Op AT5: Onze dakdekker Stephen Connell in de schijnwerpers

Op 16 oktober zond AT5 een bijzondere aflevering uit waarin de schijnwerpers werden gericht op Stephen Connell, onze collega-dakdekker bij Klomp. De uitzending belichtte zijn toewijding en vakmanschap terwijl hij een lekkage te lijf ging.
2023-10-20

Ongeveer een maand geleden was het team van Klomp Beheer en Onderhoud toegewijd aan de reparatie van een daklekkage op de Marathonweg. Met vastberadenheid en precisie stond Stephen Connell klaar om met behulp van een indrukwekkende hoogwerker, geregeld via BQ Duiker B.V., deze uitdaging aan te gaan.

Damsko van AT5: Het Podium voor Buitengewoon Amsterdam

Maar wat maakt deze klus zo bijzonder? De Amsterdamse TV-zender AT5 heeft de gewoonte om gewone, maar opmerkelijke verhalen tot leven te brengen in hun programma Damsko. Deze show biedt een intiem kijkje in het leven van gewone Amsterdammers terwijl ze werken aan diverse projecten in onze prachtige stad. Een van de recente hoogtepunten was de opname van onze eigen dakdekker, Stephen Connell, terwijl hij de lekkage aanpakte.

Stephen’s verhaal

De uitzending die volgde op deze opnames was niet minder dan inspirerend. Stpehen’s portret is ontzettend leuk neergezet. Bekijk het filmpje van Stephen Connell in Damsko hieronder en laat je inspireren door zijn verhaal.

Ontdek je Mogelijkheden bij Klomp

Voor dakdekkers en vakmensen die net zo gepassioneerd zijn als Stephen, biedt Klomp kansen om je talent verder te ontwikkelen en te groeien. Sluit je aan bij ons team van gedreven professionals en ontdek nieuwe mogelijkheden in je vakgebied.

Meer informatie over werken bij Klomp vind je op onze “Werken bij Klomp” pagina: www.werkenbijklomp.nl

Lees meer:

circulair duurzaam
nov, 27, 2023

Samenwerken aan een circulaire economie

Klomp werkt als verduurzamingspartner elke dag opnieuw aan de verduurzaming van huishoudens en bedrijven. We zorgen voor goed geïsoleerde daken, voor duurzame energiesystemen en voor zuinige installaties. Ook in de realisatie van deze verduurzamingsoplossingen blijven we -zoals onze pay-off belooft- doordacht duurzaam. Dat betekent dat we afvalstromen scheiden, zoveel mogelijk inzetten op recycling en hergebruik, bewust kiezen voor gelijkgezinde samenwerkingspartners en altijd aandacht hebben voor innovatie op dit gebied. Want we doen al veel goed, maar het kan nog beter.
Biobased Isolatie
nov, 21, 2023

Inspirerende Dag bij C-Creators: Samenwerking voor duurzame biobased isolatie

In een succesvolle bijeenkomst bij C-Creators stonden woningcorporaties, producenten en ketenpartners zij aan zij met als gemeenschappelijk doel de grootschalige toepassing van biobased isolatie. De focus lag niet alleen op het bieden van een comfortabeler thuis voor huurders in de sociale sector en het verlagen van energiekosten, maar ook op het streven naar een duurzamere toekomst. Lees hier het volledige artikel voor een diepgaand inzicht in onze gezamenlijke inspanningen.
nov, 21, 2023

Interview met Tom : Van 15 jaar NT2 onderwijs naar Applicatiebeheer

Bij Klomp zijn we altijd op zoek naar professionals die ons team komen versterken. Deze keer hebben we de eer om Tom van Haaster, onze nieuwe Functioneel Applicatiebeheerder, aan jou voor te stellen. Tom heeft een indrukwekkende achtergrond en heeft onlangs de overstap gemaakt naar Klomp. In dit interview vertelt hij ons meer over zijn achtergrond, zijn motivatie en zijn ervaringen tot nu toe bij Klomp. Lees verder.
nov, 14, 2023

Mike Wiersma viert zijn officiële 1-jarig jubileum bij Klomp

Bij Klomp vieren we het éénjarig jubileum van Mike Wiersma als officiële medewerker. Deze mijlpaal is extra speciaal omdat het een beloning is voor het succesvol behalen van het diploma Eerste Monteur niveau 3 via het IW Leren & Werken-traject vanuit Klomp. Nadat hij vorig jaar zijn diploma behaalde, trad hij in dienst bij Klomp. Mike heeft niet alleen zijn technische vaardigheden verder ontwikkeld, maar heeft ook overtuigend aangetoond dat doorzettingsvermogen en een passie voor het vak de sleutels tot succes zijn. Lees verder om meer te ontdekken.
warmtepomp
nov, 17, 2023

Duurzaam vastgoedbeheer: Warmtepompsystemen en WKO

In een tijd van toenemende nadruk op duurzaamheid en groeiende vraag naar milieuvriendelijke oplossingen staan vastgoedbeheerders voor de uitdaging om gebouwen efficiënter te verwarmen en te koelen. Ontdek in dit artikel de voordelen en mogelijkheden van warmtepompsystemen en warmte- en koudeopslag (WKO) voor duurzaam vastgoedbeheer, met positieve effecten op zowel het milieu als de kosten en waarde van vastgoed.
BI specialist
nov, 07, 2023

Interview | Duik in de wereld van onze BI-specialist, Marjolein

Het is niet alledaags dat iemand van baan verandert om zich in een compleet nieuwe wereld te storten, maar Marjolein Doppenberg deed precies dat! Als Business Intelligence Specialist bij Klomp, heeft ze haar HR-achtergrond verruild voor een carrière in het ontrafelen van data en het genereren van inzichten die de koers van het bedrijf helpen bepalen. In dit interview onthult Marjolein haar reis en enthousiasme voor de wereld van Business Intelligence.