Live event: Bewust en verantwoord vastgoed verduurzamen

Dinsdag 6 september was het zover; ons Klomp Energie live event. Op deze duurzame dinsdag stond alles in het teken van het bewust en verantwoord verduurzamen van vastgoed.

De gasten werden in nog geen vier uur tijd volledig bijgepraat over prangende onderwerpen. Van de veiligheidseisen rond Scope 12 en de rol van batterijoplsgasystemen tot het slim inzetten en verkopen van opgewekte energie. Als klap op de vuurpijl kwam iemand van de Gemeente Amsterdam nog iets vertellen over de subsidie- en financieringsmogelijkheden.

Unieke locatie voor dit live event

Green4energy live event IJver Amsterdam-Noord

De locatie van dit live event was met zorg en aandacht uitgekozen. Midden op het iconische NDSM werf vindt u IJver; een warm industrieel café omgeven door kunst en cultuur. Deze unieke en duurzame locatie was dé perfecte plek om alle gasten op een verrassende en laagdrempelige manier te informeren én inspireren.

Gastsprekers

Waar Chris Brandenburg (Brandenburg PV inspecties) alles vertelde over het managen van (veiligheids)risico’s, ging Evert Bende (Huawei) dieper in op toekomstbestendige batterijopslagsystemen en de manier waarop Huawei hierop inspeelt. Na een korte pauze praatte You Jong Chow (Groendus) ons volledig bij over het nieuwe energienetwerk van en voor Nederland en had Elwin van der Klis (Gemeente Amsterdam) wat interessante details met betrekking tot de ondersteuning van ondernemers bij verduurzaming. Vier interessante en afwisselende presentaties waarbij het bewust en verantwoord verduurzamen van vastgoed centraal stond. Aansluitend werd er nog lang nagepraat en genetwerkt.

Chris Brandenburg (Brandenburg PV inspecties)

Presentaties gastsprekers

Heeft u ons event gemist of wilt u alle informatie nog eens rustig nalezen? Hieronder hebben we de presentaties van onze gastsprekers voor u verzameld.

Gratis adviesgesprek

Bent u enthousiast geworden en wilt u een volgende stap zetten naar het verduurzamen van uw zakelijk vastgoed? Onze specialisten gaan graag met u rond de tafel om de verduurzamingsmogelijkheden van uw onderneming te bespreken. Plan vandaag nog een adviesgesprek wanneer het u uitkomt!

Kwaliteit

Heeft u ons live event bijgewoond? Dan zij wij ontzettend benieuwd naar uw ervaring! In nog geen 3 minuten tijd helpt u ons verder met uw waardevolle feedback. Alvast bedankt!

Reviews

“Ik vond het inspirerende middag gevuld met goede gastsprekers en interessante onderwerpen.”

Rick Singerling – Koers

“Wij kijken terug op een geslaagd event waarbij alles tot in de puntjes geregeld was en willen alle gastsprekers en gasten bedanken voor hun komst. Dankzij hen was ons eerste live event een succes!”

Steven Schulkens – Green4enery

Bekijk snel onderstaande video voor een indruk van ons live event.

Lees meer:

teamwork
mrt, 30, 2023

Samen sterk: hoe teamwork bijdraagt aan succes

Bij Klomp is teamwork niet zomaar een loze kreet, het is een fundamenteel onderdeel van onze bedrijfscultuur! Lees het verhaal van onze toegewijde serviceplanner daktechniek, Bouchra Aazif, die een dagje heeft meegelopen met onze dakdekkers in de buitendienst en ontdek waarom teamwork zo belangrijk voor ons is!
stage
mrt, 28, 2023

Stage lopen bij Klomp: een kijkje in de ervaring van Reza

Maak kennis met Reza van Weerden, een ambitieuze 21-jarige studente Business Studies aan de Hogeschool Inholland Diemen. Momenteel bevindt ze zich in haar derde jaar en heeft ze haar zinnen gezet op een succesvolle stage bij Klomp, waar ze haar vaardigheden in de praktijk brengt en zichzelf uitdaagt om te groeien.
Nieuwe instroom hard nodig voor klimaatopgave: Klomp zet zich in op Open Dag ROC Amsterdam
mrt, 22, 2023

Nieuwe instroom hard nodig voor klimaatopgave: Klomp zet zich in op Open Dag ROC Amsterdam

Klomp stond samen met onze partners van het VTi – Vakschool Technische Installaties op deze Open Dag van de ROC Amsterdam om vol enthousiasme te spreken over de carrièremogelijkheden en arbeidsperspectieven binnen de technische installatiebranche.
in dienst
mrt, 15, 2023

Hoera, 5 jaar in dienst!

We vieren een bijzonder moment waarbij twee medewerkers, Guido van Oeveren en Levi Langedijk, in het zonnetje worden gezet voor hun vijfjarig jubileum als Tekenaar bij ons bedrijf. Klomp is trots op hun inzet en expertise, die hebben bijgedragen aan het succes van Klomp Technisch Buro.
warmtepompen
mrt, 16, 2023

Welk type warmtepomp is geschikt voor uw vastgoed?

Klomp is trots op de bijdrage aan verduurzaming van vastgoedsector. Deskundig advies en begeleiding bij selecteren van de juiste warmtepomp biedt een duurzaam en efficiënt verwarmingssysteem. Warmtepompen zijn essentieel voor het verminderen van CO2-uitstoot en bevorderen duurzaamheid. Bekijk ons artikel op OG Wijzer voor meer informatie.
Toolboxmeeting
mrt, 10, 2023

Toolboxmeeting voor onze dakdekkers. Veiligheid en Vooruitblik

Gisterenmiddag kwamen alle dakdekkers van projecten, service & onderhoud en lei- en zinkwerken samen voor een toolbox meeting in ons bedrijfscafé. Tijdens deze bijeenkomst werden belangrijke onderwerpen besproken en werd er vooruitgekeken naar de komende periode, waarbij veiligheid hoog op de agenda stond.