Klomp groeit! Wij stellen je graag voor aan onze 10 nieuwe collega’s

Klomp groeit! Wij stellen je graag voor aan onze 10 nieuwe collega’s

26 april 2018

De bouw draait op volle toeren en bij Klomp groeit de vraag naar onze diensten aanzienlijk. Om grip te houden op de drukte zijn wij op zoek naar nieuw talent. Het liefst techniekliefhebbers met een groot hart voor kwaliteit en duurzame systemen en bij voorkeur met relevante ervaring. In de afgelopen periode hebben wij ons team kunnen versterken met wel tien nieuwe collega’s! We stellen ze hier graag aan u voor:
 
Bij Klomp Technisch Beheer begroetten wij vier nieuwe medewerkers, namelijk José Koene en Saskia Hoyer (beiden Planner Service & Onderhoud), Sylvia van der Veen (Hoofd Administratie) en Peter Martens (Service Manager bij S&O - foto volgt). 

Drie nieuwe collega’s maakten hun entree bij Klomp Technisch Buro, namelijk Arjan van der Ploeg (Projectleider), Levi Langedijk (Tekenaar) en Guido van Oeveren (Tekenaar).
 
Evert Wiegeraad is onze nieuwe Werkvoorbereider bij Klomp Daktechniek en sinds 1 april is Alex Lubbes geen inhuurkracht meer: hij is in vaste dienst gekomen als Calculator/ Werkvoorbereider. 

Tot slot kwam bij Green4energy Sjoerd Taam nieuw binnen als Project Engineer.

Wij zijn ontzettend blij met deze ontwikkelingen en wensen alle nieuwe teamleden veel succes en plezier toe bij Klomp. 
 
Ook werken bij Klomp?
Dan ben je verzekerd van een baan bij een vooruitstrevend, innovatief en uiterst professioneel bedrijf. Klomp biedt integrale oplossingen op het gebied van sanitairtechniek, klimaattechniek, daktechniek, elektrotechniek en beveiligingstechniek. Van advies en ontwerp tot installatie, onderhoud en totaalbeheer.
 
Er zijn momenteel openstaande vacatures voor Werkvoorbereider, Loodgieter en CV-monteur. Meer weten? Neem dan contact op met onze Afdeling Personeelszaken. Telefoon: 020-6304585. Email: pz@klompbv.nl.

Delen: