Workshop-ervaring bij Klomp: leerlingen ontdekken de magie van techniek

Na een succesvolle open dag in oktober 2022, zijn we door De Faam benaderd met de vraag of het mogelijk was om een groep leerlingen van de opleiding techniekklas F4B kennis te laten maken met de wereld van techniek. Als leer-werkbedrijf waren we hier natuurlijk ontzettend enthousiast over en hebben meteen onze deuren wagenwijd opengezet om deze jongeren te ontvangen.
2023-04-05

Vandaag was het dan eindelijk zover. Een groep leerlingen van De Faam uit Zaandam bezocht ons bedrijf en kreeg workshops van verschillende afdelingen binnen Klomp: energie-, installatie-, en daktechniek. Het was fantastisch om te zien hoe geïnteresseerd en nieuwsgierig de leerlingen waren. Onze vakmensen hebben met veel passie en enthousiasme de magie van techniek overgebracht en de leerlingen waren volop aan het experimenteren en ontdekken.

Bij Klomp geloven we dat het belangrijk is om jongeren op een actieve manier kennis te laten maken met techniek en deze dag heeft wederom bewezen hoe effectief dat kan zijn. Door ons enthousiasme en onze passie voor techniek over te brengen, hopen we een vonkje te hebben aangestoken bij de leerlingen en ze te hebben geïnspireerd om te kiezen voor een toekomst in de techniek. En wie weet, misschien hebben we hier wel een aantal technische talenten ontdekt die in de toekomst bij ons komen werken!

Wij willen graag De Faam bedanken voor hun belangstelling in ons bedrijf en de kans die zij ons hebben gegeven om de jonge generatie te inspireren. Het was fantastisch om de leerlingen te laten kennismaken met de fascinerende wereld van techniek en hen de kans te geven om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is binnen ons vakgebied. Wij hopen dan ook dat we nog veel meer jongeren mogen verwelkomen in ons bedrijf om hen te inspireren en te laten zien hoe uitdagend en afwisselend een carrière in de techniek kan zijn.

Speciale dank gaat uit naar Carlo Nonneman, Ruben Swart, en Steven Schulkes, die deze dag mogelijk hebben gemaakt en de leerlingen hebben begeleid bij hun ontdekkingstocht in de technische wereld.


Lees meer:

onderneming klomp
mei, 17, 2023

Klomp uitgeroepen tot beste onderneming van Noord Holland!

Ontdek het spannende verhaal achter het succes van Klomp tijdens de spectaculaire finale van de ‘Ondernemingsverkiezing van Noord-Holland 2023’. Lees hoe dit familiebedrijf tot de top 3 wist te komen en uiteindelijk de felbegeerde award in de wacht sleepte met een indrukwekkende pitch. Ontdek de strategie en toewijding die hebben geleid tot dit ongekende succes en laat je inspireren door hun ondernemerschap.
mei, 26, 2023

Van Calculaties tot Smash Shots: Wouter Bouwman’s Succesverhaal

Betreed de inspirerende wereld van Klomp, waar uitdagende projecten en geweldige sportprestaties samenkomen. In het hart van dit succesverhaal schuilt Wouter Bouwman, calculator bij Klomp die zowel in zijn vak uitblinkt als op het padelveld. Dit artikel neemt je mee in het leven van Wouter Bouwman, waar zijn professionele vaardigheden en sportieve passie harmonieus samenkomen. Ontdek hoe hij zijn gedrevenheid en talent inzet, zowel op het werk als op het padelveld. Lees verder en laat je inspireren.
BNA architectuurprijzen
mei, 16, 2023

Klomp draagt bij aan winnende BNA architectuurprijzen: Jonas’ en de Van der Pekbuurt

Klomp heeft reden tot vieren met de overwinning van Jonas als Gebouw van het Jaar en de erkenning van de renovatie van de Van der Pekbuurt in de prestigieuze BNA Architectuurprijzen. Klomp heeft actief bijgedragen aan deze duurzame projecten. Ontdek meer over Klomp’s toewijding aan duurzaamheid en innovatieve oplossingen, en hoe we hebben bijgedragen aan het succes van Jonas’ en de Van der Pekbuurt. Lees verder om meer te weten te komen over Klomp’s betrokkenheid bij deze prijswinnende architecturale meesterwerken.
Ronald Beeksma
mei, 12, 2023

Ronald Beeksma: Een Toegewijde Teamspeler viert 12,5 jarig jubileum

Het is een feestelijke mijlpaal bij Klomp! Ronald Beeksma, werkvoorbereider bij Klomp, viert zijn 12,5-jarig jubileum binnen het bedrijf. Met zijn toewijding, expertise en enthousiasme heeft Ronald een onschatbare bijdrage geleverd aan het succes van Klomp. Samen met commercieel directeur Peter Bouwes blikken we terug op Ronald’s professionele reis en ontdekken we wat hem zo’n gewaardeerde teamspeler maakt.
BRL600-25 certificaat
mei, 01, 2023

Klomp behaalt BRL6000-25 certificaat voor gasverbrandingstoestellen

Klomp heeft het BRL 6000-25 certificaat behaald, dat is afgegeven door KIWA! Hiermee bevestigen wij dat we voldoen aan de eisen om werkzaamheden met gebouw-gebonden gasverbrandingstoestellen uit te voeren. Onze vakmensen hebben alle kennis in huis voor warmtetechnieken en zijn altijd bezig met innovatie en duurzaamheid. Lees meer over wat dit certificaat betekent voor ons en voor onze klanten in dit artikel.
leidekker
apr, 20, 2023

Een dag als leidekker, Moniek loopt mee met de leidekkers

Moniek, contractbeheerder bij Klomp Beheer en Onderhoud, loopt regelmatig mee met de buitendienst om beter te begrijpen wat er buiten allemaal gebeurt. Onlangs liep ze mee met leidekkers Remco Kroes en Richard Kroes op een project in Vijfhuizen. Moniek hielp mee met het leggen van leien en leerde hoe het is om als leidekker te werken. Ze benadrukt het belang van samenwerken om begrip en waardering voor elkaars werk te krijgen. Bekijk hier de bijhorende videoimpressie en lees het volledige artikel.