Workshop-ervaring bij Klomp: leerlingen ontdekken de magie van techniek

Na een succesvolle open dag in oktober 2022, zijn we door De Faam benaderd met de vraag of het mogelijk was om een groep leerlingen van de opleiding techniekklas F4B kennis te laten maken met de wereld van techniek. Als leer-werkbedrijf waren we hier natuurlijk ontzettend enthousiast over en hebben meteen onze deuren wagenwijd opengezet om deze jongeren te ontvangen.
2023-04-05

Vandaag was het dan eindelijk zover. Een groep leerlingen van De Faam uit Zaandam bezocht ons bedrijf en kreeg workshops van verschillende afdelingen binnen Klomp: energie-, installatie-, en daktechniek. Het was fantastisch om te zien hoe geïnteresseerd en nieuwsgierig de leerlingen waren. Onze vakmensen hebben met veel passie en enthousiasme de magie van techniek overgebracht en de leerlingen waren volop aan het experimenteren en ontdekken.

Bij Klomp geloven we dat het belangrijk is om jongeren op een actieve manier kennis te laten maken met techniek en deze dag heeft wederom bewezen hoe effectief dat kan zijn. Door ons enthousiasme en onze passie voor techniek over te brengen, hopen we een vonkje te hebben aangestoken bij de leerlingen en ze te hebben geïnspireerd om te kiezen voor een toekomst in de techniek. En wie weet, misschien hebben we hier wel een aantal technische talenten ontdekt die in de toekomst bij ons komen werken!

Wij willen graag De Faam bedanken voor hun belangstelling in ons bedrijf en de kans die zij ons hebben gegeven om de jonge generatie te inspireren. Het was fantastisch om de leerlingen te laten kennismaken met de fascinerende wereld van techniek en hen de kans te geven om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is binnen ons vakgebied. Wij hopen dan ook dat we nog veel meer jongeren mogen verwelkomen in ons bedrijf om hen te inspireren en te laten zien hoe uitdagend en afwisselend een carrière in de techniek kan zijn.

Speciale dank gaat uit naar Carlo Nonneman, Ruben Swart, en Steven Schulkes, die deze dag mogelijk hebben gemaakt en de leerlingen hebben begeleid bij hun ontdekkingstocht in de technische wereld.


Lees meer:

apr, 02, 2024

Klomp Open Bedrijvendag: Vrijdag 19 april 2024!

Op vrijdag 19 april 2024 zet Klomp haar deuren weer open voor alle belangstellenden. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de techniek? Of wil je als omwonende weten hoe het er bij ons aan toegaat? Je bent van harte welkom in ons duurzame bedrijfspand aan de Digitaalstraat.
Ronald Olij nieuwe Operationeel Directeur Klomp

Ronald Olij, nieuwe Operationeel Directeur Klomp

Wij zijn verheugd u op de hoogte te stellen van een belangrijke ontwikkeling binnen Klomp. Graag kondigen wij aan dat Ronald Olij per 1 maart 2024 als Operationeel Directeur toetreedt tot het directieteam van Klomp.
feb, 16, 2024

Doneer! Steun Martin Jonker in Muskathlon Mozaiek Kenia 2024

Vandaag staat Martin Jonker, de broer van onze Klomp projectleider Willem Jonker, hier op onze eigen binnenplaats achter de kibbelingkar kibbeling te bakken! Maar achter dit smakelijke tafereel schuilt een diepere betekenis. Het is een uitnodiging tot actie voor zijn aankomende uitdaging tijdens de Muskathlon Mozaiek Kenia. Lees verder om te ontdekken hoe zijn hardloopavontuur in Kenia de kracht heeft om levens te veranderen en hoe ook jij hieraan kunt bijdragen.
circulair duurzaam
nov, 27, 2023

Samenwerken aan een circulaire economie

Klomp werkt als verduurzamingspartner elke dag opnieuw aan de verduurzaming van huishoudens en bedrijven. We zorgen voor goed geïsoleerde daken, voor duurzame energiesystemen en voor zuinige installaties. Ook in de realisatie van deze verduurzamingsoplossingen blijven we -zoals onze pay-off belooft- doordacht duurzaam. Dat betekent dat we afvalstromen scheiden, zoveel mogelijk inzetten op recycling en hergebruik, bewust kiezen voor gelijkgezinde samenwerkingspartners en altijd aandacht hebben voor innovatie op dit gebied. Want we doen al veel goed, maar het kan nog beter.
Biobased Isolatie
nov, 21, 2023

Inspirerende Dag bij C-Creators: Samenwerking voor duurzame biobased isolatie

In een succesvolle bijeenkomst bij C-Creators stonden woningcorporaties, producenten en ketenpartners zij aan zij met als gemeenschappelijk doel de grootschalige toepassing van biobased isolatie. De focus lag niet alleen op het bieden van een comfortabeler thuis voor huurders in de sociale sector en het verlagen van energiekosten, maar ook op het streven naar een duurzamere toekomst. Lees hier het volledige artikel voor een diepgaand inzicht in onze gezamenlijke inspanningen.
nov, 21, 2023

Interview met Tom : Van 15 jaar NT2 onderwijs naar Applicatiebeheer

Bij Klomp zijn we altijd op zoek naar professionals die ons team komen versterken. Deze keer hebben we de eer om Tom van Haaster, onze nieuwe Functioneel Applicatiebeheerder, aan jou voor te stellen. Tom heeft een indrukwekkende achtergrond en heeft onlangs de overstap gemaakt naar Klomp. In dit interview vertelt hij ons meer over zijn achtergrond, zijn motivatie en zijn ervaringen tot nu toe bij Klomp. Lees verder.