Klomp Behaalt Opnieuw VCA **!

Klomp heeft opnieuw het VCA**-certificaat behaald, een erkenning van onze diepgewortelde toewijding aan veiligheid, gezondheid en duurzaamheid. Het certificaat gaat verder dan een symbolische prestatie; het belichaamt onze belofte aan klanten en partners om altijd de hoogste normen te handhaven. Richard Klaver, onze veiligheidsdeskundige, en Sandra Bruns, onze KAM-coördinator, delen inzichten in onze benadering, die verder gaat dan de standaardnormen. Dit nieuwsbericht nodigt u uit om meer te ontdekken over onze voortdurende inspanningen en hoe we samenwerken aan een veiligere en duurzamere toekomst. Lees het volledige verhaal op deze pagina. Samen maken we een verschil!
2023-09-11

Klomp heeft reden tot trots, want we hebben met succes het VCA** 2017/6.0 – certificaat behaald! Veiligheid, gezondheid en duurzaamheid zijn kernwaarden die diep geworteld zijn in ons bedrijf. Het behalen van het VCA2-certificaat is niet alleen een prestatie, maar het is ook een bevestiging van onze toewijding aan deze waarden en onze voortdurende inspanningen om ze te handhaven.

VCA2-Certificaat: Wat Betekent Het?

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Dit internationaal erkende certificaat is een belangrijke mijlpaal voor Klomp omdat het aantoont dat we voldoen aan strikte normen op het gebied van veiligheid en gezondheid op de werkvloer. Het certificaat geeft aan dat we als organisatie goed zijn voorbereid om risico’s te minimaliseren en de veiligheid van onze medewerkers en klanten te waarborgen. Bovendien zijn we er trots op dat we bijdragen aan een beter milieu door milieubewuste praktijken te volgen.

Een Belofte aan Onze Klanten en Partners

Dit certificaat gaat verder dan een eenvoudige erkenning; het is een belofte aan onze klanten en partners. Het is een garantie dat we altijd streven naar de hoogste normen van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid in al onze projecten. Het VCA2-certificaat is een symbool van vertrouwen en toewijding aan onze klanten en partners, en we zijn vastbesloten om deze normen te handhaven en te overtreffen.

Voortdurende Verbetering

Bij Klomp streven we voortdurend naar verbetering. We begrijpen dat de eisen en verwachtingen van gemeenten en opdrachtgevers evolueren, en we zijn bereid om deze uitdagingen aan te gaan. We blijven ook investeren in innovatieve benaderingen die ons helpen om elk jaar weer met succes de VCA**-certificering te behalen.

vca**-certificaat

Richard Klaver, onze veiligheidsdeskundige, benadrukte: “Hoewel het VCA**-certificaat wordt geauditeerd aan de hand van een vaste checklist, is onze benadering bij Klomp allesbehalve standaard. Samen met de auditor gaan we veel dieper dan het simpelweg afvinken van de vragenlijst. We integreren andere certificaten, zoals die van de Veiligheidsladder (SCL), om een breder beeld te krijgen van het veiligheidsbewustzijn binnen onze organisatie.

De Veiligheidsladder heeft namelijk een directe link met het VCA**-certificaat in verschillende opzichten. Ook op het gebied van milieu gaan we verder dan de VCA-checklist. We hanteren tevens het milieumanagementsysteem ISO14001 en streven naar naleving van de CO2-prestatieladder. Zo dragen we actief bij aan een duurzamer milieu.”

Sandra Bruns, onze KAM-coördinator, voegde eraan toe: “Dit is meer dan alleen een certificaat; het is een weerspiegeling van onze toewijding aan veiligheid, gezondheid en duurzaamheid. We hebben samen als Klomp team hard gewerkt om ervoor te zorgen dat elk aspect van ons werk voldoet aan de hoogste normen. Dit certificaat is het bewijs van onze inzet en vastberadenheid om ervoor te zorgen dat onze medewerkers veilig naar huis gaan, onze klanten kunnen vertrouwen op de kwaliteit van ons werk en we een positieve impact hebben op het milieu. Ik ben ontzettend trots op wat we hebben bereikt, en ik kijk ernaar uit om deze reis voort te zetten, wetende dat we samen een verschil maken.”

Dankbaar

We willen graag iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan het behalen van dit certificaat. Onze toewijding aan veiligheid, gezondheid en duurzaamheid blijft onverminderd sterk, en we kijken ernaar uit om samen te blijven werken aan een veilige en duurzame toekomst.

Samen kunnen we de wereld veiliger en duurzamer maken.

