Samenwerking Klomp Energie en Zenon Energy

2022-07-01

Dé oplossing voor netoverbelasting

Een overbelast netwerk; het is een grootschalig probleem waar veel ondernemers in Nederland mee kampen. Overbelasting van het net resulteert in overschrijding van de toegestane limiet. In samenwerking met Zenon Energy bieden we u als ondernemer dé oplossing. Het betreft een maatwerk systeem van Zenon Energy dat ervoor zorgt dat de piekenergie van het netwerk de toegestane limiet niet overschrijdt door gebruik te maken van een zogenaamde boostbatterij. Het custom made systeem van Zenon Energy is bij uitstek geschikt vanwege meerdere cycli met een hoog piekvermogen.

Benieuwd wat wij, in samenwerking met Zenon Energy, voor u kunnen betekenen?

Eerste opdracht Klomp Energie X Zenon Energy

Mooi nieuws: De eerste opdracht in samenwerking met Zeon Energy is een feit! Zo zijn we achter de schermen bezig een solide én toekomstbestendige oplossing op maat te ontwikkelen voor Albeton Amsterdam. Meer weten?

Ideale partners
“Samen met Klomp Energie vliegen we een grootschalig probleem in zowel Nederland als ver daarbuiten aan. Wij kunnen niet wachten om energieopslagsystemen en batterijen te ontwikkelen, waarmee we de klanten van Klomp Energie een toekomstbestendig maatwerksysteem bieden.”

Johan Lokken – Sales Director Zenon EnergyLees meer:

teamwork
mrt, 30, 2023

Samen sterk: hoe teamwork bijdraagt aan succes

Bij Klomp is teamwork niet zomaar een loze kreet, het is een fundamenteel onderdeel van onze bedrijfscultuur! Lees het verhaal van onze toegewijde serviceplanner daktechniek, Bouchra Aazif, die een dagje heeft meegelopen met onze dakdekkers in de buitendienst en ontdek waarom teamwork zo belangrijk voor ons is!
stage
mrt, 28, 2023

Stage lopen bij Klomp: een kijkje in de ervaring van Reza

Maak kennis met Reza van Weerden, een ambitieuze 21-jarige studente Business Studies aan de Hogeschool Inholland Diemen. Momenteel bevindt ze zich in haar derde jaar en heeft ze haar zinnen gezet op een succesvolle stage bij Klomp, waar ze haar vaardigheden in de praktijk brengt en zichzelf uitdaagt om te groeien.
Nieuwe instroom hard nodig voor klimaatopgave: Klomp zet zich in op Open Dag ROC Amsterdam
mrt, 22, 2023

Nieuwe instroom hard nodig voor klimaatopgave: Klomp zet zich in op Open Dag ROC Amsterdam

Klomp stond samen met onze partners van het VTi – Vakschool Technische Installaties op deze Open Dag van de ROC Amsterdam om vol enthousiasme te spreken over de carrièremogelijkheden en arbeidsperspectieven binnen de technische installatiebranche.
in dienst
mrt, 15, 2023

Hoera, 5 jaar in dienst!

We vieren een bijzonder moment waarbij twee medewerkers, Guido van Oeveren en Levi Langedijk, in het zonnetje worden gezet voor hun vijfjarig jubileum als Tekenaar bij ons bedrijf. Klomp is trots op hun inzet en expertise, die hebben bijgedragen aan het succes van Klomp Technisch Buro.
warmtepompen
mrt, 16, 2023

Welk type warmtepomp is geschikt voor uw vastgoed?

Klomp is trots op de bijdrage aan verduurzaming van vastgoedsector. Deskundig advies en begeleiding bij selecteren van de juiste warmtepomp biedt een duurzaam en efficiënt verwarmingssysteem. Warmtepompen zijn essentieel voor het verminderen van CO2-uitstoot en bevorderen duurzaamheid. Bekijk ons artikel op OG Wijzer voor meer informatie.
Toolboxmeeting
mrt, 10, 2023

Toolboxmeeting voor onze dakdekkers. Veiligheid en Vooruitblik

Gisterenmiddag kwamen alle dakdekkers van projecten, service & onderhoud en lei- en zinkwerken samen voor een toolbox meeting in ons bedrijfscafé. Tijdens deze bijeenkomst werden belangrijke onderwerpen besproken en werd er vooruitgekeken naar de komende periode, waarbij veiligheid hoog op de agenda stond.