Ronald Olij, nieuwe Operationeel Directeur Klomp

Wij zijn verheugd u op de hoogte te stellen van een belangrijke ontwikkeling binnen Klomp. Graag kondigen wij aan dat Ronald Olij per 1 maart 2024 als Operationeel Directeur toetreedt tot het directieteam van Klomp.

Kennis en ervaring Ronald Olij

Ronald brengt uitgebreide en relevante ervaring met zich mee met een indrukwekkende staat van dienst. Zijn expertise omvat onder meer een periode van 9 jaar als Algemeen Directeur bij IW Noord-Holland; het opleidingsbedrijf van en voor de installatiebranche.

IW Noord-Holland 

Binnen IW Noord-Holland gaf hij leiding aan het managementteam en stuurde een organisatie aan met 70 medewerkers. Daarbij was hij voorzitter van IW Nederland met 42 locaties, 200 vaste medewerkers en 2300 leerlingen in loondienst. Na een boeiende periode bij IW, kijkt Ronald ernaar uit zijn opgedane kennis en ervaring in te zetten bij Klomp.

Ronald Olij - Operationeel Directeur Klomp BV

Verantwoordelijkheden en focus 

In zijn nieuwe rol bij Klomp zal Ronald als Operationeel Directeur de afdelingsmanagers leiden. Samen met de directie en het managementteam zal hij de bedrijfsdoelstellingen voor zowel de korte als de langtermijn bepalen en bewaken. Het verder ontwikkelen van de organisatie en het behouden van Klomp als een aantrekkelijk bedrijf voor medewerkers en opdrachtgevers zal hierin centraal staan. 

Klomp directieteam 

Wij zijn ervan overtuigd dat Ronalds kennis, leiderschap en enthousiasme een waardevolle aanvulling zullen zijn op ons team en de verdere groei van Klomp. Om onze klanten en relaties zo optimaal mogelijk te bedienen, hebben wij gekozen voor de volgende samenstelling van ons directieteam:  

Edwin Klomp Algemeen Directeur
Ronald Olij Operationeel Directeur
Peter Bouwens Commercieel Directeur
Rob Uijlenhoed Controller

Wat Ronald zo aanspreekt aan Klomp is de warme cultuur. Het valt hem op dat iedereen betrokken is en er niet wordt gestuurd op cijfers, maar op mensen. Daarnaast spreekt het concept met een duidelijke focus op verduurzaming hem enorm aan.

Succesvolle samenwerking

Wij heten Ronald van harte welkom en kijken uit naar een succesvolle samenwerking. Tot slot heeft Ronald nog een mooie boodschap aan alle Klomp medewerkers.  

“Alle medewerkers moeten vooral blijven wie ze zijn. Hun dienstbaarheid vormt de basis voor de komende jaren en de groei die wij willen realiseren. Als Klomp het warme familiebedrijf blijft dat het nu is, gaat het helemaal goedkomen. Ik kijk ernaar uit!”

P.S: Wil je alvast meer weten van Ronald Olij? Lees dan hier een interview op het ‘Werken bij Klomp’ platform!

Lees meer:

apr, 02, 2024

Klomp Open Bedrijvendag: Vrijdag 19 april 2024!

Op vrijdag 19 april 2024 zet Klomp haar deuren weer open voor alle belangstellenden. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de techniek? Of wil je als omwonende weten hoe het er bij ons aan toegaat? Je bent van harte welkom in ons duurzame bedrijfspand aan de Digitaalstraat.
feb, 16, 2024

Doneer! Steun Martin Jonker in Muskathlon Mozaiek Kenia 2024

Vandaag staat Martin Jonker, de broer van onze Klomp projectleider Willem Jonker, hier op onze eigen binnenplaats achter de kibbelingkar kibbeling te bakken! Maar achter dit smakelijke tafereel schuilt een diepere betekenis. Het is een uitnodiging tot actie voor zijn aankomende uitdaging tijdens de Muskathlon Mozaiek Kenia. Lees verder om te ontdekken hoe zijn hardloopavontuur in Kenia de kracht heeft om levens te veranderen en hoe ook jij hieraan kunt bijdragen.
circulair duurzaam
nov, 27, 2023

Samenwerken aan een circulaire economie

Klomp werkt als verduurzamingspartner elke dag opnieuw aan de verduurzaming van huishoudens en bedrijven. We zorgen voor goed geïsoleerde daken, voor duurzame energiesystemen en voor zuinige installaties. Ook in de realisatie van deze verduurzamingsoplossingen blijven we -zoals onze pay-off belooft- doordacht duurzaam. Dat betekent dat we afvalstromen scheiden, zoveel mogelijk inzetten op recycling en hergebruik, bewust kiezen voor gelijkgezinde samenwerkingspartners en altijd aandacht hebben voor innovatie op dit gebied. Want we doen al veel goed, maar het kan nog beter.
Biobased Isolatie
nov, 21, 2023

Inspirerende Dag bij C-Creators: Samenwerking voor duurzame biobased isolatie

In een succesvolle bijeenkomst bij C-Creators stonden woningcorporaties, producenten en ketenpartners zij aan zij met als gemeenschappelijk doel de grootschalige toepassing van biobased isolatie. De focus lag niet alleen op het bieden van een comfortabeler thuis voor huurders in de sociale sector en het verlagen van energiekosten, maar ook op het streven naar een duurzamere toekomst. Lees hier het volledige artikel voor een diepgaand inzicht in onze gezamenlijke inspanningen.
nov, 21, 2023

Interview met Tom : Van 15 jaar NT2 onderwijs naar Applicatiebeheer

Bij Klomp zijn we altijd op zoek naar professionals die ons team komen versterken. Deze keer hebben we de eer om Tom van Haaster, onze nieuwe Functioneel Applicatiebeheerder, aan jou voor te stellen. Tom heeft een indrukwekkende achtergrond en heeft onlangs de overstap gemaakt naar Klomp. In dit interview vertelt hij ons meer over zijn achtergrond, zijn motivatie en zijn ervaringen tot nu toe bij Klomp. Lees verder.
nov, 14, 2023

Mike Wiersma viert zijn officiële 1-jarig jubileum bij Klomp

Bij Klomp vieren we het éénjarig jubileum van Mike Wiersma als officiële medewerker. Deze mijlpaal is extra speciaal omdat het een beloning is voor het succesvol behalen van het diploma Eerste Monteur niveau 3 via het IW Leren & Werken-traject vanuit Klomp. Nadat hij vorig jaar zijn diploma behaalde, trad hij in dienst bij Klomp. Mike heeft niet alleen zijn technische vaardigheden verder ontwikkeld, maar heeft ook overtuigend aangetoond dat doorzettingsvermogen en een passie voor het vak de sleutels tot succes zijn. Lees verder om meer te ontdekken.

Hoe is het om te werken in de techniek! Kom naar de Klomp open dag!

Niemand kan je dit beter vertellen dan onze collega’s zelf! Daarom geven zij je tijdens onze open dag graag een kijkje in de keuken. Ze laten je vol trots ons prachtige bedrijf zien en delen de leukste details. Ben jij op zoek naar een baan in de techniek of wil je een stap maken in je carrière? Sluit gerust aan bij een technische workshop of plan een speeddate sessie en vraag onze experts het hemd van het lijf!