Mijlpaal: Paul Pouwels 25 jaar in dienst!

Feest bij Klomp! Paul Pouwels, Bedrijfsleider van Klomp Energie, viert zijn 25-jarig jubileum! Lees dit artikel om te ontdekken hoe zijn passie voor techniek hem heeft gevormd en gebracht waar hij nu is. Samen met Peter Bouwes en Edwin Klomp delen we de meest memorabele momenten. Mis het niet!
2023-06-02

Hoera, bij Klomp hebben we weer wat te vieren! Paul Pouwels, Bedrijfsleider Klomp Energie, is namelijk 25 jaar (!) in dienst. Vanzelfsprekend mogen we dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Deze vakman pur sang ademt techniek en was als 12-jarig jongetje al nauw betrokken bij Klomp. Zijn enorme passie voor techniek gecombineerd met zijn enthousiasme en doorzettingsvermogen, hebben hem gebracht tot waar hij nu staat. Samen met Commercieel directeur Peter Bouwes en Mede-eigenaar Edwin Klomp lichten we de mooiste herinneringen uit.  

Paul Pouwels terug in de tijd…  

1989 
In 1989 kreeg Paul zijn eerste dienstfiets. Hij was het echter niet eens met de kwaliteit hiervan. Daarom besloot hij de fiets compleet te demonteren en hermonteren. Paul viel toen al op door zijn technische gaves.  
 
1994 
Als 12-jarig jongetje stond Paul in 1994 in zijn vakanties al op de steiger kabelgoten te monteren in een nieuwbouwproject in Hageland (Nieuw-Sloten). Als neef van Edwin en Frans Klomp was hij maar wat graag op pad met zijn familie. Zijn technische kennis kwam hier goed van pas.  
 
1998 
Vier jaar later was Paul op 16-jarige leeftijd officieel in dienst als Hulpmonteur elektrotechniek. Paul heeft een doorzettingsvermogen waar je u tegen zegt en wilde op jonge leeftijd al alles van techniek weten. Hierdoor ontwikkelde hij zich continu. Van Leerling, 1e monteur, ‘Voor man’, Werkvoorbereider en Projectleider is hij nu doorgegroeid tot Bedrijfsleider Klomp Energie; een baan die hem op het lijf geschreven is.  
 
Vakman pur sang 
“Paul heeft zich echt ontwikkeld tot een technische specialist en inspecteur op het gebied van elektrotechniek en energietechniek. Hiermee is hij in de voetsporen getreden van opa Frans Klomp en oom Frans Klomp. Paul blinkt uit in zijn technische knowhow en oplossingsgericht denken in zijn vakgebied. Dit maakt hem absoluut een vakman pur sang”, aldus Edwin Klomp, Mede-eigenaar van Klomp.  
 
Behulpzame vakidioot 
“Paul is een echte techneut; een vakidioot die enorm behulpzaam is. Hij heeft belachelijk veel kennis over elektra en PV-installaties en dergelijke. Hier maken niet alleen meerdere collega’s, maar ook collega-bedrijven dankbaar gebruik van. Wanneer Paul vol passie vertelt over techniek en zijn kennis deelt, hangt iedereen aan zijn lippen. Hij vertelt zijn verhalen zo, dat hij zelfs een leek weet te boeien. Heel indrukwekkend”, vertelt Peter Bouwes, Commercieel Directeur van Klomp.  
 
In het zonnetje 
Om Paul te bedanken voor zijn inzet en zijn fantastische bijdrage aan het succes van Klomp, organiseren volgende week vrijdag een gezellige borrel om zijn 25-jarige jubileum bij Klomp te vieren. Samen zullen we ongetwijfeld genieten van mooie Klomp-herinneringen. We waarderen Paul enorm en hopen nog vele jaren van zijn expertise te kunnen genieten.

Bedankt, Paul! We hopen dat je nog lang bij ons blijft en ons blijft inspireren.

Lees meer:

bewonersavond renovatie
jun, 27, 2024

Bewonersavond renovatie in Krommenie

De bewonersavond renovatie in Krommenie was ondanks het warme weer, een groot succes. KBK, Parteon en ons team hadden het genoegen de bewoners van de Blauwe Arendstraat en Pelikaanstraat te informeren over de komende verbeter- en onderhoudswerkzaamheden van de huurwoningen.
Toolbox Meeting voor onze dakdekkers. Veiligheid en Vooruitblik
mei, 30, 2024

Uitgelicht: Veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid

De veiligheid van onze medewerkers staat binnen Klomp absoluut op één. Zeker binnen onze branche is de afdeling Veiligheid altijd in beweging. Iedere dag weer doen wij er alles aan om zowel ons kwaliteitsmanagementsysteem als milieumanagementsysteem op topniveau te houden. En dit gaat verder dan alleen het behalen van belangrijke certificaten. Veiligheidskundige Richard legt uit wat hier allemaal bij komt kijken.
Gemeente Utrecht sluit 12-jarige RGS raamovereenkomst met vaste partners! Als Klomp bv en KlompDaktechniek mei 2024
mei, 23, 2024

Klomp sluit doordacht duurzame samenwerking van 12 jaar met Gemeente Utrecht

apr, 02, 2024

Klomp Open Bedrijvendag: Vrijdag 19 april 2024!

Op vrijdag 19 april 2024 zet Klomp haar deuren weer open voor alle belangstellenden. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de techniek? Of wil je als omwonende weten hoe het er bij ons aan toegaat? Je bent van harte welkom in ons duurzame bedrijfspand aan de Digitaalstraat.
Ronald Olij nieuwe Operationeel Directeur Klomp

Ronald Olij, nieuwe Operationeel Directeur Klomp

Wij zijn verheugd u op de hoogte te stellen van een belangrijke ontwikkeling binnen Klomp. Graag kondigen wij aan dat Ronald Olij per 1 maart 2024 als Operationeel Directeur toetreedt tot het directieteam van Klomp.
feb, 16, 2024

Doneer! Steun Martin Jonker in Muskathlon Mozaiek Kenia 2024

Vandaag staat Martin Jonker, de broer van onze Klomp projectleider Willem Jonker, hier op onze eigen binnenplaats achter de kibbelingkar kibbeling te bakken! Maar achter dit smakelijke tafereel schuilt een diepere betekenis. Het is een uitnodiging tot actie voor zijn aankomende uitdaging tijdens de Muskathlon Mozaiek Kenia. Lees verder om te ontdekken hoe zijn hardloopavontuur in Kenia de kracht heeft om levens te veranderen en hoe ook jij hieraan kunt bijdragen.