Ronald Olij, nieuwe Operationeel Directeur Klomp

Wij zijn verheugd u op de hoogte te stellen van een belangrijke ontwikkeling binnen Klomp. Graag kondigen wij aan dat Ronald Olij per 1 maart 2024 als Operationeel Directeur toetreedt tot het directieteam van Klomp.

Kennis en ervaring Ronald Olij

Ronald brengt uitgebreide en relevante ervaring met zich mee met een indrukwekkende staat van dienst. Zijn expertise omvat onder meer een periode van 9 jaar als Algemeen Directeur bij IW Noord-Holland; het opleidingsbedrijf van en voor de installatiebranche.

IW Noord-Holland 

Binnen IW Noord-Holland gaf hij leiding aan het managementteam en stuurde een organisatie aan met 70 medewerkers. Daarbij was hij voorzitter van IW Nederland met 42 locaties, 200 vaste medewerkers en 2300 leerlingen in loondienst. Na een boeiende periode bij IW, kijkt Ronald ernaar uit zijn opgedane kennis en ervaring in te zetten bij Klomp.

Ronald Olij - Operationeel Directeur Klomp BV

Verantwoordelijkheden en focus 

In zijn nieuwe rol bij Klomp zal Ronald als Operationeel Directeur de afdelingsmanagers leiden. Samen met de directie en het managementteam zal hij de bedrijfsdoelstellingen voor zowel de korte als de langtermijn bepalen en bewaken. Het verder ontwikkelen van de organisatie en het behouden van Klomp als een aantrekkelijk bedrijf voor medewerkers en opdrachtgevers zal hierin centraal staan. 

Klomp directieteam 

Wij zijn ervan overtuigd dat Ronalds kennis, leiderschap en enthousiasme een waardevolle aanvulling zullen zijn op ons team en de verdere groei van Klomp. Om onze klanten en relaties zo optimaal mogelijk te bedienen, hebben wij gekozen voor de volgende samenstelling van ons directieteam:  

Edwin Klomp Algemeen Directeur
Ronald Olij Operationeel Directeur
Peter Bouwens Commercieel Directeur
Rob Uijlenhoed Controller

Wat Ronald zo aanspreekt aan Klomp is de warme cultuur. Het valt hem op dat iedereen betrokken is en er niet wordt gestuurd op cijfers, maar op mensen. Daarnaast spreekt het concept met een duidelijke focus op verduurzaming hem enorm aan.

Succesvolle samenwerking

Wij heten Ronald van harte welkom en kijken uit naar een succesvolle samenwerking. Tot slot heeft Ronald nog een mooie boodschap aan alle Klomp medewerkers.  

“Alle medewerkers moeten vooral blijven wie ze zijn. Hun dienstbaarheid vormt de basis voor de komende jaren en de groei die wij willen realiseren. Als Klomp het warme familiebedrijf blijft dat het nu is, gaat het helemaal goedkomen. Ik kijk ernaar uit!”

P.S: Wil je alvast meer weten van Ronald Olij? Lees dan hier een interview op het ‘Werken bij Klomp’ platform!

Lees meer:

bewonersavond renovatie
jun, 27, 2024

Bewonersavond renovatie in Krommenie

De bewonersavond renovatie in Krommenie was ondanks het warme weer, een groot succes. KBK, Parteon en ons team hadden het genoegen de bewoners van de Blauwe Arendstraat en Pelikaanstraat te informeren over de komende verbeter- en onderhoudswerkzaamheden van de huurwoningen.
Toolbox Meeting voor onze dakdekkers. Veiligheid en Vooruitblik
mei, 30, 2024

Uitgelicht: Veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid

De veiligheid van onze medewerkers staat binnen Klomp absoluut op één. Zeker binnen onze branche is de afdeling Veiligheid altijd in beweging. Iedere dag weer doen wij er alles aan om zowel ons kwaliteitsmanagementsysteem als milieumanagementsysteem op topniveau te houden. En dit gaat verder dan alleen het behalen van belangrijke certificaten. Veiligheidskundige Richard legt uit wat hier allemaal bij komt kijken.
Gemeente Utrecht sluit 12-jarige RGS raamovereenkomst met vaste partners! Als Klomp bv en KlompDaktechniek mei 2024
mei, 23, 2024

Klomp sluit doordacht duurzame samenwerking van 12 jaar met Gemeente Utrecht

apr, 02, 2024

Klomp Open Bedrijvendag: Vrijdag 19 april 2024!

Op vrijdag 19 april 2024 zet Klomp haar deuren weer open voor alle belangstellenden. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de techniek? Of wil je als omwonende weten hoe het er bij ons aan toegaat? Je bent van harte welkom in ons duurzame bedrijfspand aan de Digitaalstraat.
feb, 16, 2024

Doneer! Steun Martin Jonker in Muskathlon Mozaiek Kenia 2024

Vandaag staat Martin Jonker, de broer van onze Klomp projectleider Willem Jonker, hier op onze eigen binnenplaats achter de kibbelingkar kibbeling te bakken! Maar achter dit smakelijke tafereel schuilt een diepere betekenis. Het is een uitnodiging tot actie voor zijn aankomende uitdaging tijdens de Muskathlon Mozaiek Kenia. Lees verder om te ontdekken hoe zijn hardloopavontuur in Kenia de kracht heeft om levens te veranderen en hoe ook jij hieraan kunt bijdragen.
circulair duurzaam
nov, 27, 2023

Samenwerken aan een circulaire economie

Klomp werkt als verduurzamingspartner elke dag opnieuw aan de verduurzaming van huishoudens en bedrijven. We zorgen voor goed geïsoleerde daken, voor duurzame energiesystemen en voor zuinige installaties. Ook in de realisatie van deze verduurzamingsoplossingen blijven we -zoals onze pay-off belooft- doordacht duurzaam. Dat betekent dat we afvalstromen scheiden, zoveel mogelijk inzetten op recycling en hergebruik, bewust kiezen voor gelijkgezinde samenwerkingspartners en altijd aandacht hebben voor innovatie op dit gebied. Want we doen al veel goed, maar het kan nog beter.