Klomp zoekt rots in de branding!

Klomp zoekt rots in de branding!

20 maart 2019

Voor het complete reilen en zeilen op het gebied van software, mobiele apparaten, printers en documenten zoeken we een ICT-medewerker die al onze collega’s volledig ontzorgt. Als ICT support medewerker ben jij onze rots in de branding als er problemen zijn op dit vlak. Je behoudt het overzicht en zorgt ervoor dat alles weer werkt en iedereen aan de slag kan. Ben jij gemotiveerd en wil je de handen uit de mouwen steken? Dan zijn wij op zoek naar jou! 


Interesse? Stuur dan jouw motivatie en cv naar de Afdeling Personeelszaken: pz@klompbv.nl. Voor vragen kun je ons ook bellen: 020-6304585.

Werken bij Klomp betekent met plezier werken aan een duurzame leefomgeving en de ontwikkeling van je vaardigheden. Als je werkt bij Klomp beschik je over een zekere mate van zelfstandigheid en voor ons is het een pré als je enige affiniteit hebt met (installatie)techniek. Ben je daarnaast ook leergierig? Dan kun je bij ons je hart ophalen; elke dag leren we nieuwe dingen en met vakgerelateerde opleidingen en cursussen brengen wij je kennisniveau telkens een stapje hoger. 

Delen: