Klomp ondersteunt "De Gezonde Stad"

Klomp ondersteunt "De Gezonde Stad"

18 september 2013

Klomp is gespecialiseerd in duurzame installatietechniek en heeft veel affiniteit met de stad Amsterdam, vandaar dat wij “De Gezonde Stad” ondersteunen. Dit platform voor een duurzaam en vooral gezond Amsterdam heeft als doel om in 2040 een klimaatneutraal Amsterdam met schone lucht en meer groene buitenruimtes te krijgen.

Klomp heeft veel met duurzaamheid, zo zijn wij in 2012 meest duurzaam ondernemer geworden en hebben wij green4energy opgericht voor advies en verkoop van duurzame installaties. Ons nieuwe kantoor voldoet aan de maatlat “zeer duurzaam utiliteitsgebouw” en is 30% zuiniger dan een vergelijkbaar gebouw conform de huidige epc-eisen. Kortom, wij hebben veel met duurzaamheid en daarom steunen wij de visie en missie van “De Gezonde Stad” en al haar activiteiten.

De Gezonde Stad richt zich op drie thema's: meer groen in de stad, gezonde lucht en een gezond klimaat. Kijk op de site van De Gezonde Stad voor meer informatie, zoals onderstaande tekst.

Groener, schoner, slimmer
Dit is een niet geringe opgave. Maar de stad moet groener, schoner en slimmer. Daarom hebben we de hulp en inzet van iedereen die in Amsterdam woont of werkt, nodig.

Samen met Amsterdammers
Iedere Amsterdammer kan via deze site meedoen met De Gezonde Stad. Wij willen jouw idee of initiatief verder brengen. Door je in contact te brengen met de juiste bedrijven of instellingen, door je advies te geven of door publiciteit op AT5 of in het Parool.

Samen met Amsterdamse bedrijven
Bedrijven hebben de grootste impact op de duurzaamheid van de stad. Daarom stimuleert De Gezonde Stad verantwoord ondernemen en maken we duurzame initiatieven zichtbaar. We laten ons daarbij inspireren door de gedrevenheid van Amsterdamse koplopers. Van directeur tot baliemedewerker, van schoonmaker tot productontwikkelaar.

Samen met Amsterdamse media
De grootste kans voor de stad ligt in de zichtbaarheid van de groene initiatieven. Want goed voorbeeld doet goed volgen. Onze mediapartners AT5 en Parool en de buitenreclame van Clear Channel staan garant voor zichtbaarheid. Groene initiatiefnemers verdienen de spotlights.

Delen: