Klomp is sponsor van handbal op het hoogste niveau

Dat sport binnen Klomp de nodige waardering krijgt, bewijst het bedrijf onder meer met het sponsoren van Zola Amsen, de handbalster die de middenopbouwpositie in het eerste damesteam van eredivisionist Otto Work Force/ VOC Amsterdam bekleedt. Zola is dochter van Jeffrey Amsen, al sinds 2013 vast lid van ons onderhoudsteam. We spreken vader en dochter over de club, oranje en sponsoring.
2023-02-28

Dat Jeffrey uit elkaar barst van trots stopt hij niet onder stoelen of banken:

“Dit is een meissie met veel power. Dat mijn werkgever bijdraagt aan haar sportieve succes, vind ik geweldig!”

Sponsor | Jeffrey Amsen en dochter Zola Amsen, gesponsort door Klomp.
Extra sponsorgelden

‘Alle speelsters uit ons team zijn gevraagd om naast clubsponsoren ook persoonlijke sponsoren te binden zodat er genoeg budget is voor de contributie, de organisatie van toernooien en tripjes ten behoeve van de voorbereiding,’

vertelt de 23-jarige Zola die al sinds haar derde bij de vereniging speelt.

‘Omdat mijn vader wist dat sport binnen Klomp echt leeft, heeft hij een balletje opgegooid en daar werd meteen positief op gereageerd. Voor de coronapandemie was Klomp al mijn vaste sponsor en dat is het bedrijf nu nog steeds.’

De beste van Nederland

Otto Work Force/ VOC Amsterdam staat op dit moment eerste in de competitie en is daarnaast ook nog in de race voor de beker.

‘Het geeft een enorme kick dat de club waar ik van jongs af aan speel gewoon de beste van Nederland is. Het vele trainen -ik train op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag met het team en doe daarnaast twee dagen krachttraining- werpt haar vruchten af.’

Buitenland

Zola geeft aan dat ze nooit de ambitie heeft gehad om in het buitenland te gaan handballen. Dat heeft ook directe gevolgen voor haar kansen in Oranje.

“Ik ben altijd teveel gehecht geweest aan mijn familie, partner en vrienden om langdurig in het buitenland te gaan wonen. Dat betekent dus dat ik nooit op het allerhoogste niveau heb gespeeld en hiermee mijn kansen in Oranje flink heb verkleind. Gelukkig heb ik in 2019 toch een seizoen in het Oranje U19 mee mogen draaien. We hebben een geweldig toernooi in Hongarije gespeeld en kwamen met zilver terug naar Nederland.

Opvallend genoeg vertrekt Zola na dit seizoen tóch naar het buitenland. Het is de liefde die haar heeft overtuigd.

Mijn vriend handbalt ook en speelt op dit moment in Griekenland. Volgend jaar gaat hij dichter bij Nederland spelen en dan neem ik een pauze van de sport om bij hem te kunnen zijn. Ja, het is echt een pauze hoor, ik ben niet van plan om definitief met handbal te stoppen.”

Sponsor | Zola Amsen in actie, gesponsort door Klomp.
Zola Amsen in actie.

Tot die tijd blijft Zola alles uit de kast halen om haar team op haar plek bovenaan de ranglijst te behouden.

“Er komen nog heel wat wedstrijden aan en ik zal mijn inloopshirt met het logo van Klomp met trots blijven dragen.

Een rake treffer van Zola Amsen.
Sponsor | Het eerste damesteam van eredivisionist Otto Work Force/ VOC Amsterdam.Zola Amsen draagt nummer 8.
Het eerste damesteam van eredivisionist Otto Work Force/ VOC Amsterdam.
Zola Amsen draagt nummer 8.

