Klomp Veiligheidsdag 2023

Elk jaar organiseert Klomp voor alle collega’s een Veiligheidsdag; een dag waarop we extra aandacht besteden aan veilig werken. Binnen onze sector is dit immers essentieel! Wij organiseren deze speciale dag niet alleen om een trede omhoog te kunnen op de veiligheidsladder, maar ook om daadwerkelijk het veiligheidsbewustzijn van de medewerkers te vergroten.
2023-06-08

Het veiligheidsbewustzijn vergroten tijdens de Klomp Veiligheidsdag 2023

Bouwen, onderhouden, monteren, installeren, graven, hijen, branden, boren of snijden; voor de professionals van Klomp is het dagelijkse kost. Onze experts gaan iedere dag weer vol passie aan de slag en steken hun handen maar wat graag uit de mouwen. Maar hoe zorgen we ervoor dat dit iedere dag weer veilig én vlekkeloos verloopt? Ons doel is onze medewerkers bewust na te laten denken over hun werkzaamheden en de risico’s die hierbij komen kijken.

Informeren en adviseren

Los van de maatregelen die wij hier als bedrijf al voor treffen en de certificeringen die hiervoor behaald dienen te worden, is het noodzaak onze medewerkers hier zelf ook over te blijven informeren én adviseren. Onze Klomp Veiligheidsdag is een perfect moment om ze hier nog eens extra bewust van te maken.

Er werd fanatiek gestreden om de eer tijdens het leven tafelvoetbal.

“Als familiebedrijf weten wij hoe belangrijk familie is. Daarom staan onze medewerkers én hun veiligheid absoluut op één. Wij willen immers dat zij na een geslaagde werkdag weer veilig thuiskomen bij hun familie. Daarom zijn wij continu bezig het veiligheidsniveau binnen Klomp naar een hoger niveau te tillen. Het vergroten van het veiligheidsbewustzijn van onze medewerkers draagt hier absoluut aan bij”, aldus Edwin Klomp, Eigenaar van Klomp.

Afwisselend programma  

Op de Klomp Veiligheidsdag werden interessante presentaties van onze veiligheidsexperts afgewisseld met de nodige workshops. Tussendoor verzorgde onze partner V-company voor genoeg sportieve activiteiten. Aan de hand van een quiz werd de veiligheidskennis van onze medewerkers aardig op de proef gesteld. De dag werd feestelijk afgesloten met een hapje en een drankje. Natuurlijk werd er nog lang nagepraat over het onderwerp veiligheid.

Lees meer:

apr, 02, 2024

Klomp Open Bedrijvendag: Vrijdag 19 april 2024!

Op vrijdag 19 april 2024 zet Klomp haar deuren weer open voor alle belangstellenden. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de techniek? Of wil je als omwonende weten hoe het er bij ons aan toegaat? Je bent van harte welkom in ons duurzame bedrijfspand aan de Digitaalstraat.
Ronald Olij nieuwe Operationeel Directeur Klomp

Ronald Olij, nieuwe Operationeel Directeur Klomp

Wij zijn verheugd u op de hoogte te stellen van een belangrijke ontwikkeling binnen Klomp. Graag kondigen wij aan dat Ronald Olij per 1 maart 2024 als Operationeel Directeur toetreedt tot het directieteam van Klomp.
feb, 16, 2024

Doneer! Steun Martin Jonker in Muskathlon Mozaiek Kenia 2024

Vandaag staat Martin Jonker, de broer van onze Klomp projectleider Willem Jonker, hier op onze eigen binnenplaats achter de kibbelingkar kibbeling te bakken! Maar achter dit smakelijke tafereel schuilt een diepere betekenis. Het is een uitnodiging tot actie voor zijn aankomende uitdaging tijdens de Muskathlon Mozaiek Kenia. Lees verder om te ontdekken hoe zijn hardloopavontuur in Kenia de kracht heeft om levens te veranderen en hoe ook jij hieraan kunt bijdragen.
circulair duurzaam
nov, 27, 2023

Samenwerken aan een circulaire economie

Klomp werkt als verduurzamingspartner elke dag opnieuw aan de verduurzaming van huishoudens en bedrijven. We zorgen voor goed geïsoleerde daken, voor duurzame energiesystemen en voor zuinige installaties. Ook in de realisatie van deze verduurzamingsoplossingen blijven we -zoals onze pay-off belooft- doordacht duurzaam. Dat betekent dat we afvalstromen scheiden, zoveel mogelijk inzetten op recycling en hergebruik, bewust kiezen voor gelijkgezinde samenwerkingspartners en altijd aandacht hebben voor innovatie op dit gebied. Want we doen al veel goed, maar het kan nog beter.
Biobased Isolatie
nov, 21, 2023

Inspirerende Dag bij C-Creators: Samenwerking voor duurzame biobased isolatie

In een succesvolle bijeenkomst bij C-Creators stonden woningcorporaties, producenten en ketenpartners zij aan zij met als gemeenschappelijk doel de grootschalige toepassing van biobased isolatie. De focus lag niet alleen op het bieden van een comfortabeler thuis voor huurders in de sociale sector en het verlagen van energiekosten, maar ook op het streven naar een duurzamere toekomst. Lees hier het volledige artikel voor een diepgaand inzicht in onze gezamenlijke inspanningen.
nov, 21, 2023

Interview met Tom : Van 15 jaar NT2 onderwijs naar Applicatiebeheer

Bij Klomp zijn we altijd op zoek naar professionals die ons team komen versterken. Deze keer hebben we de eer om Tom van Haaster, onze nieuwe Functioneel Applicatiebeheerder, aan jou voor te stellen. Tom heeft een indrukwekkende achtergrond en heeft onlangs de overstap gemaakt naar Klomp. In dit interview vertelt hij ons meer over zijn achtergrond, zijn motivatie en zijn ervaringen tot nu toe bij Klomp. Lees verder.

Hoe is het om te werken in de techniek! Kom naar de Klomp open dag!

Niemand kan je dit beter vertellen dan onze collega’s zelf! Daarom geven zij je tijdens onze open dag graag een kijkje in de keuken. Ze laten je vol trots ons prachtige bedrijf zien en delen de leukste details. Ben jij op zoek naar een baan in de techniek of wil je een stap maken in je carrière? Sluit gerust aan bij een technische workshop of plan een speeddate sessie en vraag onze experts het hemd van het lijf!