Samen sterk: hoe teamwork bijdraagt aan succes

Bij Klomp is teamwork niet zomaar een loze kreet, het is een fundamenteel onderdeel van onze bedrijfscultuur! Lees het verhaal van onze toegewijde serviceplanner daktechniek, Bouchra Aazif, die een dagje heeft meegelopen met onze dakdekkers in de buitendienst en ontdek waarom teamwork zo belangrijk voor ons is!
2023-03-30

We geloven in het belang van samenwerking en daarom moedigen we onze medewerkers graag aan om regelmatig met elkaar op pad te gaan. Zo ook onze toegewijde serviceplanner daktechniek, Bouchra Aazif, die een dagje heeft meegelopen met onze dakdekkers in de buitendienst.

Teamwork

Bouchra stond niet aan de zijlijn te kijken, maar nam actief deel aan de werkzaamheden. Samen met Tommy Focke en Britt Vontsteen heeft ze een lekkage in een woonkamer op het Victorieplein in Amsterdam verholpen, en ze heeft zelfs haar eigen stukje mogen branden! Maar daar hield het niet op, want vervolgens ging ze met Sören Raps en Arend Keeman mee om een rolsteiger op te bouwen aan de Scheibeekstraat en daar zonnepanelen te demonteren en kapotte dakpannen te vervangen.

Bouchra was helemaal in haar element en heeft genoten van deze dag vol nieuwe uitdagingen en ervaringen. Volgens Bouchra heeft het meelopen met de buitendienst haar een goed beeld gegeven van wat de dakdekkers in hun werk meemaken en waar ze tegenaan lopen.

“Ik kan het iedereen in de binnendienst aanraden om eens met de buitendienst mee te lopen. Het is de perfecte manier om te ontdekken wat er allemaal bij komt kijken om als dakdekker aan de slag te gaan. Het was fantastisch om nu zelf dakreparaties uit te voeren en de andere kant van het werk te zien. Ik voelde me even een echte dakdekker!”

Bij Klomp werken we hard en zijn we trots op wat we doen. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers elkaar begrijpen en elkaars werk respecteren. Daarom stimuleren we regelmatig dat medewerkers van verschillende afdelingen samenwerken en van elkaar leren. Want alleen zo kunnen we de beste service bieden aan onze klanten en blijven we ons vakgebied verbeteren.

Ben jij op zoek naar een werkgever waar teamwork, werkplezier en het gezamenlijk behalen van doelen centraal staan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bekijk snel onze vacatures en wie weet maak jij binnenkort deel uit van ons fantastische team!Lees meer:

circulair duurzaam
nov, 27, 2023

Samenwerken aan een circulaire economie

Klomp werkt als verduurzamingspartner elke dag opnieuw aan de verduurzaming van huishoudens en bedrijven. We zorgen voor goed geïsoleerde daken, voor duurzame energiesystemen en voor zuinige installaties. Ook in de realisatie van deze verduurzamingsoplossingen blijven we -zoals onze pay-off belooft- doordacht duurzaam. Dat betekent dat we afvalstromen scheiden, zoveel mogelijk inzetten op recycling en hergebruik, bewust kiezen voor gelijkgezinde samenwerkingspartners en altijd aandacht hebben voor innovatie op dit gebied. Want we doen al veel goed, maar het kan nog beter.
Biobased Isolatie
nov, 21, 2023

Inspirerende Dag bij C-Creators: Samenwerking voor duurzame biobased isolatie

In een succesvolle bijeenkomst bij C-Creators stonden woningcorporaties, producenten en ketenpartners zij aan zij met als gemeenschappelijk doel de grootschalige toepassing van biobased isolatie. De focus lag niet alleen op het bieden van een comfortabeler thuis voor huurders in de sociale sector en het verlagen van energiekosten, maar ook op het streven naar een duurzamere toekomst. Lees hier het volledige artikel voor een diepgaand inzicht in onze gezamenlijke inspanningen.
nov, 21, 2023

Interview met Tom : Van 15 jaar NT2 onderwijs naar Applicatiebeheer

Bij Klomp zijn we altijd op zoek naar professionals die ons team komen versterken. Deze keer hebben we de eer om Tom van Haaster, onze nieuwe Functioneel Applicatiebeheerder, aan jou voor te stellen. Tom heeft een indrukwekkende achtergrond en heeft onlangs de overstap gemaakt naar Klomp. In dit interview vertelt hij ons meer over zijn achtergrond, zijn motivatie en zijn ervaringen tot nu toe bij Klomp. Lees verder.
nov, 14, 2023

Mike Wiersma viert zijn officiële 1-jarig jubileum bij Klomp

Bij Klomp vieren we het éénjarig jubileum van Mike Wiersma als officiële medewerker. Deze mijlpaal is extra speciaal omdat het een beloning is voor het succesvol behalen van het diploma Eerste Monteur niveau 3 via het IW Leren & Werken-traject vanuit Klomp. Nadat hij vorig jaar zijn diploma behaalde, trad hij in dienst bij Klomp. Mike heeft niet alleen zijn technische vaardigheden verder ontwikkeld, maar heeft ook overtuigend aangetoond dat doorzettingsvermogen en een passie voor het vak de sleutels tot succes zijn. Lees verder om meer te ontdekken.
warmtepomp
nov, 17, 2023

Duurzaam vastgoedbeheer: Warmtepompsystemen en WKO

In een tijd van toenemende nadruk op duurzaamheid en groeiende vraag naar milieuvriendelijke oplossingen staan vastgoedbeheerders voor de uitdaging om gebouwen efficiënter te verwarmen en te koelen. Ontdek in dit artikel de voordelen en mogelijkheden van warmtepompsystemen en warmte- en koudeopslag (WKO) voor duurzaam vastgoedbeheer, met positieve effecten op zowel het milieu als de kosten en waarde van vastgoed.
BI specialist
nov, 07, 2023

Interview | Duik in de wereld van onze BI-specialist, Marjolein

Het is niet alledaags dat iemand van baan verandert om zich in een compleet nieuwe wereld te storten, maar Marjolein Doppenberg deed precies dat! Als Business Intelligence Specialist bij Klomp, heeft ze haar HR-achtergrond verruild voor een carrière in het ontrafelen van data en het genereren van inzichten die de koers van het bedrijf helpen bepalen. In dit interview onthult Marjolein haar reis en enthousiasme voor de wereld van Business Intelligence.