Klomp Triomfeert bij TECTUM Diploma-uitreiking in Dakbranche

Op de gedenkwaardige avond van 29 juni vond de jaarlijkse diploma-uitreiking plaats bij TECTUM, het vooraanstaande instituut voor professionals in de dakbranche. Klomp werd met trots erkend als één van de hofleveranciers, met maar liefst vijf succesvolle afgestudeerden die hun welverdiende diploma's in ontvangst namen. Deze feestelijke gelegenheid, die glans kreeg door de aanwezigheid van presentatrice Fresia Cousiño Arias die samen met prominenten uit de dakbranche (waaronder Edwin Klomp) de uitreiking verzorgde, benadrukt het cruciale belang van toewijding en educatie in de dynamische wereld van de dakbranche. Lees verder om meer te ontdekken over deze inspirerende avond vol prestaties en beloningen.
2023-09-04

TECTUM, hét instituut dat zowel beginners als doorgewinterde professionals in de dakwereld opleidt, met of zonder vooropleiding, op verschillende niveaus, heeft ons weer versteld doen staan. Hun toewijding aan het opleiden van getalenteerde individuen die actief zijn op daken en kantoorfuncties vervullen, is bewonderenswaardig. En dan hebben we het nog niet eens over de zij-instromers gehad!

Glanzende start

De avond begon met een knal dankzij niemand minder dan de getalenteerde presentatrice, winnaar van ‘Wie is de Mol?‘, en voetbalster, Fresia Cousiño Arias,

die niet minder dan 161 diploma’s mocht uitreiken aan trotse afgestudeerde TECTUM-studenten.

Triomf van Klomp

Maar het werd nog beter. Edwin Klomp, onze gewaardeerde directeur en tevens bestuurslid van de branchevereniging Vebidak, had de eer om de prestigieuze Koos Bechtold prijs uit te reiken aan de beste OKD student van het studiejaar 2022-2023. De rest van de avond kon Edwin Klomp trots toekijken hoe maar liefst vijf geslaagde Klomp-collega’s die de avond nog specialer maakten.

De Koos Bechtold-prijs

In 2007 verloor de dakwereld een belangrijke figuur, Koos Bechtold, die ooit directeur, voorzitter en erevoorzitter was van VEBIDAK. Zijn naam leeft voort in de Koos Bechtold Prijs, die wordt uitgereikt aan de meest veelbelovende ondernemer in de branche. Koos Bechtold hechtte veel waarde aan educatie en training. Deze prijs eert en versterkt de band tussen TECTUM en VEBIDAK..

Ere aan Toewijding en Trots in de Dakwereld van Klomp

Toewijding Beloond

We willen zeker Nick Verkerk en Damian Klaasen Bos niet vergeten, die hun diploma voor Beroepsopleiding Dakdekken (niveau 2) met trots in ontvangst namen. Damian gaat nu een jaar werken en heeft grootse plannen om daarna naar niveau 3 te stijgen. Dat noemen we toewijding!

Stralende Trots

Pim Spaan, vorig jaar één van de vier gelukkige winnaars van de TECTUM award, waarvoor hij samen met anderen mocht genieten van het prachtige Dolce Vita Italië, liep ook met een glimlach van oor tot oor de avond uit. Hij ontving zijn diploma voor Beroepsopleiding Allround Dakdekken (niveau 3) en straalde van trots.

Van links naar rechts: Damian, Pim, Patrick en Edwin
Blijvende Groei
Ronald Beeksma
Ronald Beeksma

Maar er was meer! Ronald Beeksma, onze getalenteerde werkvoorbereider, en Patrick Spaan, onze technisch adviseur, ontvingen welverdiende certificaten voor het vergroten van hun kennis op het gebied van bestekken en calculeren. En Patrick Spaan stopt niet, want in september begint hij aan de TECTUM kaderopleiding OKD. Wat een doorzetter!

Toekomst van Dakbranche

Bij Klomp zijn we trots op ons werk-leertraject, waarbij studenten worden opgeleid en tegelijkertijd een volledig salaris ontvangen, allemaal tijdens de reguliere werkuren. Onze vier toegewijde leermeesters van Klomp Daktechniek, Robert, Ben, Benito en Alex, zorgen ervoor dat onze ‘leerlingen’ elke dag blijven leren, niet alleen op schooldagen.

“Kies voor een carrière in de techniek en draag bij aan de energietransitie en verduurzaming van daken.”

