Dakhelden in actie tijdens verwoestende zomerstorm Poly

Krachtige storm Poly veroorzaakte aanzienlijke schade in Nederland. Met windstoten tot 145 km/u werden talloze bomen omvergeblazen en woningen leden onder lekkages. Dakdekkers van Klomp Daktechniek zijn sindsdien onvermoeibaar aan het werk om schademeldingen af te handelen. Een voorbeeld van hun heldhaftige inzet is dakdekker Hans Katuk, die snel een noodreparatie uitvoerde op een getroffen locatie.
2023-07-07
Klomp Dakdekkers herstellen aanzienlijke schade na storm Poly

In deze moeilijke situatie hebben de toegewijde dakdekkers van Klomp Daktechniek zich onvermoeibaar ingezet om de schademeldingen af te handelen. Met hun grote toewijding en vastberadenheid zijn ze direct aan de slag gegaan om de getroffen woningen te herstellen. Hun inzet en harde werk zijn bewonderenswaardig en verdienen erkenning.

Sprong in de bres

Bij honderden meldingen van stormschade na de verwoestende storm Poly, sprongen de dakdekkers van Klomp Daktechniek in actie om te helpen waar nodig. Op de Jacobushof in Krommenie bij Stichting Odion was bijvoorbeeld een boom op het dak gevallen, met aanzienlijke schade tot gevolg. Met een indrukwekkende spoedreparatie dichtten de dakdekkers de gaten in de dakbedekking, in afwachting van het verwijderen van de boom. Zodra de boom is verwijderd, zal het dak volledig worden vernieuwd om de getroffen stichting weer veilig en droog te maken.

storm Poly
Helden van Klomp Daktechniek

Met bewondering en dankbaarheid kijken we naar onze dakdekkers, die als ware helden de hitte van vandaag trotseren en zich onvermoeibaar inzetten om alle schades te herstellen. Hun doorzettingsvermogen en vakmanschap zijn een inspiratie voor ons allemaal. Ze laten zien dat ze klaarstaan om onze gemeenschappen weer op te bouwen.

Lekkages aangepakt

Een van de grootste problemen na de storm waren de lekkages in woningen. Klomp Daktechniek heeft snel gereageerd om deze lekkages aan te pakken. Met hun expertise en betrouwbare oplossingen zorgen ze ervoor dat de getroffen huizen weer veilig en droog worden.

Vakmanschap in actie

Het vakmanschap van de dakdekkers van Klomp Daktechniek is in volle actie terwijl ze de schade herstellen na de krachtige storm Poly. Met hun expertise en vaardigheden zorgen ze voor hoogwaardige reparaties en vernieuwing van de dakbedekking. Hun onvermoeibare inzet en vastberadenheid zijn een bron van bewondering. We willen hen bedanken voor hun harde werk en toewijding om onze gemeenschappen weer op te bouwen.

Bewondering en dankbaarheid

Storm Poly heeft aanzienlijke schade veroorzaakt in Nederland, maar dankzij de snelle reactie en inzet van de dakdekkers van Klomp Daktechniek wordt er vooruitgang geboekt in het herstelproces. Ondanks de uitdagingen blijven ze vastberaden om de schades aan te pakken en onze gemeenschappen te helpen herstellen.

Lees meer:

bewonersavond renovatie
jun, 27, 2024

Bewonersavond renovatie in Krommenie

De bewonersavond renovatie in Krommenie was ondanks het warme weer, een groot succes. KBK, Parteon en ons team hadden het genoegen de bewoners van de Blauwe Arendstraat en Pelikaanstraat te informeren over de komende verbeter- en onderhoudswerkzaamheden van de huurwoningen.
Toolbox Meeting voor onze dakdekkers. Veiligheid en Vooruitblik
mei, 30, 2024

Uitgelicht: Veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid

De veiligheid van onze medewerkers staat binnen Klomp absoluut op één. Zeker binnen onze branche is de afdeling Veiligheid altijd in beweging. Iedere dag weer doen wij er alles aan om zowel ons kwaliteitsmanagementsysteem als milieumanagementsysteem op topniveau te houden. En dit gaat verder dan alleen het behalen van belangrijke certificaten. Veiligheidskundige Richard legt uit wat hier allemaal bij komt kijken.
Gemeente Utrecht sluit 12-jarige RGS raamovereenkomst met vaste partners! Als Klomp bv en KlompDaktechniek mei 2024
mei, 23, 2024

Klomp sluit doordacht duurzame samenwerking van 12 jaar met Gemeente Utrecht

apr, 02, 2024

Klomp Open Bedrijvendag: Vrijdag 19 april 2024!

Op vrijdag 19 april 2024 zet Klomp haar deuren weer open voor alle belangstellenden. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de techniek? Of wil je als omwonende weten hoe het er bij ons aan toegaat? Je bent van harte welkom in ons duurzame bedrijfspand aan de Digitaalstraat.
Ronald Olij nieuwe Operationeel Directeur Klomp

Ronald Olij, nieuwe Operationeel Directeur Klomp

Wij zijn verheugd u op de hoogte te stellen van een belangrijke ontwikkeling binnen Klomp. Graag kondigen wij aan dat Ronald Olij per 1 maart 2024 als Operationeel Directeur toetreedt tot het directieteam van Klomp.
feb, 16, 2024

Doneer! Steun Martin Jonker in Muskathlon Mozaiek Kenia 2024

Vandaag staat Martin Jonker, de broer van onze Klomp projectleider Willem Jonker, hier op onze eigen binnenplaats achter de kibbelingkar kibbeling te bakken! Maar achter dit smakelijke tafereel schuilt een diepere betekenis. Het is een uitnodiging tot actie voor zijn aankomende uitdaging tijdens de Muskathlon Mozaiek Kenia. Lees verder om te ontdekken hoe zijn hardloopavontuur in Kenia de kracht heeft om levens te veranderen en hoe ook jij hieraan kunt bijdragen.