Samen sterk: hoe teamwork bijdraagt aan succes

Bij Klomp is teamwork niet zomaar een loze kreet, het is een fundamenteel onderdeel van onze bedrijfscultuur! Lees het verhaal van onze toegewijde serviceplanner daktechniek, Bouchra Aazif, die een dagje heeft meegelopen met onze dakdekkers in de buitendienst en ontdek waarom teamwork zo belangrijk voor ons is!
2023-03-30

We geloven in het belang van samenwerking en daarom moedigen we onze medewerkers graag aan om regelmatig met elkaar op pad te gaan. Zo ook onze toegewijde serviceplanner daktechniek, Bouchra Aazif, die een dagje heeft meegelopen met onze dakdekkers in de buitendienst.

Teamwork

Bouchra stond niet aan de zijlijn te kijken, maar nam actief deel aan de werkzaamheden. Samen met Tommy Focke en Britt Vontsteen heeft ze een lekkage in een woonkamer op het Victorieplein in Amsterdam verholpen, en ze heeft zelfs haar eigen stukje mogen branden! Maar daar hield het niet op, want vervolgens ging ze met Sören Raps en Arend Keeman mee om een rolsteiger op te bouwen aan de Scheibeekstraat en daar zonnepanelen te demonteren en kapotte dakpannen te vervangen.

Bouchra was helemaal in haar element en heeft genoten van deze dag vol nieuwe uitdagingen en ervaringen. Volgens Bouchra heeft het meelopen met de buitendienst haar een goed beeld gegeven van wat de dakdekkers in hun werk meemaken en waar ze tegenaan lopen.

“Ik kan het iedereen in de binnendienst aanraden om eens met de buitendienst mee te lopen. Het is de perfecte manier om te ontdekken wat er allemaal bij komt kijken om als dakdekker aan de slag te gaan. Het was fantastisch om nu zelf dakreparaties uit te voeren en de andere kant van het werk te zien. Ik voelde me even een echte dakdekker!”

Bij Klomp werken we hard en zijn we trots op wat we doen. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers elkaar begrijpen en elkaars werk respecteren. Daarom stimuleren we regelmatig dat medewerkers van verschillende afdelingen samenwerken en van elkaar leren. Want alleen zo kunnen we de beste service bieden aan onze klanten en blijven we ons vakgebied verbeteren.

Ben jij op zoek naar een werkgever waar teamwork, werkplezier en het gezamenlijk behalen van doelen centraal staan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bekijk snel onze vacatures en wie weet maak jij binnenkort deel uit van ons fantastische team!Lees meer:

onderneming klomp
mei, 17, 2023

Klomp uitgeroepen tot beste onderneming van Noord Holland!

Ontdek het spannende verhaal achter het succes van Klomp tijdens de spectaculaire finale van de ‘Ondernemingsverkiezing van Noord-Holland 2023’. Lees hoe dit familiebedrijf tot de top 3 wist te komen en uiteindelijk de felbegeerde award in de wacht sleepte met een indrukwekkende pitch. Ontdek de strategie en toewijding die hebben geleid tot dit ongekende succes en laat je inspireren door hun ondernemerschap.
mei, 26, 2023

Van Calculaties tot Smash Shots: Wouter Bouwman’s Succesverhaal

Betreed de inspirerende wereld van Klomp, waar uitdagende projecten en geweldige sportprestaties samenkomen. In het hart van dit succesverhaal schuilt Wouter Bouwman, calculator bij Klomp die zowel in zijn vak uitblinkt als op het padelveld. Dit artikel neemt je mee in het leven van Wouter Bouwman, waar zijn professionele vaardigheden en sportieve passie harmonieus samenkomen. Ontdek hoe hij zijn gedrevenheid en talent inzet, zowel op het werk als op het padelveld. Lees verder en laat je inspireren.
BNA architectuurprijzen
mei, 16, 2023

Klomp draagt bij aan winnende BNA architectuurprijzen: Jonas’ en de Van der Pekbuurt

Klomp heeft reden tot vieren met de overwinning van Jonas als Gebouw van het Jaar en de erkenning van de renovatie van de Van der Pekbuurt in de prestigieuze BNA Architectuurprijzen. Klomp heeft actief bijgedragen aan deze duurzame projecten. Ontdek meer over Klomp’s toewijding aan duurzaamheid en innovatieve oplossingen, en hoe we hebben bijgedragen aan het succes van Jonas’ en de Van der Pekbuurt. Lees verder om meer te weten te komen over Klomp’s betrokkenheid bij deze prijswinnende architecturale meesterwerken.
Ronald Beeksma
mei, 12, 2023

Ronald Beeksma: Een Toegewijde Teamspeler viert 12,5 jarig jubileum

Het is een feestelijke mijlpaal bij Klomp! Ronald Beeksma, werkvoorbereider bij Klomp, viert zijn 12,5-jarig jubileum binnen het bedrijf. Met zijn toewijding, expertise en enthousiasme heeft Ronald een onschatbare bijdrage geleverd aan het succes van Klomp. Samen met commercieel directeur Peter Bouwes blikken we terug op Ronald’s professionele reis en ontdekken we wat hem zo’n gewaardeerde teamspeler maakt.
BRL600-25 certificaat
mei, 01, 2023

Klomp behaalt BRL6000-25 certificaat voor gasverbrandingstoestellen

Klomp heeft het BRL 6000-25 certificaat behaald, dat is afgegeven door KIWA! Hiermee bevestigen wij dat we voldoen aan de eisen om werkzaamheden met gebouw-gebonden gasverbrandingstoestellen uit te voeren. Onze vakmensen hebben alle kennis in huis voor warmtetechnieken en zijn altijd bezig met innovatie en duurzaamheid. Lees meer over wat dit certificaat betekent voor ons en voor onze klanten in dit artikel.
leidekker
apr, 20, 2023

Een dag als leidekker, Moniek loopt mee met de leidekkers

Moniek, contractbeheerder bij Klomp Beheer en Onderhoud, loopt regelmatig mee met de buitendienst om beter te begrijpen wat er buiten allemaal gebeurt. Onlangs liep ze mee met leidekkers Remco Kroes en Richard Kroes op een project in Vijfhuizen. Moniek hielp mee met het leggen van leien en leerde hoe het is om als leidekker te werken. Ze benadrukt het belang van samenwerken om begrip en waardering voor elkaars werk te krijgen. Bekijk hier de bijhorende videoimpressie en lees het volledige artikel.