Open Dag Klomp Energie

Op vrijdag 7 oktober stonden onze deuren wagenwijd open voor iedereen die benieuwd is hoe het er bij Klomp Energie aan toegaat. Met een programma dat bol stond van de activiteiten, kreeg aanstormend talent een kijkje in de keuken. Maar ook andere geïnteresseerden konden op een laagdrempelige manier kennis met ons maken. Rondleidingen, workshops en speeddates; het kwam allemaal voorbij.

Hier zie je de workshops; dak branden, zonnepanelen plaatsen en afvoer aanleggen

Gratis rondleiding

Rond 10.00 uur liep het al storm op onze open dag en stonden er maar liefst 87 leerlingen van in totaal 5 scholen te popelen om naar binnen te gaan. In twee uur tijd konden ze zien én ervaren hoe het er bij één van de innovatiefste bedrijven in Amsterdam-Noord aan toegaat.

“Het was gaaf om in real life te zien hoe het werkt in de techniek. We konden en mochten overal rondkijken; van de kantine tot de directiekamer.”

Technische workshops tijdens open dag

Binnen de techniek houden we ervan om onze handen uit de mouwen te steken. Daarom boden we studenten verschillende interessante technische workshops in de buitenlucht. Zo kregen ze op een leuke manier een gevoel bij ons vak.

Van een leien dakje

Een leien dak monteren, een dak branden, zonnepanelen plaatsen, leidingen buigen en op de hoogwerker de lucht in; als technicus draai je je arm er niet voor om. Vandaag kon er niet alleen gesnuffeld worden, maar gingen we ook écht aan de bak.

Ambacht zit in het bloed van de Klomp medewerkers, het monteren van een leien dak brengen we graag over aan de nieuwe generatie
“Een groot voordeel van werken binnen de techniek is dat het resultaat direct zichtbaar is en je ook écht iets doet. Hier krijg je toch energie van?”

Speeddates

Daarna was er ruimte om onze enthousiaste experts te ontmoeten. Middels een speeddate kon je in no time kennismaken met ons bedrijf en beroep. Er werden dan ook flink wat vragen op onze medewerkers afgevuurd.

“Ik heb in een korte tijd een compleet ander beeld gekregen bij een technisch installatiebedrijf. Ik was van mening dat de techniek oud en stoffig was, maar niets is minder waar!”

Gluren bij de buren

Maar ook mensen die toe zijn aan een volgende stap in hun carrière of graag aan de slag willen in de techniek, kregen een totaalbeeld van het reilen en zeilen binnen een technisch installatiebedrijf. Van ambacht tot innovatieve oplossingen; alles kwam aan bod op de open dag.

Familieborrel
Als familiebedrijf hechten wij veel aandacht aan dat belangrijke ‘thuisgevoel’. Daarom sloten we deze feestelijke open dag af met alle families. Onder het genot van een hapje en een drankje konden ook zij zien waar dagelijks vol liefde en passie gewerkt wordt door onze technische toppers.

Van jong tot oud was aanwezig bij de open dag familieborrel. en niemand kwam iets te kort.

De droombaan voor jou!

Heb jij onze open dag gemist, maar beschik je wel over het Green4energy DNA? Wellicht hebben wij nu of in de toekomst de droombaan voor jou! Bekijk alvast onze vacatures en houd ons in de gaten. Binnenkort komen wij namelijk met iets heel leuks én interessants!

Lees meer:

apr, 02, 2024

Klomp Open Bedrijvendag: Vrijdag 19 april 2024!

Op vrijdag 19 april 2024 zet Klomp haar deuren weer open voor alle belangstellenden. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de techniek? Of wil je als omwonende weten hoe het er bij ons aan toegaat? Je bent van harte welkom in ons duurzame bedrijfspand aan de Digitaalstraat.
Ronald Olij nieuwe Operationeel Directeur Klomp

Ronald Olij, nieuwe Operationeel Directeur Klomp

Wij zijn verheugd u op de hoogte te stellen van een belangrijke ontwikkeling binnen Klomp. Graag kondigen wij aan dat Ronald Olij per 1 maart 2024 als Operationeel Directeur toetreedt tot het directieteam van Klomp.
feb, 16, 2024

Doneer! Steun Martin Jonker in Muskathlon Mozaiek Kenia 2024

Vandaag staat Martin Jonker, de broer van onze Klomp projectleider Willem Jonker, hier op onze eigen binnenplaats achter de kibbelingkar kibbeling te bakken! Maar achter dit smakelijke tafereel schuilt een diepere betekenis. Het is een uitnodiging tot actie voor zijn aankomende uitdaging tijdens de Muskathlon Mozaiek Kenia. Lees verder om te ontdekken hoe zijn hardloopavontuur in Kenia de kracht heeft om levens te veranderen en hoe ook jij hieraan kunt bijdragen.
circulair duurzaam
nov, 27, 2023

Samenwerken aan een circulaire economie

Klomp werkt als verduurzamingspartner elke dag opnieuw aan de verduurzaming van huishoudens en bedrijven. We zorgen voor goed geïsoleerde daken, voor duurzame energiesystemen en voor zuinige installaties. Ook in de realisatie van deze verduurzamingsoplossingen blijven we -zoals onze pay-off belooft- doordacht duurzaam. Dat betekent dat we afvalstromen scheiden, zoveel mogelijk inzetten op recycling en hergebruik, bewust kiezen voor gelijkgezinde samenwerkingspartners en altijd aandacht hebben voor innovatie op dit gebied. Want we doen al veel goed, maar het kan nog beter.
Biobased Isolatie
nov, 21, 2023

Inspirerende Dag bij C-Creators: Samenwerking voor duurzame biobased isolatie

In een succesvolle bijeenkomst bij C-Creators stonden woningcorporaties, producenten en ketenpartners zij aan zij met als gemeenschappelijk doel de grootschalige toepassing van biobased isolatie. De focus lag niet alleen op het bieden van een comfortabeler thuis voor huurders in de sociale sector en het verlagen van energiekosten, maar ook op het streven naar een duurzamere toekomst. Lees hier het volledige artikel voor een diepgaand inzicht in onze gezamenlijke inspanningen.
nov, 21, 2023

Interview met Tom : Van 15 jaar NT2 onderwijs naar Applicatiebeheer

Bij Klomp zijn we altijd op zoek naar professionals die ons team komen versterken. Deze keer hebben we de eer om Tom van Haaster, onze nieuwe Functioneel Applicatiebeheerder, aan jou voor te stellen. Tom heeft een indrukwekkende achtergrond en heeft onlangs de overstap gemaakt naar Klomp. In dit interview vertelt hij ons meer over zijn achtergrond, zijn motivatie en zijn ervaringen tot nu toe bij Klomp. Lees verder.

Hoe is het om te werken in de techniek! Kom naar de Klomp open dag!

Niemand kan je dit beter vertellen dan onze collega’s zelf! Daarom geven zij je tijdens onze open dag graag een kijkje in de keuken. Ze laten je vol trots ons prachtige bedrijf zien en delen de leukste details. Ben jij op zoek naar een baan in de techniek of wil je een stap maken in je carrière? Sluit gerust aan bij een technische workshop of plan een speeddate sessie en vraag onze experts het hemd van het lijf!