Ontdek Onze Certificeringen
Klomp hecht veel waarde aan de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers, de professionaliteit van onze organisatie en de algehele kwaliteit van geleverde diensten en producten. Daarom werkt Klomp voortdurend aan het op peil houden van het kwaliteit- en veiligheidssysteem. We nodigen je van harte uit om een kijkje op onze pagina “certificeringen” te nemen. Daar tref je onze certificeringen, erkenningen en verklaringen aan. Klik op onderstaande button om direct naar de pagina te gaan.

Lees meer:

feb, 16, 2024

Doneer! Steun Martin Jonker in Muskathlon Mozaiek Kenia 2024

Vandaag staat Martin Jonker, de broer van onze Klomp projectleider Willem Jonker, hier op onze eigen binnenplaats achter de kibbelingkar kibbeling te bakken! Maar achter dit smakelijke tafereel schuilt een diepere betekenis. Het is een uitnodiging tot actie voor zijn aankomende uitdaging tijdens de Muskathlon Mozaiek Kenia. Lees verder om te ontdekken hoe zijn hardloopavontuur in Kenia de kracht heeft om levens te veranderen en hoe ook jij hieraan kunt bijdragen.
circulair duurzaam
nov, 27, 2023

Samenwerken aan een circulaire economie

Klomp werkt als verduurzamingspartner elke dag opnieuw aan de verduurzaming van huishoudens en bedrijven. We zorgen voor goed geïsoleerde daken, voor duurzame energiesystemen en voor zuinige installaties. Ook in de realisatie van deze verduurzamingsoplossingen blijven we -zoals onze pay-off belooft- doordacht duurzaam. Dat betekent dat we afvalstromen scheiden, zoveel mogelijk inzetten op recycling en hergebruik, bewust kiezen voor gelijkgezinde samenwerkingspartners en altijd aandacht hebben voor innovatie op dit gebied. Want we doen al veel goed, maar het kan nog beter.
Biobased Isolatie
nov, 21, 2023

Inspirerende Dag bij C-Creators: Samenwerking voor duurzame biobased isolatie

In een succesvolle bijeenkomst bij C-Creators stonden woningcorporaties, producenten en ketenpartners zij aan zij met als gemeenschappelijk doel de grootschalige toepassing van biobased isolatie. De focus lag niet alleen op het bieden van een comfortabeler thuis voor huurders in de sociale sector en het verlagen van energiekosten, maar ook op het streven naar een duurzamere toekomst. Lees hier het volledige artikel voor een diepgaand inzicht in onze gezamenlijke inspanningen.
nov, 21, 2023

Interview met Tom : Van 15 jaar NT2 onderwijs naar Applicatiebeheer

Bij Klomp zijn we altijd op zoek naar professionals die ons team komen versterken. Deze keer hebben we de eer om Tom van Haaster, onze nieuwe Functioneel Applicatiebeheerder, aan jou voor te stellen. Tom heeft een indrukwekkende achtergrond en heeft onlangs de overstap gemaakt naar Klomp. In dit interview vertelt hij ons meer over zijn achtergrond, zijn motivatie en zijn ervaringen tot nu toe bij Klomp. Lees verder.
nov, 14, 2023

Mike Wiersma viert zijn officiële 1-jarig jubileum bij Klomp

Bij Klomp vieren we het éénjarig jubileum van Mike Wiersma als officiële medewerker. Deze mijlpaal is extra speciaal omdat het een beloning is voor het succesvol behalen van het diploma Eerste Monteur niveau 3 via het IW Leren & Werken-traject vanuit Klomp. Nadat hij vorig jaar zijn diploma behaalde, trad hij in dienst bij Klomp. Mike heeft niet alleen zijn technische vaardigheden verder ontwikkeld, maar heeft ook overtuigend aangetoond dat doorzettingsvermogen en een passie voor het vak de sleutels tot succes zijn. Lees verder om meer te ontdekken.
warmtepomp
nov, 17, 2023

Duurzaam vastgoedbeheer: Warmtepompsystemen en WKO

In een tijd van toenemende nadruk op duurzaamheid en groeiende vraag naar milieuvriendelijke oplossingen staan vastgoedbeheerders voor de uitdaging om gebouwen efficiënter te verwarmen en te koelen. Ontdek in dit artikel de voordelen en mogelijkheden van warmtepompsystemen en warmte- en koudeopslag (WKO) voor duurzaam vastgoedbeheer, met positieve effecten op zowel het milieu als de kosten en waarde van vastgoed.