Klomp Triomfeert bij TecTum Diploma-uitreiking in Dakbranche

Op de gedenkwaardige avond van 29 juni vond de jaarlijkse diploma-uitreiking plaats bij TecTum, het vooraanstaande instituut voor professionals in de dakbranche. Klomp werd met trots erkend als één van de hofleveranciers, met maar liefst vijf succesvolle afgestudeerden die hun welverdiende diploma's in ontvangst namen. Deze feestelijke gelegenheid, die glans kreeg door de aanwezigheid van presentatrice Fresia Cousiño Arias die samen met prominenten uit de dakbranche (waaronder Edwin Klomp) de uitreiking verzorgde, benadrukt het cruciale belang van toewijding en educatie in de dynamische wereld van de dakbranche. Lees verder om meer te ontdekken over deze inspirerende avond vol prestaties en beloningen.
2023-09-04

TECTUM, hét instituut dat zowel beginners als doorgewinterde professionals in de dakwereld opleidt, met of zonder vooropleiding, op verschillende niveaus, heeft ons weer versteld doen staan. Hun toewijding aan het opleiden van getalenteerde individuen die actief zijn op daken en kantoorfuncties vervullen, is bewonderenswaardig. En dan hebben we het nog niet eens over de zij-instromers gehad!

Glanzende start

De avond begon met een knal dankzij niemand minder dan de getalenteerde presentatrice, winnaar van ‘Wie is de Mol?‘, en voetbalster, Fresia Cousiño Arias,

die niet minder dan 161 diploma’s mocht uitreiken aan trotse afgestudeerde TECTUM-studenten.

Triomf van Klomp

Maar het werd nog beter. Edwin Klomp, onze gewaardeerde directeur en tevens bestuurslid van de branchevereniging Vebidak, had de eer om de prestigieuze Koos Bechtold prijs uit te reiken aan de beste OKD student van het studiejaar 2022-2023. De rest van de avond kon Edwin Klomp trots toekijken hoe maar liefst vijf geslaagde Klomp-collega’s die de avond nog specialer maakten.

De Koos Bechtold-prijs

In 2007 verloor de dakwereld een belangrijke figuur, Koos Bechtold, die ooit directeur, voorzitter en erevoorzitter was van VEBIDAK. Zijn naam leeft voort in de Koos Bechtold Prijs, die wordt uitgereikt aan de meest veelbelovende ondernemer in de branche. Koos Bechtold hechtte veel waarde aan educatie en training. Deze prijs eert en versterkt de band tussen TECTUM en VEBIDAK..

Ere aan Toewijding en Trots in de Dakwereld van Klomp

Toewijding Beloond

We willen zeker Nick Verkerk en Damian Klaasen Bos niet vergeten, die hun diploma voor Beroepsopleiding Dakdekken (niveau 2) met trots in ontvangst namen. Damian gaat nu een jaar werken en heeft grootse plannen om daarna naar niveau 3 te stijgen. Dat noemen we toewijding!

Stralende Trots

Pim Spaan, vorig jaar één van de vier gelukkige winnaars van de TECTUM award, waarvoor hij samen met anderen mocht genieten van het prachtige Dolce Vita Italië, liep ook met een glimlach van oor tot oor de avond uit. Hij ontving zijn diploma voor Beroepsopleiding Allround Dakdekken (niveau 3) en straalde van trots.

Van links naar rechts: Damian, Pim, Patrick en Edwin
Blijvende Groei
Ronald Beeksma
Ronald Beeksma

Maar er was meer! Ronald Beeksma, onze getalenteerde werkvoorbereider, en Patrick Spaan, onze technisch adviseur, ontvingen welverdiende certificaten voor het vergroten van hun kennis op het gebied van bestekken en calculeren. En Patrick Spaan stopt niet, want in september begint hij aan de TECTUM kaderopleiding OKD. Wat een doorzetter!

Toekomst van Dakbranche

Bij Klomp zijn we trots op ons werk-leertraject, waarbij studenten worden opgeleid en tegelijkertijd een volledig salaris ontvangen, allemaal tijdens de reguliere werkuren. Onze vier toegewijde leermeesters van Klomp Daktechniek, Robert, Ben, Benito en Alex, zorgen ervoor dat onze ‘leerlingen’ elke dag blijven leren, niet alleen op schooldagen.

“Kies voor een carrière in de techniek en draag bij aan de energietransitie en verduurzaming van daken.”

