Klomp door Kiwa gecertificeerd conform BRL 6000-21

Klomp door Kiwa gecertificeerd conform BRL 6000-21

24 november 2017

Goed nieuws: sinds vorige week is Klomp gecertificeerd voor ontwerp, installatie en beheer van bodemenergie-systemen conform BRL 6000-21. Dat betekent feitelijk dat we warmtepompsystemen voor warmte-koudeopslag mogen ontwerpen, aanleggen en onderhouden in individuele woningen, woongebouwen en utiliteitsgebouwen.

Omdat de overheid duurzaam gebruik van energie en water wil bevorderen, mogen bodemenergie-systemen sinds 2014 alleen nog worden ontworpen, aangelegd en beheerd door hiervoor erkende installatiebedrijven. Met het afgeven van dit certificaat verklaart Kiwa dat kwaliteit en veiligheid zijn geborgd wanneer Klomp dergelijke installaties realiseert en onderhoudt. Zo kunnen we onze klanten verder ontzorgen bij het optimaliseren en verduurzamen van hun energievoorzieningen.

Kiwa is dé onafhankelijke organisatie die hooggekwalificeerde certificering verzorgt. Kiwa helpt bedrijven om de algehele kwaliteit te verbeteren, met name door deze zichtbaar en meetbaar te maken. Meer informatie: www.kiwa.nl.

Bent u benieuwd wat Klomp voor u kan betekenen op het gebied van bodemenergie? Neem eens contact met ons op!

» Download certificaat als PDF
» Bekijk alle certificeringen van Klomp

Delen: