Op AT5: Onze dakdekker Stephen Connell in de schijnwerpers

Op 16 oktober zond AT5 een bijzondere aflevering uit waarin de schijnwerpers werden gericht op Stephen Connell, onze collega-dakdekker bij Klomp. De uitzending belichtte zijn toewijding en vakmanschap terwijl hij een lekkage te lijf ging.
2023-10-20

Ongeveer een maand geleden was het team van Klomp Beheer en Onderhoud toegewijd aan de reparatie van een daklekkage op de Marathonweg. Met vastberadenheid en precisie stond Stephen Connell klaar om met behulp van een indrukwekkende hoogwerker, geregeld via BQ Duiker B.V., deze uitdaging aan te gaan.

Damsko van AT5: Het Podium voor Buitengewoon Amsterdam

Maar wat maakt deze klus zo bijzonder? De Amsterdamse TV-zender AT5 heeft de gewoonte om gewone, maar opmerkelijke verhalen tot leven te brengen in hun programma Damsko. Deze show biedt een intiem kijkje in het leven van gewone Amsterdammers terwijl ze werken aan diverse projecten in onze prachtige stad. Een van de recente hoogtepunten was de opname van onze eigen dakdekker, Stephen Connell, terwijl hij de lekkage aanpakte.

Stephen’s verhaal

De uitzending die volgde op deze opnames was niet minder dan inspirerend. Stpehen’s portret is ontzettend leuk neergezet. Bekijk het filmpje van Stephen Connell in Damsko hieronder en laat je inspireren door zijn verhaal.

Ontdek je Mogelijkheden bij Klomp

Voor dakdekkers en vakmensen die net zo gepassioneerd zijn als Stephen, biedt Klomp kansen om je talent verder te ontwikkelen en te groeien. Sluit je aan bij ons team van gedreven professionals en ontdek nieuwe mogelijkheden in je vakgebied.

Meer informatie over werken bij Klomp vind je op onze “Werken bij Klomp” pagina: www.werkenbijklomp.nl

Lees meer:

apr, 02, 2024

Klomp Open Bedrijvendag: Vrijdag 19 april 2024!

Op vrijdag 19 april 2024 zet Klomp haar deuren weer open voor alle belangstellenden. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de techniek? Of wil je als omwonende weten hoe het er bij ons aan toegaat? Je bent van harte welkom in ons duurzame bedrijfspand aan de Digitaalstraat.
Ronald Olij nieuwe Operationeel Directeur Klomp

Ronald Olij, nieuwe Operationeel Directeur Klomp

Wij zijn verheugd u op de hoogte te stellen van een belangrijke ontwikkeling binnen Klomp. Graag kondigen wij aan dat Ronald Olij per 1 maart 2024 als Operationeel Directeur toetreedt tot het directieteam van Klomp.
feb, 16, 2024

Doneer! Steun Martin Jonker in Muskathlon Mozaiek Kenia 2024

Vandaag staat Martin Jonker, de broer van onze Klomp projectleider Willem Jonker, hier op onze eigen binnenplaats achter de kibbelingkar kibbeling te bakken! Maar achter dit smakelijke tafereel schuilt een diepere betekenis. Het is een uitnodiging tot actie voor zijn aankomende uitdaging tijdens de Muskathlon Mozaiek Kenia. Lees verder om te ontdekken hoe zijn hardloopavontuur in Kenia de kracht heeft om levens te veranderen en hoe ook jij hieraan kunt bijdragen.
circulair duurzaam
nov, 27, 2023

Samenwerken aan een circulaire economie

Klomp werkt als verduurzamingspartner elke dag opnieuw aan de verduurzaming van huishoudens en bedrijven. We zorgen voor goed geïsoleerde daken, voor duurzame energiesystemen en voor zuinige installaties. Ook in de realisatie van deze verduurzamingsoplossingen blijven we -zoals onze pay-off belooft- doordacht duurzaam. Dat betekent dat we afvalstromen scheiden, zoveel mogelijk inzetten op recycling en hergebruik, bewust kiezen voor gelijkgezinde samenwerkingspartners en altijd aandacht hebben voor innovatie op dit gebied. Want we doen al veel goed, maar het kan nog beter.
Biobased Isolatie
nov, 21, 2023

Inspirerende Dag bij C-Creators: Samenwerking voor duurzame biobased isolatie

In een succesvolle bijeenkomst bij C-Creators stonden woningcorporaties, producenten en ketenpartners zij aan zij met als gemeenschappelijk doel de grootschalige toepassing van biobased isolatie. De focus lag niet alleen op het bieden van een comfortabeler thuis voor huurders in de sociale sector en het verlagen van energiekosten, maar ook op het streven naar een duurzamere toekomst. Lees hier het volledige artikel voor een diepgaand inzicht in onze gezamenlijke inspanningen.
nov, 21, 2023

Interview met Tom : Van 15 jaar NT2 onderwijs naar Applicatiebeheer

Bij Klomp zijn we altijd op zoek naar professionals die ons team komen versterken. Deze keer hebben we de eer om Tom van Haaster, onze nieuwe Functioneel Applicatiebeheerder, aan jou voor te stellen. Tom heeft een indrukwekkende achtergrond en heeft onlangs de overstap gemaakt naar Klomp. In dit interview vertelt hij ons meer over zijn achtergrond, zijn motivatie en zijn ervaringen tot nu toe bij Klomp. Lees verder.