Klomp is sponsor van handbal op het hoogste niveau

Dat sport binnen Klomp de nodige waardering krijgt, bewijst het bedrijf onder meer met het sponsoren van Zola Amsen, de handbalster die de middenopbouwpositie in het eerste damesteam van eredivisionist Otto Work Force/ VOC Amsterdam bekleedt. Zola is dochter van Jeffrey Amsen, al sinds 2013 vast lid van ons onderhoudsteam. We spreken vader en dochter over de club, oranje en sponsoring.
2023-02-28

Dat Jeffrey uit elkaar barst van trots stopt hij niet onder stoelen of banken:

“Dit is een meissie met veel power. Dat mijn werkgever bijdraagt aan haar sportieve succes, vind ik geweldig!”

Sponsor | Jeffrey Amsen en dochter Zola Amsen, gesponsort door Klomp.
Extra sponsorgelden

‘Alle speelsters uit ons team zijn gevraagd om naast clubsponsoren ook persoonlijke sponsoren te binden zodat er genoeg budget is voor de contributie, de organisatie van toernooien en tripjes ten behoeve van de voorbereiding,’

vertelt de 23-jarige Zola die al sinds haar derde bij de vereniging speelt.

‘Omdat mijn vader wist dat sport binnen Klomp echt leeft, heeft hij een balletje opgegooid en daar werd meteen positief op gereageerd. Voor de coronapandemie was Klomp al mijn vaste sponsor en dat is het bedrijf nu nog steeds.’

De beste van Nederland

Otto Work Force/ VOC Amsterdam staat op dit moment eerste in de competitie en is daarnaast ook nog in de race voor de beker.

‘Het geeft een enorme kick dat de club waar ik van jongs af aan speel gewoon de beste van Nederland is. Het vele trainen -ik train op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag met het team en doe daarnaast twee dagen krachttraining- werpt haar vruchten af.’

Buitenland

Zola geeft aan dat ze nooit de ambitie heeft gehad om in het buitenland te gaan handballen. Dat heeft ook directe gevolgen voor haar kansen in Oranje.

“Ik ben altijd teveel gehecht geweest aan mijn familie, partner en vrienden om langdurig in het buitenland te gaan wonen. Dat betekent dus dat ik nooit op het allerhoogste niveau heb gespeeld en hiermee mijn kansen in Oranje flink heb verkleind. Gelukkig heb ik in 2019 toch een seizoen in het Oranje U19 mee mogen draaien. We hebben een geweldig toernooi in Hongarije gespeeld en kwamen met zilver terug naar Nederland.

Opvallend genoeg vertrekt Zola na dit seizoen tóch naar het buitenland. Het is de liefde die haar heeft overtuigd.

Mijn vriend handbalt ook en speelt op dit moment in Griekenland. Volgend jaar gaat hij dichter bij Nederland spelen en dan neem ik een pauze van de sport om bij hem te kunnen zijn. Ja, het is echt een pauze hoor, ik ben niet van plan om definitief met handbal te stoppen.”

Sponsor | Zola Amsen in actie, gesponsort door Klomp.
Zola Amsen in actie.

Tot die tijd blijft Zola alles uit de kast halen om haar team op haar plek bovenaan de ranglijst te behouden.

“Er komen nog heel wat wedstrijden aan en ik zal mijn inloopshirt met het logo van Klomp met trots blijven dragen.

Een rake treffer van Zola Amsen.
Sponsor | Het eerste damesteam van eredivisionist Otto Work Force/ VOC Amsterdam.Zola Amsen draagt nummer 8.
Het eerste damesteam van eredivisionist Otto Work Force/ VOC Amsterdam.
Zola Amsen draagt nummer 8.

Lees meer:

teamwork
mrt, 30, 2023

Samen sterk: hoe teamwork bijdraagt aan succes

Bij Klomp is teamwork niet zomaar een loze kreet, het is een fundamenteel onderdeel van onze bedrijfscultuur! Lees het verhaal van onze toegewijde serviceplanner daktechniek, Bouchra Aazif, die een dagje heeft meegelopen met onze dakdekkers in de buitendienst en ontdek waarom teamwork zo belangrijk voor ons is!
stage
mrt, 28, 2023

Stage lopen bij Klomp: een kijkje in de ervaring van Reza

Maak kennis met Reza van Weerden, een ambitieuze 21-jarige studente Business Studies aan de Hogeschool Inholland Diemen. Momenteel bevindt ze zich in haar derde jaar en heeft ze haar zinnen gezet op een succesvolle stage bij Klomp, waar ze haar vaardigheden in de praktijk brengt en zichzelf uitdaagt om te groeien.
Nieuwe instroom hard nodig voor klimaatopgave: Klomp zet zich in op Open Dag ROC Amsterdam
mrt, 22, 2023

Nieuwe instroom hard nodig voor klimaatopgave: Klomp zet zich in op Open Dag ROC Amsterdam

Klomp stond samen met onze partners van het VTi – Vakschool Technische Installaties op deze Open Dag van de ROC Amsterdam om vol enthousiasme te spreken over de carrièremogelijkheden en arbeidsperspectieven binnen de technische installatiebranche.
in dienst
mrt, 15, 2023

Hoera, 5 jaar in dienst!

We vieren een bijzonder moment waarbij twee medewerkers, Guido van Oeveren en Levi Langedijk, in het zonnetje worden gezet voor hun vijfjarig jubileum als Tekenaar bij ons bedrijf. Klomp is trots op hun inzet en expertise, die hebben bijgedragen aan het succes van Klomp Technisch Buro.
warmtepompen
mrt, 16, 2023

Welk type warmtepomp is geschikt voor uw vastgoed?

Klomp is trots op de bijdrage aan verduurzaming van vastgoedsector. Deskundig advies en begeleiding bij selecteren van de juiste warmtepomp biedt een duurzaam en efficiënt verwarmingssysteem. Warmtepompen zijn essentieel voor het verminderen van CO2-uitstoot en bevorderen duurzaamheid. Bekijk ons artikel op OG Wijzer voor meer informatie.
Toolboxmeeting
mrt, 10, 2023

Toolboxmeeting voor onze dakdekkers. Veiligheid en Vooruitblik

Gisterenmiddag kwamen alle dakdekkers van projecten, service & onderhoud en lei- en zinkwerken samen voor een toolbox meeting in ons bedrijfscafé. Tijdens deze bijeenkomst werden belangrijke onderwerpen besproken en werd er vooruitgekeken naar de komende periode, waarbij veiligheid hoog op de agenda stond.