Toolboxmeeting voor onze dakdekkers. Veiligheid en Vooruitblik

Gisterenmiddag kwamen alle dakdekkers van projecten, service & onderhoud en lei- en zinkwerken samen voor een toolbox meeting in ons bedrijfscafé. Tijdens deze bijeenkomst werden belangrijke onderwerpen besproken en werd er vooruitgekeken naar de komende periode, waarbij veiligheid hoog op de agenda stond.
2023-03-10
Toolboxmeeting

De commercieel directeur Peter Bouwes en bedrijfsleider Alain van Die van Klomp Daktechniek trapten de toolboxmeeting af met een terugblik op het afgelopen kwartaal en een vooruitblik op de toekomst. Daarna nam veiligheidsdeskundige Richard Klaver het woord en sprak over veiligheid op de werkvloer. Onderwerpen als arbeidshygiënische strategie, persoonlijke beschermingsmiddelen, veilig ankeren en vallen van hoogte kwamen aan bod.

Keurmeester als gastspreker

Een bijzondere toevoeging was de aanwezigheid van keurmeester Mark Straetemans van HoMMS Keurmeesters als gastspreker. Hij bracht praktijksituaties ter sprake en ging in gesprek met de dakdekkers over mogelijke oplossingen en verbeteringen. Mark, namens ons team willen we je hartelijk bedanken voor je bijdrage!

Prioriteit nummer één

Veiligheid op de werkvloer is voor Klomp een belangrijk onderwerp. Het is positief om te zien dat de dakdekkers samen stilstaan bij belangrijke veiligheidsthema’s en zich continu inzetten om hun vakmanschap te verbeteren.

Gezelligheid en saamhorigheid

Na afloop van de toolbox meeting was er een informele borrel waarbij iedereen gezellig kon napraten en genieten van bittergarnituur en alcoholvrije drankjes.

Bekijk een impressie van de middag in onderstaande video.

Lees meer:

bewonersavond renovatie
jun, 27, 2024

Bewonersavond renovatie in Krommenie

De bewonersavond renovatie in Krommenie was ondanks het warme weer, een groot succes. KBK, Parteon en ons team hadden het genoegen de bewoners van de Blauwe Arendstraat en Pelikaanstraat te informeren over de komende verbeter- en onderhoudswerkzaamheden van de huurwoningen.
Toolbox Meeting voor onze dakdekkers. Veiligheid en Vooruitblik
mei, 30, 2024

Uitgelicht: Veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid

De veiligheid van onze medewerkers staat binnen Klomp absoluut op één. Zeker binnen onze branche is de afdeling Veiligheid altijd in beweging. Iedere dag weer doen wij er alles aan om zowel ons kwaliteitsmanagementsysteem als milieumanagementsysteem op topniveau te houden. En dit gaat verder dan alleen het behalen van belangrijke certificaten. Veiligheidskundige Richard legt uit wat hier allemaal bij komt kijken.
Gemeente Utrecht sluit 12-jarige RGS raamovereenkomst met vaste partners! Als Klomp bv en KlompDaktechniek mei 2024
mei, 23, 2024

Klomp sluit doordacht duurzame samenwerking van 12 jaar met Gemeente Utrecht

apr, 02, 2024

Klomp Open Bedrijvendag: Vrijdag 19 april 2024!

Op vrijdag 19 april 2024 zet Klomp haar deuren weer open voor alle belangstellenden. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de techniek? Of wil je als omwonende weten hoe het er bij ons aan toegaat? Je bent van harte welkom in ons duurzame bedrijfspand aan de Digitaalstraat.
Ronald Olij nieuwe Operationeel Directeur Klomp

Ronald Olij, nieuwe Operationeel Directeur Klomp

Wij zijn verheugd u op de hoogte te stellen van een belangrijke ontwikkeling binnen Klomp. Graag kondigen wij aan dat Ronald Olij per 1 maart 2024 als Operationeel Directeur toetreedt tot het directieteam van Klomp.
feb, 16, 2024

Doneer! Steun Martin Jonker in Muskathlon Mozaiek Kenia 2024

Vandaag staat Martin Jonker, de broer van onze Klomp projectleider Willem Jonker, hier op onze eigen binnenplaats achter de kibbelingkar kibbeling te bakken! Maar achter dit smakelijke tafereel schuilt een diepere betekenis. Het is een uitnodiging tot actie voor zijn aankomende uitdaging tijdens de Muskathlon Mozaiek Kenia. Lees verder om te ontdekken hoe zijn hardloopavontuur in Kenia de kracht heeft om levens te veranderen en hoe ook jij hieraan kunt bijdragen.