Samen sterk: hoe teamwork bijdraagt aan succes

Bij Klomp is teamwork niet zomaar een loze kreet, het is een fundamenteel onderdeel van onze bedrijfscultuur! Lees het verhaal van onze toegewijde serviceplanner daktechniek, Bouchra Aazif, die een dagje heeft meegelopen met onze dakdekkers in de buitendienst en ontdek waarom teamwork zo belangrijk voor ons is!
2023-03-30

We geloven in het belang van samenwerking en daarom moedigen we onze medewerkers graag aan om regelmatig met elkaar op pad te gaan. Zo ook onze toegewijde serviceplanner daktechniek, Bouchra Aazif, die een dagje heeft meegelopen met onze dakdekkers in de buitendienst.

Teamwork

Bouchra stond niet aan de zijlijn te kijken, maar nam actief deel aan de werkzaamheden. Samen met Tommy Focke en Britt Vontsteen heeft ze een lekkage in een woonkamer op het Victorieplein in Amsterdam verholpen, en ze heeft zelfs haar eigen stukje mogen branden! Maar daar hield het niet op, want vervolgens ging ze met Sören Raps en Arend Keeman mee om een rolsteiger op te bouwen aan de Scheibeekstraat en daar zonnepanelen te demonteren en kapotte dakpannen te vervangen.

Bouchra was helemaal in haar element en heeft genoten van deze dag vol nieuwe uitdagingen en ervaringen. Volgens Bouchra heeft het meelopen met de buitendienst haar een goed beeld gegeven van wat de dakdekkers in hun werk meemaken en waar ze tegenaan lopen.

“Ik kan het iedereen in de binnendienst aanraden om eens met de buitendienst mee te lopen. Het is de perfecte manier om te ontdekken wat er allemaal bij komt kijken om als dakdekker aan de slag te gaan. Het was fantastisch om nu zelf dakreparaties uit te voeren en de andere kant van het werk te zien. Ik voelde me even een echte dakdekker!”

Bij Klomp werken we hard en zijn we trots op wat we doen. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers elkaar begrijpen en elkaars werk respecteren. Daarom stimuleren we regelmatig dat medewerkers van verschillende afdelingen samenwerken en van elkaar leren. Want alleen zo kunnen we de beste service bieden aan onze klanten en blijven we ons vakgebied verbeteren.

Ben jij op zoek naar een werkgever waar teamwork, werkplezier en het gezamenlijk behalen van doelen centraal staan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bekijk snel onze vacatures en wie weet maak jij binnenkort deel uit van ons fantastische team!Lees meer:

apr, 02, 2024

Klomp Open Bedrijvendag: Vrijdag 19 april 2024!

Op vrijdag 19 april 2024 zet Klomp haar deuren weer open voor alle belangstellenden. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de techniek? Of wil je als omwonende weten hoe het er bij ons aan toegaat? Je bent van harte welkom in ons duurzame bedrijfspand aan de Digitaalstraat.
Ronald Olij nieuwe Operationeel Directeur Klomp

Ronald Olij, nieuwe Operationeel Directeur Klomp

Wij zijn verheugd u op de hoogte te stellen van een belangrijke ontwikkeling binnen Klomp. Graag kondigen wij aan dat Ronald Olij per 1 maart 2024 als Operationeel Directeur toetreedt tot het directieteam van Klomp.
feb, 16, 2024

Doneer! Steun Martin Jonker in Muskathlon Mozaiek Kenia 2024

Vandaag staat Martin Jonker, de broer van onze Klomp projectleider Willem Jonker, hier op onze eigen binnenplaats achter de kibbelingkar kibbeling te bakken! Maar achter dit smakelijke tafereel schuilt een diepere betekenis. Het is een uitnodiging tot actie voor zijn aankomende uitdaging tijdens de Muskathlon Mozaiek Kenia. Lees verder om te ontdekken hoe zijn hardloopavontuur in Kenia de kracht heeft om levens te veranderen en hoe ook jij hieraan kunt bijdragen.
circulair duurzaam
nov, 27, 2023

Samenwerken aan een circulaire economie

Klomp werkt als verduurzamingspartner elke dag opnieuw aan de verduurzaming van huishoudens en bedrijven. We zorgen voor goed geïsoleerde daken, voor duurzame energiesystemen en voor zuinige installaties. Ook in de realisatie van deze verduurzamingsoplossingen blijven we -zoals onze pay-off belooft- doordacht duurzaam. Dat betekent dat we afvalstromen scheiden, zoveel mogelijk inzetten op recycling en hergebruik, bewust kiezen voor gelijkgezinde samenwerkingspartners en altijd aandacht hebben voor innovatie op dit gebied. Want we doen al veel goed, maar het kan nog beter.
Biobased Isolatie
nov, 21, 2023

Inspirerende Dag bij C-Creators: Samenwerking voor duurzame biobased isolatie

In een succesvolle bijeenkomst bij C-Creators stonden woningcorporaties, producenten en ketenpartners zij aan zij met als gemeenschappelijk doel de grootschalige toepassing van biobased isolatie. De focus lag niet alleen op het bieden van een comfortabeler thuis voor huurders in de sociale sector en het verlagen van energiekosten, maar ook op het streven naar een duurzamere toekomst. Lees hier het volledige artikel voor een diepgaand inzicht in onze gezamenlijke inspanningen.
nov, 21, 2023

Interview met Tom : Van 15 jaar NT2 onderwijs naar Applicatiebeheer

Bij Klomp zijn we altijd op zoek naar professionals die ons team komen versterken. Deze keer hebben we de eer om Tom van Haaster, onze nieuwe Functioneel Applicatiebeheerder, aan jou voor te stellen. Tom heeft een indrukwekkende achtergrond en heeft onlangs de overstap gemaakt naar Klomp. In dit interview vertelt hij ons meer over zijn achtergrond, zijn motivatie en zijn ervaringen tot nu toe bij Klomp. Lees verder.