Dakhelden in actie tijdens verwoestende zomerstorm Poly

Krachtige storm Poly veroorzaakte aanzienlijke schade in Nederland. Met windstoten tot 145 km/u werden talloze bomen omvergeblazen en woningen leden onder lekkages. Dakdekkers van Klomp Daktechniek zijn sindsdien onvermoeibaar aan het werk om schademeldingen af te handelen. Een voorbeeld van hun heldhaftige inzet is dakdekker Hans Katuk, die snel een noodreparatie uitvoerde op een getroffen locatie.
2023-07-07
Klomp Dakdekkers herstellen aanzienlijke schade na storm Poly

In deze moeilijke situatie hebben de toegewijde dakdekkers van Klomp Daktechniek zich onvermoeibaar ingezet om de schademeldingen af te handelen. Met hun grote toewijding en vastberadenheid zijn ze direct aan de slag gegaan om de getroffen woningen te herstellen. Hun inzet en harde werk zijn bewonderenswaardig en verdienen erkenning.

Sprong in de bres

Bij honderden meldingen van stormschade na de verwoestende storm Poly, sprongen de dakdekkers van Klomp Daktechniek in actie om te helpen waar nodig. Op de Jacobushof in Krommenie bij Stichting Odion was bijvoorbeeld een boom op het dak gevallen, met aanzienlijke schade tot gevolg. Met een indrukwekkende spoedreparatie dichtten de dakdekkers de gaten in de dakbedekking, in afwachting van het verwijderen van de boom. Zodra de boom is verwijderd, zal het dak volledig worden vernieuwd om de getroffen stichting weer veilig en droog te maken.

storm Poly
Helden van Klomp Daktechniek

Met bewondering en dankbaarheid kijken we naar onze dakdekkers, die als ware helden de hitte van vandaag trotseren en zich onvermoeibaar inzetten om alle schades te herstellen. Hun doorzettingsvermogen en vakmanschap zijn een inspiratie voor ons allemaal. Ze laten zien dat ze klaarstaan om onze gemeenschappen weer op te bouwen.

Lekkages aangepakt

Een van de grootste problemen na de storm waren de lekkages in woningen. Klomp Daktechniek heeft snel gereageerd om deze lekkages aan te pakken. Met hun expertise en betrouwbare oplossingen zorgen ze ervoor dat de getroffen huizen weer veilig en droog worden.

Vakmanschap in actie

Het vakmanschap van de dakdekkers van Klomp Daktechniek is in volle actie terwijl ze de schade herstellen na de krachtige storm Poly. Met hun expertise en vaardigheden zorgen ze voor hoogwaardige reparaties en vernieuwing van de dakbedekking. Hun onvermoeibare inzet en vastberadenheid zijn een bron van bewondering. We willen hen bedanken voor hun harde werk en toewijding om onze gemeenschappen weer op te bouwen.

Bewondering en dankbaarheid

Storm Poly heeft aanzienlijke schade veroorzaakt in Nederland, maar dankzij de snelle reactie en inzet van de dakdekkers van Klomp Daktechniek wordt er vooruitgang geboekt in het herstelproces. Ondanks de uitdagingen blijven ze vastberaden om de schades aan te pakken en onze gemeenschappen te helpen herstellen.

Lees meer:

apr, 02, 2024

Klomp Open Bedrijvendag: Vrijdag 19 april 2024!

Op vrijdag 19 april 2024 zet Klomp haar deuren weer open voor alle belangstellenden. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de techniek? Of wil je als omwonende weten hoe het er bij ons aan toegaat? Je bent van harte welkom in ons duurzame bedrijfspand aan de Digitaalstraat.
Ronald Olij nieuwe Operationeel Directeur Klomp

Ronald Olij, nieuwe Operationeel Directeur Klomp

Wij zijn verheugd u op de hoogte te stellen van een belangrijke ontwikkeling binnen Klomp. Graag kondigen wij aan dat Ronald Olij per 1 maart 2024 als Operationeel Directeur toetreedt tot het directieteam van Klomp.
feb, 16, 2024

Doneer! Steun Martin Jonker in Muskathlon Mozaiek Kenia 2024

Vandaag staat Martin Jonker, de broer van onze Klomp projectleider Willem Jonker, hier op onze eigen binnenplaats achter de kibbelingkar kibbeling te bakken! Maar achter dit smakelijke tafereel schuilt een diepere betekenis. Het is een uitnodiging tot actie voor zijn aankomende uitdaging tijdens de Muskathlon Mozaiek Kenia. Lees verder om te ontdekken hoe zijn hardloopavontuur in Kenia de kracht heeft om levens te veranderen en hoe ook jij hieraan kunt bijdragen.
circulair duurzaam
nov, 27, 2023

Samenwerken aan een circulaire economie

Klomp werkt als verduurzamingspartner elke dag opnieuw aan de verduurzaming van huishoudens en bedrijven. We zorgen voor goed geïsoleerde daken, voor duurzame energiesystemen en voor zuinige installaties. Ook in de realisatie van deze verduurzamingsoplossingen blijven we -zoals onze pay-off belooft- doordacht duurzaam. Dat betekent dat we afvalstromen scheiden, zoveel mogelijk inzetten op recycling en hergebruik, bewust kiezen voor gelijkgezinde samenwerkingspartners en altijd aandacht hebben voor innovatie op dit gebied. Want we doen al veel goed, maar het kan nog beter.
Biobased Isolatie
nov, 21, 2023

Inspirerende Dag bij C-Creators: Samenwerking voor duurzame biobased isolatie

In een succesvolle bijeenkomst bij C-Creators stonden woningcorporaties, producenten en ketenpartners zij aan zij met als gemeenschappelijk doel de grootschalige toepassing van biobased isolatie. De focus lag niet alleen op het bieden van een comfortabeler thuis voor huurders in de sociale sector en het verlagen van energiekosten, maar ook op het streven naar een duurzamere toekomst. Lees hier het volledige artikel voor een diepgaand inzicht in onze gezamenlijke inspanningen.
nov, 21, 2023

Interview met Tom : Van 15 jaar NT2 onderwijs naar Applicatiebeheer

Bij Klomp zijn we altijd op zoek naar professionals die ons team komen versterken. Deze keer hebben we de eer om Tom van Haaster, onze nieuwe Functioneel Applicatiebeheerder, aan jou voor te stellen. Tom heeft een indrukwekkende achtergrond en heeft onlangs de overstap gemaakt naar Klomp. In dit interview vertelt hij ons meer over zijn achtergrond, zijn motivatie en zijn ervaringen tot nu toe bij Klomp. Lees verder.

Hoe is het om te werken in de techniek! Kom naar de Klomp open dag!

Niemand kan je dit beter vertellen dan onze collega’s zelf! Daarom geven zij je tijdens onze open dag graag een kijkje in de keuken. Ze laten je vol trots ons prachtige bedrijf zien en delen de leukste details. Ben jij op zoek naar een baan in de techniek of wil je een stap maken in je carrière? Sluit gerust aan bij een technische workshop of plan een speeddate sessie en vraag onze experts het hemd van het lijf!