Van Beusekom zet Orthodontiepraktijk Hoofddorp in de steigers

Van Beusekom zet Orthodontiepraktijk Hoofddorp in de steigers

22 februari 2016

Het monumentale pand aan de Hoofdweg 695 in Hoofddorp lag er al een tijdje verloren bij. Inmiddels is Aannemersbedrijf Van Beusekom BV bezig om het onderkomen z’n oude glans terug te geven, middels een uitgebreide restauratie.

Over restauraties gesproken. Als de werkzaamheden in het voorjaar van 2016 worden voltooid, zal de villa worden betrokken door Orthodontiepraktijk Hoofddorp. Momenteel is de praktijk nog gevestigd op nummer 708. Onder leiding van orthodontist Ahmadu Sint Jago worden ook daar dagelijks grondige restauraties uitgevoerd. Alleen gaat het hier natuurlijk om de gebitten van voornamelijk schoolgaande tieners die in de ‘steigers’ worden gezet.

Klomp levert op dit project een hele waslijst aan diensten. Dat is opvallend te noemen, gezien het feit dat Aannemersbedrijf Van Beusekom B.V. uit Zwanenburg een nieuwe opdrachtgever is. We waarderen het in ons gestelde vertrouwen dan ook enorm.

Klomp verzorgt de elektrotechnische installatiewerkzaamheden (verlichting, data- en telecominstallatie, krachtinstallatie en aarding), sanitairtechniek en rioleringswerkzaamheden, beveiligingstechniek, (brandmeldinstallatie en inbraakbeveiliging) en de gehele klimaattechniek, oftewel ventilatie, verwarming en airconditioning. Een warmtepompinstallatie gaat de praktijk voorzien van duurzame koeling en verwarming (vloerverwarming en vlakke plaatradiatoren middels CV).

Een mooie kans om te laten zien wat we allemaal in huis hebben, en die zullen we niet onbenut laten!

» Website Van Beusekom
» Website Orthodontiepraktijk Hoofddorp

Delen: