Klomp Veiligheidsdag 2023

Elk jaar organiseert Klomp voor alle collega’s een Veiligheidsdag; een dag waarop we extra aandacht besteden aan veilig werken. Binnen onze sector is dit immers essentieel! Wij organiseren deze speciale dag niet alleen om een trede omhoog te kunnen op de veiligheidsladder, maar ook om daadwerkelijk het veiligheidsbewustzijn van de medewerkers te vergroten.
2023-06-08

Het veiligheidsbewustzijn vergroten tijdens de Klomp Veiligheidsdag 2023

Bouwen, onderhouden, monteren, installeren, graven, hijen, branden, boren of snijden; voor de professionals van Klomp is het dagelijkse kost. Onze experts gaan iedere dag weer vol passie aan de slag en steken hun handen maar wat graag uit de mouwen. Maar hoe zorgen we ervoor dat dit iedere dag weer veilig én vlekkeloos verloopt? Ons doel is onze medewerkers bewust na te laten denken over hun werkzaamheden en de risico’s die hierbij komen kijken.

Informeren en adviseren

Los van de maatregelen die wij hier als bedrijf al voor treffen en de certificeringen die hiervoor behaald dienen te worden, is het noodzaak onze medewerkers hier zelf ook over te blijven informeren én adviseren. Onze Klomp Veiligheidsdag is een perfect moment om ze hier nog eens extra bewust van te maken.

Er werd fanatiek gestreden om de eer tijdens het leven tafelvoetbal.

“Als familiebedrijf weten wij hoe belangrijk familie is. Daarom staan onze medewerkers én hun veiligheid absoluut op één. Wij willen immers dat zij na een geslaagde werkdag weer veilig thuiskomen bij hun familie. Daarom zijn wij continu bezig het veiligheidsniveau binnen Klomp naar een hoger niveau te tillen. Het vergroten van het veiligheidsbewustzijn van onze medewerkers draagt hier absoluut aan bij”, aldus Edwin Klomp, Eigenaar van Klomp.

Afwisselend programma  

Op de Klomp Veiligheidsdag werden interessante presentaties van onze veiligheidsexperts afgewisseld met de nodige workshops. Tussendoor verzorgde onze partner V-company voor genoeg sportieve activiteiten. Aan de hand van een quiz werd de veiligheidskennis van onze medewerkers aardig op de proef gesteld. De dag werd feestelijk afgesloten met een hapje en een drankje. Natuurlijk werd er nog lang nagepraat over het onderwerp veiligheid.

Lees meer:

Damsko Stephen Connell Waldy van Geenen
sep, 18, 2023

Damsko Duikt in de Wereld van Dakdekker Stephen Connell

De stad Amsterdam ontwaakte vanmorgen onder hevige onweersbuien die de straten verlichtten. Maar wat begon als een onstuimige ochtend, ontpopte zich tot een mooie ochtend met een bijzondere gebeurtenis. In dit nieuwsartikel nemen we je mee naar het centrum van de actie, waar moedige dakhelden, met in de hoofdrol onze eigen dakdekker Stephen Connell, een daklekkage trotseerden en een programmamaker van AT5 een onthullend verhaal vastlegde.
Tonnie Eier
sep, 15, 2023

Tonnie Eier: 12,5 Jaar Dakdekker bij Klomp en Een Echte Allround Vakman

Bij Klomp vieren we met trots een opmerkelijke mijlpaal: het 12,5-jarig jubileum van Tonnie Eier, een onmisbare kracht binnen ons team en een ware duizendpoot als dakdekker. Al meer dan een volledig decennium heeft hij onvermoeibaar gewerkt om onze daken te beschermen tegen de elementen en om complexe problemen op te lossen. Zijn toewijding en vakmanschap hebben Klomp en onze gewaardeerde klanten al die jaren in de hoogste mate van dienstbaarheid gehouden. Het is een moment van erkenning voor de bijdragen van Tonnie en een viering van zijn expertise in de wereld van dakbedekking.
Klomp Behaalt Opnieuw VCA**-Certificaat
sep, 11, 2023

Klomp Behaalt Opnieuw VCA **!

Klomp heeft opnieuw het VCA**-certificaat behaald, een erkenning van onze diepgewortelde toewijding aan veiligheid, gezondheid en duurzaamheid. Het certificaat gaat verder dan een symbolische prestatie; het belichaamt onze belofte aan klanten en partners om altijd de hoogste normen te handhaven. Richard Klaver, onze veiligheidsdeskundige, en Sandra Bruns, onze KAM-coördinator, delen inzichten in onze benadering, die verder gaat dan de standaardnormen. Dit nieuwsbericht nodigt u uit om meer te ontdekken over onze voortdurende inspanningen en hoe we samenwerken aan een veiligere en duurzamere toekomst. Lees het volledige verhaal op deze pagina. Samen maken we een verschil!
Interview Ted Smit
sep, 08, 2023

Terug naar Klomp: Ted’s Inspirerende Reis

In dit hartelijk interview met Ted Smit, onlangs benoemd tot Teamleider Projecten bij Klomp, onthult hij zijn diepgewortelde motivatie om terug te keren naar Klomp en zijn duidelijke visie op de toekomst van de organisatie. Ted deelt enthousiast zijn indrukken van positieve veranderingen binnen Klomp sinds zijn laatste verblijf en zijn actieve betrokkenheid bij essentiële projecten die de groei en het succes van Klomp voortstuwen.
sep, 07, 2023

Viering van Toewijding: Onze Geweldige Jubilarissen bij Klomp!

Deze maand vieren we bij Klomp de jubilea van Wouter, Moniek, en Jordi, die belangrijke mijlpalen in hun Klomp-carrière bereiken. Lees verder om te ontdekken hoe hun opmerkelijke groei, bijdragen aan ons team, en waardering voor de Klomp-familiecultuur hen onderscheiden. Klomp is meer dan een werkplek; het is een plek waar we samen groeien, leren en successen vieren.
Tectum Award 2023
sep, 04, 2023

Klomp Triomfeert bij TecTum Diploma-uitreiking in Dakbranche

Op de gedenkwaardige avond van 29 juni vond de jaarlijkse diploma-uitreiking plaats bij TecTum, het vooraanstaande instituut voor professionals in de dakbranche. Klomp werd met trots erkend als één van de hofleveranciers, met maar liefst vijf succesvolle afgestudeerden die hun welverdiende diploma’s in ontvangst namen. Deze feestelijke gelegenheid, die glans kreeg door de aanwezigheid van presentatrice Fresia Cousiño Arias die samen met prominenten uit de dakbranche (waaronder Edwin Klomp) de uitreiking verzorgde, benadrukt het cruciale belang van toewijding en educatie in de dynamische wereld van de dakbranche. Lees verder om meer te ontdekken over deze inspirerende avond vol prestaties en beloningen.