Klomp sluit doordacht duurzame samenwerking van 12 jaar met Gemeente Utrecht

2024-05-23

De aankomende 12 jaar vormen wij, samen met Consolidated Nederland BV, het vaste team dakprofessionals voor de Gemeente Utrecht! En dit alles op basis van Resultaat Gericht Werken.

Wits Vastgoedonderhoud Nederland, elkยฎ groep en Snijder vormen de vaste gevelpartners. Vorige week werden de overeenkomsten symbolisch door alle partijen ondertekend.

โ€œ๐—ฉ๐—ฎ๐—ป๐˜‡๐—ฒ๐—น๐—ณ๐˜€๐—ฝ๐—ฟ๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป ๐˜„๐—ถ๐—ท ๐˜๐—ฟ๐—ผ๐˜๐˜€ ๐—ฒ๐—ป ๐—ฏ๐—น๐—ถ๐—ท ๐—ฑ๐—ฎ๐˜ ๐˜„๐—ฒ ๐—ต๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ ๐—ผ๐—ป๐˜‡๐—ฒ ๐—ณ๐—ถ๐—ท๐—ป๐—ฒ ๐˜€๐—ฎ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—š๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฒ ๐—จ๐˜๐—ฟ๐—ฒ๐—ฐ๐—ต๐˜ ๐—ฐ๐—ผ๐—ป๐˜๐—ถ๐—ป๐˜‚๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป. ๐—ช๐—ถ๐—ท ๐—ธ๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป ๐—ผ๐—ผ๐—ธ ๐˜‚๐—ถ๐˜ ๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฒ๐—น ๐—บ๐—ผ๐—ผ๐—ถ๐—ฒ ๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐˜‚๐˜‚๐—ฟ๐˜‡๐—ฎ๐—บ๐—ฒ ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ท๐—ฒ๐—ฐ๐˜๐—ฒ๐—ป ๐˜€๐—ฎ๐—บ๐—ฒ๐—ป!โ€

Peter Bouwes, Commercieel Directeur Klomp –

Lees meer:

Toolbox Meeting voor onze dakdekkers. Veiligheid en Vooruitblik
mei, 30, 2024

Uitgelicht: Veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid

De veiligheid van onze medewerkers staat binnen Klomp absoluut op รฉรฉn. Zeker binnen onze branche is de afdeling Veiligheid altijd in beweging. Iedere dag weer doen wij er alles aan om zowel ons kwaliteitsmanagementsysteem als milieumanagementsysteem op topniveau te houden. En dit gaat verder dan alleen het behalen van belangrijke certificaten. Veiligheidskundige Richard legt uit wat hier allemaal bij komt kijken.
apr, 02, 2024

Klomp Open Bedrijvendag: Vrijdag 19 april 2024!

Op vrijdag 19 april 2024 zet Klomp haar deuren weer open voor alle belangstellenden. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de techniek? Of wil je als omwonende weten hoe het er bij ons aan toegaat? Je bent van harte welkom in ons duurzame bedrijfspand aan de Digitaalstraat.
Ronald Olij nieuwe Operationeel Directeur Klomp

Ronald Olij, nieuwe Operationeel Directeur Klomp

Wij zijn verheugd u op de hoogte te stellen van een belangrijke ontwikkeling binnen Klomp. Graag kondigen wij aan dat Ronald Olij per 1 maart 2024 als Operationeel Directeur toetreedt tot het directieteam van Klomp.
feb, 16, 2024

Doneer! Steun Martin Jonker in Muskathlon Mozaiek Kenia 2024

Vandaag staat Martin Jonker, de broer van onze Klomp projectleider Willem Jonker, hier op onze eigen binnenplaats achter de kibbelingkar kibbeling te bakken! Maar achter dit smakelijke tafereel schuilt een diepere betekenis. Het is een uitnodiging tot actie voor zijn aankomende uitdaging tijdens de Muskathlon Mozaiek Kenia. Lees verder om te ontdekken hoe zijn hardloopavontuur in Kenia de kracht heeft om levens te veranderen en hoe ook jij hieraan kunt bijdragen.
circulair duurzaam
nov, 27, 2023

Samenwerken aan een circulaire economie

Klomp werkt als verduurzamingspartner elke dag opnieuw aan de verduurzaming van huishoudens en bedrijven. We zorgen voor goed geรฏsoleerde daken, voor duurzame energiesystemen en voor zuinige installaties. Ook in de realisatie van deze verduurzamingsoplossingen blijven we -zoals onze pay-off belooft- doordacht duurzaam. Dat betekent dat we afvalstromen scheiden, zoveel mogelijk inzetten op recycling en hergebruik, bewust kiezen voor gelijkgezinde samenwerkingspartners en altijd aandacht hebben voor innovatie op dit gebied. Want we doen al veel goed, maar het kan nog beter.
Biobased Isolatie
nov, 21, 2023

Inspirerende Dag bij C-Creators: Samenwerking voor duurzame biobased isolatie

In een succesvolle bijeenkomst bij C-Creators stonden woningcorporaties, producenten en ketenpartners zij aan zij met als gemeenschappelijk doel de grootschalige toepassing van biobased isolatie. De focus lag niet alleen op het bieden van een comfortabeler thuis voor huurders in de sociale sector en het verlagen van energiekosten, maar ook op het streven naar een duurzamere toekomst. Lees hier het volledige artikel voor een diepgaand inzicht in onze gezamenlijke inspanningen.