Samenwerking Klomp Energie en Zenon Energy

2022-07-01
Dé oplossing voor netoverbelasting

Een overbelast netwerk; het is een grootschalig probleem waar veel ondernemers in Nederland mee kampen. Overbelasting van het net resulteert in overschrijding van de toegestane limiet. In samenwerking met Zenon Energy bieden we u als ondernemer dé oplossing. Het betreft een maatwerk systeem van Zenon Energy dat ervoor zorgt dat de piekenergie van het netwerk de toegestane limiet niet overschrijdt door gebruik te maken van een zogenaamde boostbatterij. Het custom made systeem van Zenon Energy is bij uitstek geschikt vanwege meerdere cycli met een hoog piekvermogen.

Benieuwd wat wij, in samenwerking met Zenon Energy, voor u kunnen betekenen?
Eerste opdracht Klomp Energie X Zenon Energy

Mooi nieuws: De eerste opdracht in samenwerking met Zeon Energy is een feit! Zo zijn we achter de schermen bezig een solide én toekomstbestendige oplossing op maat te ontwikkelen voor Albeton Amsterdam. Meer weten?

Ideale partners
“Samen met Klomp Energie vliegen we een grootschalig probleem in zowel Nederland als ver daarbuiten aan. Wij kunnen niet wachten om energieopslagsystemen en batterijen te ontwikkelen, waarmee we de klanten van Klomp Energie een toekomstbestendig maatwerksysteem bieden.”

Johan Lokken – Sales Director Zenon EnergyLees meer:

Toolbox Meeting voor onze dakdekkers. Veiligheid en Vooruitblik
mei, 30, 2024

Uitgelicht: Veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid

De veiligheid van onze medewerkers staat binnen Klomp absoluut op één. Zeker binnen onze branche is de afdeling Veiligheid altijd in beweging. Iedere dag weer doen wij er alles aan om zowel ons kwaliteitsmanagementsysteem als milieumanagementsysteem op topniveau te houden. En dit gaat verder dan alleen het behalen van belangrijke certificaten. Veiligheidskundige Richard legt uit wat hier allemaal bij komt kijken.
Gemeente Utrecht sluit 12-jarige RGS raamovereenkomst met vaste partners! Als Klomp bv en KlompDaktechniek mei 2024
mei, 23, 2024

Klomp sluit doordacht duurzame samenwerking van 12 jaar met Gemeente Utrecht

apr, 02, 2024

Klomp Open Bedrijvendag: Vrijdag 19 april 2024!

Op vrijdag 19 april 2024 zet Klomp haar deuren weer open voor alle belangstellenden. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de techniek? Of wil je als omwonende weten hoe het er bij ons aan toegaat? Je bent van harte welkom in ons duurzame bedrijfspand aan de Digitaalstraat.
Ronald Olij nieuwe Operationeel Directeur Klomp

Ronald Olij, nieuwe Operationeel Directeur Klomp

Wij zijn verheugd u op de hoogte te stellen van een belangrijke ontwikkeling binnen Klomp. Graag kondigen wij aan dat Ronald Olij per 1 maart 2024 als Operationeel Directeur toetreedt tot het directieteam van Klomp.
feb, 16, 2024

Doneer! Steun Martin Jonker in Muskathlon Mozaiek Kenia 2024

Vandaag staat Martin Jonker, de broer van onze Klomp projectleider Willem Jonker, hier op onze eigen binnenplaats achter de kibbelingkar kibbeling te bakken! Maar achter dit smakelijke tafereel schuilt een diepere betekenis. Het is een uitnodiging tot actie voor zijn aankomende uitdaging tijdens de Muskathlon Mozaiek Kenia. Lees verder om te ontdekken hoe zijn hardloopavontuur in Kenia de kracht heeft om levens te veranderen en hoe ook jij hieraan kunt bijdragen.
circulair duurzaam
nov, 27, 2023

Samenwerken aan een circulaire economie

Klomp werkt als verduurzamingspartner elke dag opnieuw aan de verduurzaming van huishoudens en bedrijven. We zorgen voor goed geïsoleerde daken, voor duurzame energiesystemen en voor zuinige installaties. Ook in de realisatie van deze verduurzamingsoplossingen blijven we -zoals onze pay-off belooft- doordacht duurzaam. Dat betekent dat we afvalstromen scheiden, zoveel mogelijk inzetten op recycling en hergebruik, bewust kiezen voor gelijkgezinde samenwerkingspartners en altijd aandacht hebben voor innovatie op dit gebied. Want we doen al veel goed, maar het kan nog beter.