileum Robert Jonker

 Interview

Kun je je eerste werkdag nog herinneren? Hoe was dat?

Mijn eerste werkdag als Dakdekker voor Zinkwerk bij Klomp weet ik nog heel goed… Het was de dag ná de WK finale in 2010. Op de dag dat Nederland de finale moest spelen moest ik mijn bedrijfswagen bij Klomp ophalen om de volgende dag mijn eerste werkdag te kunnen starten. Die bewuste middag bij Klomp werd mij gelijk duidelijk dat ik bij een heel leuk bedrijf aan de slag zou gaan. Ze vroegen aan me of ik de WK finale ging kijken. Als voetballiefhebber antwoordde ik natuurlijk met een dikke ja. Toen kreeg ik als antwoord: “Nou jongen, als Nederland vanavond wereldkampioen wordt dan kijk je maar hoe laat je morgen begint!”. Mooi hé?

Ik heb vervolgens met veel plezier elf en een half jaar op het dak gewerkt en veel mooie projecten mogen realiseren.

Wat is je leukste herinnering aan 12.5 jaar Klomp?

Mijn tijd bij Klomp heeft veel onuitwisbare herinneringen. Zo ook toen we met alle medewerkers van Klomp zijn gaan zeevissen, dat was zo’n geslaagd personeelsdag. Ook de dag dat we met z’n allen waren gaan paintballen vergeet ik en niemand meer. Maar ook de kerstborrels en de goed verzorgde zomer-BBQ’s en natuurlijk het 60-jarig jubileumfeest van Klomp vorig jaar. Onvergetelijk.

Wat vind je het leukst aan je functie als Uitvoerder?

Inmiddels ben ik een jaar uitvoerder bij Klomp Daktechniek en het bevalt mij prima. Het was in het begin wel even wennen. Want het is een hele omschakeling als je na ruim 32 jaar het dak op bent geweest naar een functie veranderde waar ik nu regelmatig ook op kantoor zit. Maar ik begin de afwisseling steeds meer te waarderen. 

Waar haal jij werkplezier uit bij Klomp?

Van werkplezier hebben we bij ons niks te klagen hoor, iedereen is altijd wel in voor een dolletje. Zowel mijn collega’s in het buitendienst als ook op kantoor. 

Waar ben je trots op dat Klomp heeft bereikt?

Trots ben ik op de vele mooie projecten die we al hebben mogen opleveren. Maar eentje springt er wel bovenuit. En dat is Project Eikenplein. Daar hebben we een waanzinnig mooi zinken dak gerealiseerd. Trots ben ik natuurlijk ook op dat ik onderdeel mag zijn van dit mooi bedrijf en ik hoop hier nog vele jaren met plezier te mogen werken.

Bij deze wil ik de directie van Klomp ook bedanken voor de bos bloemen en het cadeau wat ik voor mijn 12,5 jarig jubileum heb gekregen. Erg attent, dank jullie wel! Groet Robert.

Kom je ook werken bij Klomp?

Lees meer:

feb, 16, 2024

Doneer! Steun Martin Jonker in Muskathlon Mozaiek Kenia 2024

Vandaag staat Martin Jonker, de broer van onze Klomp projectleider Willem Jonker, hier op onze eigen binnenplaats achter de kibbelingkar kibbeling te bakken! Maar achter dit smakelijke tafereel schuilt een diepere betekenis. Het is een uitnodiging tot actie voor zijn aankomende uitdaging tijdens de Muskathlon Mozaiek Kenia. Lees verder om te ontdekken hoe zijn hardloopavontuur in Kenia de kracht heeft om levens te veranderen en hoe ook jij hieraan kunt bijdragen.
circulair duurzaam
nov, 27, 2023

Samenwerken aan een circulaire economie

Klomp werkt als verduurzamingspartner elke dag opnieuw aan de verduurzaming van huishoudens en bedrijven. We zorgen voor goed geïsoleerde daken, voor duurzame energiesystemen en voor zuinige installaties. Ook in de realisatie van deze verduurzamingsoplossingen blijven we -zoals onze pay-off belooft- doordacht duurzaam. Dat betekent dat we afvalstromen scheiden, zoveel mogelijk inzetten op recycling en hergebruik, bewust kiezen voor gelijkgezinde samenwerkingspartners en altijd aandacht hebben voor innovatie op dit gebied. Want we doen al veel goed, maar het kan nog beter.
Biobased Isolatie
nov, 21, 2023

Inspirerende Dag bij C-Creators: Samenwerking voor duurzame biobased isolatie

In een succesvolle bijeenkomst bij C-Creators stonden woningcorporaties, producenten en ketenpartners zij aan zij met als gemeenschappelijk doel de grootschalige toepassing van biobased isolatie. De focus lag niet alleen op het bieden van een comfortabeler thuis voor huurders in de sociale sector en het verlagen van energiekosten, maar ook op het streven naar een duurzamere toekomst. Lees hier het volledige artikel voor een diepgaand inzicht in onze gezamenlijke inspanningen.
nov, 21, 2023

Interview met Tom : Van 15 jaar NT2 onderwijs naar Applicatiebeheer

Bij Klomp zijn we altijd op zoek naar professionals die ons team komen versterken. Deze keer hebben we de eer om Tom van Haaster, onze nieuwe Functioneel Applicatiebeheerder, aan jou voor te stellen. Tom heeft een indrukwekkende achtergrond en heeft onlangs de overstap gemaakt naar Klomp. In dit interview vertelt hij ons meer over zijn achtergrond, zijn motivatie en zijn ervaringen tot nu toe bij Klomp. Lees verder.
nov, 14, 2023

Mike Wiersma viert zijn officiële 1-jarig jubileum bij Klomp

Bij Klomp vieren we het éénjarig jubileum van Mike Wiersma als officiële medewerker. Deze mijlpaal is extra speciaal omdat het een beloning is voor het succesvol behalen van het diploma Eerste Monteur niveau 3 via het IW Leren & Werken-traject vanuit Klomp. Nadat hij vorig jaar zijn diploma behaalde, trad hij in dienst bij Klomp. Mike heeft niet alleen zijn technische vaardigheden verder ontwikkeld, maar heeft ook overtuigend aangetoond dat doorzettingsvermogen en een passie voor het vak de sleutels tot succes zijn. Lees verder om meer te ontdekken.
warmtepomp
nov, 17, 2023

Duurzaam vastgoedbeheer: Warmtepompsystemen en WKO

In een tijd van toenemende nadruk op duurzaamheid en groeiende vraag naar milieuvriendelijke oplossingen staan vastgoedbeheerders voor de uitdaging om gebouwen efficiënter te verwarmen en te koelen. Ontdek in dit artikel de voordelen en mogelijkheden van warmtepompsystemen en warmte- en koudeopslag (WKO) voor duurzaam vastgoedbeheer, met positieve effecten op zowel het milieu als de kosten en waarde van vastgoed.