Live event: Bewust en verantwoord vastgoed verduurzamen

Dinsdag 6 september was het zover; ons Klomp Energie live event. Op deze duurzame dinsdag stond alles in het teken van het bewust en verantwoord verduurzamen van vastgoed.

De gasten werden in nog geen vier uur tijd volledig bijgepraat over prangende onderwerpen. Van de veiligheidseisen rond Scope 12 en de rol van batterijoplsgasystemen tot het slim inzetten en verkopen van opgewekte energie. Als klap op de vuurpijl kwam iemand van de Gemeente Amsterdam nog iets vertellen over de subsidie- en financieringsmogelijkheden.

Unieke locatie voor dit live event

Green4energy live event IJver Amsterdam-Noord

De locatie van dit live event was met zorg en aandacht uitgekozen. Midden op het iconische NDSM werf vindt u IJver; een warm industrieel café omgeven door kunst en cultuur. Deze unieke en duurzame locatie was dé perfecte plek om alle gasten op een verrassende en laagdrempelige manier te informeren én inspireren.

Gastsprekers

Waar Chris Brandenburg (Brandenburg PV inspecties) alles vertelde over het managen van (veiligheids)risico’s, ging Evert Bende (Huawei) dieper in op toekomstbestendige batterijopslagsystemen en de manier waarop Huawei hierop inspeelt. Na een korte pauze praatte You Jong Chow (Groendus) ons volledig bij over het nieuwe energienetwerk van en voor Nederland en had Elwin van der Klis (Gemeente Amsterdam) wat interessante details met betrekking tot de ondersteuning van ondernemers bij verduurzaming. Vier interessante en afwisselende presentaties waarbij het bewust en verantwoord verduurzamen van vastgoed centraal stond. Aansluitend werd er nog lang nagepraat en genetwerkt.

Chris Brandenburg (Brandenburg PV inspecties)

Presentaties gastsprekers

Heeft u ons event gemist of wilt u alle informatie nog eens rustig nalezen? Hieronder hebben we de presentaties van onze gastsprekers voor u verzameld.

Gratis adviesgesprek

Bent u enthousiast geworden en wilt u een volgende stap zetten naar het verduurzamen van uw zakelijk vastgoed? Onze specialisten gaan graag met u rond de tafel om de verduurzamingsmogelijkheden van uw onderneming te bespreken. Plan vandaag nog een adviesgesprek wanneer het u uitkomt!

Kwaliteit

Heeft u ons live event bijgewoond? Dan zij wij ontzettend benieuwd naar uw ervaring! In nog geen 3 minuten tijd helpt u ons verder met uw waardevolle feedback. Alvast bedankt!

Reviews

“Ik vond het inspirerende middag gevuld met goede gastsprekers en interessante onderwerpen.”

Rick Singerling – Koers

“Wij kijken terug op een geslaagd event waarbij alles tot in de puntjes geregeld was en willen alle gastsprekers en gasten bedanken voor hun komst. Dankzij hen was ons eerste live event een succes!”

Steven Schulkens – Green4enery

Bekijk snel onderstaande video voor een indruk van ons live event.

Lees meer:

Toolbox Meeting voor onze dakdekkers. Veiligheid en Vooruitblik
mei, 30, 2024

Uitgelicht: Veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid

De veiligheid van onze medewerkers staat binnen Klomp absoluut op één. Zeker binnen onze branche is de afdeling Veiligheid altijd in beweging. Iedere dag weer doen wij er alles aan om zowel ons kwaliteitsmanagementsysteem als milieumanagementsysteem op topniveau te houden. En dit gaat verder dan alleen het behalen van belangrijke certificaten. Veiligheidskundige Richard legt uit wat hier allemaal bij komt kijken.
Gemeente Utrecht sluit 12-jarige RGS raamovereenkomst met vaste partners! Als Klomp bv en KlompDaktechniek mei 2024
mei, 23, 2024

Klomp sluit doordacht duurzame samenwerking van 12 jaar met Gemeente Utrecht

apr, 02, 2024

Klomp Open Bedrijvendag: Vrijdag 19 april 2024!

Op vrijdag 19 april 2024 zet Klomp haar deuren weer open voor alle belangstellenden. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de techniek? Of wil je als omwonende weten hoe het er bij ons aan toegaat? Je bent van harte welkom in ons duurzame bedrijfspand aan de Digitaalstraat.
Ronald Olij nieuwe Operationeel Directeur Klomp

Ronald Olij, nieuwe Operationeel Directeur Klomp

Wij zijn verheugd u op de hoogte te stellen van een belangrijke ontwikkeling binnen Klomp. Graag kondigen wij aan dat Ronald Olij per 1 maart 2024 als Operationeel Directeur toetreedt tot het directieteam van Klomp.
feb, 16, 2024

Doneer! Steun Martin Jonker in Muskathlon Mozaiek Kenia 2024

Vandaag staat Martin Jonker, de broer van onze Klomp projectleider Willem Jonker, hier op onze eigen binnenplaats achter de kibbelingkar kibbeling te bakken! Maar achter dit smakelijke tafereel schuilt een diepere betekenis. Het is een uitnodiging tot actie voor zijn aankomende uitdaging tijdens de Muskathlon Mozaiek Kenia. Lees verder om te ontdekken hoe zijn hardloopavontuur in Kenia de kracht heeft om levens te veranderen en hoe ook jij hieraan kunt bijdragen.
circulair duurzaam
nov, 27, 2023

Samenwerken aan een circulaire economie

Klomp werkt als verduurzamingspartner elke dag opnieuw aan de verduurzaming van huishoudens en bedrijven. We zorgen voor goed geïsoleerde daken, voor duurzame energiesystemen en voor zuinige installaties. Ook in de realisatie van deze verduurzamingsoplossingen blijven we -zoals onze pay-off belooft- doordacht duurzaam. Dat betekent dat we afvalstromen scheiden, zoveel mogelijk inzetten op recycling en hergebruik, bewust kiezen voor gelijkgezinde samenwerkingspartners en altijd aandacht hebben voor innovatie op dit gebied. Want we doen al veel goed, maar het kan nog beter.