Draag bij aan Verduurzaming

De boodschap van de avond was glashelder: kies voor een carrière in de techniek en draag bij aan de energietransitie en verduurzaming van daken. TECTUM en Klomp bieden de kansen en begeleiding om dit te bereiken. Gefeliciteerd aan alle succesvolle afgestudeerden – jullie zijn de toekomst van de dakbranche, en wij zijn er trots op jullie te mogen begeleiden! Op naar een stralende toekomst in de wereld van daken en duurzaamheid!

#TECTUM #Dakbranche #Educatie #Toekomst # Daktechniek #Diplomauitreiking #Duurzaamheid #Carrière #Trots

Lees meer:

Damsko Stephen Connell Waldy van Geenen
sep, 18, 2023

Damsko Duikt in de Wereld van Dakdekker Stephen Connell

De stad Amsterdam ontwaakte vanmorgen onder hevige onweersbuien die de straten verlichtten. Maar wat begon als een onstuimige ochtend, ontpopte zich tot een mooie ochtend met een bijzondere gebeurtenis. In dit nieuwsartikel nemen we je mee naar het centrum van de actie, waar moedige dakhelden, met in de hoofdrol onze eigen dakdekker Stephen Connell, een daklekkage trotseerden en een programmamaker van AT5 een onthullend verhaal vastlegde.
Tonnie Eier
sep, 15, 2023

Tonnie Eier: 12,5 Jaar Dakdekker bij Klomp en Een Echte Allround Vakman

Bij Klomp vieren we met trots een opmerkelijke mijlpaal: het 12,5-jarig jubileum van Tonnie Eier, een onmisbare kracht binnen ons team en een ware duizendpoot als dakdekker. Al meer dan een volledig decennium heeft hij onvermoeibaar gewerkt om onze daken te beschermen tegen de elementen en om complexe problemen op te lossen. Zijn toewijding en vakmanschap hebben Klomp en onze gewaardeerde klanten al die jaren in de hoogste mate van dienstbaarheid gehouden. Het is een moment van erkenning voor de bijdragen van Tonnie en een viering van zijn expertise in de wereld van dakbedekking.
Klomp Behaalt Opnieuw VCA**-Certificaat
sep, 11, 2023

Klomp Behaalt Opnieuw VCA **!

Klomp heeft opnieuw het VCA**-certificaat behaald, een erkenning van onze diepgewortelde toewijding aan veiligheid, gezondheid en duurzaamheid. Het certificaat gaat verder dan een symbolische prestatie; het belichaamt onze belofte aan klanten en partners om altijd de hoogste normen te handhaven. Richard Klaver, onze veiligheidsdeskundige, en Sandra Bruns, onze KAM-coördinator, delen inzichten in onze benadering, die verder gaat dan de standaardnormen. Dit nieuwsbericht nodigt u uit om meer te ontdekken over onze voortdurende inspanningen en hoe we samenwerken aan een veiligere en duurzamere toekomst. Lees het volledige verhaal op deze pagina. Samen maken we een verschil!
Interview Ted Smit
sep, 08, 2023

Terug naar Klomp: Ted’s Inspirerende Reis

In dit hartelijk interview met Ted Smit, onlangs benoemd tot Teamleider Projecten bij Klomp, onthult hij zijn diepgewortelde motivatie om terug te keren naar Klomp en zijn duidelijke visie op de toekomst van de organisatie. Ted deelt enthousiast zijn indrukken van positieve veranderingen binnen Klomp sinds zijn laatste verblijf en zijn actieve betrokkenheid bij essentiële projecten die de groei en het succes van Klomp voortstuwen.
sep, 07, 2023

Viering van Toewijding: Onze Geweldige Jubilarissen bij Klomp!

Deze maand vieren we bij Klomp de jubilea van Wouter, Moniek, en Jordi, die belangrijke mijlpalen in hun Klomp-carrière bereiken. Lees verder om te ontdekken hoe hun opmerkelijke groei, bijdragen aan ons team, en waardering voor de Klomp-familiecultuur hen onderscheiden. Klomp is meer dan een werkplek; het is een plek waar we samen groeien, leren en successen vieren.
Klomp zet in op elektrificatie van bedrijfsbussen
aug, 01, 2023

Klomp uit Amsterdam-Noord vermindert CO2-voetafdruk met elektrificatie van bedrijfsbussen

Klomp neemt grote stappen op weg naar een schonere CO2-voetafdruk door haar bedrijfsbussen te vervangen en te elektrificeren. De eerste mijlpaal is bereikt, aangezien afgelopen week de eerste drie elektrische bussen werden geleverd, en de komende weken zullen er nog meer volgen. Met deze ingrijpende verandering zet Klomp Amsterdam-Noord zich in om haar CO2-voetafdruk aanzienlijk te verlagen.