Klomp zoekt een administratieve kracht!

Klomp zoekt een administratieve kracht!

24 oktober 2018

Ons bedrijf groeit tegen de klippen op en inmiddels zorgt dat voor een fikse groei in aantal medewerkers. Nog altijd houden we de werkdruk graag binnen de perken en daarom zijn we voor de facturatie op zoek naar een cijfermatige collega die graag orde op zaken stelt. Oftewel: een Boekhoudkundig Medewerk(st)er.

Kun jij uitstekend overweg met cijfers, spreekt een baan in de techniek je aan en heb je zin om direct aan de slag te gaan bij ons op kantoor in Amsterdam-Noord?

Stuur dan jouw motivatie en cv naar de Afdeling Personeelszaken: pz@klompbv.nl. Voor vragen kun je ons ook bellen: 020-6304585.

Werken bij Klomp betekent met plezier werken aan een duurzame leefomgeving en de ontwikkeling van je vaardigheden. Als je werkt bij Klomp beschik je over een zekere mate van zelfstandigheid en voor ons is het een pré als je enige affiniteit hebt met (installatie)techniek. Ben je daarnaast ook leergierig? Dan kun je bij ons je hart ophalen; elke dag leren we nieuwe dingen en met vakgerelateerde opleidingen en cursussen brengen wij je kennisniveau telkens een stapje hoger. 


 

Delen: