Nieuwe instroom hard nodig voor klimaatopgave: Klomp zet zich in op Open Dag ROC Amsterdam

Klomp stond samen met onze partners van het VTi - Vakschool Technische Installaties op deze Open Dag van de ROC Amsterdam om vol enthousiasme te spreken over de carrièremogelijkheden en arbeidsperspectieven binnen de technische installatiebranche.
2023-03-22

Klomp zet zich in voor de technische installatiebranche en dat is hard nodig, want er is nieuwe instroom nodig om de klimaatopgave te realiseren. Gisteren waren wij verheugd om te zien dat maar liefst 200 (toekomstige) studenten en/of zij-instromers zich hebben aangemeld voor de open dag van het ROC van Amsterdam.

Klomp stond samen met onze partners van het VTi – Vakschool Technische Installaties op deze Open Dag van de ROC Amsterdam om vol enthousiasme te spreken over de carrièremogelijkheden en arbeidsperspectieven binnen de technische installatiebranche.

Tijdens de open dag hebben we met diverse kandidaten gesproken, waaronder eerstejaars studenten elektrotechniek die op zoek zijn naar een stageplek. Voor twee van hen gaat Klomp kijken of er stageplaatsen beschikbaar zijn. Opvallend was dat er weinig interesse is voor de W-kant van de opleiding installatietechniek. De E- kant bleek populairder. Daarom willen wij benadrukken dat er grote behoefte is aan gekwalificeerde installatiemonteurs en dat het belangrijk is om ook mensen zonder opleiding een kans te bieden en vanuit het bedrijf op te leiden.

Daarnaast spraken we met bijzondere kandidaten, zoals Ilse, het enige meisje in de klas elektrotechniek die tevens deelneemt aan de Studentenraad. Het is niet altijd even makkelijk voor meisjes om een technische opleiding te volgen in een klas met alleen maar jongens. Wij vinden het stoer als er meer meiden, zoals Ilse, voor een technische opleiding kiezen! Het is belangrijk dat iedereenzich thuis voelt en kan groeien in de technische sector.

Wil jij ook werken in de technische installatiebranche en meebouwen aan een duurzame toekomst? Bij Klomp zijn er volop opleidings- en carrièremogelijkheden. Kijk op onze werken-bij pagina voor meer informatie over de opleidingstrajecten die wij aanbieden en hoe het is om bij Klomp te werken. Neem vandaag nog contact op met onze recruiter, Marjolein van Gog, om te informeren naar de mogelijkheden en om samen te kunnen bouwen aan een duurzame toekomst.

Contactgegevens Klomp Recruiter
naam: Marjolein van Gog
email: pz@klompbv.nl
telefoon: 06-10795350

Lees meer:

onderneming klomp
mei, 17, 2023

Klomp uitgeroepen tot beste onderneming van Noord Holland!

Ontdek het spannende verhaal achter het succes van Klomp tijdens de spectaculaire finale van de ‘Ondernemingsverkiezing van Noord-Holland 2023’. Lees hoe dit familiebedrijf tot de top 3 wist te komen en uiteindelijk de felbegeerde award in de wacht sleepte met een indrukwekkende pitch. Ontdek de strategie en toewijding die hebben geleid tot dit ongekende succes en laat je inspireren door hun ondernemerschap.
mei, 26, 2023

Van Calculaties tot Smash Shots: Wouter Bouwman’s Succesverhaal

Betreed de inspirerende wereld van Klomp, waar uitdagende projecten en geweldige sportprestaties samenkomen. In het hart van dit succesverhaal schuilt Wouter Bouwman, calculator bij Klomp die zowel in zijn vak uitblinkt als op het padelveld. Dit artikel neemt je mee in het leven van Wouter Bouwman, waar zijn professionele vaardigheden en sportieve passie harmonieus samenkomen. Ontdek hoe hij zijn gedrevenheid en talent inzet, zowel op het werk als op het padelveld. Lees verder en laat je inspireren.
BNA architectuurprijzen
mei, 16, 2023

Klomp draagt bij aan winnende BNA architectuurprijzen: Jonas’ en de Van der Pekbuurt

Klomp heeft reden tot vieren met de overwinning van Jonas als Gebouw van het Jaar en de erkenning van de renovatie van de Van der Pekbuurt in de prestigieuze BNA Architectuurprijzen. Klomp heeft actief bijgedragen aan deze duurzame projecten. Ontdek meer over Klomp’s toewijding aan duurzaamheid en innovatieve oplossingen, en hoe we hebben bijgedragen aan het succes van Jonas’ en de Van der Pekbuurt. Lees verder om meer te weten te komen over Klomp’s betrokkenheid bij deze prijswinnende architecturale meesterwerken.
Ronald Beeksma
mei, 12, 2023

Ronald Beeksma: Een Toegewijde Teamspeler viert 12,5 jarig jubileum

Het is een feestelijke mijlpaal bij Klomp! Ronald Beeksma, werkvoorbereider bij Klomp, viert zijn 12,5-jarig jubileum binnen het bedrijf. Met zijn toewijding, expertise en enthousiasme heeft Ronald een onschatbare bijdrage geleverd aan het succes van Klomp. Samen met commercieel directeur Peter Bouwes blikken we terug op Ronald’s professionele reis en ontdekken we wat hem zo’n gewaardeerde teamspeler maakt.
BRL600-25 certificaat
mei, 01, 2023

Klomp behaalt BRL6000-25 certificaat voor gasverbrandingstoestellen

Klomp heeft het BRL 6000-25 certificaat behaald, dat is afgegeven door KIWA! Hiermee bevestigen wij dat we voldoen aan de eisen om werkzaamheden met gebouw-gebonden gasverbrandingstoestellen uit te voeren. Onze vakmensen hebben alle kennis in huis voor warmtetechnieken en zijn altijd bezig met innovatie en duurzaamheid. Lees meer over wat dit certificaat betekent voor ons en voor onze klanten in dit artikel.
leidekker
apr, 20, 2023

Een dag als leidekker, Moniek loopt mee met de leidekkers

Moniek, contractbeheerder bij Klomp Beheer en Onderhoud, loopt regelmatig mee met de buitendienst om beter te begrijpen wat er buiten allemaal gebeurt. Onlangs liep ze mee met leidekkers Remco Kroes en Richard Kroes op een project in Vijfhuizen. Moniek hielp mee met het leggen van leien en leerde hoe het is om als leidekker te werken. Ze benadrukt het belang van samenwerken om begrip en waardering voor elkaars werk te krijgen. Bekijk hier de bijhorende videoimpressie en lees het volledige artikel.