Nieuwe instroom hard nodig voor klimaatopgave: Klomp zet zich in op Open Dag ROC Amsterdam

Klomp stond samen met onze partners van het VTi - Vakschool Technische Installaties op deze Open Dag van de ROC Amsterdam om vol enthousiasme te spreken over de carrièremogelijkheden en arbeidsperspectieven binnen de technische installatiebranche.
2023-03-22

Klomp zet zich in voor de technische installatiebranche en dat is hard nodig, want er is nieuwe instroom nodig om de klimaatopgave te realiseren. Gisteren waren wij verheugd om te zien dat maar liefst 200 (toekomstige) studenten en/of zij-instromers zich hebben aangemeld voor de open dag van het ROC van Amsterdam.

Klomp stond samen met onze partners van het VTi – Vakschool Technische Installaties op deze Open Dag van de ROC Amsterdam om vol enthousiasme te spreken over de carrièremogelijkheden en arbeidsperspectieven binnen de technische installatiebranche.

Tijdens de open dag hebben we met diverse kandidaten gesproken, waaronder eerstejaars studenten elektrotechniek die op zoek zijn naar een stageplek. Voor twee van hen gaat Klomp kijken of er stageplaatsen beschikbaar zijn. Opvallend was dat er weinig interesse is voor de W-kant van de opleiding installatietechniek. De E- kant bleek populairder. Daarom willen wij benadrukken dat er grote behoefte is aan gekwalificeerde installatiemonteurs en dat het belangrijk is om ook mensen zonder opleiding een kans te bieden en vanuit het bedrijf op te leiden.

Daarnaast spraken we met bijzondere kandidaten, zoals Ilse, het enige meisje in de klas elektrotechniek die tevens deelneemt aan de Studentenraad. Het is niet altijd even makkelijk voor meisjes om een technische opleiding te volgen in een klas met alleen maar jongens. Wij vinden het stoer als er meer meiden, zoals Ilse, voor een technische opleiding kiezen! Het is belangrijk dat iedereenzich thuis voelt en kan groeien in de technische sector.

Wil jij ook werken in de technische installatiebranche en meebouwen aan een duurzame toekomst? Bij Klomp zijn er volop opleidings- en carrièremogelijkheden. Kijk op onze werken-bij pagina voor meer informatie over de opleidingstrajecten die wij aanbieden en hoe het is om bij Klomp te werken. Neem vandaag nog contact op met onze recruiter, Marjolein van Gog, om te informeren naar de mogelijkheden en om samen te kunnen bouwen aan een duurzame toekomst.

Contactgegevens Klomp Recruiter
naam: Marjolein van Gog
email: pz@klompbv.nl
telefoon: 06-10795350

Lees meer:

bewonersavond renovatie
jun, 27, 2024

Bewonersavond renovatie in Krommenie

De bewonersavond renovatie in Krommenie was ondanks het warme weer, een groot succes. KBK, Parteon en ons team hadden het genoegen de bewoners van de Blauwe Arendstraat en Pelikaanstraat te informeren over de komende verbeter- en onderhoudswerkzaamheden van de huurwoningen.
Toolbox Meeting voor onze dakdekkers. Veiligheid en Vooruitblik
mei, 30, 2024

Uitgelicht: Veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid

De veiligheid van onze medewerkers staat binnen Klomp absoluut op één. Zeker binnen onze branche is de afdeling Veiligheid altijd in beweging. Iedere dag weer doen wij er alles aan om zowel ons kwaliteitsmanagementsysteem als milieumanagementsysteem op topniveau te houden. En dit gaat verder dan alleen het behalen van belangrijke certificaten. Veiligheidskundige Richard legt uit wat hier allemaal bij komt kijken.
Gemeente Utrecht sluit 12-jarige RGS raamovereenkomst met vaste partners! Als Klomp bv en KlompDaktechniek mei 2024
mei, 23, 2024

Klomp sluit doordacht duurzame samenwerking van 12 jaar met Gemeente Utrecht

apr, 02, 2024

Klomp Open Bedrijvendag: Vrijdag 19 april 2024!

Op vrijdag 19 april 2024 zet Klomp haar deuren weer open voor alle belangstellenden. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de techniek? Of wil je als omwonende weten hoe het er bij ons aan toegaat? Je bent van harte welkom in ons duurzame bedrijfspand aan de Digitaalstraat.
Ronald Olij nieuwe Operationeel Directeur Klomp

Ronald Olij, nieuwe Operationeel Directeur Klomp

Wij zijn verheugd u op de hoogte te stellen van een belangrijke ontwikkeling binnen Klomp. Graag kondigen wij aan dat Ronald Olij per 1 maart 2024 als Operationeel Directeur toetreedt tot het directieteam van Klomp.
feb, 16, 2024

Doneer! Steun Martin Jonker in Muskathlon Mozaiek Kenia 2024

Vandaag staat Martin Jonker, de broer van onze Klomp projectleider Willem Jonker, hier op onze eigen binnenplaats achter de kibbelingkar kibbeling te bakken! Maar achter dit smakelijke tafereel schuilt een diepere betekenis. Het is een uitnodiging tot actie voor zijn aankomende uitdaging tijdens de Muskathlon Mozaiek Kenia. Lees verder om te ontdekken hoe zijn hardloopavontuur in Kenia de kracht heeft om levens te veranderen en hoe ook jij hieraan kunt bijdragen.