Klomp genomineerd als ‘Beste Onderneming van Noord-Holland 2023’

Vol enthousiasme kunnen wij aankondigen dat Klomp genomineerd is als ‘Beste Onderneming van Noord-Holland 2023’; een eervolle ondernemersprijs waar we oprecht allemaal trots op zijn. Het is voor ons een mooie erkenning van ons goed ondernemerschap en ons onderscheidend vermogen. Deze nominatie is een bevestiging van ons streven naar duurzaamheid en innovatie.
2023-04-06
Over de Ondernemersverkiezing Noord-Holland (OVNH)

De OVNH zet zich in voor het stimuleren van goed ondernemerschap in Noord-Holland. Het draait hierbij om de prestaties van bedrijven op verschillende vlakken. Denk hierbij aan duurzaamheid, innovatie, personeelsbeleid en financiële gezondheid. Het is voor ons dan ook een grote eer om 1 van de 10 genomineerde topbedrijven uit Noord-Holland te zijn.

Inzet en waardering voor iedereen binnen Klomp

Wij willen graag onze waardering uitspreken voor de inzet van onze medewerkers en partners. Zij hebben zeker bijgedragen aan deze nominatie! Samen zetten we ons dagelijks in om hoogwaardige technische oplossingen te bieden voor onze klanten en het creëren van een duurzame toekomst.

Felicitaties aan de genomineerden

Tot slot feliciteren wij alle andere genomineerden en wensen hen veel succes toe tijdens de verkiezing. We zijn ervan overtuigd dat de strijd om de titel van ‘Beste Onderneming van Noord-Holland 2023’ spannend en sportief zal verlopen. We hopen op een mooie uitslag en kijken uit naar de jaarlijkse Ondernemingsverkiezing Noord-Holland die op woensdag 17 mei plaatsvindt. Op deze dag zal de winnaar bekend gemaakt worden.

Bedankt voor alle steun en vertrouwen in Klomp!

#OVNH #ondernemerschap #NoordHolland #trots #nominatie #techniek #samenwerking #familiebedrijf #steun #vertrouwen #verkiezing #verduurzaming #innovatie

Lees meer:

Toolbox Meeting voor onze dakdekkers. Veiligheid en Vooruitblik
mei, 30, 2024

Uitgelicht: Veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid

De veiligheid van onze medewerkers staat binnen Klomp absoluut op één. Zeker binnen onze branche is de afdeling Veiligheid altijd in beweging. Iedere dag weer doen wij er alles aan om zowel ons kwaliteitsmanagementsysteem als milieumanagementsysteem op topniveau te houden. En dit gaat verder dan alleen het behalen van belangrijke certificaten. Veiligheidskundige Richard legt uit wat hier allemaal bij komt kijken.
Gemeente Utrecht sluit 12-jarige RGS raamovereenkomst met vaste partners! Als Klomp bv en KlompDaktechniek mei 2024
mei, 23, 2024

Klomp sluit doordacht duurzame samenwerking van 12 jaar met Gemeente Utrecht

apr, 02, 2024

Klomp Open Bedrijvendag: Vrijdag 19 april 2024!

Op vrijdag 19 april 2024 zet Klomp haar deuren weer open voor alle belangstellenden. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de techniek? Of wil je als omwonende weten hoe het er bij ons aan toegaat? Je bent van harte welkom in ons duurzame bedrijfspand aan de Digitaalstraat.
Ronald Olij nieuwe Operationeel Directeur Klomp

Ronald Olij, nieuwe Operationeel Directeur Klomp

Wij zijn verheugd u op de hoogte te stellen van een belangrijke ontwikkeling binnen Klomp. Graag kondigen wij aan dat Ronald Olij per 1 maart 2024 als Operationeel Directeur toetreedt tot het directieteam van Klomp.
feb, 16, 2024

Doneer! Steun Martin Jonker in Muskathlon Mozaiek Kenia 2024

Vandaag staat Martin Jonker, de broer van onze Klomp projectleider Willem Jonker, hier op onze eigen binnenplaats achter de kibbelingkar kibbeling te bakken! Maar achter dit smakelijke tafereel schuilt een diepere betekenis. Het is een uitnodiging tot actie voor zijn aankomende uitdaging tijdens de Muskathlon Mozaiek Kenia. Lees verder om te ontdekken hoe zijn hardloopavontuur in Kenia de kracht heeft om levens te veranderen en hoe ook jij hieraan kunt bijdragen.
circulair duurzaam
nov, 27, 2023

Samenwerken aan een circulaire economie

Klomp werkt als verduurzamingspartner elke dag opnieuw aan de verduurzaming van huishoudens en bedrijven. We zorgen voor goed geïsoleerde daken, voor duurzame energiesystemen en voor zuinige installaties. Ook in de realisatie van deze verduurzamingsoplossingen blijven we -zoals onze pay-off belooft- doordacht duurzaam. Dat betekent dat we afvalstromen scheiden, zoveel mogelijk inzetten op recycling en hergebruik, bewust kiezen voor gelijkgezinde samenwerkingspartners en altijd aandacht hebben voor innovatie op dit gebied. Want we doen al veel goed, maar het kan nog beter.