Open Dag Klomp Energie

Op vrijdag 7 oktober stonden onze deuren wagenwijd open voor iedereen die benieuwd is hoe het er bij Klomp Energie aan toegaat. Met een programma dat bol stond van de activiteiten, kreeg aanstormend talent een kijkje in de keuken. Maar ook andere geïnteresseerden konden op een laagdrempelige manier kennis met ons maken. Rondleidingen, workshops en speeddates; het kwam allemaal voorbij.

Hier zie je de workshops; dak branden, zonnepanelen plaatsen en afvoer aanleggen

Gratis rondleiding

Rond 10.00 uur liep het al storm op onze open dag en stonden er maar liefst 87 leerlingen van in totaal 5 scholen te popelen om naar binnen te gaan. In twee uur tijd konden ze zien én ervaren hoe het er bij één van de innovatiefste bedrijven in Amsterdam-Noord aan toegaat.

“Het was gaaf om in real life te zien hoe het werkt in de techniek. We konden en mochten overal rondkijken; van de kantine tot de directiekamer.”

Technische workshops tijdens open dag

Binnen de techniek houden we ervan om onze handen uit de mouwen te steken. Daarom boden we studenten verschillende interessante technische workshops in de buitenlucht. Zo kregen ze op een leuke manier een gevoel bij ons vak.

Van een leien dakje

Een leien dak monteren, een dak branden, zonnepanelen plaatsen, leidingen buigen en op de hoogwerker de lucht in; als technicus draai je je arm er niet voor om. Vandaag kon er niet alleen gesnuffeld worden, maar gingen we ook écht aan de bak.

Ambacht zit in het bloed van de Klomp medewerkers, het monteren van een leien dak brengen we graag over aan de nieuwe generatie
“Een groot voordeel van werken binnen de techniek is dat het resultaat direct zichtbaar is en je ook écht iets doet. Hier krijg je toch energie van?”

Speeddates

Daarna was er ruimte om onze enthousiaste experts te ontmoeten. Middels een speeddate kon je in no time kennismaken met ons bedrijf en beroep. Er werden dan ook flink wat vragen op onze medewerkers afgevuurd.

“Ik heb in een korte tijd een compleet ander beeld gekregen bij een technisch installatiebedrijf. Ik was van mening dat de techniek oud en stoffig was, maar niets is minder waar!”

Gluren bij de buren

Maar ook mensen die toe zijn aan een volgende stap in hun carrière of graag aan de slag willen in de techniek, kregen een totaalbeeld van het reilen en zeilen binnen een technisch installatiebedrijf. Van ambacht tot innovatieve oplossingen; alles kwam aan bod op de open dag.

Familieborrel
Als familiebedrijf hechten wij veel aandacht aan dat belangrijke ‘thuisgevoel’. Daarom sloten we deze feestelijke open dag af met alle families. Onder het genot van een hapje en een drankje konden ook zij zien waar dagelijks vol liefde en passie gewerkt wordt door onze technische toppers.

Van jong tot oud was aanwezig bij de open dag familieborrel. en niemand kwam iets te kort.

De droombaan voor jou!

Heb jij onze open dag gemist, maar beschik je wel over het Green4energy DNA? Wellicht hebben wij nu of in de toekomst de droombaan voor jou! Bekijk alvast onze vacatures en houd ons in de gaten. Binnenkort komen wij namelijk met iets heel leuks én interessants!

Lees meer:

teamwork
mrt, 30, 2023

Samen sterk: hoe teamwork bijdraagt aan succes

Bij Klomp is teamwork niet zomaar een loze kreet, het is een fundamenteel onderdeel van onze bedrijfscultuur! Lees het verhaal van onze toegewijde serviceplanner daktechniek, Bouchra Aazif, die een dagje heeft meegelopen met onze dakdekkers in de buitendienst en ontdek waarom teamwork zo belangrijk voor ons is!
stage
mrt, 28, 2023

Stage lopen bij Klomp: een kijkje in de ervaring van Reza

Maak kennis met Reza van Weerden, een ambitieuze 21-jarige studente Business Studies aan de Hogeschool Inholland Diemen. Momenteel bevindt ze zich in haar derde jaar en heeft ze haar zinnen gezet op een succesvolle stage bij Klomp, waar ze haar vaardigheden in de praktijk brengt en zichzelf uitdaagt om te groeien.
Nieuwe instroom hard nodig voor klimaatopgave: Klomp zet zich in op Open Dag ROC Amsterdam
mrt, 22, 2023

Nieuwe instroom hard nodig voor klimaatopgave: Klomp zet zich in op Open Dag ROC Amsterdam

Klomp stond samen met onze partners van het VTi – Vakschool Technische Installaties op deze Open Dag van de ROC Amsterdam om vol enthousiasme te spreken over de carrièremogelijkheden en arbeidsperspectieven binnen de technische installatiebranche.
in dienst
mrt, 15, 2023

Hoera, 5 jaar in dienst!

We vieren een bijzonder moment waarbij twee medewerkers, Guido van Oeveren en Levi Langedijk, in het zonnetje worden gezet voor hun vijfjarig jubileum als Tekenaar bij ons bedrijf. Klomp is trots op hun inzet en expertise, die hebben bijgedragen aan het succes van Klomp Technisch Buro.
warmtepompen
mrt, 16, 2023

Welk type warmtepomp is geschikt voor uw vastgoed?

Klomp is trots op de bijdrage aan verduurzaming van vastgoedsector. Deskundig advies en begeleiding bij selecteren van de juiste warmtepomp biedt een duurzaam en efficiënt verwarmingssysteem. Warmtepompen zijn essentieel voor het verminderen van CO2-uitstoot en bevorderen duurzaamheid. Bekijk ons artikel op OG Wijzer voor meer informatie.
Toolboxmeeting
mrt, 10, 2023

Toolboxmeeting voor onze dakdekkers. Veiligheid en Vooruitblik

Gisterenmiddag kwamen alle dakdekkers van projecten, service & onderhoud en lei- en zinkwerken samen voor een toolbox meeting in ons bedrijfscafé. Tijdens deze bijeenkomst werden belangrijke onderwerpen besproken en werd er vooruitgekeken naar de komende periode, waarbij veiligheid hoog op de agenda stond.