Mike Wiersma viert zijn officiële 1-jarig jubileum bij Klomp

Bij Klomp vieren we het éénjarig jubileum van Mike Wiersma als officiële medewerker. Deze mijlpaal is extra speciaal omdat het een beloning is voor het succesvol behalen van het diploma Eerste Monteur niveau 3 via het IW Leren & Werken-traject vanuit Klomp. Nadat hij vorig jaar zijn diploma behaalde, trad hij in dienst bij Klomp. Mike heeft niet alleen zijn technische vaardigheden verder ontwikkeld, maar heeft ook overtuigend aangetoond dat doorzettingsvermogen en een passie voor het vak de sleutels tot succes zijn. Lees verder om meer te ontdekken.
2023-11-14
Mike Wiersma
Mike Wiersma’s leerweg naar techniek

Mike begon zijn carrière met een opleiding Marketing, Communication & Events aan de ROC in Amsterdam. Al snel ontdekte hij echter dat zijn ware passie elders lag: in de techniek. Zijn vader, die deel uitmaakte van het familiebedrijf Vittali Schoorsteentechniek, inspireerde Mike om de handen uit de mouwen te steken.

In 2018 belandde Mike via zijn neef, Luca, bij Klomp Technisch Buro. Hoewel hij toen nog geen officiële papieren had, bood Klomp hem de kans om zich te ontwikkelen. Via het IW Leren & Werken-traject behaalde Mike namelijk zijn diploma Monteur Woning (niveau 2) en later het diploma Eerste Monteur (niveau 3), waarna hij beloond werd met een contract bij Klomp.

Uitdagende prestaties en samenwerking

Een van de meest opvallende momenten in het afgelopen jaar van Mike was zijn cruciale rol bij de installaties van het nieuwe hoofdkantoor van Bejo Zaden in Warmenhuizen. In nauwe samenwerking met zijn collega Alex Wilhelm hebben ze gedurende het hele jaar veel meters gemaakt door uitgebreide CV- en koeling installaties te installeren. Deze taak was niet zonder uitdagingen, maar Mike en Alex hebben bewezen dat ze deze met succes kunnen overwinnen. Hun toewijding en vaardigheden hebben niet alleen bijgedragen aan het succes van het project, maar benadrukken ook het niveau van professionaliteit en expertise dat ze beide inbrengen.

Teamwerk en Dankbaarheid

Op de vraag of er specifieke collega’s zijn die hij wil bedanken voor hun steun en samenwerking in het afgelopen jaar, antwoordde Mike:

“Absoluut. Ik ben zeker dankbaar voor de samenwerking met al mijn collega’s hier bij Klomp, maar in het bijzonder natuurlijk mijn ‘partner in crime,’ Alex Wilhelm. Zijn toewijding en samenwerking hebben veel voor me betekend.

Daarnaast wil ik zeker ook mijn waardering uitspreken voor werkvoorbereider Silvon Keizer en bedrijfsleider Carlo Nonneman.”

links: Alex Wilhelm, rechts: Mike Wiersma
Blik op de Toekomst

Gevraagd naar zijn verwachtingen voor het komende jaar, benadrukte Mike zijn nieuwsgierigheid naar de nieuwe projecten die eraan komen. “Ik hou wel van een beetje uitdaging,” zegt hij enthousiast. Hij kijkt ernaar uit om zijn vaardigheden verder te ontwikkelen en nieuwe hoogtepunten te bereiken in zijn carrière bij Klomp.

Een Positieve Werkervaring

Tot slot deelt Mike zijn tevredenheid over het werken bij Klomp. “Vooral de sfeer onder collega’s is top, en ik ga nog steeds met plezier naar mijn werk. Dat is belangrijk!” aldus Mike.

Bij Klomp zijn we trots op de groei en prestaties van Mike en kijken we uit naar de verdere successen die hij zal behalen in de toekomst. Namens alle collega’s: Gefeliciteerd, Mike, met dit bijzondere jubileum! 🎉

Lees meer:

apr, 02, 2024

Klomp Open Bedrijvendag: Vrijdag 19 april 2024!

Op vrijdag 19 april 2024 zet Klomp haar deuren weer open voor alle belangstellenden. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de techniek? Of wil je als omwonende weten hoe het er bij ons aan toegaat? Je bent van harte welkom in ons duurzame bedrijfspand aan de Digitaalstraat.
Ronald Olij nieuwe Operationeel Directeur Klomp

Ronald Olij, nieuwe Operationeel Directeur Klomp

Wij zijn verheugd u op de hoogte te stellen van een belangrijke ontwikkeling binnen Klomp. Graag kondigen wij aan dat Ronald Olij per 1 maart 2024 als Operationeel Directeur toetreedt tot het directieteam van Klomp.
feb, 16, 2024

Doneer! Steun Martin Jonker in Muskathlon Mozaiek Kenia 2024

Vandaag staat Martin Jonker, de broer van onze Klomp projectleider Willem Jonker, hier op onze eigen binnenplaats achter de kibbelingkar kibbeling te bakken! Maar achter dit smakelijke tafereel schuilt een diepere betekenis. Het is een uitnodiging tot actie voor zijn aankomende uitdaging tijdens de Muskathlon Mozaiek Kenia. Lees verder om te ontdekken hoe zijn hardloopavontuur in Kenia de kracht heeft om levens te veranderen en hoe ook jij hieraan kunt bijdragen.
circulair duurzaam
nov, 27, 2023

Samenwerken aan een circulaire economie

Klomp werkt als verduurzamingspartner elke dag opnieuw aan de verduurzaming van huishoudens en bedrijven. We zorgen voor goed geïsoleerde daken, voor duurzame energiesystemen en voor zuinige installaties. Ook in de realisatie van deze verduurzamingsoplossingen blijven we -zoals onze pay-off belooft- doordacht duurzaam. Dat betekent dat we afvalstromen scheiden, zoveel mogelijk inzetten op recycling en hergebruik, bewust kiezen voor gelijkgezinde samenwerkingspartners en altijd aandacht hebben voor innovatie op dit gebied. Want we doen al veel goed, maar het kan nog beter.
Biobased Isolatie
nov, 21, 2023

Inspirerende Dag bij C-Creators: Samenwerking voor duurzame biobased isolatie

In een succesvolle bijeenkomst bij C-Creators stonden woningcorporaties, producenten en ketenpartners zij aan zij met als gemeenschappelijk doel de grootschalige toepassing van biobased isolatie. De focus lag niet alleen op het bieden van een comfortabeler thuis voor huurders in de sociale sector en het verlagen van energiekosten, maar ook op het streven naar een duurzamere toekomst. Lees hier het volledige artikel voor een diepgaand inzicht in onze gezamenlijke inspanningen.
nov, 21, 2023

Interview met Tom : Van 15 jaar NT2 onderwijs naar Applicatiebeheer

Bij Klomp zijn we altijd op zoek naar professionals die ons team komen versterken. Deze keer hebben we de eer om Tom van Haaster, onze nieuwe Functioneel Applicatiebeheerder, aan jou voor te stellen. Tom heeft een indrukwekkende achtergrond en heeft onlangs de overstap gemaakt naar Klomp. In dit interview vertelt hij ons meer over zijn achtergrond, zijn motivatie en zijn ervaringen tot nu toe bij Klomp. Lees verder.