Klomp is sponsor van handbal op het hoogste niveau

Dat sport binnen Klomp de nodige waardering krijgt, bewijst het bedrijf onder meer met het sponsoren van Zola Amsen, de handbalster die de middenopbouwpositie in het eerste damesteam van eredivisionist Otto Work Force/ VOC Amsterdam bekleedt. Zola is dochter van Jeffrey Amsen, al sinds 2013 vast lid van ons onderhoudsteam. We spreken vader en dochter over de club, oranje en sponsoring.
2023-02-28

Dat Jeffrey uit elkaar barst van trots stopt hij niet onder stoelen of banken:

“Dit is een meissie met veel power. Dat mijn werkgever bijdraagt aan haar sportieve succes, vind ik geweldig!”

Sponsor | Jeffrey Amsen en dochter Zola Amsen, gesponsort door Klomp.
Extra sponsorgelden

‘Alle speelsters uit ons team zijn gevraagd om naast clubsponsoren ook persoonlijke sponsoren te binden zodat er genoeg budget is voor de contributie, de organisatie van toernooien en tripjes ten behoeve van de voorbereiding,’

vertelt de 23-jarige Zola die al sinds haar derde bij de vereniging speelt.

‘Omdat mijn vader wist dat sport binnen Klomp echt leeft, heeft hij een balletje opgegooid en daar werd meteen positief op gereageerd. Voor de coronapandemie was Klomp al mijn vaste sponsor en dat is het bedrijf nu nog steeds.’

De beste van Nederland

Otto Work Force/ VOC Amsterdam staat op dit moment eerste in de competitie en is daarnaast ook nog in de race voor de beker.

‘Het geeft een enorme kick dat de club waar ik van jongs af aan speel gewoon de beste van Nederland is. Het vele trainen -ik train op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag met het team en doe daarnaast twee dagen krachttraining- werpt haar vruchten af.’

Buitenland

Zola geeft aan dat ze nooit de ambitie heeft gehad om in het buitenland te gaan handballen. Dat heeft ook directe gevolgen voor haar kansen in Oranje.

“Ik ben altijd teveel gehecht geweest aan mijn familie, partner en vrienden om langdurig in het buitenland te gaan wonen. Dat betekent dus dat ik nooit op het allerhoogste niveau heb gespeeld en hiermee mijn kansen in Oranje flink heb verkleind. Gelukkig heb ik in 2019 toch een seizoen in het Oranje U19 mee mogen draaien. We hebben een geweldig toernooi in Hongarije gespeeld en kwamen met zilver terug naar Nederland.

Opvallend genoeg vertrekt Zola na dit seizoen tóch naar het buitenland. Het is de liefde die haar heeft overtuigd.

Mijn vriend handbalt ook en speelt op dit moment in Griekenland. Volgend jaar gaat hij dichter bij Nederland spelen en dan neem ik een pauze van de sport om bij hem te kunnen zijn. Ja, het is echt een pauze hoor, ik ben niet van plan om definitief met handbal te stoppen.”

Sponsor | Zola Amsen in actie, gesponsort door Klomp.
Zola Amsen in actie.

Tot die tijd blijft Zola alles uit de kast halen om haar team op haar plek bovenaan de ranglijst te behouden.

“Er komen nog heel wat wedstrijden aan en ik zal mijn inloopshirt met het logo van Klomp met trots blijven dragen.

Een rake treffer van Zola Amsen.
Sponsor | Het eerste damesteam van eredivisionist Otto Work Force/ VOC Amsterdam.Zola Amsen draagt nummer 8.
Het eerste damesteam van eredivisionist Otto Work Force/ VOC Amsterdam.
Zola Amsen draagt nummer 8.

Lees meer:

apr, 02, 2024

Klomp Open Bedrijvendag: Vrijdag 19 april 2024!

Op vrijdag 19 april 2024 zet Klomp haar deuren weer open voor alle belangstellenden. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de techniek? Of wil je als omwonende weten hoe het er bij ons aan toegaat? Je bent van harte welkom in ons duurzame bedrijfspand aan de Digitaalstraat.
Ronald Olij nieuwe Operationeel Directeur Klomp

Ronald Olij, nieuwe Operationeel Directeur Klomp

Wij zijn verheugd u op de hoogte te stellen van een belangrijke ontwikkeling binnen Klomp. Graag kondigen wij aan dat Ronald Olij per 1 maart 2024 als Operationeel Directeur toetreedt tot het directieteam van Klomp.
feb, 16, 2024

Doneer! Steun Martin Jonker in Muskathlon Mozaiek Kenia 2024

Vandaag staat Martin Jonker, de broer van onze Klomp projectleider Willem Jonker, hier op onze eigen binnenplaats achter de kibbelingkar kibbeling te bakken! Maar achter dit smakelijke tafereel schuilt een diepere betekenis. Het is een uitnodiging tot actie voor zijn aankomende uitdaging tijdens de Muskathlon Mozaiek Kenia. Lees verder om te ontdekken hoe zijn hardloopavontuur in Kenia de kracht heeft om levens te veranderen en hoe ook jij hieraan kunt bijdragen.
circulair duurzaam
nov, 27, 2023

Samenwerken aan een circulaire economie

Klomp werkt als verduurzamingspartner elke dag opnieuw aan de verduurzaming van huishoudens en bedrijven. We zorgen voor goed geïsoleerde daken, voor duurzame energiesystemen en voor zuinige installaties. Ook in de realisatie van deze verduurzamingsoplossingen blijven we -zoals onze pay-off belooft- doordacht duurzaam. Dat betekent dat we afvalstromen scheiden, zoveel mogelijk inzetten op recycling en hergebruik, bewust kiezen voor gelijkgezinde samenwerkingspartners en altijd aandacht hebben voor innovatie op dit gebied. Want we doen al veel goed, maar het kan nog beter.
Biobased Isolatie
nov, 21, 2023

Inspirerende Dag bij C-Creators: Samenwerking voor duurzame biobased isolatie

In een succesvolle bijeenkomst bij C-Creators stonden woningcorporaties, producenten en ketenpartners zij aan zij met als gemeenschappelijk doel de grootschalige toepassing van biobased isolatie. De focus lag niet alleen op het bieden van een comfortabeler thuis voor huurders in de sociale sector en het verlagen van energiekosten, maar ook op het streven naar een duurzamere toekomst. Lees hier het volledige artikel voor een diepgaand inzicht in onze gezamenlijke inspanningen.
nov, 21, 2023

Interview met Tom : Van 15 jaar NT2 onderwijs naar Applicatiebeheer

Bij Klomp zijn we altijd op zoek naar professionals die ons team komen versterken. Deze keer hebben we de eer om Tom van Haaster, onze nieuwe Functioneel Applicatiebeheerder, aan jou voor te stellen. Tom heeft een indrukwekkende achtergrond en heeft onlangs de overstap gemaakt naar Klomp. In dit interview vertelt hij ons meer over zijn achtergrond, zijn motivatie en zijn ervaringen tot nu toe bij Klomp. Lees verder.

Hoe is het om te werken in de techniek! Kom naar de Klomp open dag!

Niemand kan je dit beter vertellen dan onze collega’s zelf! Daarom geven zij je tijdens onze open dag graag een kijkje in de keuken. Ze laten je vol trots ons prachtige bedrijf zien en delen de leukste details. Ben jij op zoek naar een baan in de techniek of wil je een stap maken in je carrière? Sluit gerust aan bij een technische workshop of plan een speeddate sessie en vraag onze experts het hemd van het lijf!