Van marketing stagiair tot parttime marketing support medewerker. Koen vertelt!

Elk jaar weten studenten uit allerlei opleidingen hun weg naar Klomp goed te vinden. Sommige stagiairs blijven zelfs nog wat langer hangen en komen bij ons in dienst. Zo ook Koen van Breemen (19 jaar), parttime marketing supportmedewerker en voormalig stagiair op de marketing afdeling.
2022-06-07
Marketing stagiair

Koen studeert E-Commerce aan het ROC Horizon College in Purmerend. Als student E-Commerce kreeg Koen begin januari te horen dat hij een stageplek moest zoeken bij een bedrijf dat actief gericht was op B2B. Hoewel marketing en sales niet één op één hetzelfde is, sloot de marketing stageplek binnen Klomp wel goed aan bij Koen zijn ontwikkelingswensen.

“Ik zocht een stage met een gevarieerd takenpakket. Tijdens het kennismakingsgesprek met mijn stagebegeleidster werd het al snel duidelijk dat ik als stagiair veel verantwoordelijkheid zou krijgen. Ik was niet zomaar ‘de stagiair’ en kreeg de ruimte om te groeien en te ontdekken waar mijn talenten liggen.’

Tijdens Koen zijn stageperiode heeft hij meegewerkt op de marketingafdeling bij Klomp, waarin hij een ondersteunende rol had en wij hem kennis hebben laten maken met zoveel mogelijk aspecten van (online) marketing en communicatie. Zo creëerde hij bijvoorbeeld leuke- en relevante content voor op onze website en voor op onze social media kanalen en assisteerde hij de marketing afdeling bij de dagelijkse werkzaamheden.

Koen vertelt!

‘Inmiddels zijn we bijna een half jaar verder, mijn stage is succesvol afgerond en ben ik vanaf vandaag zelfs parttime in dienst getreden bij Klomp. Een grotere compliment bestaat niet! En wat een verschil met een paar maanden geleden! Het is een ontzettend leerzame ervaring geweest en dat is het nog altijd. De persoonlijke ontwikkeling is mij het meest bevallen, je stapt toch ineens in de “grote mensenwereld”. Als ik terugkijk ben ik best trots op mijzelf en op het bedrijf waar ik mag werken. Ik zit hier nu écht op mijn plek.”

Elk jaar weten studenten uit allerlei opleidingen hun weg naar Klomp goed te vinden. Sommige stagiairs blijven zelfs nog wat langer hangen en komen bij ons in dienst. Zo ook Koen van Breemen (19 jaar), parttime marketing supportmedewerker, en voormalig stagiair op de marketing afdeling.
Contractondertekening
Foto: Stagebegeleidster, Bella Rosa (links) en

Koen van Breemen (rechts)

“Ik kan iedere stagezoekende student aanraden contact met Klomp op te nemen! Niet twijfelen, gewoon doen.”

– Koen van Breemen.
Stage bij Klomp

Binnen Klomp kun je bij verschillende afdelingen stagelopen. Vanuit verschillende technische opleidingen kun je bij ons terecht. Denk daarbij aan opleidingsrichtingen zoals installatietechniek, werktuigbouwkunde, elektrotechniek, daktechniek of duurzame energie. Tijdens je stage leer je jouw – tijdens je opleiding opgedane kennis – in de praktijk toe te passen, onder begeleiding van ervaren medewerkers van Klomp.

Het merendeel van de stageplaatsen is technisch van aard, maar óók op andere gebieden (zoals marketing, administratief, ICT of HR) hebben we zo nu en dan vacatures voor een stageplek. De stages worden door Klomp – ‘in overleg met scholen en opleidingsinstituten zorgvuldig geselecteerd’. Voor sommige afdelingen hebben we vanuit Klomp een samenwerkingsverband met specifieke onderwijsinstellingen. Klomp is namelijk een erkend leerbedrijf.

Klomp biedt stages aan op verschillende niveaus, we bieden je een unieke ervaringsplek in een organisatie met een groot technisch hart voor innovatie en verduurzaming, en bieden je een stagevergoeding. Heb jij interesse in een stageplek bij Klomp? Stuur dan een open sollicitatie of neem contact op met onze recruiter, Marjolein van Gog: tel: 06-10795350 /  m.vangog@klompbv.nl .

