Van marketing stagiair tot parttime marketing support medewerker. Koen vertelt!

Elk jaar weten studenten uit allerlei opleidingen hun weg naar Klomp goed te vinden. Sommige stagiairs blijven zelfs nog wat langer hangen en komen bij ons in dienst. Zo ook Koen van Breemen (19 jaar), parttime marketing supportmedewerker en voormalig stagiair op de marketing afdeling.
2022-06-07
Marketing stagiair

Koen studeert E-Commerce aan het ROC Horizon College in Purmerend. Als student E-Commerce kreeg Koen begin januari te horen dat hij een stageplek moest zoeken bij een bedrijf dat actief gericht was op B2B. Hoewel marketing en sales niet één op één hetzelfde is, sloot de marketing stageplek binnen Klomp wel goed aan bij Koen zijn ontwikkelingswensen.

“Ik zocht een stage met een gevarieerd takenpakket. Tijdens het kennismakingsgesprek met mijn stagebegeleidster werd het al snel duidelijk dat ik als stagiair veel verantwoordelijkheid zou krijgen. Ik was niet zomaar ‘de stagiair’ en kreeg de ruimte om te groeien en te ontdekken waar mijn talenten liggen.’

Tijdens Koen zijn stageperiode heeft hij meegewerkt op de marketingafdeling bij Klomp, waarin hij een ondersteunende rol had en wij hem kennis hebben laten maken met zoveel mogelijk aspecten van (online) marketing en communicatie. Zo creëerde hij bijvoorbeeld leuke- en relevante content voor op onze website en voor op onze social media kanalen en assisteerde hij de marketing afdeling bij de dagelijkse werkzaamheden.

Koen vertelt!

‘Inmiddels zijn we bijna een half jaar verder, mijn stage is succesvol afgerond en ben ik vanaf vandaag zelfs parttime in dienst getreden bij Klomp. Een grotere compliment bestaat niet! En wat een verschil met een paar maanden geleden! Het is een ontzettend leerzame ervaring geweest en dat is het nog altijd. De persoonlijke ontwikkeling is mij het meest bevallen, je stapt toch ineens in de “grote mensenwereld”. Als ik terugkijk ben ik best trots op mijzelf en op het bedrijf waar ik mag werken. Ik zit hier nu écht op mijn plek.”

Elk jaar weten studenten uit allerlei opleidingen hun weg naar Klomp goed te vinden. Sommige stagiairs blijven zelfs nog wat langer hangen en komen bij ons in dienst. Zo ook Koen van Breemen (19 jaar), parttime marketing supportmedewerker, en voormalig stagiair op de marketing afdeling.
Contractondertekening
Foto: Stagebegeleidster, Bella Rosa (links) en

Koen van Breemen (rechts)

“Ik kan iedere stagezoekende student aanraden contact met Klomp op te nemen! Niet twijfelen, gewoon doen.”

– Koen van Breemen.
Stage bij Klomp

Binnen Klomp kun je bij verschillende afdelingen stagelopen. Vanuit verschillende technische opleidingen kun je bij ons terecht. Denk daarbij aan opleidingsrichtingen zoals installatietechniek, werktuigbouwkunde, elektrotechniek, daktechniek of duurzame energie. Tijdens je stage leer je jouw – tijdens je opleiding opgedane kennis – in de praktijk toe te passen, onder begeleiding van ervaren medewerkers van Klomp.

Het merendeel van de stageplaatsen is technisch van aard, maar óók op andere gebieden (zoals marketing, administratief, ICT of HR) hebben we zo nu en dan vacatures voor een stageplek. De stages worden door Klomp – ‘in overleg met scholen en opleidingsinstituten zorgvuldig geselecteerd’. Voor sommige afdelingen hebben we vanuit Klomp een samenwerkingsverband met specifieke onderwijsinstellingen. Klomp is namelijk een erkend leerbedrijf.

Klomp biedt stages aan op verschillende niveaus, we bieden je een unieke ervaringsplek in een organisatie met een groot technisch hart voor innovatie en verduurzaming, en bieden je een stagevergoeding. Heb jij interesse in een stageplek bij Klomp? Stuur dan een open sollicitatie of neem contact op met onze recruiter, Marjolein van Gog: tel: 06-10795350 /  m.vangog@klompbv.nl .

