Ronald Beeksma: Een Toegewijde Teamspeler viert 12,5 jarig jubileum

Het is een feestelijke mijlpaal bij Klomp! Ronald Beeksma, werkvoorbereider bij Klomp, viert zijn 12,5-jarig jubileum binnen het bedrijf. Met zijn toewijding, expertise en enthousiasme heeft Ronald een onschatbare bijdrage geleverd aan het succes van Klomp. Samen met commercieel directeur Peter Bouwes blikken we terug op Ronald's professionele reis en ontdekken we wat hem zo'n gewaardeerde teamspeler maakt.
2023-05-12

Het is een feestelijke mijlpaal bij Klomp! Ronald Beeksma, werkvoorbereider bij Klomp, viert zijn 12,5-jarig jubileum binnen het bedrijf. Met zijn toewijding, expertise en enthousiasme heeft Ronald een onschatbare bijdrage geleverd aan het succes van Klomp. Samen met commercieel directeur Peter Bouwes blikken we terug op Ronald’s professionele reis en ontdekken we wat hem zo’n gewaardeerde teamspeler maakt.

Een Reis van Vakmanschap en Betrokkenheid

Ronald Beeksma, een echte teamplayer met een hart voor zijn werk en collega’s, heeft een indrukwekkende professionele reis doorgemaakt voordat hij bij Klomp terechtkwam. Na zijn studie aan de MEAO-Ce ging Ronald aan de slag bij de KNVB in Amsterdam als planner wedstrijdzaken. Vervolgens werkte hij ruim 12 jaar bij een voetbalsponsor, waar hij zich bezighield met de algehele bedrijfsvoering. Daarna bracht Ronald zijn expertise naar een bedrijf in Middenbeemster, waar hij onder andere verantwoordelijk was voor verkoop, planning en financiële administratie.

In 2010 vond Ronald zijn weg naar Klomp, waar hij begon als Service coördinator op de Serviceafdeling. Na vijf jaar vervulde hij deze functie met succes en maakte hij de overstap naar de dakafdeling. Hier houdt hij zich voornamelijk bezig met planning, werkvoorbereiding en projectbegeleiding. Dankzij Ronald’s betrokkenheid en teamgeest is hij uitgegroeid tot een onmisbare schakel in het Klomp-team.

“In mijn professionele leven vind ik communicatie en samenwerking van groot belang. Het is de enige manier om effectief te kunnen werken en tot succesvolle resultaten te komen. Het tevreden stellen en houden van klanten blijft een constante uitdaging, en dat motiveert mij enorm.” – Ronald Beeksma
Ronald Beeksma
Een continu evoluerende rol

Ronald’s rol binnen Klomp heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld, waarbij hij verschillende vaardigheden heeft verworven.

Door proactief betrokken te zijn bij zijn werk, heeft hij geleerd om zich aan te passen aan de dagelijkse werkzaamheden en de processen binnen het bedrijf. Ronald legt uit: “Elke dag leer je weer en wordt je bagage steeds omvangrijker.”

Passie en betrokkenheid

Wat houdt Ronald na al die jaren gemotiveerd en vol passie? Het antwoord is duidelijk: uitdagingen en een hecht team. Ronald benadrukt het belang van teamwork: “Ik ben een echte teamplayer en voel me zeer betrokken bij de werkzaamheden die we gezamenlijk uitvoeren. Het is nooit saai, er zijn constant uitdagingen. Geen één dag is hetzelfde.” Het vermogen om samen te werken en effectieve communicatie zijn essentieel in Ronald’s professionele leven.

Een waardevolle bijdrage aan duurzaamheid

Terugkijkend op zijn 12,5 jaar bij Klomp, herinnert Ronald zich een bijzonder hoogtepunt dat hem altijd zal bijblijven. In 2012 werd Klomp uitgeroepen tot “duurzaamste ondernemer van Amsterdam”. Ronald deelt zijn trots: “Dit was een geweldige erkenning en waardering voor ‘Opa’ Frans Klomp Sr., de grondlegger van al het moois wat er tot nu toe is bewerkstelligd.”

Ondersteuning en groeimogelijkheden

Tijdens Ronald’s loopbaan bij Klomp heeft hij waardevolle ondersteuning ontvangen en optimaal geprofiteerd van de ontwikkelingsmogelijkheden. Klomp biedt namelijk zijn medewerkers ruimschoots kansen om zichzelf te ontplooien door middel van cursussen en trainingen. Ronald is zeer dankbaar voor deze geweldige mogelijkheden en benadrukt graag de voordelen die ze nieuwe medewerkers bieden.

