Klomp in bouwteam A.V.V. Zeeburgia

Klomp in bouwteam A.V.V. Zeeburgia

18 september 2013

Na een grondige selectie is Klomp geselecteerd voor de technische installaties bij het bouwteam van voetbal vereniging Zeeburgia, dit samen met Buitenhuis B.V. die het bouwkundige deel voor haar rekening zal nemen. Architect Hooyschuur heeft gebouw ontworpen, op onderstaande foto is de eerste indruk van de nieuwbouw te zien. 

De in 1919 opgerichte voetbalvereniging staat bekend om zijn voortreffelijke jeugdopleiding, zelf speelt de club in de eerste klasse.

Met de nieuwbouw van een duurzaam clubgebouw komt de kantine nu tussen de nieuw aangelegde kunstgrasvelden te liggen. Het nieuwe clubgebouw zal worden voorzien van lage temperatuurverwarming en er komt een luchtbehandelingsinstallatie met warmte terug winning, hierdoor zal er aanzienlijk minder energie worden verbruikt, tevens zal het gehele gebouw worden voorzien van LED verlichting. Er komt een sedumdak op het nieuwe clubgebouw wat de levensduur van het dak verhoogt. Onderzoek heeft aangetoond dat een groendak ongeveer 50% van het regenwater kan opnemen en terug afgeven in de atmosfeer door verdamping. Dit zorgt voor een aanzienlijke ontlasting van het rioleringsstelsel, waardoor het overstromingsgevaar en de belasting van de waterzuivering vermindert.

De eerste paal zal 1 februari 2014 worden geslagen, en in het seizoen 2014/2015 zal het nieuwe clubgebouw worden opgeleverd

Op de foto zien we van links naar rechts: 
D. Smit (secretaris) R. Theunisse (voorzitter) E. Klomp (directeur Klomp)

Delen: