Nieuwe voorraadboiler voor Hotel IBIS Amsterdam Centre

Nieuwe voorraadboiler voor Hotel IBIS Amsterdam Centre

30 maart 2016

Onlangs verving onze monteur Charles Noordermeer een defect voorraadvat in Hotel IBIS Amsterdam Centre. De boiler is opgenomen in het bestaande warmwater-systeem.

Het nieuwe voorraadvat heeft een inhoud van 750 liter en (leeg) een gewicht van ruim 200 kg. De boiler is ruim 2 meter hoog en heeft een diameter van ongeveer 90 cm. Een flinke jongen dus, maar kleiner dan z’n voorganger. De oude boiler (inhoud 1000 liter) moest in stukken worden geslepen om het pand te kunnen verlaten. Het formaat van de nieuwe is bewust afgestemd op afmetingen van deuren en liften, zodat deze ‘simpel’ met behulp van een palletkar in positie kon worden gebracht.

Klomp biedt een zeer compleet aanbod van diensten en producten op het gebied van installatietechniek, klimaattechniek, beveiligingstechniek en elektrotechniek. Niet voor niets werken we daarom al decennia voor tientallen hotels en restaurants. In de horeca vindt u namelijk alle facetten van ons vak terug, vaak in complexe en grootschalige vormen.

Hotels en restaurants zijn gebaat bij een installateur:

  • die weet wat er zich afspeelt binnen én achter de muren van een grootschalige horecagelegenheid;
  • die kan omgaan met planningsdruk en beschikt over voldoende mankracht bij renovaties en verbouwingen;
  • die snel kan schakelen in geval van calamiteiten, desnoods tijdens nachtelijke uren of in het weekend;
  • die weet dat onderhoud tegenwoordig meer betekent dan de jaarlijkse checkup; ‘total cost of ownership’ is voor ons ‘business as usual’.


Eén van die opdrachtgevers is dus Hotel IBIS Amsterdam Centre. Het naast het Centraal Station gelegen 3-sterren hotel rekent al jaren op onze kennis en kunde. Wilt u weten wat Klomp kan betekenen voor uw hotel of restaurant? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een informatief gesprek!

» Website Hotel IBIS Amsterdam Centre

Delen: