Mijlpaal: Paul Pouwels 25 jaar in dienst!

Feest bij Klomp! Paul Pouwels, Bedrijfsleider van Klomp Energie, viert zijn 25-jarig jubileum! Lees dit artikel om te ontdekken hoe zijn passie voor techniek hem heeft gevormd en gebracht waar hij nu is. Samen met Peter Bouwes en Edwin Klomp delen we de meest memorabele momenten. Mis het niet!
2023-06-02

Hoera, bij Klomp hebben we weer wat te vieren! Paul Pouwels, Bedrijfsleider Klomp Energie, is namelijk 25 jaar (!) in dienst. Vanzelfsprekend mogen we dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Deze vakman pur sang ademt techniek en was als 12-jarig jongetje al nauw betrokken bij Klomp. Zijn enorme passie voor techniek gecombineerd met zijn enthousiasme en doorzettingsvermogen, hebben hem gebracht tot waar hij nu staat. Samen met Commercieel directeur Peter Bouwes en Mede-eigenaar Edwin Klomp lichten we de mooiste herinneringen uit.  

Paul Pouwels terug in de tijd…  

1989 
In 1989 kreeg Paul zijn eerste dienstfiets. Hij was het echter niet eens met de kwaliteit hiervan. Daarom besloot hij de fiets compleet te demonteren en hermonteren. Paul viel toen al op door zijn technische gaves.  
 
1994 
Als 12-jarig jongetje stond Paul in 1994 in zijn vakanties al op de steiger kabelgoten te monteren in een nieuwbouwproject in Hageland (Nieuw-Sloten). Als neef van Edwin en Frans Klomp was hij maar wat graag op pad met zijn familie. Zijn technische kennis kwam hier goed van pas.  
 
1998 
Vier jaar later was Paul op 16-jarige leeftijd officieel in dienst als Hulpmonteur elektrotechniek. Paul heeft een doorzettingsvermogen waar je u tegen zegt en wilde op jonge leeftijd al alles van techniek weten. Hierdoor ontwikkelde hij zich continu. Van Leerling, 1e monteur, ‘Voor man’, Werkvoorbereider en Projectleider is hij nu doorgegroeid tot Bedrijfsleider Klomp Energie; een baan die hem op het lijf geschreven is.  
 
Vakman pur sang 
“Paul heeft zich echt ontwikkeld tot een technische specialist en inspecteur op het gebied van elektrotechniek en energietechniek. Hiermee is hij in de voetsporen getreden van opa Frans Klomp en oom Frans Klomp. Paul blinkt uit in zijn technische knowhow en oplossingsgericht denken in zijn vakgebied. Dit maakt hem absoluut een vakman pur sang”, aldus Edwin Klomp, Mede-eigenaar van Klomp.  
 
Behulpzame vakidioot 
“Paul is een echte techneut; een vakidioot die enorm behulpzaam is. Hij heeft belachelijk veel kennis over elektra en PV-installaties en dergelijke. Hier maken niet alleen meerdere collega’s, maar ook collega-bedrijven dankbaar gebruik van. Wanneer Paul vol passie vertelt over techniek en zijn kennis deelt, hangt iedereen aan zijn lippen. Hij vertelt zijn verhalen zo, dat hij zelfs een leek weet te boeien. Heel indrukwekkend”, vertelt Peter Bouwes, Commercieel Directeur van Klomp.  
 
In het zonnetje 
Om Paul te bedanken voor zijn inzet en zijn fantastische bijdrage aan het succes van Klomp, organiseren volgende week vrijdag een gezellige borrel om zijn 25-jarige jubileum bij Klomp te vieren. Samen zullen we ongetwijfeld genieten van mooie Klomp-herinneringen. We waarderen Paul enorm en hopen nog vele jaren van zijn expertise te kunnen genieten.

Bedankt, Paul! We hopen dat je nog lang bij ons blijft en ons blijft inspireren.