“Elke dag leer je weer en wordt je bagage steeds omvangrijker”, aldus Ronald. “Bij Klomp krijgen medewerkers voldoende kansen om zichzelf te ontwikkelen door middel van trainingen en cursussen.”

Ronald Beeksma
Ronald Beeksma: Een gewaardeerde teamspeler en een onmisbare kracht

Wanneer we de bijdragen en prestaties van Ronald Beeksma bespreken gedurende zijn 12,5 jaar bij Klomp, werpen we al snel een blik op het perspectief van Peter Bouwes, commercieel directeur van Klomp en voormalig leidinggevende van Ronald. Peter Bouwes deelt graag zijn verhaal: “Ronald is buitengewoon goed in het kalmeren van mensen, vooral in situaties met ernstige daklekkages. Hij praat met de klant en haalt de emotie weg. Zelfs als de klant compleet buiten zinnen is, brengt Ronald ze weer terug in het hier en nu. Dat is echt bewonderenswaardig.”

Peter prijst Ronald ook om zijn stabiliteit, ordelijkheid en vriendelijkheid, waardoor hij een onmisbare en gewaardeerde teamspeler is geworden. “Ronald is super stabiel, geordend en blijft altijd vriendelijk. Een collega waar je op kunt bouwen”, voegt hij toe. Het feit dat Ronald een tweelingbroer heeft, heeft soms ook voor komische verwarring gezorgd onder collega’s, zoals Peter lachend onthult: “Zelf dacht ik: ‘Huh! Hij was net toch anders gekleed…'”

Deze eigenschappen en de unieke bijdragen van Ronald hebben hem tot een waardevol lid van het Klomp-team gemaakt. Zijn vermogen om mensen op hun gemak te stellen, zijn stabiliteit en zijn betrouwbaarheid zijn slechts enkele van de kenmerken die hem onderscheiden. Hij belichaamt het DNA van Klomp: een no-nonsense mentaliteit, gecombineerd met gezelligheid, humor en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.

Klomp: Een Plat, Gezellig en Verantwoordelijkheidsbewust Bedrijf

In het hart van Klomp, een platte organisatie met een gezellige werksfeer, voelt Ronald zich thuis. Hij waardeert de open communicatie en de verantwoordelijkheidsbewuste cultuur van het bedrijf. “Bij Klomp is iedereen benaderbaar en kun je altijd bij elkaar terecht. We hebben een gezellig team en er wordt hard gewerkt, maar er is ook ruimte voor humor en ontspanning”, legt Ronald uit.

Ronald Beeksma
De toekomst tegemoet met enthousiasme

Terwijl Ronald zijn 12,5-jarig jubileum viert, kijkt hij ook vol enthousiasme naar de toekomst. Hij is vastbesloten om zijn kennis en ervaring verder uit te breiden en zijn bijdrage aan het succes van Klomp voort te zetten. “Ik ben van plan om mezelf verder te ontwikkelen en te blijven groeien in mijn rol. Klomp biedt veel mogelijkheden en ik wil die kansen ten volle benutten”, zegt Ronald vastberaden.

Peter Bouwes sluit af met lovende woorden voor Ronald: “Ik ben ontzettend trots dat Ronald al 12,5 jaar een waardevol lid van ons team is. Zijn betrokkenheid, vakkennis en positieve instelling zijn echt van waarde voor Klomp. We kijken vol enthousiasme uit naar nog vele succesvolle jaren samen.”

Met zijn toewijding, vakmanschap en betrokkenheid blijft Ronald Beeksma een belangrijke speler in het Klomp-team. Zijn professionele reis, gevuld met uitdagingen, groei en waardevolle bijdragen, inspireert anderen en versterkt de hechte werkcultuur van Klomp. Het 12,5-jarig jubileum van Ronald is een moment om te vieren en te erkennen hoe zijn inzet het verschil heeft gemaakt binnen het bedrijf.

Word ook onderdeel van het Klomp-team!

Ben jij op zoek naar een werkplek waar je jezelf kunt ontwikkelen, actief kunt bijdragen aan uitdagende projecten en volwaardig deel kunt uitmaken van een hecht en gezellig team? Bij Klomp bieden we niet alleen een platte organisatiestructuur en een prettige werksfeer, maar ook de mogelijkheid om jouw vaardigheden en kennis verder uit te breiden.

Ronald Beeksma, met zijn 12,5-jarig jubileum bij Klomp, is het levende bewijs van de kansen en groeimogelijkheden die ons bedrijf te bieden heeft. Zijn toewijding, vakmanschap en betrokkenheid hebben hem tot een gewaardeerde teamspeler gemaakt, en hij is slechts een voorbeeld van de vele succesverhalen die binnen Klomp te vinden zijn.

Als jij op zoek bent naar een werkplek waar jouw bijdrage wordt gewaardeerd, waar je kunt groeien en waar teamwork en open communicatie centraal staan, dan is Klomp de plek voor jou. Sluit je aan bij ons team en ontdek de mogelijkheden om jezelf te ontplooien, uitdagende projecten aan te gaan en deel uit te maken van een bedrijf dat waarde hecht aan een gezellige en verantwoordelijkheidsbewuste werkomgeving.

Bekijk onze werkenbij-pagina voor meer informatie over onze vacatures en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan het succes van Klomp. We kijken ernaar uit om jouw talent en enthousiasme te verwelkomen in ons team. Samen kunnen we de toekomst tegemoet gaan en nieuwe mijlpalen bereiken.

Lees meer:

Toolbox Meeting voor onze dakdekkers. Veiligheid en Vooruitblik
mei, 30, 2024

Uitgelicht: Veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid

De veiligheid van onze medewerkers staat binnen Klomp absoluut op één. Zeker binnen onze branche is de afdeling Veiligheid altijd in beweging. Iedere dag weer doen wij er alles aan om zowel ons kwaliteitsmanagementsysteem als milieumanagementsysteem op topniveau te houden. En dit gaat verder dan alleen het behalen van belangrijke certificaten. Veiligheidskundige Richard legt uit wat hier allemaal bij komt kijken.
Gemeente Utrecht sluit 12-jarige RGS raamovereenkomst met vaste partners! Als Klomp bv en KlompDaktechniek mei 2024
mei, 23, 2024

Klomp sluit doordacht duurzame samenwerking van 12 jaar met Gemeente Utrecht

apr, 02, 2024

Klomp Open Bedrijvendag: Vrijdag 19 april 2024!

Op vrijdag 19 april 2024 zet Klomp haar deuren weer open voor alle belangstellenden. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de techniek? Of wil je als omwonende weten hoe het er bij ons aan toegaat? Je bent van harte welkom in ons duurzame bedrijfspand aan de Digitaalstraat.
Ronald Olij nieuwe Operationeel Directeur Klomp

Ronald Olij, nieuwe Operationeel Directeur Klomp

Wij zijn verheugd u op de hoogte te stellen van een belangrijke ontwikkeling binnen Klomp. Graag kondigen wij aan dat Ronald Olij per 1 maart 2024 als Operationeel Directeur toetreedt tot het directieteam van Klomp.
feb, 16, 2024

Doneer! Steun Martin Jonker in Muskathlon Mozaiek Kenia 2024

Vandaag staat Martin Jonker, de broer van onze Klomp projectleider Willem Jonker, hier op onze eigen binnenplaats achter de kibbelingkar kibbeling te bakken! Maar achter dit smakelijke tafereel schuilt een diepere betekenis. Het is een uitnodiging tot actie voor zijn aankomende uitdaging tijdens de Muskathlon Mozaiek Kenia. Lees verder om te ontdekken hoe zijn hardloopavontuur in Kenia de kracht heeft om levens te veranderen en hoe ook jij hieraan kunt bijdragen.
circulair duurzaam
nov, 27, 2023

Samenwerken aan een circulaire economie

Klomp werkt als verduurzamingspartner elke dag opnieuw aan de verduurzaming van huishoudens en bedrijven. We zorgen voor goed geïsoleerde daken, voor duurzame energiesystemen en voor zuinige installaties. Ook in de realisatie van deze verduurzamingsoplossingen blijven we -zoals onze pay-off belooft- doordacht duurzaam. Dat betekent dat we afvalstromen scheiden, zoveel mogelijk inzetten op recycling en hergebruik, bewust kiezen voor gelijkgezinde samenwerkingspartners en altijd aandacht hebben voor innovatie op dit gebied. Want we doen al veel goed, maar het kan nog beter.