Mijlpaal: Paul Pouwels 25 jaar in dienst!

Feest bij Klomp! Paul Pouwels, Bedrijfsleider van Klomp Energie, viert zijn 25-jarig jubileum! Lees dit artikel om te ontdekken hoe zijn passie voor techniek hem heeft gevormd en gebracht waar hij nu is. Samen met Peter Bouwes en Edwin Klomp delen we de meest memorabele momenten. Mis het niet!
2023-06-02

Hoera, bij Klomp hebben we weer wat te vieren! Paul Pouwels, Bedrijfsleider Klomp Energie, is namelijk 25 jaar (!) in dienst. Vanzelfsprekend mogen we dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Deze vakman pur sang ademt techniek en was als 12-jarig jongetje al nauw betrokken bij Klomp. Zijn enorme passie voor techniek gecombineerd met zijn enthousiasme en doorzettingsvermogen, hebben hem gebracht tot waar hij nu staat. Samen met Commercieel directeur Peter Bouwes en Mede-eigenaar Edwin Klomp lichten we de mooiste herinneringen uit.  

Paul Pouwels terug in de tijd…  

1989 
In 1989 kreeg Paul zijn eerste dienstfiets. Hij was het echter niet eens met de kwaliteit hiervan. Daarom besloot hij de fiets compleet te demonteren en hermonteren. Paul viel toen al op door zijn technische gaves.  
 
1994 
Als 12-jarig jongetje stond Paul in 1994 in zijn vakanties al op de steiger kabelgoten te monteren in een nieuwbouwproject in Hageland (Nieuw-Sloten). Als neef van Edwin en Frans Klomp was hij maar wat graag op pad met zijn familie. Zijn technische kennis kwam hier goed van pas.  
 
1998 
Vier jaar later was Paul op 16-jarige leeftijd officieel in dienst als Hulpmonteur elektrotechniek. Paul heeft een doorzettingsvermogen waar je u tegen zegt en wilde op jonge leeftijd al alles van techniek weten. Hierdoor ontwikkelde hij zich continu. Van Leerling, 1e monteur, ‘Voor man’, Werkvoorbereider en Projectleider is hij nu doorgegroeid tot Bedrijfsleider Klomp Energie; een baan die hem op het lijf geschreven is.  
 
Vakman pur sang 
“Paul heeft zich echt ontwikkeld tot een technische specialist en inspecteur op het gebied van elektrotechniek en energietechniek. Hiermee is hij in de voetsporen getreden van opa Frans Klomp en oom Frans Klomp. Paul blinkt uit in zijn technische knowhow en oplossingsgericht denken in zijn vakgebied. Dit maakt hem absoluut een vakman pur sang”, aldus Edwin Klomp, Mede-eigenaar van Klomp.  
 
Behulpzame vakidioot 
“Paul is een echte techneut; een vakidioot die enorm behulpzaam is. Hij heeft belachelijk veel kennis over elektra en PV-installaties en dergelijke. Hier maken niet alleen meerdere collega’s, maar ook collega-bedrijven dankbaar gebruik van. Wanneer Paul vol passie vertelt over techniek en zijn kennis deelt, hangt iedereen aan zijn lippen. Hij vertelt zijn verhalen zo, dat hij zelfs een leek weet te boeien. Heel indrukwekkend”, vertelt Peter Bouwes, Commercieel Directeur van Klomp.  
 
In het zonnetje 
Om Paul te bedanken voor zijn inzet en zijn fantastische bijdrage aan het succes van Klomp, organiseren volgende week vrijdag een gezellige borrel om zijn 25-jarige jubileum bij Klomp te vieren. Samen zullen we ongetwijfeld genieten van mooie Klomp-herinneringen. We waarderen Paul enorm en hopen nog vele jaren van zijn expertise te kunnen genieten.

Bedankt, Paul! We hopen dat je nog lang bij ons blijft en ons blijft inspireren.