Lees meer:

apr, 02, 2024

Klomp Open Bedrijvendag: Vrijdag 19 april 2024!

Op vrijdag 19 april 2024 zet Klomp haar deuren weer open voor alle belangstellenden. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de techniek? Of wil je als omwonende weten hoe het er bij ons aan toegaat? Je bent van harte welkom in ons duurzame bedrijfspand aan de Digitaalstraat.
Ronald Olij nieuwe Operationeel Directeur Klomp

Ronald Olij, nieuwe Operationeel Directeur Klomp

Wij zijn verheugd u op de hoogte te stellen van een belangrijke ontwikkeling binnen Klomp. Graag kondigen wij aan dat Ronald Olij per 1 maart 2024 als Operationeel Directeur toetreedt tot het directieteam van Klomp.
feb, 16, 2024

Doneer! Steun Martin Jonker in Muskathlon Mozaiek Kenia 2024

Vandaag staat Martin Jonker, de broer van onze Klomp projectleider Willem Jonker, hier op onze eigen binnenplaats achter de kibbelingkar kibbeling te bakken! Maar achter dit smakelijke tafereel schuilt een diepere betekenis. Het is een uitnodiging tot actie voor zijn aankomende uitdaging tijdens de Muskathlon Mozaiek Kenia. Lees verder om te ontdekken hoe zijn hardloopavontuur in Kenia de kracht heeft om levens te veranderen en hoe ook jij hieraan kunt bijdragen.
circulair duurzaam
nov, 27, 2023

Samenwerken aan een circulaire economie

Klomp werkt als verduurzamingspartner elke dag opnieuw aan de verduurzaming van huishoudens en bedrijven. We zorgen voor goed geïsoleerde daken, voor duurzame energiesystemen en voor zuinige installaties. Ook in de realisatie van deze verduurzamingsoplossingen blijven we -zoals onze pay-off belooft- doordacht duurzaam. Dat betekent dat we afvalstromen scheiden, zoveel mogelijk inzetten op recycling en hergebruik, bewust kiezen voor gelijkgezinde samenwerkingspartners en altijd aandacht hebben voor innovatie op dit gebied. Want we doen al veel goed, maar het kan nog beter.
Biobased Isolatie
nov, 21, 2023

Inspirerende Dag bij C-Creators: Samenwerking voor duurzame biobased isolatie

In een succesvolle bijeenkomst bij C-Creators stonden woningcorporaties, producenten en ketenpartners zij aan zij met als gemeenschappelijk doel de grootschalige toepassing van biobased isolatie. De focus lag niet alleen op het bieden van een comfortabeler thuis voor huurders in de sociale sector en het verlagen van energiekosten, maar ook op het streven naar een duurzamere toekomst. Lees hier het volledige artikel voor een diepgaand inzicht in onze gezamenlijke inspanningen.
nov, 21, 2023

Interview met Tom : Van 15 jaar NT2 onderwijs naar Applicatiebeheer

Bij Klomp zijn we altijd op zoek naar professionals die ons team komen versterken. Deze keer hebben we de eer om Tom van Haaster, onze nieuwe Functioneel Applicatiebeheerder, aan jou voor te stellen. Tom heeft een indrukwekkende achtergrond en heeft onlangs de overstap gemaakt naar Klomp. In dit interview vertelt hij ons meer over zijn achtergrond, zijn motivatie en zijn ervaringen tot nu toe bij Klomp. Lees verder.

Hoe is het om te werken in de techniek! Kom naar de Klomp open dag!

Niemand kan je dit beter vertellen dan onze collega’s zelf! Daarom geven zij je tijdens onze open dag graag een kijkje in de keuken. Ze laten je vol trots ons prachtige bedrijf zien en delen de leukste details. Ben jij op zoek naar een baan in de techniek of wil je een stap maken in je carrière? Sluit gerust aan bij een technische workshop of plan een speeddate sessie en vraag onze experts het hemd van het lijf!