Klomp zoekt nieuwe collega’s!

17 juni 2019

Achter de muren van ons volledig energieneutrale pand in Amsterdam-Noord, vind je een familiebedrijf dat bijna 60 jaar geleden het levenslicht zag. Al het goede van een familiebedrijf hebben we behouden: de liefde voor techniek, doorleefd vakmanschap en het vormen van een hecht team dat op elkaar bouwt. 

Maar zoals ons pand al doet vermoeden: we zijn niet stil blijven staan. We lopen al jaren voorop in de ontwikkeling en toepassing van nieuwe technieken, hebben duurzaamheid in ons DNA en zoeken de samenwerking met opdrachtgevers en branchegenoten waar het gaat om de ontwikkelingen in ons vak.

Zie jij het zitten om bij Klomp aan de slag te gaan? Mooi! Op dit moment zoeken wij namelijk nieuwe collega’s voor diverse vacatures

+ CV-Monteur
+ Loodgieter
+ Werkvoorbereider
+ ICT-medewerker (m/v)
+ Werkvoorbereider Daktechniek
+ Projectleider Daktechniek
+ Projectleider Installatietechniek
+ Servicemonteur cv-installaties (m/v)
+ Servicetechnicus W
+ Engineer W

Zoek je een baan waarbij je jouw ervaring kan toepassen en daar ook nog goed voor krijgt betaald? Waar je werkt met zowel oude rotten als jonge talenten? Waar men trots is op het lood- en zinkwerk én de allernieuwste warmtepompen en zonnepanelen? En waar je de verantwoordelijkheid draagt over onze mooiste projecten? Dan hebben wij wellicht dé baan voor jou!

Bij interesse ontvangen wij graag je cv en korte (of lange) motivatie op pz@klompbv.nl. Als we blij worden van jouw profiel en ervaring, plannen we meteen een eerste kennismaking in. Hopelijk tot snel!

Op de 'Werken bij Klomp' pagina vind je alle openstaande vacatures. 

Delen: