Live event: Bewust en verantwoord vastgoed verduurzamen

Dinsdag 6 september was het zover; ons Klomp Energie live event. Op deze duurzame dinsdag stond alles in het teken van het bewust en verantwoord verduurzamen van vastgoed.

De gasten werden in nog geen vier uur tijd volledig bijgepraat over prangende onderwerpen. Van de veiligheidseisen rond Scope 12 en de rol van batterijoplsgasystemen tot het slim inzetten en verkopen van opgewekte energie. Als klap op de vuurpijl kwam iemand van de Gemeente Amsterdam nog iets vertellen over de subsidie- en financieringsmogelijkheden.

Unieke locatie voor dit live event

Green4energy live event IJver Amsterdam-Noord

De locatie van dit live event was met zorg en aandacht uitgekozen. Midden op het iconische NDSM werf vindt u IJver; een warm industrieel café omgeven door kunst en cultuur. Deze unieke en duurzame locatie was dé perfecte plek om alle gasten op een verrassende en laagdrempelige manier te informeren én inspireren.

Gastsprekers

Waar Chris Brandenburg (Brandenburg PV inspecties) alles vertelde over het managen van (veiligheids)risico’s, ging Evert Bende (Huawei) dieper in op toekomstbestendige batterijopslagsystemen en de manier waarop Huawei hierop inspeelt. Na een korte pauze praatte You Jong Chow (Groendus) ons volledig bij over het nieuwe energienetwerk van en voor Nederland en had Elwin van der Klis (Gemeente Amsterdam) wat interessante details met betrekking tot de ondersteuning van ondernemers bij verduurzaming. Vier interessante en afwisselende presentaties waarbij het bewust en verantwoord verduurzamen van vastgoed centraal stond. Aansluitend werd er nog lang nagepraat en genetwerkt.

Chris Brandenburg (Brandenburg PV inspecties)

Presentaties gastsprekers

Heeft u ons event gemist of wilt u alle informatie nog eens rustig nalezen? Hieronder hebben we de presentaties van onze gastsprekers voor u verzameld.

Gratis adviesgesprek

Bent u enthousiast geworden en wilt u een volgende stap zetten naar het verduurzamen van uw zakelijk vastgoed? Onze specialisten gaan graag met u rond de tafel om de verduurzamingsmogelijkheden van uw onderneming te bespreken. Plan vandaag nog een adviesgesprek wanneer het u uitkomt!

Kwaliteit

Heeft u ons live event bijgewoond? Dan zij wij ontzettend benieuwd naar uw ervaring! In nog geen 3 minuten tijd helpt u ons verder met uw waardevolle feedback. Alvast bedankt!

Reviews

“Ik vond het inspirerende middag gevuld met goede gastsprekers en interessante onderwerpen.”

Rick Singerling – Koers

“Wij kijken terug op een geslaagd event waarbij alles tot in de puntjes geregeld was en willen alle gastsprekers en gasten bedanken voor hun komst. Dankzij hen was ons eerste live event een succes!”

Steven Schulkens – Green4enery

Bekijk snel onderstaande video voor een indruk van ons live event.

Lees meer:

Damsko Stephen Connell Waldy van Geenen
sep, 18, 2023

Damsko Duikt in de Wereld van Dakdekker Stephen Connell

De stad Amsterdam ontwaakte vanmorgen onder hevige onweersbuien die de straten verlichtten. Maar wat begon als een onstuimige ochtend, ontpopte zich tot een mooie ochtend met een bijzondere gebeurtenis. In dit nieuwsartikel nemen we je mee naar het centrum van de actie, waar moedige dakhelden, met in de hoofdrol onze eigen dakdekker Stephen Connell, een daklekkage trotseerden en een programmamaker van AT5 een onthullend verhaal vastlegde.
Tonnie Eier
sep, 15, 2023

Tonnie Eier: 12,5 Jaar Dakdekker bij Klomp en Een Echte Allround Vakman

Bij Klomp vieren we met trots een opmerkelijke mijlpaal: het 12,5-jarig jubileum van Tonnie Eier, een onmisbare kracht binnen ons team en een ware duizendpoot als dakdekker. Al meer dan een volledig decennium heeft hij onvermoeibaar gewerkt om onze daken te beschermen tegen de elementen en om complexe problemen op te lossen. Zijn toewijding en vakmanschap hebben Klomp en onze gewaardeerde klanten al die jaren in de hoogste mate van dienstbaarheid gehouden. Het is een moment van erkenning voor de bijdragen van Tonnie en een viering van zijn expertise in de wereld van dakbedekking.
Klomp Behaalt Opnieuw VCA**-Certificaat
sep, 11, 2023

Klomp Behaalt Opnieuw VCA **!

Klomp heeft opnieuw het VCA**-certificaat behaald, een erkenning van onze diepgewortelde toewijding aan veiligheid, gezondheid en duurzaamheid. Het certificaat gaat verder dan een symbolische prestatie; het belichaamt onze belofte aan klanten en partners om altijd de hoogste normen te handhaven. Richard Klaver, onze veiligheidsdeskundige, en Sandra Bruns, onze KAM-coördinator, delen inzichten in onze benadering, die verder gaat dan de standaardnormen. Dit nieuwsbericht nodigt u uit om meer te ontdekken over onze voortdurende inspanningen en hoe we samenwerken aan een veiligere en duurzamere toekomst. Lees het volledige verhaal op deze pagina. Samen maken we een verschil!
Interview Ted Smit
sep, 08, 2023

Terug naar Klomp: Ted’s Inspirerende Reis

In dit hartelijk interview met Ted Smit, onlangs benoemd tot Teamleider Projecten bij Klomp, onthult hij zijn diepgewortelde motivatie om terug te keren naar Klomp en zijn duidelijke visie op de toekomst van de organisatie. Ted deelt enthousiast zijn indrukken van positieve veranderingen binnen Klomp sinds zijn laatste verblijf en zijn actieve betrokkenheid bij essentiële projecten die de groei en het succes van Klomp voortstuwen.
sep, 07, 2023

Viering van Toewijding: Onze Geweldige Jubilarissen bij Klomp!

Deze maand vieren we bij Klomp de jubilea van Wouter, Moniek, en Jordi, die belangrijke mijlpalen in hun Klomp-carrière bereiken. Lees verder om te ontdekken hoe hun opmerkelijke groei, bijdragen aan ons team, en waardering voor de Klomp-familiecultuur hen onderscheiden. Klomp is meer dan een werkplek; het is een plek waar we samen groeien, leren en successen vieren.
Tectum Award 2023
sep, 04, 2023

Klomp Triomfeert bij TecTum Diploma-uitreiking in Dakbranche

Op de gedenkwaardige avond van 29 juni vond de jaarlijkse diploma-uitreiking plaats bij TecTum, het vooraanstaande instituut voor professionals in de dakbranche. Klomp werd met trots erkend als één van de hofleveranciers, met maar liefst vijf succesvolle afgestudeerden die hun welverdiende diploma’s in ontvangst namen. Deze feestelijke gelegenheid, die glans kreeg door de aanwezigheid van presentatrice Fresia Cousiño Arias die samen met prominenten uit de dakbranche (waaronder Edwin Klomp) de uitreiking verzorgde, benadrukt het cruciale belang van toewijding en educatie in de dynamische wereld van de dakbranche. Lees verder om meer te ontdekken over deze inspirerende avond vol prestaties en beloningen.