Klomp toost op een 2-jarig onderhoudscontract met gemeente Amsterdam

Klomp toost op een 2-jarig onderhoudscontract met gemeente Amsterdam

12 februari 2020

De stemming bij Klomp is feestelijk. Ons bedrijf won, samen met Facilicom en Veolia, de aanbesteding voor het onderhoud aan de werktuigbouwkundige installaties Amsterdam. Op 30 januari tekenden wij het contract met Gemeentelijk Vastgoed en werd er getoost op de samenwerking. De contractduur is 2 jaar en loopt van 1 januari 2020 tot 1 januari 2022. De contracten kunnen hierna nog tweemaal met een jaar worden verlengd.

In totaal gaat het om circa 270 panden
Het contract omvat het preventief-, correctief- en storingsonderhoud van de installaties van circa 270 panden in Amsterdam. Deze zijn onderverdeeld onder de 3 bedrijven die de aanbesteding hebben gewonnen, waaronder Klomp. Facilicom verzorgt het onderhoud aan installaties van de portefeuille Onderwijs en portefeuille Welzijn, Veolia doet dit voor de installaties van de portefeuille Ateliers, Broedplaatsen en Kunst en Cultuur. Klomp draagt zorg voor de overige panden.

Foto van links naar rechts: De heren Edwin Klomp (directeur Klomp B.V.), Dennis Borgmeijer (contractbeheerder Klomp B.V.), Hans Poot (adjunct directeur Vastgoed gemeente Amsterdam), Jan Lenstra (directeur Veolia) en Martin Koelewijn (Facilicom).

Delen: