Ronald Beeksma: Een Toegewijde Teamspeler viert 12,5 jarig jubileum

Het is een feestelijke mijlpaal bij Klomp! Ronald Beeksma, werkvoorbereider bij Klomp, viert zijn 12,5-jarig jubileum binnen het bedrijf. Met zijn toewijding, expertise en enthousiasme heeft Ronald een onschatbare bijdrage geleverd aan het succes van Klomp. Samen met commercieel directeur Peter Bouwes blikken we terug op Ronald's professionele reis en ontdekken we wat hem zo'n gewaardeerde teamspeler maakt.
2023-05-12

Het is een feestelijke mijlpaal bij Klomp! Ronald Beeksma, werkvoorbereider bij Klomp, viert zijn 12,5-jarig jubileum binnen het bedrijf. Met zijn toewijding, expertise en enthousiasme heeft Ronald een onschatbare bijdrage geleverd aan het succes van Klomp. Samen met commercieel directeur Peter Bouwes blikken we terug op Ronald’s professionele reis en ontdekken we wat hem zo’n gewaardeerde teamspeler maakt.

Een Reis van Vakmanschap en Betrokkenheid

Ronald Beeksma, een echte teamplayer met een hart voor zijn werk en collega’s, heeft een indrukwekkende professionele reis doorgemaakt voordat hij bij Klomp terechtkwam. Na zijn studie aan de MEAO-Ce ging Ronald aan de slag bij de KNVB in Amsterdam als planner wedstrijdzaken. Vervolgens werkte hij ruim 12 jaar bij een voetbalsponsor, waar hij zich bezighield met de algehele bedrijfsvoering. Daarna bracht Ronald zijn expertise naar een bedrijf in Middenbeemster, waar hij onder andere verantwoordelijk was voor verkoop, planning en financiële administratie.

In 2010 vond Ronald zijn weg naar Klomp, waar hij begon als Service coördinator op de Serviceafdeling. Na vijf jaar vervulde hij deze functie met succes en maakte hij de overstap naar de dakafdeling. Hier houdt hij zich voornamelijk bezig met planning, werkvoorbereiding en projectbegeleiding. Dankzij Ronald’s betrokkenheid en teamgeest is hij uitgegroeid tot een onmisbare schakel in het Klomp-team.

“In mijn professionele leven vind ik communicatie en samenwerking van groot belang. Het is de enige manier om effectief te kunnen werken en tot succesvolle resultaten te komen. Het tevreden stellen en houden van klanten blijft een constante uitdaging, en dat motiveert mij enorm.” – Ronald Beeksma
Ronald Beeksma
Een continu evoluerende rol

Ronald’s rol binnen Klomp heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld, waarbij hij verschillende vaardigheden heeft verworven.

Door proactief betrokken te zijn bij zijn werk, heeft hij geleerd om zich aan te passen aan de dagelijkse werkzaamheden en de processen binnen het bedrijf. Ronald legt uit: “Elke dag leer je weer en wordt je bagage steeds omvangrijker.”

Passie en betrokkenheid

Wat houdt Ronald na al die jaren gemotiveerd en vol passie? Het antwoord is duidelijk: uitdagingen en een hecht team. Ronald benadrukt het belang van teamwork: “Ik ben een echte teamplayer en voel me zeer betrokken bij de werkzaamheden die we gezamenlijk uitvoeren. Het is nooit saai, er zijn constant uitdagingen. Geen één dag is hetzelfde.” Het vermogen om samen te werken en effectieve communicatie zijn essentieel in Ronald’s professionele leven.

Een waardevolle bijdrage aan duurzaamheid

Terugkijkend op zijn 12,5 jaar bij Klomp, herinnert Ronald zich een bijzonder hoogtepunt dat hem altijd zal bijblijven. In 2012 werd Klomp uitgeroepen tot “duurzaamste ondernemer van Amsterdam”. Ronald deelt zijn trots: “Dit was een geweldige erkenning en waardering voor ‘Opa’ Frans Klomp Sr., de grondlegger van al het moois wat er tot nu toe is bewerkstelligd.”

Ondersteuning en groeimogelijkheden

Tijdens Ronald’s loopbaan bij Klomp heeft hij waardevolle ondersteuning ontvangen en optimaal geprofiteerd van de ontwikkelingsmogelijkheden. Klomp biedt namelijk zijn medewerkers ruimschoots kansen om zichzelf te ontplooien door middel van cursussen en trainingen. Ronald is zeer dankbaar voor deze geweldige mogelijkheden en benadrukt graag de voordelen die ze nieuwe medewerkers bieden.

“Elke dag leer je weer en wordt je bagage steeds omvangrijker”, aldus Ronald. “Bij Klomp krijgen medewerkers voldoende kansen om zichzelf te ontwikkelen door middel van trainingen en cursussen.”

Ronald Beeksma
Ronald Beeksma: Een gewaardeerde teamspeler en een onmisbare kracht

Wanneer we de bijdragen en prestaties van Ronald Beeksma bespreken gedurende zijn 12,5 jaar bij Klomp, werpen we al snel een blik op het perspectief van Peter Bouwes, commercieel directeur van Klomp en voormalig leidinggevende van Ronald. Peter Bouwes deelt graag zijn verhaal: “Ronald is buitengewoon goed in het kalmeren van mensen, vooral in situaties met ernstige daklekkages. Hij praat met de klant en haalt de emotie weg. Zelfs als de klant compleet buiten zinnen is, brengt Ronald ze weer terug in het hier en nu. Dat is echt bewonderenswaardig.”

Peter prijst Ronald ook om zijn stabiliteit, ordelijkheid en vriendelijkheid, waardoor hij een onmisbare en gewaardeerde teamspeler is geworden. “Ronald is super stabiel, geordend en blijft altijd vriendelijk. Een collega waar je op kunt bouwen”, voegt hij toe. Het feit dat Ronald een tweelingbroer heeft, heeft soms ook voor komische verwarring gezorgd onder collega’s, zoals Peter lachend onthult: “Zelf dacht ik: ‘Huh! Hij was net toch anders gekleed…'”

Deze eigenschappen en de unieke bijdragen van Ronald hebben hem tot een waardevol lid van het Klomp-team gemaakt. Zijn vermogen om mensen op hun gemak te stellen, zijn stabiliteit en zijn betrouwbaarheid zijn slechts enkele van de kenmerken die hem onderscheiden. Hij belichaamt het DNA van Klomp: een no-nonsense mentaliteit, gecombineerd met gezelligheid, humor en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.

Klomp: Een Plat, Gezellig en Verantwoordelijkheidsbewust Bedrijf

In het hart van Klomp, een platte organisatie met een gezellige werksfeer, voelt Ronald zich thuis. Hij waardeert de open communicatie en de verantwoordelijkheidsbewuste cultuur van het bedrijf. “Bij Klomp is iedereen benaderbaar en kun je altijd bij elkaar terecht. We hebben een gezellig team en er wordt hard gewerkt, maar er is ook ruimte voor humor en ontspanning”, legt Ronald uit.

Ronald Beeksma
De toekomst tegemoet met enthousiasme

Terwijl Ronald zijn 12,5-jarig jubileum viert, kijkt hij ook vol enthousiasme naar de toekomst. Hij is vastbesloten om zijn kennis en ervaring verder uit te breiden en zijn bijdrage aan het succes van Klomp voort te zetten. “Ik ben van plan om mezelf verder te ontwikkelen en te blijven groeien in mijn rol. Klomp biedt veel mogelijkheden en ik wil die kansen ten volle benutten”, zegt Ronald vastberaden.

Peter Bouwes sluit af met lovende woorden voor Ronald: “Ik ben ontzettend trots dat Ronald al 12,5 jaar een waardevol lid van ons team is. Zijn betrokkenheid, vakkennis en positieve instelling zijn echt van waarde voor Klomp. We kijken vol enthousiasme uit naar nog vele succesvolle jaren samen.”

Met zijn toewijding, vakmanschap en betrokkenheid blijft Ronald Beeksma een belangrijke speler in het Klomp-team. Zijn professionele reis, gevuld met uitdagingen, groei en waardevolle bijdragen, inspireert anderen en versterkt de hechte werkcultuur van Klomp. Het 12,5-jarig jubileum van Ronald is een moment om te vieren en te erkennen hoe zijn inzet het verschil heeft gemaakt binnen het bedrijf.

Word ook onderdeel van het Klomp-team!

Ben jij op zoek naar een werkplek waar je jezelf kunt ontwikkelen, actief kunt bijdragen aan uitdagende projecten en volwaardig deel kunt uitmaken van een hecht en gezellig team? Bij Klomp bieden we niet alleen een platte organisatiestructuur en een prettige werksfeer, maar ook de mogelijkheid om jouw vaardigheden en kennis verder uit te breiden.

Ronald Beeksma, met zijn 12,5-jarig jubileum bij Klomp, is het levende bewijs van de kansen en groeimogelijkheden die ons bedrijf te bieden heeft. Zijn toewijding, vakmanschap en betrokkenheid hebben hem tot een gewaardeerde teamspeler gemaakt, en hij is slechts een voorbeeld van de vele succesverhalen die binnen Klomp te vinden zijn.

Als jij op zoek bent naar een werkplek waar jouw bijdrage wordt gewaardeerd, waar je kunt groeien en waar teamwork en open communicatie centraal staan, dan is Klomp de plek voor jou. Sluit je aan bij ons team en ontdek de mogelijkheden om jezelf te ontplooien, uitdagende projecten aan te gaan en deel uit te maken van een bedrijf dat waarde hecht aan een gezellige en verantwoordelijkheidsbewuste werkomgeving.

Bekijk onze werkenbij-pagina voor meer informatie over onze vacatures en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan het succes van Klomp. We kijken ernaar uit om jouw talent en enthousiasme te verwelkomen in ons team. Samen kunnen we de toekomst tegemoet gaan en nieuwe mijlpalen bereiken.

Lees meer:

onderneming klomp
mei, 17, 2023

Klomp uitgeroepen tot beste onderneming van Noord Holland!

Ontdek het spannende verhaal achter het succes van Klomp tijdens de spectaculaire finale van de ‘Ondernemingsverkiezing van Noord-Holland 2023’. Lees hoe dit familiebedrijf tot de top 3 wist te komen en uiteindelijk de felbegeerde award in de wacht sleepte met een indrukwekkende pitch. Ontdek de strategie en toewijding die hebben geleid tot dit ongekende succes en laat je inspireren door hun ondernemerschap.
mei, 26, 2023

Van Calculaties tot Smash Shots: Wouter Bouwman’s Succesverhaal

Betreed de inspirerende wereld van Klomp, waar uitdagende projecten en geweldige sportprestaties samenkomen. In het hart van dit succesverhaal schuilt Wouter Bouwman, calculator bij Klomp die zowel in zijn vak uitblinkt als op het padelveld. Dit artikel neemt je mee in het leven van Wouter Bouwman, waar zijn professionele vaardigheden en sportieve passie harmonieus samenkomen. Ontdek hoe hij zijn gedrevenheid en talent inzet, zowel op het werk als op het padelveld. Lees verder en laat je inspireren.
BNA architectuurprijzen
mei, 16, 2023

Klomp draagt bij aan winnende BNA architectuurprijzen: Jonas’ en de Van der Pekbuurt

Klomp heeft reden tot vieren met de overwinning van Jonas als Gebouw van het Jaar en de erkenning van de renovatie van de Van der Pekbuurt in de prestigieuze BNA Architectuurprijzen. Klomp heeft actief bijgedragen aan deze duurzame projecten. Ontdek meer over Klomp’s toewijding aan duurzaamheid en innovatieve oplossingen, en hoe we hebben bijgedragen aan het succes van Jonas’ en de Van der Pekbuurt. Lees verder om meer te weten te komen over Klomp’s betrokkenheid bij deze prijswinnende architecturale meesterwerken.
BRL600-25 certificaat
mei, 01, 2023

Klomp behaalt BRL6000-25 certificaat voor gasverbrandingstoestellen

Klomp heeft het BRL 6000-25 certificaat behaald, dat is afgegeven door KIWA! Hiermee bevestigen wij dat we voldoen aan de eisen om werkzaamheden met gebouw-gebonden gasverbrandingstoestellen uit te voeren. Onze vakmensen hebben alle kennis in huis voor warmtetechnieken en zijn altijd bezig met innovatie en duurzaamheid. Lees meer over wat dit certificaat betekent voor ons en voor onze klanten in dit artikel.
leidekker
apr, 20, 2023

Een dag als leidekker, Moniek loopt mee met de leidekkers

Moniek, contractbeheerder bij Klomp Beheer en Onderhoud, loopt regelmatig mee met de buitendienst om beter te begrijpen wat er buiten allemaal gebeurt. Onlangs liep ze mee met leidekkers Remco Kroes en Richard Kroes op een project in Vijfhuizen. Moniek hielp mee met het leggen van leien en leerde hoe het is om als leidekker te werken. Ze benadrukt het belang van samenwerken om begrip en waardering voor elkaars werk te krijgen. Bekijk hier de bijhorende videoimpressie en lees het volledige artikel.
jubileum
apr, 14, 2023

Hoera! Onze servicemonteur Jeffrey Amsen viert 10 jaar jubileum

We vieren het 10-jarig jubileum van onze geweldige servicemonteur Jeffrey Amsen bij AVM Service, onderdeel van Klomp. Dit is een bijzondere mijlpaal die ons doet stilstaan bij zijn toewijding en vakmanschap gedurende zijn tijd bij ons bedrijf. We zijn trots op wat Jeffrey heeft bereikt en wat hij bijdraagt aan ons team.