Van Beusekom, ARHK en Klomp zetten hun tanden in Orthodontiepraktijk Amsterdam Zuidoost

Van Beusekom, ARHK en Klomp zetten hun tanden in Orthodontiepraktijk Amsterdam Zuidoost

09 december 2016

Van Beusekom BV staat te boek als een allround aannemer. Toch lijkt het er op dat het familiebedrijf uit Zwanenburg zich ontpopt als specialist in praktijken voor Orthodontie. Sinds oktober wordt aan de Bijlmerdreef 626 gewerkt aan Orthodontiepraktijk Amsterdam Zuidoost, een gloednieuwe praktijk met hypermoderne werkplekken voor 6 ‘beugeltandartsen’. Ook dit keer maken Architectenbureau ARHK en Klomp Technisch Buro deel uit van het bouwteam.

Van Beusekom BV restaureerde onlangs ook al het monumentale pand van Orthodontiepraktijk Hoofddorp aan de hoofdweg 695. Eerder werd Orthodontiepraktijk Amsterdam Zuid op het Minervaplein aan de tand gevoeld. Ook bij deze transformaties waren ARHK en Klomp betrokken. Blijkbaar gaat de expertise van dit drietal in Amsterdam van mond-tot-mond. 

Klomp Technisch Buro verzorgde op dit project onder andere de elektrotechniek, waaronder verlichting, krachtinstallatie, data- en telecominstallaties en aarding. Ook de inrichting van de sanitaire ruimtes en de riolering is van onze hand, evenals de gehele klimaatbeheersing (ventilatie, verwarming en airconditioning).

» Website Van Beusekom
» Website ARHK
» Website Orthodontiepraktijk Amsterdam Zuidoost

Lees ook:
» Van Beusekom zet Orthodontiepraktijk Hoofddorp in de steigers

Delen: