Van marketing stagiair tot parttime marketing support medewerker. Koen vertelt!

Elk jaar weten studenten uit allerlei opleidingen hun weg naar Klomp goed te vinden. Sommige stagiairs blijven zelfs nog wat langer hangen en komen bij ons in dienst. Zo ook Koen van Breemen (19 jaar), parttime marketing supportmedewerker en voormalig stagiair op de marketing afdeling.
2022-06-07
Marketing stagiair

Koen studeert E-Commerce aan het ROC Horizon College in Purmerend. Als student E-Commerce kreeg Koen begin januari te horen dat hij een stageplek moest zoeken bij een bedrijf dat actief gericht was op B2B. Hoewel marketing en sales niet één op één hetzelfde is, sloot de marketing stageplek binnen Klomp wel goed aan bij Koen zijn ontwikkelingswensen.

“Ik zocht een stage met een gevarieerd takenpakket. Tijdens het kennismakingsgesprek met mijn stagebegeleidster werd het al snel duidelijk dat ik als stagiair veel verantwoordelijkheid zou krijgen. Ik was niet zomaar ‘de stagiair’ en kreeg de ruimte om te groeien en te ontdekken waar mijn talenten liggen.’

Tijdens Koen zijn stageperiode heeft hij meegewerkt op de marketingafdeling bij Klomp, waarin hij een ondersteunende rol had en wij hem kennis hebben laten maken met zoveel mogelijk aspecten van (online) marketing en communicatie. Zo creëerde hij bijvoorbeeld leuke- en relevante content voor op onze website en voor op onze social media kanalen en assisteerde hij de marketing afdeling bij de dagelijkse werkzaamheden.

Koen vertelt!

‘Inmiddels zijn we bijna een half jaar verder, mijn stage is succesvol afgerond en ben ik vanaf vandaag zelfs parttime in dienst getreden bij Klomp. Een grotere compliment bestaat niet! En wat een verschil met een paar maanden geleden! Het is een ontzettend leerzame ervaring geweest en dat is het nog altijd. De persoonlijke ontwikkeling is mij het meest bevallen, je stapt toch ineens in de “grote mensenwereld”. Als ik terugkijk ben ik best trots op mijzelf en op het bedrijf waar ik mag werken. Ik zit hier nu écht op mijn plek.”

Elk jaar weten studenten uit allerlei opleidingen hun weg naar Klomp goed te vinden. Sommige stagiairs blijven zelfs nog wat langer hangen en komen bij ons in dienst. Zo ook Koen van Breemen (19 jaar), parttime marketing supportmedewerker, en voormalig stagiair op de marketing afdeling.
Contractondertekening
Foto: Stagebegeleidster, Bella Rosa (links) en

Koen van Breemen (rechts)

“Ik kan iedere stagezoekende student aanraden contact met Klomp op te nemen! Niet twijfelen, gewoon doen.”

– Koen van Breemen.
Stage bij Klomp

Binnen Klomp kun je bij verschillende afdelingen stagelopen. Vanuit verschillende technische opleidingen kun je bij ons terecht. Denk daarbij aan opleidingsrichtingen zoals installatietechniek, werktuigbouwkunde, elektrotechniek, daktechniek of duurzame energie. Tijdens je stage leer je jouw – tijdens je opleiding opgedane kennis – in de praktijk toe te passen, onder begeleiding van ervaren medewerkers van Klomp.

Het merendeel van de stageplaatsen is technisch van aard, maar óók op andere gebieden (zoals marketing, administratief, ICT of HR) hebben we zo nu en dan vacatures voor een stageplek. De stages worden door Klomp – ‘in overleg met scholen en opleidingsinstituten zorgvuldig geselecteerd’. Voor sommige afdelingen hebben we vanuit Klomp een samenwerkingsverband met specifieke onderwijsinstellingen. Klomp is namelijk een erkend leerbedrijf.

Klomp biedt stages aan op verschillende niveaus, we bieden je een unieke ervaringsplek in een organisatie met een groot technisch hart voor innovatie en verduurzaming, en bieden je een stagevergoeding. Heb jij interesse in een stageplek bij Klomp? Stuur dan een open sollicitatie of neem contact op met onze recruiter, Marjolein van Gog: tel: 06-10795350 /  m.vangog@klompbv.nl .

