Klomp genomineerd als ‘Beste Onderneming van Noord-Holland 2023’

Vol enthousiasme kunnen wij aankondigen dat Klomp genomineerd is als ‘Beste Onderneming van Noord-Holland 2023’; een eervolle ondernemersprijs waar we oprecht allemaal trots op zijn. Het is voor ons een mooie erkenning van ons goed ondernemerschap en ons onderscheidend vermogen. Deze nominatie is een bevestiging van ons streven naar duurzaamheid en innovatie.
2023-04-06
Over de Ondernemersverkiezing Noord-Holland (OVNH)

De OVNH zet zich in voor het stimuleren van goed ondernemerschap in Noord-Holland. Het draait hierbij om de prestaties van bedrijven op verschillende vlakken. Denk hierbij aan duurzaamheid, innovatie, personeelsbeleid en financiële gezondheid. Het is voor ons dan ook een grote eer om 1 van de 10 genomineerde topbedrijven uit Noord-Holland te zijn.

Inzet en waardering voor iedereen binnen Klomp

Wij willen graag onze waardering uitspreken voor de inzet van onze medewerkers en partners. Zij hebben zeker bijgedragen aan deze nominatie! Samen zetten we ons dagelijks in om hoogwaardige technische oplossingen te bieden voor onze klanten en het creëren van een duurzame toekomst.

Felicitaties aan de genomineerden

Tot slot feliciteren wij alle andere genomineerden en wensen hen veel succes toe tijdens de verkiezing. We zijn ervan overtuigd dat de strijd om de titel van ‘Beste Onderneming van Noord-Holland 2023’ spannend en sportief zal verlopen. We hopen op een mooie uitslag en kijken uit naar de jaarlijkse Ondernemingsverkiezing Noord-Holland die op woensdag 17 mei plaatsvindt. Op deze dag zal de winnaar bekend gemaakt worden.

Bedankt voor alle steun en vertrouwen in Klomp!

#OVNH #ondernemerschap #NoordHolland #trots #nominatie #techniek #samenwerking #familiebedrijf #steun #vertrouwen #verkiezing #verduurzaming #innovatie

Lees meer:

onderneming klomp
mei, 17, 2023

Klomp uitgeroepen tot beste onderneming van Noord Holland!

Ontdek het spannende verhaal achter het succes van Klomp tijdens de spectaculaire finale van de ‘Ondernemingsverkiezing van Noord-Holland 2023’. Lees hoe dit familiebedrijf tot de top 3 wist te komen en uiteindelijk de felbegeerde award in de wacht sleepte met een indrukwekkende pitch. Ontdek de strategie en toewijding die hebben geleid tot dit ongekende succes en laat je inspireren door hun ondernemerschap.
mei, 26, 2023

Van Calculaties tot Smash Shots: Wouter Bouwman’s Succesverhaal

Betreed de inspirerende wereld van Klomp, waar uitdagende projecten en geweldige sportprestaties samenkomen. In het hart van dit succesverhaal schuilt Wouter Bouwman, calculator bij Klomp die zowel in zijn vak uitblinkt als op het padelveld. Dit artikel neemt je mee in het leven van Wouter Bouwman, waar zijn professionele vaardigheden en sportieve passie harmonieus samenkomen. Ontdek hoe hij zijn gedrevenheid en talent inzet, zowel op het werk als op het padelveld. Lees verder en laat je inspireren.
BNA architectuurprijzen
mei, 16, 2023

Klomp draagt bij aan winnende BNA architectuurprijzen: Jonas’ en de Van der Pekbuurt

Klomp heeft reden tot vieren met de overwinning van Jonas als Gebouw van het Jaar en de erkenning van de renovatie van de Van der Pekbuurt in de prestigieuze BNA Architectuurprijzen. Klomp heeft actief bijgedragen aan deze duurzame projecten. Ontdek meer over Klomp’s toewijding aan duurzaamheid en innovatieve oplossingen, en hoe we hebben bijgedragen aan het succes van Jonas’ en de Van der Pekbuurt. Lees verder om meer te weten te komen over Klomp’s betrokkenheid bij deze prijswinnende architecturale meesterwerken.
Ronald Beeksma
mei, 12, 2023

Ronald Beeksma: Een Toegewijde Teamspeler viert 12,5 jarig jubileum

Het is een feestelijke mijlpaal bij Klomp! Ronald Beeksma, werkvoorbereider bij Klomp, viert zijn 12,5-jarig jubileum binnen het bedrijf. Met zijn toewijding, expertise en enthousiasme heeft Ronald een onschatbare bijdrage geleverd aan het succes van Klomp. Samen met commercieel directeur Peter Bouwes blikken we terug op Ronald’s professionele reis en ontdekken we wat hem zo’n gewaardeerde teamspeler maakt.
BRL600-25 certificaat
mei, 01, 2023

Klomp behaalt BRL6000-25 certificaat voor gasverbrandingstoestellen

Klomp heeft het BRL 6000-25 certificaat behaald, dat is afgegeven door KIWA! Hiermee bevestigen wij dat we voldoen aan de eisen om werkzaamheden met gebouw-gebonden gasverbrandingstoestellen uit te voeren. Onze vakmensen hebben alle kennis in huis voor warmtetechnieken en zijn altijd bezig met innovatie en duurzaamheid. Lees meer over wat dit certificaat betekent voor ons en voor onze klanten in dit artikel.
leidekker
apr, 20, 2023

Een dag als leidekker, Moniek loopt mee met de leidekkers

Moniek, contractbeheerder bij Klomp Beheer en Onderhoud, loopt regelmatig mee met de buitendienst om beter te begrijpen wat er buiten allemaal gebeurt. Onlangs liep ze mee met leidekkers Remco Kroes en Richard Kroes op een project in Vijfhuizen. Moniek hielp mee met het leggen van leien en leerde hoe het is om als leidekker te werken. Ze benadrukt het belang van samenwerken om begrip en waardering voor elkaars werk te krijgen. Bekijk hier de bijhorende videoimpressie en lees het volledige artikel.