Klomp uitgeroepen tot beste onderneming van Noord Holland!

Ontdek het spannende verhaal achter het succes van Klomp tijdens de spectaculaire finale van de 'Ondernemingsverkiezing van Noord-Holland 2023'. Lees hoe dit familiebedrijf tot de top 3 wist te komen en uiteindelijk de felbegeerde award in de wacht sleepte met een indrukwekkende pitch. Ontdek de strategie en toewijding die hebben geleid tot dit ongekende succes en laat je inspireren door hun ondernemerschap.
2023-05-17

Vol enthousiasme kunnen we jullie laten weten dat Klomp de prestigieuze award ‘Beste Onderneming van Nood-Holland 2023’ in ontvangst heeft genomen. Dit is een geweldige prestatie waar wij als familiebedrijf alleen maar trots op kunnen zijn.

Op woensdagavond 17 mei 2023 vond de spectaculaire finale van de ‘Ondernemingsverkiezing van Noord-Holland 2023’ plaats. Klomp behoorde tot de laatste 10 ondernemingen in de categorie Grootbedrijf. Halverwege de avond bleek Klomp doorgedrongen te zijn tot de top 3. Uiteindelijk was het de 45 seconden durende pitch van mede-eigenaar Edwin Klomp, waarmee Klomp de award heeft binnengesleept.

Trots op de Klomp familie

“Het is een enorme eer om deze ondernemersprijs in ontvangst te mogen nemen. Wij realiseren ons heel goed dat wij dit nooit hadden bereikt zonder onze medewerkers. Dag in dag uit hebben zij zich ingezet om ons bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Ons team heeft bewezen dat zij dé experts binnen hun vakgebied zijn en dat heeft ervoor gezorgd dat Klomp erkend en beloond is met deze fantastische ondernemingsprijs”, aldus eigenaren Edwin en Frans Klomp.

Over de Ondernemingsverkiezing Noord Holland (ONVH)

De OVNH zet zich in voor het stimuleren van goed ondernemerschap in Noord-Holland. Het draait hierbij om de prestaties van bedrijven op verschillende vlakken. Denk hierbij aan duurzaamheid, innovatie, personeelsbeleid en financiële gezondheid.

Hoogtepunt van het jaar

“Voor mij is dit één van de hoogtepunten van het jaar. Op deze avond vieren we het ondernemerschap. Elk jaar ben ik weer verbaasd hoeveel prachtige producten we in Noord-Holland maken. Wat mij het meest is bijgebleven van de bedrijfsbezoeken met de jury zijn al die gedreven en ambitieuze ondernemers. Zij zetten zich keihard in voor duurzaamheid, circulariteit en innovatie in Noord-Holland. Daar worden we als provincie blij van” vertelt de organisator van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland tijdens de grande finale.

Dank aan alle collega’s en partners

“Wij willen onze medewerkers enorm bedanken voor de onderlinge samenwerking. Samen hebben we laten zien dat we alles kunnen bereiken, zolang we er maar in geloven. Zij hebben Klomp absoluut geholpen om deze mijlpaal te bereiken door hard te werken en toegewijd te zijn aan hun vak. Vanzelfsprekend willen wij ook alle partners bedanken en iedereen die ons heeft gesteund én op ons heeft gestemd tijdens dit fantastische avontuur. We hadden dit voor geen goud willen missen en kijken uit naar de volgende uitdagingen die we met elkaar aangaan. ”, sluiten Edwin en Frans Klomp trots af.


Bedankt voor alle steun en
het vertrouwen in Klomp!

Lees meer:

mei, 26, 2023

Van Calculaties tot Smash Shots: Wouter Bouwman’s Succesverhaal

Betreed de inspirerende wereld van Klomp, waar uitdagende projecten en geweldige sportprestaties samenkomen. In het hart van dit succesverhaal schuilt Wouter Bouwman, calculator bij Klomp die zowel in zijn vak uitblinkt als op het padelveld. Dit artikel neemt je mee in het leven van Wouter Bouwman, waar zijn professionele vaardigheden en sportieve passie harmonieus samenkomen. Ontdek hoe hij zijn gedrevenheid en talent inzet, zowel op het werk als op het padelveld. Lees verder en laat je inspireren.
BNA architectuurprijzen
mei, 16, 2023

Klomp draagt bij aan winnende BNA architectuurprijzen: Jonas’ en de Van der Pekbuurt

Klomp heeft reden tot vieren met de overwinning van Jonas als Gebouw van het Jaar en de erkenning van de renovatie van de Van der Pekbuurt in de prestigieuze BNA Architectuurprijzen. Klomp heeft actief bijgedragen aan deze duurzame projecten. Ontdek meer over Klomp’s toewijding aan duurzaamheid en innovatieve oplossingen, en hoe we hebben bijgedragen aan het succes van Jonas’ en de Van der Pekbuurt. Lees verder om meer te weten te komen over Klomp’s betrokkenheid bij deze prijswinnende architecturale meesterwerken.
Ronald Beeksma
mei, 12, 2023

Ronald Beeksma: Een Toegewijde Teamspeler viert 12,5 jarig jubileum

Het is een feestelijke mijlpaal bij Klomp! Ronald Beeksma, werkvoorbereider bij Klomp, viert zijn 12,5-jarig jubileum binnen het bedrijf. Met zijn toewijding, expertise en enthousiasme heeft Ronald een onschatbare bijdrage geleverd aan het succes van Klomp. Samen met commercieel directeur Peter Bouwes blikken we terug op Ronald’s professionele reis en ontdekken we wat hem zo’n gewaardeerde teamspeler maakt.
BRL600-25 certificaat
mei, 01, 2023

Klomp behaalt BRL6000-25 certificaat voor gasverbrandingstoestellen

Klomp heeft het BRL 6000-25 certificaat behaald, dat is afgegeven door KIWA! Hiermee bevestigen wij dat we voldoen aan de eisen om werkzaamheden met gebouw-gebonden gasverbrandingstoestellen uit te voeren. Onze vakmensen hebben alle kennis in huis voor warmtetechnieken en zijn altijd bezig met innovatie en duurzaamheid. Lees meer over wat dit certificaat betekent voor ons en voor onze klanten in dit artikel.
leidekker
apr, 20, 2023

Een dag als leidekker, Moniek loopt mee met de leidekkers

Moniek, contractbeheerder bij Klomp Beheer en Onderhoud, loopt regelmatig mee met de buitendienst om beter te begrijpen wat er buiten allemaal gebeurt. Onlangs liep ze mee met leidekkers Remco Kroes en Richard Kroes op een project in Vijfhuizen. Moniek hielp mee met het leggen van leien en leerde hoe het is om als leidekker te werken. Ze benadrukt het belang van samenwerken om begrip en waardering voor elkaars werk te krijgen. Bekijk hier de bijhorende videoimpressie en lees het volledige artikel.
jubileum
apr, 14, 2023

Hoera! Onze servicemonteur Jeffrey Amsen viert 10 jaar jubileum

We vieren het 10-jarig jubileum van onze geweldige servicemonteur Jeffrey Amsen bij AVM Service, onderdeel van Klomp. Dit is een bijzondere mijlpaal die ons doet stilstaan bij zijn toewijding en vakmanschap gedurende zijn tijd bij ons bedrijf. We zijn trots op wat Jeffrey heeft bereikt en wat hij bijdraagt aan ons team.