Elk jaar weten studenten uit allerlei opleidingen hun weg naar Klomp goed te vinden. Sommige stagiairs blijven zelfs nog wat langer hangen en komen bij ons in dienst. Zo ook Koen van Breemen (19 jaar), parttime marketing supportmedewerker, en voormalig stagiair op de marketing afdeling.
Hoera! Koen heeft zijn contract ondertekend! Trots!
(links) Koen van Breemen, (rechts) Marjolein van Gog

Tip: Bij Klomp kun je ook als stagiair je hart ophalen met talrijke spraakmakende projecten. Nieuwsgierig naar voorbeelden van deze projecten? Check dan onze projecten-pagina en volg ons op LinkedIn!

Had je Koen zijn interview van de vorige keer al gelezen? Klik hier

Lees meer:

Groendak
dec, 02, 2022

Groendak voor zorgcentrum Westerkim

Tien jaar geleden ontstond vanuit de uitvraag inzake het dakonderhoud van woningcorporatie Ymere het dakteam Ymere. Dat de resultaatgerichte samenwerking een succes is, bewijst de contractverlenging met nog eens tien jaar. Partners Klomp, Consolidated, Patina en Ymere zetten ook de komende tien jaar vol in op ontwikkeling, ontzorging, doelgericht beheer, onderhoud, verduurzaming en innovatie. 
Primeur voor Klomp

Primeur voor Klomp!

Klomp timmert als het over verduurzaming gaat al jaren aan de weg. Het team van Klomp weet precies welk dak welke ingrepen nodig heeft om volledig duurzaam en toekomstbestendig te worden. In opdracht van Pre Wonen verzorgen we alle benodigde werkzaamheden van A tot Z. Voor Pre Wonen zijn we zelf de hoofdaannemer. Een geweldige primeur voor ons bedrijf!
Leermeester
nov, 03, 2022

Benito Molhoop wordt Leermeester

Klomp is een (leer)bedrijf met ambitie. We werken elke dag opnieuw aan het verduurzamen van de gebouwde omgeving en omarmen daarvoor innovaties uit de markt én de innovatiedrift van onze medewerkers. Daarnaast hebben we de ambitie om onze collega’s het beste te bieden. Daarom geven we iedereen binnen Klomp de kans zich middels opleidingen verder te ontwikkelen. Onze collega Benito Molhoop koos ervoor om niet alleen zichzelf, maar ook nieuwe aanwas naar een hoger plan te brengen. Het afronden van de tweedaagse Leermeestercursus maakt van hem een volleerd leermeester.
Klomp
okt, 27, 2022

Klomp aan de slag voor Parteon

Parteon is een van de grootste woningencorporaties in de Zaanstreek. Voor Parteon is het belangrijk om haar huurders een fijn thuis te bieden. Het verduurzamen van de woningen is belangrijk en draagt hieraan bij. Het appartementencomplex aan de Dokter Kortewegstraat in Wormerveer wordt door een bouwteam bestaande uit KBK bouwgroep, De Waard bouw, KTR3 B.V. en Klomp volledig op maat verduurzaamd. Zowel de gebouwschil als het dak worden onder handen genomen.
duurzaam dak
okt, 14, 2022

Klomp vernieuwt en vergroent het dak van Frascati

Het Frascati Theater aan de Nes in Amsterdam heeft diverse functies gehad. Het gebouw was oorspronkelijk een klooster, werd eind 16de eeuw het podium voor rederijkerspelen en diende in de 17de en 18de eeuw als pakhuis voor tabak, thee en specerijen. In de jaren daarna huisveste het pand een koffiehuis en werd het berucht als plek waar beschaafd publiek zicht liever niet vertoonde. Tot het moment dat de Nes door het gemeentebestuur Amsterdam weer als handelsstraat werd gedoopt. Inmiddels is het theater dé plek waar jong talent zichzelf presenteert.
Bovenkruier
sep, 29, 2022

Bovenkruier in Molenwijk wordt aardgasvrij

Amsterdam wil in 2040 volledig aardgasvrij zijn. In Molenwijk werkt de gemeente zelfs toe naar een aardgasvrij bestaan in 2030. De Bovenkruier van woningcorporatie Eigen Haard is een van de zeven complexen die op de nominatie staan om gerenoveerd te worden. Hier zijn Klomp en Green4energy in opdracht van Nijhuis Bouw recent begonnen om de woningen gereed te maken voor stadswarmte en elektrisch koken.