Klomp behaalt BRL6000-25 certificaat voor gasverbrandingstoestellen

Klomp heeft het BRL 6000-25 certificaat behaald, dat is afgegeven door KIWA! Hiermee bevestigen wij dat we voldoen aan de eisen om werkzaamheden met gebouw-gebonden gasverbrandingstoestellen uit te voeren. Onze vakmensen hebben alle kennis in huis voor warmtetechnieken en zijn altijd bezig met innovatie en duurzaamheid. Lees meer over wat dit certificaat betekent voor ons en voor onze klanten in dit artikel.
2023-05-01

Als toonaangevende partner in de installatiebranche is Klomp constant bezig met het ontwikkelen en aanbieden van innovatieve oplossingen voor huishoudens en bedrijven. Het behalen van het BRL 6000-25 certificaat voor gasverbrandingstoestellen is hierin een belangrijke mijlpaal.

BNL600-25 certificaat
Wat houdt het BRL6000-25 certificaat in?

Het BRL6000-25 certificaat richt zich op de werkzaamheden die komen kijken bij de installatie, reparatie, onderhoud en oplevering van gebouwgebonden gasverbrandingstoestellen met een vermogen tot 100 kW. Dit omvat onder meer verbrandingsluchttoevoervoorzieningen en rookgasafvoervoorzieningen.

Het BRL 6000-25 certificaat is een beoordelingsrichtlijn die vereist is voor installatiebedrijven die werkzaamheden uitvoeren met gebouw gebonden gasverbrandingstoestellen. Het certificaat beoordeelt of de werkzaamheden op een veilige en kwalitatief hoogstaande manier worden uitgevoerd.

Trots op de certificering

Wij zijn trots op het behalen van dit certificaat. Het laat zien dat we als bedrijf over de juiste kennis en vaardigheden beschikt om werkzaamheden met gasverbrandingstoestellen uit te voeren. Klomp blijft zich voortdurend ontwikkelen om aan de laatste ontwikkelingen en eisen binnen de branche te voldoen.

Innovatie en duurzaamheid

Bij Klomp staan innovaties binnen het werk centraal en we besteden veel aandacht aan duurzame veranderingen, zoals de invoering van nieuwe wetten zoals de gasketelwet. We vinden het belangrijk om ons voortdurend te blijven ontwikkelen en te verdiepen in de nieuwste technieken om onze klanten de best mogelijke service te bieden.

Ontwikkeling van medewerkers en het bedrijf

Onze vakmensen zijn de drijvende kracht achter ons succes en het behalen van de BRL 6000-25 certificering is daar een bewijs van. Bij Klomp geloven we dat individuele ontwikkeling van medewerkers bijdraagt aan het succes van het bedrijf als geheel.

We zorgen dan ook dat onze vakmensen zich voortdurend blijven ontwikkelen en verdiepen in de nieuwste technieken. Dit stelt ons in staat om innovatieve oplossingen te bieden aan onze klanten en onze diensten op het hoogste niveau te blijven leveren. We zijn dan ook trots op onze vakmensen en de CO-vakmanschap certificering die zij hebben behaald.

Betrouwbare partner

Met het behalen van het BRL 6000-25 certificaat toont Klomp aan dat we voldoen aan de hoogste eisen binnen de installatiebranche. Onze focus op innovatie en duurzaamheid, gecombineerd met onze fullservice dienstverlening en individuele ontwikkeling, maken ons de ideale partner voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige installatietechniek.

Meer weten over onze certificeringen?

Bij Klomp hechten we veel belang aan de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers, de professionaliteit van onze organisatie en de kwaliteit van onze diensten en producten. Daarom werken we voortdurend aan het onderhouden van ons kwaliteits- en veiligheidssysteem. Klik hier om ons overzicht van certificeringen, erkenningen en verklaringen te bekijken.

Advies op maat

Klanten die meer willen weten over de diensten en mogelijkheden van Klomp worden uitgenodigd om contact op te nemen. Klomp helpt graag om oplossingen op maat te vinden!

https://ovnh.nl/publieksprijs/

Lees meer:

onderneming klomp
mei, 17, 2023

Klomp uitgeroepen tot beste onderneming van Noord Holland!

Ontdek het spannende verhaal achter het succes van Klomp tijdens de spectaculaire finale van de ‘Ondernemingsverkiezing van Noord-Holland 2023’. Lees hoe dit familiebedrijf tot de top 3 wist te komen en uiteindelijk de felbegeerde award in de wacht sleepte met een indrukwekkende pitch. Ontdek de strategie en toewijding die hebben geleid tot dit ongekende succes en laat je inspireren door hun ondernemerschap.
mei, 26, 2023

Van Calculaties tot Smash Shots: Wouter Bouwman’s Succesverhaal

Betreed de inspirerende wereld van Klomp, waar uitdagende projecten en geweldige sportprestaties samenkomen. In het hart van dit succesverhaal schuilt Wouter Bouwman, calculator bij Klomp die zowel in zijn vak uitblinkt als op het padelveld. Dit artikel neemt je mee in het leven van Wouter Bouwman, waar zijn professionele vaardigheden en sportieve passie harmonieus samenkomen. Ontdek hoe hij zijn gedrevenheid en talent inzet, zowel op het werk als op het padelveld. Lees verder en laat je inspireren.
BNA architectuurprijzen
mei, 16, 2023

Klomp draagt bij aan winnende BNA architectuurprijzen: Jonas’ en de Van der Pekbuurt

Klomp heeft reden tot vieren met de overwinning van Jonas als Gebouw van het Jaar en de erkenning van de renovatie van de Van der Pekbuurt in de prestigieuze BNA Architectuurprijzen. Klomp heeft actief bijgedragen aan deze duurzame projecten. Ontdek meer over Klomp’s toewijding aan duurzaamheid en innovatieve oplossingen, en hoe we hebben bijgedragen aan het succes van Jonas’ en de Van der Pekbuurt. Lees verder om meer te weten te komen over Klomp’s betrokkenheid bij deze prijswinnende architecturale meesterwerken.
Ronald Beeksma
mei, 12, 2023

Ronald Beeksma: Een Toegewijde Teamspeler viert 12,5 jarig jubileum

Het is een feestelijke mijlpaal bij Klomp! Ronald Beeksma, werkvoorbereider bij Klomp, viert zijn 12,5-jarig jubileum binnen het bedrijf. Met zijn toewijding, expertise en enthousiasme heeft Ronald een onschatbare bijdrage geleverd aan het succes van Klomp. Samen met commercieel directeur Peter Bouwes blikken we terug op Ronald’s professionele reis en ontdekken we wat hem zo’n gewaardeerde teamspeler maakt.
leidekker
apr, 20, 2023

Een dag als leidekker, Moniek loopt mee met de leidekkers

Moniek, contractbeheerder bij Klomp Beheer en Onderhoud, loopt regelmatig mee met de buitendienst om beter te begrijpen wat er buiten allemaal gebeurt. Onlangs liep ze mee met leidekkers Remco Kroes en Richard Kroes op een project in Vijfhuizen. Moniek hielp mee met het leggen van leien en leerde hoe het is om als leidekker te werken. Ze benadrukt het belang van samenwerken om begrip en waardering voor elkaars werk te krijgen. Bekijk hier de bijhorende videoimpressie en lees het volledige artikel.
jubileum
apr, 14, 2023

Hoera! Onze servicemonteur Jeffrey Amsen viert 10 jaar jubileum

We vieren het 10-jarig jubileum van onze geweldige servicemonteur Jeffrey Amsen bij AVM Service, onderdeel van Klomp. Dit is een bijzondere mijlpaal die ons doet stilstaan bij zijn toewijding en vakmanschap gedurende zijn tijd bij ons bedrijf. We zijn trots op wat Jeffrey heeft bereikt en wat hij bijdraagt aan ons team.