Klomp behaalt BRL6000-25 certificaat voor gasverbrandingstoestellen

Klomp heeft het BRL 6000-25 certificaat behaald, dat is afgegeven door KIWA! Hiermee bevestigen wij dat we voldoen aan de eisen om werkzaamheden met gebouw-gebonden gasverbrandingstoestellen uit te voeren. Onze vakmensen hebben alle kennis in huis voor warmtetechnieken en zijn altijd bezig met innovatie en duurzaamheid. Lees meer over wat dit certificaat betekent voor ons en voor onze klanten in dit artikel.
2023-05-01

Als toonaangevende partner in de installatiebranche is Klomp constant bezig met het ontwikkelen en aanbieden van innovatieve oplossingen voor huishoudens en bedrijven. Het behalen van het BRL 6000-25 certificaat voor gasverbrandingstoestellen is hierin een belangrijke mijlpaal.

BNL600-25 certificaat
Wat houdt het BRL6000-25 certificaat in?

Het BRL6000-25 certificaat richt zich op de werkzaamheden die komen kijken bij de installatie, reparatie, onderhoud en oplevering van gebouwgebonden gasverbrandingstoestellen met een vermogen tot 100 kW. Dit omvat onder meer verbrandingsluchttoevoervoorzieningen en rookgasafvoervoorzieningen.

Het BRL 6000-25 certificaat is een beoordelingsrichtlijn die vereist is voor installatiebedrijven die werkzaamheden uitvoeren met gebouw gebonden gasverbrandingstoestellen. Het certificaat beoordeelt of de werkzaamheden op een veilige en kwalitatief hoogstaande manier worden uitgevoerd.

Trots op de certificering

Wij zijn trots op het behalen van dit certificaat. Het laat zien dat we als bedrijf over de juiste kennis en vaardigheden beschikt om werkzaamheden met gasverbrandingstoestellen uit te voeren. Klomp blijft zich voortdurend ontwikkelen om aan de laatste ontwikkelingen en eisen binnen de branche te voldoen.

Innovatie en duurzaamheid

Bij Klomp staan innovaties binnen het werk centraal en we besteden veel aandacht aan duurzame veranderingen, zoals de invoering van nieuwe wetten zoals de gasketelwet. We vinden het belangrijk om ons voortdurend te blijven ontwikkelen en te verdiepen in de nieuwste technieken om onze klanten de best mogelijke service te bieden.

Ontwikkeling van medewerkers en het bedrijf

Onze vakmensen zijn de drijvende kracht achter ons succes en het behalen van de BRL 6000-25 certificering is daar een bewijs van. Bij Klomp geloven we dat individuele ontwikkeling van medewerkers bijdraagt aan het succes van het bedrijf als geheel.

We zorgen dan ook dat onze vakmensen zich voortdurend blijven ontwikkelen en verdiepen in de nieuwste technieken. Dit stelt ons in staat om innovatieve oplossingen te bieden aan onze klanten en onze diensten op het hoogste niveau te blijven leveren. We zijn dan ook trots op onze vakmensen en de CO-vakmanschap certificering die zij hebben behaald.

Betrouwbare partner

Met het behalen van het BRL 6000-25 certificaat toont Klomp aan dat we voldoen aan de hoogste eisen binnen de installatiebranche. Onze focus op innovatie en duurzaamheid, gecombineerd met onze fullservice dienstverlening en individuele ontwikkeling, maken ons de ideale partner voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige installatietechniek.

Meer weten over onze certificeringen?

Bij Klomp hechten we veel belang aan de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers, de professionaliteit van onze organisatie en de kwaliteit van onze diensten en producten. Daarom werken we voortdurend aan het onderhouden van ons kwaliteits- en veiligheidssysteem. Klik hier om ons overzicht van certificeringen, erkenningen en verklaringen te bekijken.

Advies op maat

Klanten die meer willen weten over de diensten en mogelijkheden van Klomp worden uitgenodigd om contact op te nemen. Klomp helpt graag om oplossingen op maat te vinden!

https://ovnh.nl/publieksprijs/

Lees meer:

Toolbox Meeting voor onze dakdekkers. Veiligheid en Vooruitblik
mei, 30, 2024

Uitgelicht: Veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid

De veiligheid van onze medewerkers staat binnen Klomp absoluut op één. Zeker binnen onze branche is de afdeling Veiligheid altijd in beweging. Iedere dag weer doen wij er alles aan om zowel ons kwaliteitsmanagementsysteem als milieumanagementsysteem op topniveau te houden. En dit gaat verder dan alleen het behalen van belangrijke certificaten. Veiligheidskundige Richard legt uit wat hier allemaal bij komt kijken.
Gemeente Utrecht sluit 12-jarige RGS raamovereenkomst met vaste partners! Als Klomp bv en KlompDaktechniek mei 2024
mei, 23, 2024

Klomp sluit doordacht duurzame samenwerking van 12 jaar met Gemeente Utrecht

apr, 02, 2024

Klomp Open Bedrijvendag: Vrijdag 19 april 2024!

Op vrijdag 19 april 2024 zet Klomp haar deuren weer open voor alle belangstellenden. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de techniek? Of wil je als omwonende weten hoe het er bij ons aan toegaat? Je bent van harte welkom in ons duurzame bedrijfspand aan de Digitaalstraat.
Ronald Olij nieuwe Operationeel Directeur Klomp

Ronald Olij, nieuwe Operationeel Directeur Klomp

Wij zijn verheugd u op de hoogte te stellen van een belangrijke ontwikkeling binnen Klomp. Graag kondigen wij aan dat Ronald Olij per 1 maart 2024 als Operationeel Directeur toetreedt tot het directieteam van Klomp.
feb, 16, 2024

Doneer! Steun Martin Jonker in Muskathlon Mozaiek Kenia 2024

Vandaag staat Martin Jonker, de broer van onze Klomp projectleider Willem Jonker, hier op onze eigen binnenplaats achter de kibbelingkar kibbeling te bakken! Maar achter dit smakelijke tafereel schuilt een diepere betekenis. Het is een uitnodiging tot actie voor zijn aankomende uitdaging tijdens de Muskathlon Mozaiek Kenia. Lees verder om te ontdekken hoe zijn hardloopavontuur in Kenia de kracht heeft om levens te veranderen en hoe ook jij hieraan kunt bijdragen.
circulair duurzaam
nov, 27, 2023

Samenwerken aan een circulaire economie

Klomp werkt als verduurzamingspartner elke dag opnieuw aan de verduurzaming van huishoudens en bedrijven. We zorgen voor goed geïsoleerde daken, voor duurzame energiesystemen en voor zuinige installaties. Ook in de realisatie van deze verduurzamingsoplossingen blijven we -zoals onze pay-off belooft- doordacht duurzaam. Dat betekent dat we afvalstromen scheiden, zoveel mogelijk inzetten op recycling en hergebruik, bewust kiezen voor gelijkgezinde samenwerkingspartners en altijd aandacht hebben voor innovatie op dit gebied. Want we doen al veel goed, maar het kan nog beter.