Elk jaar weten studenten uit allerlei opleidingen hun weg naar Klomp goed te vinden. Sommige stagiairs blijven zelfs nog wat langer hangen en komen bij ons in dienst. Zo ook Koen van Breemen (19 jaar), parttime marketing supportmedewerker, en voormalig stagiair op de marketing afdeling.
Hoera! Koen heeft zijn contract ondertekend! Trots!
(links) Koen van Breemen, (rechts) Marjolein van Gog

Tip: Bij Klomp kun je ook als stagiair je hart ophalen met talrijke spraakmakende projecten. Nieuwsgierig naar voorbeelden van deze projecten? Check dan onze projecten-pagina en volg ons op LinkedIn!

Had je Koen zijn interview van de vorige keer al gelezen? Klik hier

Lees meer:

apr, 02, 2024

Klomp Open Bedrijvendag: Vrijdag 19 april 2024!

Op vrijdag 19 april 2024 zet Klomp haar deuren weer open voor alle belangstellenden. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de techniek? Of wil je als omwonende weten hoe het er bij ons aan toegaat? Je bent van harte welkom in ons duurzame bedrijfspand aan de Digitaalstraat.
Ronald Olij nieuwe Operationeel Directeur Klomp

Ronald Olij, nieuwe Operationeel Directeur Klomp

Wij zijn verheugd u op de hoogte te stellen van een belangrijke ontwikkeling binnen Klomp. Graag kondigen wij aan dat Ronald Olij per 1 maart 2024 als Operationeel Directeur toetreedt tot het directieteam van Klomp.
feb, 16, 2024

Doneer! Steun Martin Jonker in Muskathlon Mozaiek Kenia 2024

Vandaag staat Martin Jonker, de broer van onze Klomp projectleider Willem Jonker, hier op onze eigen binnenplaats achter de kibbelingkar kibbeling te bakken! Maar achter dit smakelijke tafereel schuilt een diepere betekenis. Het is een uitnodiging tot actie voor zijn aankomende uitdaging tijdens de Muskathlon Mozaiek Kenia. Lees verder om te ontdekken hoe zijn hardloopavontuur in Kenia de kracht heeft om levens te veranderen en hoe ook jij hieraan kunt bijdragen.
circulair duurzaam
nov, 27, 2023

Samenwerken aan een circulaire economie

Klomp werkt als verduurzamingspartner elke dag opnieuw aan de verduurzaming van huishoudens en bedrijven. We zorgen voor goed geïsoleerde daken, voor duurzame energiesystemen en voor zuinige installaties. Ook in de realisatie van deze verduurzamingsoplossingen blijven we -zoals onze pay-off belooft- doordacht duurzaam. Dat betekent dat we afvalstromen scheiden, zoveel mogelijk inzetten op recycling en hergebruik, bewust kiezen voor gelijkgezinde samenwerkingspartners en altijd aandacht hebben voor innovatie op dit gebied. Want we doen al veel goed, maar het kan nog beter.
Biobased Isolatie
nov, 21, 2023

Inspirerende Dag bij C-Creators: Samenwerking voor duurzame biobased isolatie

In een succesvolle bijeenkomst bij C-Creators stonden woningcorporaties, producenten en ketenpartners zij aan zij met als gemeenschappelijk doel de grootschalige toepassing van biobased isolatie. De focus lag niet alleen op het bieden van een comfortabeler thuis voor huurders in de sociale sector en het verlagen van energiekosten, maar ook op het streven naar een duurzamere toekomst. Lees hier het volledige artikel voor een diepgaand inzicht in onze gezamenlijke inspanningen.
nov, 21, 2023

Interview met Tom : Van 15 jaar NT2 onderwijs naar Applicatiebeheer

Bij Klomp zijn we altijd op zoek naar professionals die ons team komen versterken. Deze keer hebben we de eer om Tom van Haaster, onze nieuwe Functioneel Applicatiebeheerder, aan jou voor te stellen. Tom heeft een indrukwekkende achtergrond en heeft onlangs de overstap gemaakt naar Klomp. In dit interview vertelt hij ons meer over zijn achtergrond, zijn motivatie en zijn ervaringen tot nu toe bij Klomp. Lees verder.