Klomp in Gouda aan de slag voor Janssen de Jong

Klomp in Gouda aan de slag voor Janssen de Jong

24 december 2015

Aan de westkant van Gouda wordt een nieuwe woonwijk Westergouwe gerealiseerd. Binnen de 1e fase van Westergouwe ontwikkelt Janssen de Jong Projectontwikkeling het project ‘Gouds Geluk’. De 1e fase van Gouds Geluk bestaat uit 18 ruime eengezinswoningen en deze zijn inmiddels allen verkocht. 

De realisatie is in handen van Janssen de Jong Bouw. Na een uitvoerige selectieprocedure is Klomp geselecteerd als bouwteampartner. Klomp verzorgt in Gouda het loodgieterswerk (gas, water, riool en sanitair), de elektrotechnische installaties en de ventilatietechniek

De installaties zijn door Klomp geheel in BIM uitgewerkt. De LEAN-planningen en -sessies zijn klaar. Onder supervisie van onze projectleider Dennis Faber zullen de werkzaamheden in week 3 worden gestart.

Janssen de Jong Bouw is een aannemer met 6 vestigingen, waarvan 1 in Bodegraven en 5 in het zuiden van het land. Het bouwbedrijf houdt zich naast nieuwbouw van woningen en utilitaire gebouwen ook bezig met renovatie, restauratie en onderhoud. Een echte allrounder dus. Net als Janssen de Jong Projectontwikkeling is het bouwbedrijf onderdeel van Janssen de Jong Groep, een wereldwijd opererend concern.

Elke woning beschikt straks over energielabel A. Wegens grote interesse zijn ook de voorbereidingen voor fase 2 (11 woningen) en fase 3 (55 woningen) gestart.

Meer informatie
www.goudsgeluk.nl
www.janssendejongbouw.nl

Delen: