Klomp behaalt BRL6000-25 certificaat voor gasverbrandingstoestellen

Klomp heeft het BRL 6000-25 certificaat behaald, dat is afgegeven door KIWA! Hiermee bevestigen wij dat we voldoen aan de eisen om werkzaamheden met gebouw-gebonden gasverbrandingstoestellen uit te voeren. Onze vakmensen hebben alle kennis in huis voor warmtetechnieken en zijn altijd bezig met innovatie en duurzaamheid. Lees meer over wat dit certificaat betekent voor ons en voor onze klanten in dit artikel.
2023-05-01

Als toonaangevende partner in de installatiebranche is Klomp constant bezig met het ontwikkelen en aanbieden van innovatieve oplossingen voor huishoudens en bedrijven. Het behalen van het BRL 6000-25 certificaat voor gasverbrandingstoestellen is hierin een belangrijke mijlpaal.

BNL600-25 certificaat
Wat houdt het BRL6000-25 certificaat in?

Het BRL6000-25 certificaat richt zich op de werkzaamheden die komen kijken bij de installatie, reparatie, onderhoud en oplevering van gebouwgebonden gasverbrandingstoestellen met een vermogen tot 100 kW. Dit omvat onder meer verbrandingsluchttoevoervoorzieningen en rookgasafvoervoorzieningen.

Het BRL 6000-25 certificaat is een beoordelingsrichtlijn die vereist is voor installatiebedrijven die werkzaamheden uitvoeren met gebouw gebonden gasverbrandingstoestellen. Het certificaat beoordeelt of de werkzaamheden op een veilige en kwalitatief hoogstaande manier worden uitgevoerd.

Trots op de certificering

Wij zijn trots op het behalen van dit certificaat. Het laat zien dat we als bedrijf over de juiste kennis en vaardigheden beschikt om werkzaamheden met gasverbrandingstoestellen uit te voeren. Klomp blijft zich voortdurend ontwikkelen om aan de laatste ontwikkelingen en eisen binnen de branche te voldoen.

Innovatie en duurzaamheid

Bij Klomp staan innovaties binnen het werk centraal en we besteden veel aandacht aan duurzame veranderingen, zoals de invoering van nieuwe wetten zoals de gasketelwet. We vinden het belangrijk om ons voortdurend te blijven ontwikkelen en te verdiepen in de nieuwste technieken om onze klanten de best mogelijke service te bieden.

Ontwikkeling van medewerkers en het bedrijf

Onze vakmensen zijn de drijvende kracht achter ons succes en het behalen van de BRL 6000-25 certificering is daar een bewijs van. Bij Klomp geloven we dat individuele ontwikkeling van medewerkers bijdraagt aan het succes van het bedrijf als geheel.

We zorgen dan ook dat onze vakmensen zich voortdurend blijven ontwikkelen en verdiepen in de nieuwste technieken. Dit stelt ons in staat om innovatieve oplossingen te bieden aan onze klanten en onze diensten op het hoogste niveau te blijven leveren. We zijn dan ook trots op onze vakmensen en de CO-vakmanschap certificering die zij hebben behaald.

Betrouwbare partner

Met het behalen van het BRL 6000-25 certificaat toont Klomp aan dat we voldoen aan de hoogste eisen binnen de installatiebranche. Onze focus op innovatie en duurzaamheid, gecombineerd met onze fullservice dienstverlening en individuele ontwikkeling, maken ons de ideale partner voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige installatietechniek.

Meer weten over onze certificeringen?

Bij Klomp hechten we veel belang aan de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers, de professionaliteit van onze organisatie en de kwaliteit van onze diensten en producten. Daarom werken we voortdurend aan het onderhouden van ons kwaliteits- en veiligheidssysteem. Klik hier om ons overzicht van certificeringen, erkenningen en verklaringen te bekijken.

Advies op maat

Klanten die meer willen weten over de diensten en mogelijkheden van Klomp worden uitgenodigd om contact op te nemen. Klomp helpt graag om oplossingen op maat te vinden!

https://ovnh.nl/publieksprijs/

Lees meer:

feb, 16, 2024

Doneer! Steun Martin Jonker in Muskathlon Mozaiek Kenia 2024

Vandaag staat Martin Jonker, de broer van onze Klomp projectleider Willem Jonker, hier op onze eigen binnenplaats achter de kibbelingkar kibbeling te bakken! Maar achter dit smakelijke tafereel schuilt een diepere betekenis. Het is een uitnodiging tot actie voor zijn aankomende uitdaging tijdens de Muskathlon Mozaiek Kenia. Lees verder om te ontdekken hoe zijn hardloopavontuur in Kenia de kracht heeft om levens te veranderen en hoe ook jij hieraan kunt bijdragen.
circulair duurzaam
nov, 27, 2023

Samenwerken aan een circulaire economie

Klomp werkt als verduurzamingspartner elke dag opnieuw aan de verduurzaming van huishoudens en bedrijven. We zorgen voor goed geïsoleerde daken, voor duurzame energiesystemen en voor zuinige installaties. Ook in de realisatie van deze verduurzamingsoplossingen blijven we -zoals onze pay-off belooft- doordacht duurzaam. Dat betekent dat we afvalstromen scheiden, zoveel mogelijk inzetten op recycling en hergebruik, bewust kiezen voor gelijkgezinde samenwerkingspartners en altijd aandacht hebben voor innovatie op dit gebied. Want we doen al veel goed, maar het kan nog beter.
Biobased Isolatie
nov, 21, 2023

Inspirerende Dag bij C-Creators: Samenwerking voor duurzame biobased isolatie

In een succesvolle bijeenkomst bij C-Creators stonden woningcorporaties, producenten en ketenpartners zij aan zij met als gemeenschappelijk doel de grootschalige toepassing van biobased isolatie. De focus lag niet alleen op het bieden van een comfortabeler thuis voor huurders in de sociale sector en het verlagen van energiekosten, maar ook op het streven naar een duurzamere toekomst. Lees hier het volledige artikel voor een diepgaand inzicht in onze gezamenlijke inspanningen.
nov, 21, 2023

Interview met Tom : Van 15 jaar NT2 onderwijs naar Applicatiebeheer

Bij Klomp zijn we altijd op zoek naar professionals die ons team komen versterken. Deze keer hebben we de eer om Tom van Haaster, onze nieuwe Functioneel Applicatiebeheerder, aan jou voor te stellen. Tom heeft een indrukwekkende achtergrond en heeft onlangs de overstap gemaakt naar Klomp. In dit interview vertelt hij ons meer over zijn achtergrond, zijn motivatie en zijn ervaringen tot nu toe bij Klomp. Lees verder.
nov, 14, 2023

Mike Wiersma viert zijn officiële 1-jarig jubileum bij Klomp

Bij Klomp vieren we het éénjarig jubileum van Mike Wiersma als officiële medewerker. Deze mijlpaal is extra speciaal omdat het een beloning is voor het succesvol behalen van het diploma Eerste Monteur niveau 3 via het IW Leren & Werken-traject vanuit Klomp. Nadat hij vorig jaar zijn diploma behaalde, trad hij in dienst bij Klomp. Mike heeft niet alleen zijn technische vaardigheden verder ontwikkeld, maar heeft ook overtuigend aangetoond dat doorzettingsvermogen en een passie voor het vak de sleutels tot succes zijn. Lees verder om meer te ontdekken.
warmtepomp
nov, 17, 2023

Duurzaam vastgoedbeheer: Warmtepompsystemen en WKO

In een tijd van toenemende nadruk op duurzaamheid en groeiende vraag naar milieuvriendelijke oplossingen staan vastgoedbeheerders voor de uitdaging om gebouwen efficiënter te verwarmen en te koelen. Ontdek in dit artikel de voordelen en mogelijkheden van warmtepompsystemen en warmte- en koudeopslag (WKO) voor duurzaam vastgoedbeheer, met positieve effecten op zowel het milieu als de kosten en waarde van vastgoed.