Klomp installeert Plieger Amsterdam

Klomp installeert Plieger Amsterdam

20 september 2013

Vandaag 20 September 2013 opent de Plieger vestiging op de Willem de Zwijgerlaan in Amsterdam officieel haar deuren, hiermee komt het totaal aantal Plieger vestigingen in Nederland op 55.

In opdracht van Plieger Nederland installeerde Klomp eerder al de totale technische installaties van de vernieuwde Plieger vestigingen in Delft, Purmerend en  Zwaag. Ook in Amsterdam werd de vestiging op de Printerstraat geïnstalleerd en werden de Amsterdamse (voormalig KoeKoek) vestigingen op de Wenckebachweg, Zeeburgerpad en nu ook Willem de Zwijgerlaan omgebouwd volgens de nieuwe Plieger huisstijl.

Klomp installeerde in alle vestigingen de totale installatietechniek waaronder gas, water, sanitair en elektrotechnische installaties. Ook de luchtbehandelingsinstallatie, verwarmingsinstallatie, telecomsysteem en camera beveiligingssysteem werden door Klomp geïnstalleerd.

Voor het vervoer van diverse materialen tussen de 4 Amsterdamse Plieger express vestigingen heeft Plieger milieubewust gekozen voor een 100% elektrische Reanault Kangoo Z.E. Voor het laden van de elektrische bestelwagen maken zij gebruik van de EV-Box, deze is in samenwerking met green4energy geïnstalleerd.

Delen: