Klomp genomineerd als ‘Beste Onderneming van Noord-Holland 2023’

Vol enthousiasme kunnen wij aankondigen dat Klomp genomineerd is als ‘Beste Onderneming van Noord-Holland 2023’; een eervolle ondernemersprijs waar we oprecht allemaal trots op zijn. Het is voor ons een mooie erkenning van ons goed ondernemerschap en ons onderscheidend vermogen. Deze nominatie is een bevestiging van ons streven naar duurzaamheid en innovatie.
2023-04-06
Over de Ondernemersverkiezing Noord-Holland (OVNH)

De OVNH zet zich in voor het stimuleren van goed ondernemerschap in Noord-Holland. Het draait hierbij om de prestaties van bedrijven op verschillende vlakken. Denk hierbij aan duurzaamheid, innovatie, personeelsbeleid en financiële gezondheid. Het is voor ons dan ook een grote eer om 1 van de 10 genomineerde topbedrijven uit Noord-Holland te zijn.

Inzet en waardering voor iedereen binnen Klomp

Wij willen graag onze waardering uitspreken voor de inzet van onze medewerkers en partners. Zij hebben zeker bijgedragen aan deze nominatie! Samen zetten we ons dagelijks in om hoogwaardige technische oplossingen te bieden voor onze klanten en het creëren van een duurzame toekomst.

Felicitaties aan de genomineerden

Tot slot feliciteren wij alle andere genomineerden en wensen hen veel succes toe tijdens de verkiezing. We zijn ervan overtuigd dat de strijd om de titel van ‘Beste Onderneming van Noord-Holland 2023’ spannend en sportief zal verlopen. We hopen op een mooie uitslag en kijken uit naar de jaarlijkse Ondernemingsverkiezing Noord-Holland die op woensdag 17 mei plaatsvindt. Op deze dag zal de winnaar bekend gemaakt worden.

Bedankt voor alle steun en vertrouwen in Klomp!

#OVNH #ondernemerschap #NoordHolland #trots #nominatie #techniek #samenwerking #familiebedrijf #steun #vertrouwen #verkiezing #verduurzaming #innovatie

Lees meer:

feb, 16, 2024

Doneer! Steun Martin Jonker in Muskathlon Mozaiek Kenia 2024

Vandaag staat Martin Jonker, de broer van onze Klomp projectleider Willem Jonker, hier op onze eigen binnenplaats achter de kibbelingkar kibbeling te bakken! Maar achter dit smakelijke tafereel schuilt een diepere betekenis. Het is een uitnodiging tot actie voor zijn aankomende uitdaging tijdens de Muskathlon Mozaiek Kenia. Lees verder om te ontdekken hoe zijn hardloopavontuur in Kenia de kracht heeft om levens te veranderen en hoe ook jij hieraan kunt bijdragen.
circulair duurzaam
nov, 27, 2023

Samenwerken aan een circulaire economie

Klomp werkt als verduurzamingspartner elke dag opnieuw aan de verduurzaming van huishoudens en bedrijven. We zorgen voor goed geïsoleerde daken, voor duurzame energiesystemen en voor zuinige installaties. Ook in de realisatie van deze verduurzamingsoplossingen blijven we -zoals onze pay-off belooft- doordacht duurzaam. Dat betekent dat we afvalstromen scheiden, zoveel mogelijk inzetten op recycling en hergebruik, bewust kiezen voor gelijkgezinde samenwerkingspartners en altijd aandacht hebben voor innovatie op dit gebied. Want we doen al veel goed, maar het kan nog beter.
Biobased Isolatie
nov, 21, 2023

Inspirerende Dag bij C-Creators: Samenwerking voor duurzame biobased isolatie

In een succesvolle bijeenkomst bij C-Creators stonden woningcorporaties, producenten en ketenpartners zij aan zij met als gemeenschappelijk doel de grootschalige toepassing van biobased isolatie. De focus lag niet alleen op het bieden van een comfortabeler thuis voor huurders in de sociale sector en het verlagen van energiekosten, maar ook op het streven naar een duurzamere toekomst. Lees hier het volledige artikel voor een diepgaand inzicht in onze gezamenlijke inspanningen.
nov, 21, 2023

Interview met Tom : Van 15 jaar NT2 onderwijs naar Applicatiebeheer

Bij Klomp zijn we altijd op zoek naar professionals die ons team komen versterken. Deze keer hebben we de eer om Tom van Haaster, onze nieuwe Functioneel Applicatiebeheerder, aan jou voor te stellen. Tom heeft een indrukwekkende achtergrond en heeft onlangs de overstap gemaakt naar Klomp. In dit interview vertelt hij ons meer over zijn achtergrond, zijn motivatie en zijn ervaringen tot nu toe bij Klomp. Lees verder.
nov, 14, 2023

Mike Wiersma viert zijn officiële 1-jarig jubileum bij Klomp

Bij Klomp vieren we het éénjarig jubileum van Mike Wiersma als officiële medewerker. Deze mijlpaal is extra speciaal omdat het een beloning is voor het succesvol behalen van het diploma Eerste Monteur niveau 3 via het IW Leren & Werken-traject vanuit Klomp. Nadat hij vorig jaar zijn diploma behaalde, trad hij in dienst bij Klomp. Mike heeft niet alleen zijn technische vaardigheden verder ontwikkeld, maar heeft ook overtuigend aangetoond dat doorzettingsvermogen en een passie voor het vak de sleutels tot succes zijn. Lees verder om meer te ontdekken.
warmtepomp
nov, 17, 2023

Duurzaam vastgoedbeheer: Warmtepompsystemen en WKO

In een tijd van toenemende nadruk op duurzaamheid en groeiende vraag naar milieuvriendelijke oplossingen staan vastgoedbeheerders voor de uitdaging om gebouwen efficiënter te verwarmen en te koelen. Ontdek in dit artikel de voordelen en mogelijkheden van warmtepompsystemen en warmte- en koudeopslag (WKO) voor duurzaam vastgoedbeheer, met positieve effecten op zowel het milieu als de kosten en waarde van vastgoed.