Van marketing stagiair tot parttime marketing support medewerker. Koen vertelt!

Elk jaar weten studenten uit allerlei opleidingen hun weg naar Klomp goed te vinden. Sommige stagiairs blijven zelfs nog wat langer hangen en komen bij ons in dienst. Zo ook Koen van Breemen (19 jaar), parttime marketing supportmedewerker en voormalig stagiair op de marketing afdeling.
2022-06-07
Marketing stagiair

Koen studeert E-Commerce aan het ROC Horizon College in Purmerend. Als student E-Commerce kreeg Koen begin januari te horen dat hij een stageplek moest zoeken bij een bedrijf dat actief gericht was op B2B. Hoewel marketing en sales niet één op één hetzelfde is, sloot de marketing stageplek binnen Klomp wel goed aan bij Koen zijn ontwikkelingswensen.

“Ik zocht een stage met een gevarieerd takenpakket. Tijdens het kennismakingsgesprek met mijn stagebegeleidster werd het al snel duidelijk dat ik als stagiair veel verantwoordelijkheid zou krijgen. Ik was niet zomaar ‘de stagiair’ en kreeg de ruimte om te groeien en te ontdekken waar mijn talenten liggen.’

Tijdens Koen zijn stageperiode heeft hij meegewerkt op de marketingafdeling bij Klomp, waarin hij een ondersteunende rol had en wij hem kennis hebben laten maken met zoveel mogelijk aspecten van (online) marketing en communicatie. Zo creëerde hij bijvoorbeeld leuke- en relevante content voor op onze website en voor op onze social media kanalen en assisteerde hij de marketing afdeling bij de dagelijkse werkzaamheden.

Koen vertelt!

‘Inmiddels zijn we bijna een half jaar verder, mijn stage is succesvol afgerond en ben ik vanaf vandaag zelfs parttime in dienst getreden bij Klomp. Een grotere compliment bestaat niet! En wat een verschil met een paar maanden geleden! Het is een ontzettend leerzame ervaring geweest en dat is het nog altijd. De persoonlijke ontwikkeling is mij het meest bevallen, je stapt toch ineens in de “grote mensenwereld”. Als ik terugkijk ben ik best trots op mijzelf en op het bedrijf waar ik mag werken. Ik zit hier nu écht op mijn plek.”

Elk jaar weten studenten uit allerlei opleidingen hun weg naar Klomp goed te vinden. Sommige stagiairs blijven zelfs nog wat langer hangen en komen bij ons in dienst. Zo ook Koen van Breemen (19 jaar), parttime marketing supportmedewerker, en voormalig stagiair op de marketing afdeling.
Contractondertekening
Foto: Stagebegeleidster, Bella Rosa (links) en

Koen van Breemen (rechts)

“Ik kan iedere stagezoekende student aanraden contact met Klomp op te nemen! Niet twijfelen, gewoon doen.”

– Koen van Breemen.
Stage bij Klomp

Binnen Klomp kun je bij verschillende afdelingen stagelopen. Vanuit verschillende technische opleidingen kun je bij ons terecht. Denk daarbij aan opleidingsrichtingen zoals installatietechniek, werktuigbouwkunde, elektrotechniek, daktechniek of duurzame energie. Tijdens je stage leer je jouw – tijdens je opleiding opgedane kennis – in de praktijk toe te passen, onder begeleiding van ervaren medewerkers van Klomp.

Het merendeel van de stageplaatsen is technisch van aard, maar óók op andere gebieden (zoals marketing, administratief, ICT of HR) hebben we zo nu en dan vacatures voor een stageplek. De stages worden door Klomp – ‘in overleg met scholen en opleidingsinstituten zorgvuldig geselecteerd’. Voor sommige afdelingen hebben we vanuit Klomp een samenwerkingsverband met specifieke onderwijsinstellingen. Klomp is namelijk een erkend leerbedrijf.

Klomp biedt stages aan op verschillende niveaus, we bieden je een unieke ervaringsplek in een organisatie met een groot technisch hart voor innovatie en verduurzaming, en bieden je een stagevergoeding. Heb jij interesse in een stageplek bij Klomp? Stuur dan een open sollicitatie of neem contact op met onze recruiter, Marjolein van Gog: tel: 06-10795350 /  m.vangog@klompbv.nl .

Elk jaar weten studenten uit allerlei opleidingen hun weg naar Klomp goed te vinden. Sommige stagiairs blijven zelfs nog wat langer hangen en komen bij ons in dienst. Zo ook Koen van Breemen (19 jaar), parttime marketing supportmedewerker, en voormalig stagiair op de marketing afdeling.
Hoera! Koen heeft zijn contract ondertekend! Trots!
(links) Koen van Breemen, (rechts) Marjolein van Gog

Tip: Bij Klomp kun je ook als stagiair je hart ophalen met talrijke spraakmakende projecten. Nieuwsgierig naar voorbeelden van deze projecten? Check dan onze projecten-pagina en volg ons op LinkedIn!

Had je Koen zijn interview van de vorige keer al gelezen? Klik hier

Lees meer:

onderneming klomp
mei, 17, 2023

Klomp uitgeroepen tot beste onderneming van Noord Holland!

Ontdek het spannende verhaal achter het succes van Klomp tijdens de spectaculaire finale van de ‘Ondernemingsverkiezing van Noord-Holland 2023’. Lees hoe dit familiebedrijf tot de top 3 wist te komen en uiteindelijk de felbegeerde award in de wacht sleepte met een indrukwekkende pitch. Ontdek de strategie en toewijding die hebben geleid tot dit ongekende succes en laat je inspireren door hun ondernemerschap.
mei, 26, 2023

Van Calculaties tot Smash Shots: Wouter Bouwman’s Succesverhaal

Betreed de inspirerende wereld van Klomp, waar uitdagende projecten en geweldige sportprestaties samenkomen. In het hart van dit succesverhaal schuilt Wouter Bouwman, calculator bij Klomp die zowel in zijn vak uitblinkt als op het padelveld. Dit artikel neemt je mee in het leven van Wouter Bouwman, waar zijn professionele vaardigheden en sportieve passie harmonieus samenkomen. Ontdek hoe hij zijn gedrevenheid en talent inzet, zowel op het werk als op het padelveld. Lees verder en laat je inspireren.
BNA architectuurprijzen
mei, 16, 2023

Klomp draagt bij aan winnende BNA architectuurprijzen: Jonas’ en de Van der Pekbuurt

Klomp heeft reden tot vieren met de overwinning van Jonas als Gebouw van het Jaar en de erkenning van de renovatie van de Van der Pekbuurt in de prestigieuze BNA Architectuurprijzen. Klomp heeft actief bijgedragen aan deze duurzame projecten. Ontdek meer over Klomp’s toewijding aan duurzaamheid en innovatieve oplossingen, en hoe we hebben bijgedragen aan het succes van Jonas’ en de Van der Pekbuurt. Lees verder om meer te weten te komen over Klomp’s betrokkenheid bij deze prijswinnende architecturale meesterwerken.
Ronald Beeksma
mei, 12, 2023

Ronald Beeksma: Een Toegewijde Teamspeler viert 12,5 jarig jubileum

Het is een feestelijke mijlpaal bij Klomp! Ronald Beeksma, werkvoorbereider bij Klomp, viert zijn 12,5-jarig jubileum binnen het bedrijf. Met zijn toewijding, expertise en enthousiasme heeft Ronald een onschatbare bijdrage geleverd aan het succes van Klomp. Samen met commercieel directeur Peter Bouwes blikken we terug op Ronald’s professionele reis en ontdekken we wat hem zo’n gewaardeerde teamspeler maakt.
BRL600-25 certificaat
mei, 01, 2023

Klomp behaalt BRL6000-25 certificaat voor gasverbrandingstoestellen

Klomp heeft het BRL 6000-25 certificaat behaald, dat is afgegeven door KIWA! Hiermee bevestigen wij dat we voldoen aan de eisen om werkzaamheden met gebouw-gebonden gasverbrandingstoestellen uit te voeren. Onze vakmensen hebben alle kennis in huis voor warmtetechnieken en zijn altijd bezig met innovatie en duurzaamheid. Lees meer over wat dit certificaat betekent voor ons en voor onze klanten in dit artikel.
leidekker
apr, 20, 2023

Een dag als leidekker, Moniek loopt mee met de leidekkers

Moniek, contractbeheerder bij Klomp Beheer en Onderhoud, loopt regelmatig mee met de buitendienst om beter te begrijpen wat er buiten allemaal gebeurt. Onlangs liep ze mee met leidekkers Remco Kroes en Richard Kroes op een project in Vijfhuizen. Moniek hielp mee met het leggen van leien en leerde hoe het is om als leidekker te werken. Ze benadrukt het belang van samenwerken om begrip en waardering voor elkaars werk te krijgen. Bekijk hier de bijhorende videoimpressie en lees het volledige artikel.