Lees meer:

Damsko Stephen Connell Waldy van Geenen
sep, 18, 2023

Damsko Duikt in de Wereld van Dakdekker Stephen Connell

De stad Amsterdam ontwaakte vanmorgen onder hevige onweersbuien die de straten verlichtten. Maar wat begon als een onstuimige ochtend, ontpopte zich tot een mooie ochtend met een bijzondere gebeurtenis. In dit nieuwsartikel nemen we je mee naar het centrum van de actie, waar moedige dakhelden, met in de hoofdrol onze eigen dakdekker Stephen Connell, een daklekkage trotseerden en een programmamaker van AT5 een onthullend verhaal vastlegde.
Tonnie Eier
sep, 15, 2023

Tonnie Eier: 12,5 Jaar Dakdekker bij Klomp en Een Echte Allround Vakman

Bij Klomp vieren we met trots een opmerkelijke mijlpaal: het 12,5-jarig jubileum van Tonnie Eier, een onmisbare kracht binnen ons team en een ware duizendpoot als dakdekker. Al meer dan een volledig decennium heeft hij onvermoeibaar gewerkt om onze daken te beschermen tegen de elementen en om complexe problemen op te lossen. Zijn toewijding en vakmanschap hebben Klomp en onze gewaardeerde klanten al die jaren in de hoogste mate van dienstbaarheid gehouden. Het is een moment van erkenning voor de bijdragen van Tonnie en een viering van zijn expertise in de wereld van dakbedekking.
Klomp Behaalt Opnieuw VCA**-Certificaat
sep, 11, 2023

Klomp Behaalt Opnieuw VCA **!

Klomp heeft opnieuw het VCA**-certificaat behaald, een erkenning van onze diepgewortelde toewijding aan veiligheid, gezondheid en duurzaamheid. Het certificaat gaat verder dan een symbolische prestatie; het belichaamt onze belofte aan klanten en partners om altijd de hoogste normen te handhaven. Richard Klaver, onze veiligheidsdeskundige, en Sandra Bruns, onze KAM-coördinator, delen inzichten in onze benadering, die verder gaat dan de standaardnormen. Dit nieuwsbericht nodigt u uit om meer te ontdekken over onze voortdurende inspanningen en hoe we samenwerken aan een veiligere en duurzamere toekomst. Lees het volledige verhaal op deze pagina. Samen maken we een verschil!
Interview Ted Smit
sep, 08, 2023

Terug naar Klomp: Ted’s Inspirerende Reis

In dit hartelijk interview met Ted Smit, onlangs benoemd tot Teamleider Projecten bij Klomp, onthult hij zijn diepgewortelde motivatie om terug te keren naar Klomp en zijn duidelijke visie op de toekomst van de organisatie. Ted deelt enthousiast zijn indrukken van positieve veranderingen binnen Klomp sinds zijn laatste verblijf en zijn actieve betrokkenheid bij essentiële projecten die de groei en het succes van Klomp voortstuwen.
sep, 07, 2023

Viering van Toewijding: Onze Geweldige Jubilarissen bij Klomp!

Deze maand vieren we bij Klomp de jubilea van Wouter, Moniek, en Jordi, die belangrijke mijlpalen in hun Klomp-carrière bereiken. Lees verder om te ontdekken hoe hun opmerkelijke groei, bijdragen aan ons team, en waardering voor de Klomp-familiecultuur hen onderscheiden. Klomp is meer dan een werkplek; het is een plek waar we samen groeien, leren en successen vieren.
Tectum Award 2023
sep, 04, 2023

Klomp Triomfeert bij TecTum Diploma-uitreiking in Dakbranche

Op de gedenkwaardige avond van 29 juni vond de jaarlijkse diploma-uitreiking plaats bij TecTum, het vooraanstaande instituut voor professionals in de dakbranche. Klomp werd met trots erkend als één van de hofleveranciers, met maar liefst vijf succesvolle afgestudeerden die hun welverdiende diploma’s in ontvangst namen. Deze feestelijke gelegenheid, die glans kreeg door de aanwezigheid van presentatrice Fresia Cousiño Arias die samen met prominenten uit de dakbranche (waaronder Edwin Klomp) de uitreiking verzorgde, benadrukt het cruciale belang van toewijding en educatie in de dynamische wereld van de dakbranche. Lees verder om meer te ontdekken over deze inspirerende avond vol prestaties en beloningen.