Draag bij aan Verduurzaming

De boodschap van de avond was glashelder: kies voor een carrière in de techniek en draag bij aan de energietransitie en verduurzaming van daken. TECTUM en Klomp bieden de kansen en begeleiding om dit te bereiken. Gefeliciteerd aan alle succesvolle afgestudeerden – jullie zijn de toekomst van de dakbranche, en wij zijn er trots op jullie te mogen begeleiden! Op naar een stralende toekomst in de wereld van daken en duurzaamheid!

#TECTUM #Dakbranche #Educatie #Toekomst # Daktechniek #Diplomauitreiking #Duurzaamheid #Carrière #Trots

Lees meer:

apr, 02, 2024

Klomp Open Bedrijvendag: Vrijdag 19 april 2024!

Op vrijdag 19 april 2024 zet Klomp haar deuren weer open voor alle belangstellenden. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de techniek? Of wil je als omwonende weten hoe het er bij ons aan toegaat? Je bent van harte welkom in ons duurzame bedrijfspand aan de Digitaalstraat.
Ronald Olij nieuwe Operationeel Directeur Klomp

Ronald Olij, nieuwe Operationeel Directeur Klomp

Wij zijn verheugd u op de hoogte te stellen van een belangrijke ontwikkeling binnen Klomp. Graag kondigen wij aan dat Ronald Olij per 1 maart 2024 als Operationeel Directeur toetreedt tot het directieteam van Klomp.
feb, 16, 2024

Doneer! Steun Martin Jonker in Muskathlon Mozaiek Kenia 2024

Vandaag staat Martin Jonker, de broer van onze Klomp projectleider Willem Jonker, hier op onze eigen binnenplaats achter de kibbelingkar kibbeling te bakken! Maar achter dit smakelijke tafereel schuilt een diepere betekenis. Het is een uitnodiging tot actie voor zijn aankomende uitdaging tijdens de Muskathlon Mozaiek Kenia. Lees verder om te ontdekken hoe zijn hardloopavontuur in Kenia de kracht heeft om levens te veranderen en hoe ook jij hieraan kunt bijdragen.
circulair duurzaam
nov, 27, 2023

Samenwerken aan een circulaire economie

Klomp werkt als verduurzamingspartner elke dag opnieuw aan de verduurzaming van huishoudens en bedrijven. We zorgen voor goed geïsoleerde daken, voor duurzame energiesystemen en voor zuinige installaties. Ook in de realisatie van deze verduurzamingsoplossingen blijven we -zoals onze pay-off belooft- doordacht duurzaam. Dat betekent dat we afvalstromen scheiden, zoveel mogelijk inzetten op recycling en hergebruik, bewust kiezen voor gelijkgezinde samenwerkingspartners en altijd aandacht hebben voor innovatie op dit gebied. Want we doen al veel goed, maar het kan nog beter.
Biobased Isolatie
nov, 21, 2023

Inspirerende Dag bij C-Creators: Samenwerking voor duurzame biobased isolatie

In een succesvolle bijeenkomst bij C-Creators stonden woningcorporaties, producenten en ketenpartners zij aan zij met als gemeenschappelijk doel de grootschalige toepassing van biobased isolatie. De focus lag niet alleen op het bieden van een comfortabeler thuis voor huurders in de sociale sector en het verlagen van energiekosten, maar ook op het streven naar een duurzamere toekomst. Lees hier het volledige artikel voor een diepgaand inzicht in onze gezamenlijke inspanningen.
nov, 21, 2023

Interview met Tom : Van 15 jaar NT2 onderwijs naar Applicatiebeheer

Bij Klomp zijn we altijd op zoek naar professionals die ons team komen versterken. Deze keer hebben we de eer om Tom van Haaster, onze nieuwe Functioneel Applicatiebeheerder, aan jou voor te stellen. Tom heeft een indrukwekkende achtergrond en heeft onlangs de overstap gemaakt naar Klomp. In dit interview vertelt hij ons meer over zijn achtergrond, zijn motivatie en zijn ervaringen tot nu toe bij Klomp. Lees verder.

Hoe is het om te werken in de techniek! Kom naar de Klomp open dag!

Niemand kan je dit beter vertellen dan onze collega’s zelf! Daarom geven zij je tijdens onze open dag graag een kijkje in de keuken. Ze laten je vol trots ons prachtige bedrijf zien en delen de leukste details. Ben jij op zoek naar een baan in de techniek of wil je een stap maken in je carrière? Sluit gerust aan bij een technische workshop of plan een speeddate sessie en vraag onze experts het hemd van het lijf!