Robert Jonker 12,5 jaar in dienst bij Klomp

Vandaag is onze collega Robert Jonker 12,5 jaar in dienst, een mooie mijlpaal! Om dit jubileum te vieren werd Robert in de watten gelegd met een mooi bos bloemen en een cadeau. Robert, van harte gefeliciteerd met je 12,5 jarig jubileum. En … we tellen uiteraard gewoon door!
2023-01-13

Robert is uitvoerder van de afdeling daktechniekSamen met zijn dakteam heeft hij in de afgelopen jaren talrijke mooie dakprojecten mogen realiseren. Maar hij is niet altijd uitvoerder geweest bij Klomp…

Nu Robert een jubileum te vieren heeft van 12,5 jaar, stelden wij hem een aantal vragen over zijn tijd bij Klomp.

Jubileum Robert Jonker

 Interview

Kun je je eerste werkdag nog herinneren? Hoe was dat?

Mijn eerste werkdag als Dakdekker voor Zinkwerk bij Klomp weet ik nog heel goed… Het was de dag ná de WK finale in 2010. Op de dag dat Nederland de finale moest spelen moest ik mijn bedrijfswagen bij Klomp ophalen om de volgende dag mijn eerste werkdag te kunnen starten. Die bewuste middag bij Klomp werd mij gelijk duidelijk dat ik bij een heel leuk bedrijf aan de slag zou gaan. Ze vroegen aan me of ik de WK finale ging kijken. Als voetballiefhebber antwoordde ik natuurlijk met een dikke ja. Toen kreeg ik als antwoord: “Nou jongen, als Nederland vanavond wereldkampioen wordt dan kijk je maar hoe laat je morgen begint!”. Mooi hé?

Ik heb vervolgens met veel plezier elf en een half jaar op het dak gewerkt en veel mooie projecten mogen realiseren.

Wat is je leukste herinnering aan 12.5 jaar Klomp?

Mijn tijd bij Klomp heeft veel onuitwisbare herinneringen. Zo ook toen we met alle medewerkers van Klomp zijn gaan zeevissen, dat was zo’n geslaagd personeelsdag. Ook de dag dat we met z’n allen waren gaan paintballen vergeet ik en niemand meer. Maar ook de kerstborrels en de goed verzorgde zomer-BBQ’s en natuurlijk het 60-jarig jubileumfeest van Klomp vorig jaar. Onvergetelijk.

Wat vind je het leukst aan je functie als Uitvoerder?

Inmiddels ben ik een jaar uitvoerder bij Klomp Daktechniek en het bevalt mij prima. Het was in het begin wel even wennen. Want het is een hele omschakeling als je na ruim 32 jaar het dak op bent geweest naar een functie veranderde waar ik nu regelmatig ook op kantoor zit. Maar ik begin de afwisseling steeds meer te waarderen. 

Waar haal jij werkplezier uit bij Klomp?

Van werkplezier hebben we bij ons niks te klagen hoor, iedereen is altijd wel in voor een dolletje. Zowel mijn collega’s in het buitendienst als ook op kantoor. 

Waar ben je trots op dat Klomp heeft bereikt?

Trots ben ik op de vele mooie projecten die we al hebben mogen opleveren. Maar eentje springt er wel bovenuit. En dat is Project Eikenplein. Daar hebben we een waanzinnig mooi zinken dak gerealiseerd. Trots ben ik natuurlijk ook op dat ik onderdeel mag zijn van dit mooi bedrijf en ik hoop hier nog vele jaren met plezier te mogen werken.

Bij deze wil ik de directie van Klomp ook bedanken voor de bos bloemen en het cadeau wat ik voor mijn 12,5 jarig jubileum heb gekregen. Erg attent, dank jullie wel! Groet Robert.

Kom je ook werken bij Klomp?

Lees meer:

Stadswarmte
jan, 12, 2023

Amsterdamse Molenwijk start aansluiting op stadswarmte

lees hier het artikel uit het decembernummer van de Corporatiebouw. Trots op onze bijdrage aan een aardgasvrij appartementengebouw van Eigen Haard – de Bovenkruier.
Landgoed Swaenenburgh
dec, 08, 2022

Klomp aan de slag op landgoed Swaenenburgh

Landgoed Swaenenburgh -s-Graveland werd in 1634 ontgonnen. Het landgoed -dat in 1788 de naam landgoed Swaenenburghkreeg- was van de zes kavels van de nieuwe polder in dit gebied. Swaenenburgh bestaat uit een park, een villa, een koetshuis, een dienstwoning, een portierswoning, diverse theehuisjes, een gastenverblijf en een kinderspeelhuis. Het koetshuis, de toren van het koetshuis en de villa -ontworpen door Pierre Cuijpers, de architect van onder meer het Rijksmuseum en het Tropenmuseum in Amsterdam- zijn uitgerust met authentieke leien daken. Voor het restaureren van deze daken heeft eigenaar John Paul Scholts de hulp van Klomp ingeroepen.
Groendak
dec, 02, 2022

Groendak voor zorgcentrum Westerkim

Tien jaar geleden ontstond vanuit de uitvraag inzake het dakonderhoud van woningcorporatie Ymere het dakteam Ymere. Dat de resultaatgerichte samenwerking een succes is, bewijst de contractverlenging met nog eens tien jaar. Partners Klomp, Consolidated, Patina en Ymere zetten ook de komende tien jaar vol in op ontwikkeling, ontzorging, doelgericht beheer, onderhoud, verduurzaming en innovatie. 
Primeur voor Klomp
nov, 24, 2022

Primeur voor Klomp!

Klomp timmert als het over verduurzaming gaat al jaren aan de weg. Het team van Klomp weet precies welk dak welke ingrepen nodig heeft om volledig duurzaam en toekomstbestendig te worden. In opdracht van Pre Wonen verzorgen we alle benodigde werkzaamheden van A tot Z. Voor Pre Wonen zijn we zelf de hoofdaannemer. Een geweldige primeur voor ons bedrijf!
Leermeester
nov, 03, 2022

Benito Molhoop wordt Leermeester

Klomp is een (leer)bedrijf met ambitie. We werken elke dag opnieuw aan het verduurzamen van de gebouwde omgeving en omarmen daarvoor innovaties uit de markt én de innovatiedrift van onze medewerkers. Daarnaast hebben we de ambitie om onze collega’s het beste te bieden. Daarom geven we iedereen binnen Klomp de kans zich middels opleidingen verder te ontwikkelen. Onze collega Benito Molhoop koos ervoor om niet alleen zichzelf, maar ook nieuwe aanwas naar een hoger plan te brengen. Het afronden van de tweedaagse Leermeestercursus maakt van hem een volleerd leermeester.
Klomp
okt, 27, 2022

Klomp aan de slag voor Parteon

Parteon is een van de grootste woningencorporaties in de Zaanstreek. Voor Parteon is het belangrijk om haar huurders een fijn thuis te bieden. Het verduurzamen van de woningen is belangrijk en draagt hieraan bij. Het appartementencomplex aan de Dokter Kortewegstraat in Wormerveer wordt door een bouwteam bestaande uit KBK bouwgroep, De Waard bouw, KTR3 B.V. en Klomp volledig op maat verduurzaamd. Zowel de gebouwschil als het dak worden onder handen genomen.