Lees meer:

Damsko Stephen Connell Waldy van Geenen
sep, 18, 2023

Damsko Duikt in de Wereld van Dakdekker Stephen Connell

De stad Amsterdam ontwaakte vanmorgen onder hevige onweersbuien die de straten verlichtten. Maar wat begon als een onstuimige ochtend, ontpopte zich tot een mooie ochtend met een bijzondere gebeurtenis. In dit nieuwsartikel nemen we je mee naar het centrum van de actie, waar moedige dakhelden, met in de hoofdrol onze eigen dakdekker Stephen Connell, een daklekkage trotseerden en een programmamaker van AT5 een onthullend verhaal vastlegde.
Tonnie Eier
sep, 15, 2023

Tonnie Eier: 12,5 Jaar Dakdekker bij Klomp en Een Echte Allround Vakman

Bij Klomp vieren we met trots een opmerkelijke mijlpaal: het 12,5-jarig jubileum van Tonnie Eier, een onmisbare kracht binnen ons team en een ware duizendpoot als dakdekker. Al meer dan een volledig decennium heeft hij onvermoeibaar gewerkt om onze daken te beschermen tegen de elementen en om complexe problemen op te lossen. Zijn toewijding en vakmanschap hebben Klomp en onze gewaardeerde klanten al die jaren in de hoogste mate van dienstbaarheid gehouden. Het is een moment van erkenning voor de bijdragen van Tonnie en een viering van zijn expertise in de wereld van dakbedekking.
Klomp Behaalt Opnieuw VCA**-Certificaat
sep, 11, 2023

Klomp Behaalt Opnieuw VCA **!

Klomp heeft opnieuw het VCA**-certificaat behaald, een erkenning van onze diepgewortelde toewijding aan veiligheid, gezondheid en duurzaamheid. Het certificaat gaat verder dan een symbolische prestatie; het belichaamt onze belofte aan klanten en partners om altijd de hoogste normen te handhaven. Richard Klaver, onze veiligheidsdeskundige, en Sandra Bruns, onze KAM-coördinator, delen inzichten in onze benadering, die verder gaat dan de standaardnormen. Dit nieuwsbericht nodigt u uit om meer te ontdekken over onze voortdurende inspanningen en hoe we samenwerken aan een veiligere en duurzamere toekomst. Lees het volledige verhaal op deze pagina. Samen maken we een verschil!
Interview Ted Smit
sep, 08, 2023

Terug naar Klomp: Ted’s Inspirerende Reis

In dit hartelijk interview met Ted Smit, onlangs benoemd tot Teamleider Projecten bij Klomp, onthult hij zijn diepgewortelde motivatie om terug te keren naar Klomp en zijn duidelijke visie op de toekomst van de organisatie. Ted deelt enthousiast zijn indrukken van positieve veranderingen binnen Klomp sinds zijn laatste verblijf en zijn actieve betrokkenheid bij essentiële projecten die de groei en het succes van Klomp voortstuwen.
sep, 07, 2023

Viering van Toewijding: Onze Geweldige Jubilarissen bij Klomp!

Deze maand vieren we bij Klomp de jubilea van Wouter, Moniek, en Jordi, die belangrijke mijlpalen in hun Klomp-carrière bereiken. Lees verder om te ontdekken hoe hun opmerkelijke groei, bijdragen aan ons team, en waardering voor de Klomp-familiecultuur hen onderscheiden. Klomp is meer dan een werkplek; het is een plek waar we samen groeien, leren en successen vieren.
Tectum Award 2023
sep, 04, 2023

Klomp Triomfeert bij TecTum Diploma-uitreiking in Dakbranche

Op de gedenkwaardige avond van 29 juni vond de jaarlijkse diploma-uitreiking plaats bij TecTum, het vooraanstaande instituut voor professionals in de dakbranche. Klomp werd met trots erkend als één van de hofleveranciers, met maar liefst vijf succesvolle afgestudeerden die hun welverdiende diploma’s in ontvangst namen. Deze feestelijke gelegenheid, die glans kreeg door de aanwezigheid van presentatrice Fresia Cousiño Arias die samen met prominenten uit de dakbranche (waaronder Edwin Klomp) de uitreiking verzorgde, benadrukt het cruciale belang van toewijding en educatie in de dynamische wereld van de dakbranche. Lees verder om meer te ontdekken over deze inspirerende avond vol prestaties en beloningen.