Elk jaar weten studenten uit allerlei opleidingen hun weg naar Klomp goed te vinden. Sommige stagiairs blijven zelfs nog wat langer hangen en komen bij ons in dienst. Zo ook Koen van Breemen (19 jaar), parttime marketing supportmedewerker, en voormalig stagiair op de marketing afdeling.
Hoera! Koen heeft zijn contract ondertekend! Trots!
(links) Koen van Breemen, (rechts) Marjolein van Gog

Tip: Bij Klomp kun je ook als stagiair je hart ophalen met talrijke spraakmakende projecten. Nieuwsgierig naar voorbeelden van deze projecten? Check dan onze projecten-pagina en volg ons op LinkedIn!

Had je Koen zijn interview van de vorige keer al gelezen? Klik hier

Lees meer:

banenmarkt
jul, 05, 2022

Klomp kijkt terug op een geslaagde banenmarkt | 24 juni ’22

Op donderdag 24 juni jl. organiseerde het Werkgeversservicepunt Groot-Amsterdam (WSP) een banenmarkt in de Amsterdamse Molenwijk. De focus van deze banenmarkt lag op techniek en banen in de energietransitie. Er was een rijke verzameling aan bedrijven uit Amsterdam Noord. Uiteraard was Klomp ook van de partij!
TECTUM-Award 2022
jul, 01, 2022

‘De vlag kan uit, Pim is geslaagd!’ | TECTUM- Award 2022

Gisteravond vond in het NBC Congrescentrum Nieuwegein de feestelijke diploma-uitreiking van TECTUM plaats. Onder toeziend oog van ruim 600 bezoekers werden de diploma’s aan de geslaagden uitgereikt. Dit jaar was onze collega Pim Spaan één van de vier gelukkigen die zich de beste dakdekker van zijn jaar mocht noemen. Een geweldige prestatie!
Jubileum Klomp
jun, 29, 2022

60 jarig jubileum Klomp!

Afgelopen vrijdag feestte het team van Klomp het dak eraf. De reden? Het is alweer zestig jaar geleden dat het echtpaar Klomp hun winkeltje op de Nieuwerdammerdijk in Amsterdam opende. Ma Klomp gaf advies over de moderne steelstofzuigers en wasmachines, Pa Klomp verzorgde het installatiewerk. Zes decennia later is familiebedrijf Klomp 173 man sterk. Als dat geen reden voor een feestje is…
duurzame afvalverwerking
jun, 23, 2022

Klomp en GP Groot staan voor duurzame afvalverwerking

Doordacht duurzaam, de slogan van Klomp, is niet zomaar een leus. Klomp gaat naast de meeste duurzame oplossingen in energie, daken en gebouwgebonden installaties ook voor optimaal duurzame verwerking van haar afval. Dat GP Groot en Klomp hiervoor de handen ineen hebben geslagen, is een volstrekt logische stap. Voor deze afvalverwerker zijn circulaire economie en de energietransitie namelijk dé pijlers binnen de dienstverlening. Een perfecte match met Klomp dus.
Senang
jun, 16, 2022

Celsias en Klomp halen alles uit de kast voor een duurzaam Senang

Midden in de Indische buurt in Amsterdam-Oost heeft een oud woonblok plaatsgemaakt voor een optimaal duurzaam nieuwbouwcomplex genaamd Senang. Senang is een project van woningcorporatie de Alliantie en bestaat uit 83 sociale huurwoningen, 35 middensegment huurwoningen en drie bedrijfsruimten. De woningen worden gasloos en voorzien van alle denkbare verduurzamingsoplossingen zoals een collectieve warmte-koude-opslag (WKO) die voor de warmte voor verwarming en warm water zorgt. Daarnaast krijgen de woningen driedubbelglas, een warmteterugwininstallatie (WTW) voor de ventilatie van de woningen en het dak komt vol te liggen met zonnepanelen.
Rob ziet Abraham!
jun, 15, 2022

Rob ziet Abraham

HIEPERDEPIEP HOERA! Onze altijd vrolijke Rob is vandaag jarig en tikt de prachtige leeftijd 50 aan! Dit laten we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Collega’s hebben hem blij verrast met een mooi versierde werkplek van slingers en ballonnen. Rob heeft ons op zijn beurt verwend met maar liefst 4 super lekkere taart(en)! Kortom, het is feest!