Dakhelden in actie tijdens verwoestende zomerstorm Poly

Krachtige storm Poly veroorzaakte aanzienlijke schade in Nederland. Met windstoten tot 145 km/u werden talloze bomen omvergeblazen en woningen leden onder lekkages. Dakdekkers van Klomp Daktechniek zijn sindsdien onvermoeibaar aan het werk om schademeldingen af te handelen. Een voorbeeld van hun heldhaftige inzet is dakdekker Hans Katuk, die snel een noodreparatie uitvoerde op een getroffen locatie.
2023-07-07
Klomp Dakdekkers herstellen aanzienlijke schade na storm Poly

In deze moeilijke situatie hebben de toegewijde dakdekkers van Klomp Daktechniek zich onvermoeibaar ingezet om de schademeldingen af te handelen. Met hun grote toewijding en vastberadenheid zijn ze direct aan de slag gegaan om de getroffen woningen te herstellen. Hun inzet en harde werk zijn bewonderenswaardig en verdienen erkenning.

Sprong in de bres

Bij honderden meldingen van stormschade na de verwoestende storm Poly, sprongen de dakdekkers van Klomp Daktechniek in actie om te helpen waar nodig. Op de Jacobushof in Krommenie bij Stichting Odion was bijvoorbeeld een boom op het dak gevallen, met aanzienlijke schade tot gevolg. Met een indrukwekkende spoedreparatie dichtten de dakdekkers de gaten in de dakbedekking, in afwachting van het verwijderen van de boom. Zodra de boom is verwijderd, zal het dak volledig worden vernieuwd om de getroffen stichting weer veilig en droog te maken.

storm Poly
Helden van Klomp Daktechniek

Met bewondering en dankbaarheid kijken we naar onze dakdekkers, die als ware helden de hitte van vandaag trotseren en zich onvermoeibaar inzetten om alle schades te herstellen. Hun doorzettingsvermogen en vakmanschap zijn een inspiratie voor ons allemaal. Ze laten zien dat ze klaarstaan om onze gemeenschappen weer op te bouwen.

Lekkages aangepakt

Een van de grootste problemen na de storm waren de lekkages in woningen. Klomp Daktechniek heeft snel gereageerd om deze lekkages aan te pakken. Met hun expertise en betrouwbare oplossingen zorgen ze ervoor dat de getroffen huizen weer veilig en droog worden.

Vakmanschap in actie

Het vakmanschap van de dakdekkers van Klomp Daktechniek is in volle actie terwijl ze de schade herstellen na de krachtige storm Poly. Met hun expertise en vaardigheden zorgen ze voor hoogwaardige reparaties en vernieuwing van de dakbedekking. Hun onvermoeibare inzet en vastberadenheid zijn een bron van bewondering. We willen hen bedanken voor hun harde werk en toewijding om onze gemeenschappen weer op te bouwen.

Bewondering en dankbaarheid

Storm Poly heeft aanzienlijke schade veroorzaakt in Nederland, maar dankzij de snelle reactie en inzet van de dakdekkers van Klomp Daktechniek wordt er vooruitgang geboekt in het herstelproces. Ondanks de uitdagingen blijven ze vastberaden om de schades aan te pakken en onze gemeenschappen te helpen herstellen.

Lees meer:

Damsko Stephen Connell Waldy van Geenen
sep, 18, 2023

Damsko Duikt in de Wereld van Dakdekker Stephen Connell

De stad Amsterdam ontwaakte vanmorgen onder hevige onweersbuien die de straten verlichtten. Maar wat begon als een onstuimige ochtend, ontpopte zich tot een mooie ochtend met een bijzondere gebeurtenis. In dit nieuwsartikel nemen we je mee naar het centrum van de actie, waar moedige dakhelden, met in de hoofdrol onze eigen dakdekker Stephen Connell, een daklekkage trotseerden en een programmamaker van AT5 een onthullend verhaal vastlegde.
Tonnie Eier
sep, 15, 2023

Tonnie Eier: 12,5 Jaar Dakdekker bij Klomp en Een Echte Allround Vakman

Bij Klomp vieren we met trots een opmerkelijke mijlpaal: het 12,5-jarig jubileum van Tonnie Eier, een onmisbare kracht binnen ons team en een ware duizendpoot als dakdekker. Al meer dan een volledig decennium heeft hij onvermoeibaar gewerkt om onze daken te beschermen tegen de elementen en om complexe problemen op te lossen. Zijn toewijding en vakmanschap hebben Klomp en onze gewaardeerde klanten al die jaren in de hoogste mate van dienstbaarheid gehouden. Het is een moment van erkenning voor de bijdragen van Tonnie en een viering van zijn expertise in de wereld van dakbedekking.
Klomp Behaalt Opnieuw VCA**-Certificaat
sep, 11, 2023

Klomp Behaalt Opnieuw VCA **!

Klomp heeft opnieuw het VCA**-certificaat behaald, een erkenning van onze diepgewortelde toewijding aan veiligheid, gezondheid en duurzaamheid. Het certificaat gaat verder dan een symbolische prestatie; het belichaamt onze belofte aan klanten en partners om altijd de hoogste normen te handhaven. Richard Klaver, onze veiligheidsdeskundige, en Sandra Bruns, onze KAM-coördinator, delen inzichten in onze benadering, die verder gaat dan de standaardnormen. Dit nieuwsbericht nodigt u uit om meer te ontdekken over onze voortdurende inspanningen en hoe we samenwerken aan een veiligere en duurzamere toekomst. Lees het volledige verhaal op deze pagina. Samen maken we een verschil!
Interview Ted Smit
sep, 08, 2023

Terug naar Klomp: Ted’s Inspirerende Reis

In dit hartelijk interview met Ted Smit, onlangs benoemd tot Teamleider Projecten bij Klomp, onthult hij zijn diepgewortelde motivatie om terug te keren naar Klomp en zijn duidelijke visie op de toekomst van de organisatie. Ted deelt enthousiast zijn indrukken van positieve veranderingen binnen Klomp sinds zijn laatste verblijf en zijn actieve betrokkenheid bij essentiële projecten die de groei en het succes van Klomp voortstuwen.
sep, 07, 2023

Viering van Toewijding: Onze Geweldige Jubilarissen bij Klomp!

Deze maand vieren we bij Klomp de jubilea van Wouter, Moniek, en Jordi, die belangrijke mijlpalen in hun Klomp-carrière bereiken. Lees verder om te ontdekken hoe hun opmerkelijke groei, bijdragen aan ons team, en waardering voor de Klomp-familiecultuur hen onderscheiden. Klomp is meer dan een werkplek; het is een plek waar we samen groeien, leren en successen vieren.
Tectum Award 2023
sep, 04, 2023

Klomp Triomfeert bij TecTum Diploma-uitreiking in Dakbranche

Op de gedenkwaardige avond van 29 juni vond de jaarlijkse diploma-uitreiking plaats bij TecTum, het vooraanstaande instituut voor professionals in de dakbranche. Klomp werd met trots erkend als één van de hofleveranciers, met maar liefst vijf succesvolle afgestudeerden die hun welverdiende diploma’s in ontvangst namen. Deze feestelijke gelegenheid, die glans kreeg door de aanwezigheid van presentatrice Fresia Cousiño Arias die samen met prominenten uit de dakbranche (waaronder Edwin Klomp) de uitreiking verzorgde, benadrukt het cruciale belang van toewijding en educatie in de dynamische wereld van de dakbranche. Lees verder om meer te ontdekken over deze inspirerende avond vol prestaties en beloningen.