Klomp uitgeroepen tot beste onderneming van Noord Holland!

Ontdek het spannende verhaal achter het succes van Klomp tijdens de spectaculaire finale van de 'Ondernemingsverkiezing van Noord-Holland 2023'. Lees hoe dit familiebedrijf tot de top 3 wist te komen en uiteindelijk de felbegeerde award in de wacht sleepte met een indrukwekkende pitch. Ontdek de strategie en toewijding die hebben geleid tot dit ongekende succes en laat je inspireren door hun ondernemerschap.
2023-05-17

Vol enthousiasme kunnen we jullie laten weten dat Klomp de prestigieuze award ‘Beste Onderneming van Nood-Holland 2023’ in ontvangst heeft genomen. Dit is een geweldige prestatie waar wij als familiebedrijf alleen maar trots op kunnen zijn.

Op woensdagavond 17 mei 2023 vond de spectaculaire finale van de ‘Ondernemingsverkiezing van Noord-Holland 2023’ plaats. Klomp behoorde tot de laatste 10 ondernemingen in de categorie Grootbedrijf. Halverwege de avond bleek Klomp doorgedrongen te zijn tot de top 3. Uiteindelijk was het de 45 seconden durende pitch van mede-eigenaar Edwin Klomp, waarmee Klomp de award heeft binnengesleept.

Trots op de Klomp familie

“Het is een enorme eer om deze ondernemersprijs in ontvangst te mogen nemen. Wij realiseren ons heel goed dat wij dit nooit hadden bereikt zonder onze medewerkers. Dag in dag uit hebben zij zich ingezet om ons bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Ons team heeft bewezen dat zij dé experts binnen hun vakgebied zijn en dat heeft ervoor gezorgd dat Klomp erkend en beloond is met deze fantastische ondernemingsprijs”, aldus eigenaren Edwin en Frans Klomp.

Over de Ondernemingsverkiezing Noord Holland (ONVH)

De OVNH zet zich in voor het stimuleren van goed ondernemerschap in Noord-Holland. Het draait hierbij om de prestaties van bedrijven op verschillende vlakken. Denk hierbij aan duurzaamheid, innovatie, personeelsbeleid en financiële gezondheid.

Hoogtepunt van het jaar

“Voor mij is dit één van de hoogtepunten van het jaar. Op deze avond vieren we het ondernemerschap. Elk jaar ben ik weer verbaasd hoeveel prachtige producten we in Noord-Holland maken. Wat mij het meest is bijgebleven van de bedrijfsbezoeken met de jury zijn al die gedreven en ambitieuze ondernemers. Zij zetten zich keihard in voor duurzaamheid, circulariteit en innovatie in Noord-Holland. Daar worden we als provincie blij van” vertelt de organisator van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland tijdens de grande finale.

Dank aan alle collega’s en partners

“Wij willen onze medewerkers enorm bedanken voor de onderlinge samenwerking. Samen hebben we laten zien dat we alles kunnen bereiken, zolang we er maar in geloven. Zij hebben Klomp absoluut geholpen om deze mijlpaal te bereiken door hard te werken en toegewijd te zijn aan hun vak. Vanzelfsprekend willen wij ook alle partners bedanken en iedereen die ons heeft gesteund én op ons heeft gestemd tijdens dit fantastische avontuur. We hadden dit voor geen goud willen missen en kijken uit naar de volgende uitdagingen die we met elkaar aangaan. ”, sluiten Edwin en Frans Klomp trots af.


Bedankt voor alle steun en
het vertrouwen in Klomp!

Lees meer:

circulair duurzaam
nov, 27, 2023

Samenwerken aan een circulaire economie

Klomp werkt als verduurzamingspartner elke dag opnieuw aan de verduurzaming van huishoudens en bedrijven. We zorgen voor goed geïsoleerde daken, voor duurzame energiesystemen en voor zuinige installaties. Ook in de realisatie van deze verduurzamingsoplossingen blijven we -zoals onze pay-off belooft- doordacht duurzaam. Dat betekent dat we afvalstromen scheiden, zoveel mogelijk inzetten op recycling en hergebruik, bewust kiezen voor gelijkgezinde samenwerkingspartners en altijd aandacht hebben voor innovatie op dit gebied. Want we doen al veel goed, maar het kan nog beter.
Biobased Isolatie
nov, 21, 2023

Inspirerende Dag bij C-Creators: Samenwerking voor duurzame biobased isolatie

In een succesvolle bijeenkomst bij C-Creators stonden woningcorporaties, producenten en ketenpartners zij aan zij met als gemeenschappelijk doel de grootschalige toepassing van biobased isolatie. De focus lag niet alleen op het bieden van een comfortabeler thuis voor huurders in de sociale sector en het verlagen van energiekosten, maar ook op het streven naar een duurzamere toekomst. Lees hier het volledige artikel voor een diepgaand inzicht in onze gezamenlijke inspanningen.
nov, 21, 2023

Interview met Tom : Van 15 jaar NT2 onderwijs naar Applicatiebeheer

Bij Klomp zijn we altijd op zoek naar professionals die ons team komen versterken. Deze keer hebben we de eer om Tom van Haaster, onze nieuwe Functioneel Applicatiebeheerder, aan jou voor te stellen. Tom heeft een indrukwekkende achtergrond en heeft onlangs de overstap gemaakt naar Klomp. In dit interview vertelt hij ons meer over zijn achtergrond, zijn motivatie en zijn ervaringen tot nu toe bij Klomp. Lees verder.
nov, 14, 2023

Mike Wiersma viert zijn officiële 1-jarig jubileum bij Klomp

Bij Klomp vieren we het éénjarig jubileum van Mike Wiersma als officiële medewerker. Deze mijlpaal is extra speciaal omdat het een beloning is voor het succesvol behalen van het diploma Eerste Monteur niveau 3 via het IW Leren & Werken-traject vanuit Klomp. Nadat hij vorig jaar zijn diploma behaalde, trad hij in dienst bij Klomp. Mike heeft niet alleen zijn technische vaardigheden verder ontwikkeld, maar heeft ook overtuigend aangetoond dat doorzettingsvermogen en een passie voor het vak de sleutels tot succes zijn. Lees verder om meer te ontdekken.
warmtepomp
nov, 17, 2023

Duurzaam vastgoedbeheer: Warmtepompsystemen en WKO

In een tijd van toenemende nadruk op duurzaamheid en groeiende vraag naar milieuvriendelijke oplossingen staan vastgoedbeheerders voor de uitdaging om gebouwen efficiënter te verwarmen en te koelen. Ontdek in dit artikel de voordelen en mogelijkheden van warmtepompsystemen en warmte- en koudeopslag (WKO) voor duurzaam vastgoedbeheer, met positieve effecten op zowel het milieu als de kosten en waarde van vastgoed.
BI specialist
nov, 07, 2023

Interview | Duik in de wereld van onze BI-specialist, Marjolein

Het is niet alledaags dat iemand van baan verandert om zich in een compleet nieuwe wereld te storten, maar Marjolein Doppenberg deed precies dat! Als Business Intelligence Specialist bij Klomp, heeft ze haar HR-achtergrond verruild voor een carrière in het ontrafelen van data en het genereren van inzichten die de koers van het bedrijf helpen bepalen. In dit interview onthult Marjolein haar reis en enthousiasme voor de wereld van Business Intelligence.