OK CV certificaat voor Klomp en AVM Service

OK CV certificaat voor Klomp en AVM Service

08 maart 2016

Sinds februari zijn zowel Klomp als dochteronderneming AVM Service OK CV-gecertificeerd. OK CV is een initiatief van UNETO-VNI, de ondernemersorganisatie voor technische installatiebedrijven. Alleen installateurs die voldoen aan zeer strenge eisen mogen onder dit kwaliteitslabel CV-ketels inspecteren en onderhouden. 

Als particulier bent u ervan verzekerd dat een OK CV erkende monteur over de juiste papieren beschikt en het periodiek onderhoud aan uw CV-ketel uitvoert conform de voorschriften van de fabrikant en wettelijke regelgeving. Er wordt door de monteur voldoende aandacht besteed aan veiligheidskwesties zoals CO-waardes (koolmonoxide) en CO2-waardes (kooldioxide) en er wordt indien nodig advies uitgebracht over energiezuinig en veilig gebruik van uw installatie. 

Abonnement afsluiten
Wilt u dat Klomp periodiek uw CV-ketel inspecteert en onderhoudt? Een onderhoudsabonnement regelt u bij ons simpel online:
» Onderhoudsabonnement CV-ketel afsluiten

OK CV is ontwikkeld door UNETO-VNI, VFK (de vereniging van ketelfabrikanten) en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (voorheen Agentschap NL). OK CV wordt ondersteunt door onder andere Aedes, Brandweer NL, de Consumentenbond, Milieu Centraal, VACpunt Wonen, Vastgoed Belang, Verbond van Verzekeraars, VvE Belang en de Woonbond. Tevens krijgt OK CV financiële steun van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

» Website OK CV
» Website AVM Service
» Meer certificeringen van Klomp
 

Delen: