Live event: Bewust en verantwoord vastgoed verduurzamen

Dinsdag 6 september was het zover; ons Klomp Energie live event. Op deze duurzame dinsdag stond alles in het teken van het bewust en verantwoord verduurzamen van vastgoed.

De gasten werden in nog geen vier uur tijd volledig bijgepraat over prangende onderwerpen. Van de veiligheidseisen rond Scope 12 en de rol van batterijoplsgasystemen tot het slim inzetten en verkopen van opgewekte energie. Als klap op de vuurpijl kwam iemand van de Gemeente Amsterdam nog iets vertellen over de subsidie- en financieringsmogelijkheden.

Unieke locatie voor dit live event

Green4energy live event IJver Amsterdam-Noord

De locatie van dit live event was met zorg en aandacht uitgekozen. Midden op het iconische NDSM werf vindt u IJver; een warm industrieel café omgeven door kunst en cultuur. Deze unieke en duurzame locatie was dé perfecte plek om alle gasten op een verrassende en laagdrempelige manier te informeren én inspireren.

Gastsprekers

Waar Chris Brandenburg (Brandenburg PV inspecties) alles vertelde over het managen van (veiligheids)risico’s, ging Evert Bende (Huawei) dieper in op toekomstbestendige batterijopslagsystemen en de manier waarop Huawei hierop inspeelt. Na een korte pauze praatte You Jong Chow (Groendus) ons volledig bij over het nieuwe energienetwerk van en voor Nederland en had Elwin van der Klis (Gemeente Amsterdam) wat interessante details met betrekking tot de ondersteuning van ondernemers bij verduurzaming. Vier interessante en afwisselende presentaties waarbij het bewust en verantwoord verduurzamen van vastgoed centraal stond. Aansluitend werd er nog lang nagepraat en genetwerkt.

Chris Brandenburg (Brandenburg PV inspecties)

Presentaties gastsprekers

Heeft u ons event gemist of wilt u alle informatie nog eens rustig nalezen? Hieronder hebben we de presentaties van onze gastsprekers voor u verzameld.

Gratis adviesgesprek

Bent u enthousiast geworden en wilt u een volgende stap zetten naar het verduurzamen van uw zakelijk vastgoed? Onze specialisten gaan graag met u rond de tafel om de verduurzamingsmogelijkheden van uw onderneming te bespreken. Plan vandaag nog een adviesgesprek wanneer het u uitkomt!

Kwaliteit

Heeft u ons live event bijgewoond? Dan zij wij ontzettend benieuwd naar uw ervaring! In nog geen 3 minuten tijd helpt u ons verder met uw waardevolle feedback. Alvast bedankt!

Reviews

“Ik vond het inspirerende middag gevuld met goede gastsprekers en interessante onderwerpen.”

Rick Singerling – Koers

“Wij kijken terug op een geslaagd event waarbij alles tot in de puntjes geregeld was en willen alle gastsprekers en gasten bedanken voor hun komst. Dankzij hen was ons eerste live event een succes!”

Steven Schulkens – Green4enery

Bekijk snel onderstaande video voor een indruk van ons live event.

Lees meer:

feb, 16, 2024

Doneer! Steun Martin Jonker in Muskathlon Mozaiek Kenia 2024

Vandaag staat Martin Jonker, de broer van onze Klomp projectleider Willem Jonker, hier op onze eigen binnenplaats achter de kibbelingkar kibbeling te bakken! Maar achter dit smakelijke tafereel schuilt een diepere betekenis. Het is een uitnodiging tot actie voor zijn aankomende uitdaging tijdens de Muskathlon Mozaiek Kenia. Lees verder om te ontdekken hoe zijn hardloopavontuur in Kenia de kracht heeft om levens te veranderen en hoe ook jij hieraan kunt bijdragen.
circulair duurzaam
nov, 27, 2023

Samenwerken aan een circulaire economie

Klomp werkt als verduurzamingspartner elke dag opnieuw aan de verduurzaming van huishoudens en bedrijven. We zorgen voor goed geïsoleerde daken, voor duurzame energiesystemen en voor zuinige installaties. Ook in de realisatie van deze verduurzamingsoplossingen blijven we -zoals onze pay-off belooft- doordacht duurzaam. Dat betekent dat we afvalstromen scheiden, zoveel mogelijk inzetten op recycling en hergebruik, bewust kiezen voor gelijkgezinde samenwerkingspartners en altijd aandacht hebben voor innovatie op dit gebied. Want we doen al veel goed, maar het kan nog beter.
Biobased Isolatie
nov, 21, 2023

Inspirerende Dag bij C-Creators: Samenwerking voor duurzame biobased isolatie

In een succesvolle bijeenkomst bij C-Creators stonden woningcorporaties, producenten en ketenpartners zij aan zij met als gemeenschappelijk doel de grootschalige toepassing van biobased isolatie. De focus lag niet alleen op het bieden van een comfortabeler thuis voor huurders in de sociale sector en het verlagen van energiekosten, maar ook op het streven naar een duurzamere toekomst. Lees hier het volledige artikel voor een diepgaand inzicht in onze gezamenlijke inspanningen.
nov, 21, 2023

Interview met Tom : Van 15 jaar NT2 onderwijs naar Applicatiebeheer

Bij Klomp zijn we altijd op zoek naar professionals die ons team komen versterken. Deze keer hebben we de eer om Tom van Haaster, onze nieuwe Functioneel Applicatiebeheerder, aan jou voor te stellen. Tom heeft een indrukwekkende achtergrond en heeft onlangs de overstap gemaakt naar Klomp. In dit interview vertelt hij ons meer over zijn achtergrond, zijn motivatie en zijn ervaringen tot nu toe bij Klomp. Lees verder.
nov, 14, 2023

Mike Wiersma viert zijn officiële 1-jarig jubileum bij Klomp

Bij Klomp vieren we het éénjarig jubileum van Mike Wiersma als officiële medewerker. Deze mijlpaal is extra speciaal omdat het een beloning is voor het succesvol behalen van het diploma Eerste Monteur niveau 3 via het IW Leren & Werken-traject vanuit Klomp. Nadat hij vorig jaar zijn diploma behaalde, trad hij in dienst bij Klomp. Mike heeft niet alleen zijn technische vaardigheden verder ontwikkeld, maar heeft ook overtuigend aangetoond dat doorzettingsvermogen en een passie voor het vak de sleutels tot succes zijn. Lees verder om meer te ontdekken.
warmtepomp
nov, 17, 2023

Duurzaam vastgoedbeheer: Warmtepompsystemen en WKO

In een tijd van toenemende nadruk op duurzaamheid en groeiende vraag naar milieuvriendelijke oplossingen staan vastgoedbeheerders voor de uitdaging om gebouwen efficiënter te verwarmen en te koelen. Ontdek in dit artikel de voordelen en mogelijkheden van warmtepompsystemen en warmte- en koudeopslag (WKO) voor duurzaam vastgoedbeheer, met positieve effecten op zowel het milieu als de kosten en waarde van vastgoed.