Tonnie Eier: 12,5 Jaar Dakdekker bij Klomp en Een Echte Allround Vakman

Bij Klomp vieren we met trots een opmerkelijke mijlpaal: het 12,5-jarig jubileum van Tonnie Eier, een onmisbare kracht binnen ons team en een ware duizendpoot als dakdekker. Al meer dan een volledig decennium heeft hij onvermoeibaar gewerkt om onze daken te beschermen tegen de elementen en om complexe problemen op te lossen. Zijn toewijding en vakmanschap hebben Klomp en onze gewaardeerde klanten al die jaren in de hoogste mate van dienstbaarheid gehouden. Het is een moment van erkenning voor de bijdragen van Tonnie en een viering van zijn expertise in de wereld van dakbedekking.
2023-09-15

Klomp heeft onlangs een opmerkelijke mijlpaal gevierd die onze aandacht verdient. Tonnie Eier werkt maar liefst 12,5 jaar als dakdekker bij Klomp Daktechniek en zijn collega’s benutten deze gelegenheid om hun bewondering te uiten voor deze veelzijdige vakman.

Tonnie Eier: Onze MacGyver

Wanneer we het hebben over Tonnie, beschrijven collega’s hem zonder enige twijfel als een ‘manusje-van-alles’. Ze zeggen: “Tonnie is een man die alles kan. Je kunt het zo gek niet bedenken of hij repareert het.” Of zoals ze zeggen: “Als Tonnie het niet kan maken, geef het dan maar aan de vuilnisman.”

Daarnaast wordt hij beschouwd als ‘dé triflex man bij uitstek’.

“Tonnie is een man die alles kan. Je kunt het zo gek niet bedenken of hij repareert het.”

Maar de bewondering voor hem stopt daar niet. Ze beschrijven hem ook als de ‘Klomp MacGyver‘, ‘de alleskunner’. “Hij lijkt echt alles te kunnen. Van een schroef maakt hij – bij wijze van spreken – een huis.”

Een Decennium met Tonnie

Tonnie Eier heeft de afgelopen 12,5 jaar bij Klomp bewezen dat hij niet alleen een deskundige dakdekker is, maar ook een toegewijde en creatieve vakman. Zijn veelzijdigheid en vaardigheden hebben Klomp en zijn klanten keer op keer geholpen, en zijn jubileum is een testament van zijn toewijding aan het vak.

Ook zijn collega’s waarderen zijn expertise en zijn vermogen om oplossingen te vinden, zelfs in de meest uitdagende situaties.

Het Klomp-team kijkt uit naar nog vele jaren van samenwerking met Tonnie Eier en zijn bijdrage aan de wereld van het dakdekken.

Tonnie Eier, onze MacGyver

Gefeliciteerd met deze mijlpaal, Tonnie! Op naar de volgende 12,5 jaar van mooie prestaties en vakmanschap bij Klomp.

Werken bij Klomp

Wil je meer weten over wat het betekent om deel uit te maken van de Klomp-familie en welke spannende carrièremogelijkheden op jou wachten? Ben je geïnteresseerd in het ontdekken van de cultuur van toewijding, groei en teamwerk die ons bedrijf kenmerkt?

Aarzel dan niet om een kijkje te nemen op onze “Werken bij Klomp” pagina! Hier vind je uitgebreide informatie over onze vacatures, onze bedrijfscultuur, en hoe jij deel kunt uitmaken van ons getalenteerde team. Of je nu aan het begin van je carrière staat of op zoek bent naar nieuwe uitdagingen, bij Klomp hebben we altijd plaats voor enthousiaste en gemotiveerde mensen.

Ga op ontdekkingstocht en wie weet ben jij de volgende die bijdraagt aan onze successen en groei bij Klomp. Kom erachter hoe jij kunt schitteren in ons hechte team en je carrière naar nieuwe hoogten kunt brengen. Bekijk onze “Werken bij Klomp” pagina vandaag nog en zet de eerste stap naar een opwindende toekomst bij Klomp!


“Werken bij Klomp”

Lees meer:

bewonersavond renovatie
jun, 27, 2024

Bewonersavond renovatie in Krommenie

De bewonersavond renovatie in Krommenie was ondanks het warme weer, een groot succes. KBK, Parteon en ons team hadden het genoegen de bewoners van de Blauwe Arendstraat en Pelikaanstraat te informeren over de komende verbeter- en onderhoudswerkzaamheden van de huurwoningen.
Toolbox Meeting voor onze dakdekkers. Veiligheid en Vooruitblik
mei, 30, 2024

Uitgelicht: Veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid

De veiligheid van onze medewerkers staat binnen Klomp absoluut op één. Zeker binnen onze branche is de afdeling Veiligheid altijd in beweging. Iedere dag weer doen wij er alles aan om zowel ons kwaliteitsmanagementsysteem als milieumanagementsysteem op topniveau te houden. En dit gaat verder dan alleen het behalen van belangrijke certificaten. Veiligheidskundige Richard legt uit wat hier allemaal bij komt kijken.
Gemeente Utrecht sluit 12-jarige RGS raamovereenkomst met vaste partners! Als Klomp bv en KlompDaktechniek mei 2024
mei, 23, 2024

Klomp sluit doordacht duurzame samenwerking van 12 jaar met Gemeente Utrecht

apr, 02, 2024

Klomp Open Bedrijvendag: Vrijdag 19 april 2024!

Op vrijdag 19 april 2024 zet Klomp haar deuren weer open voor alle belangstellenden. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de techniek? Of wil je als omwonende weten hoe het er bij ons aan toegaat? Je bent van harte welkom in ons duurzame bedrijfspand aan de Digitaalstraat.
Ronald Olij nieuwe Operationeel Directeur Klomp

Ronald Olij, nieuwe Operationeel Directeur Klomp

Wij zijn verheugd u op de hoogte te stellen van een belangrijke ontwikkeling binnen Klomp. Graag kondigen wij aan dat Ronald Olij per 1 maart 2024 als Operationeel Directeur toetreedt tot het directieteam van Klomp.
feb, 16, 2024

Doneer! Steun Martin Jonker in Muskathlon Mozaiek Kenia 2024

Vandaag staat Martin Jonker, de broer van onze Klomp projectleider Willem Jonker, hier op onze eigen binnenplaats achter de kibbelingkar kibbeling te bakken! Maar achter dit smakelijke tafereel schuilt een diepere betekenis. Het is een uitnodiging tot actie voor zijn aankomende uitdaging tijdens de Muskathlon Mozaiek Kenia. Lees verder om te ontdekken hoe zijn hardloopavontuur in Kenia de kracht heeft om levens te veranderen en hoe ook jij hieraan kunt bijdragen.