Klomp Behaalt Opnieuw VCA **!

Klomp heeft opnieuw het VCA**-certificaat behaald, een erkenning van onze diepgewortelde toewijding aan veiligheid, gezondheid en duurzaamheid. Het certificaat gaat verder dan een symbolische prestatie; het belichaamt onze belofte aan klanten en partners om altijd de hoogste normen te handhaven. Richard Klaver, onze veiligheidsdeskundige, en Sandra Bruns, onze KAM-coördinator, delen inzichten in onze benadering, die verder gaat dan de standaardnormen. Dit nieuwsbericht nodigt u uit om meer te ontdekken over onze voortdurende inspanningen en hoe we samenwerken aan een veiligere en duurzamere toekomst. Lees het volledige verhaal op deze pagina. Samen maken we een verschil!
2023-09-11

Klomp heeft reden tot trots, want we hebben met succes het VCA** 2017/6.0 – certificaat behaald! Veiligheid, gezondheid en duurzaamheid zijn kernwaarden die diep geworteld zijn in ons bedrijf. Het behalen van het VCA2-certificaat is niet alleen een prestatie, maar het is ook een bevestiging van onze toewijding aan deze waarden en onze voortdurende inspanningen om ze te handhaven.

VCA2-Certificaat: Wat Betekent Het?

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Dit internationaal erkende certificaat is een belangrijke mijlpaal voor Klomp omdat het aantoont dat we voldoen aan strikte normen op het gebied van veiligheid en gezondheid op de werkvloer. Het certificaat geeft aan dat we als organisatie goed zijn voorbereid om risico’s te minimaliseren en de veiligheid van onze medewerkers en klanten te waarborgen. Bovendien zijn we er trots op dat we bijdragen aan een beter milieu door milieubewuste praktijken te volgen.

Een Belofte aan Onze Klanten en Partners

Dit certificaat gaat verder dan een eenvoudige erkenning; het is een belofte aan onze klanten en partners. Het is een garantie dat we altijd streven naar de hoogste normen van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid in al onze projecten. Het VCA2-certificaat is een symbool van vertrouwen en toewijding aan onze klanten en partners, en we zijn vastbesloten om deze normen te handhaven en te overtreffen.

Voortdurende Verbetering

Bij Klomp streven we voortdurend naar verbetering. We begrijpen dat de eisen en verwachtingen van gemeenten en opdrachtgevers evolueren, en we zijn bereid om deze uitdagingen aan te gaan. We blijven ook investeren in innovatieve benaderingen die ons helpen om elk jaar weer met succes de VCA**-certificering te behalen.

vca**-certificaat

Richard Klaver, onze veiligheidsdeskundige, benadrukte: “Hoewel het VCA**-certificaat wordt geauditeerd aan de hand van een vaste checklist, is onze benadering bij Klomp allesbehalve standaard. Samen met de auditor gaan we veel dieper dan het simpelweg afvinken van de vragenlijst. We integreren andere certificaten, zoals die van de Veiligheidsladder (SCL), om een breder beeld te krijgen van het veiligheidsbewustzijn binnen onze organisatie.

De Veiligheidsladder heeft namelijk een directe link met het VCA**-certificaat in verschillende opzichten. Ook op het gebied van milieu gaan we verder dan de VCA-checklist. We hanteren tevens het milieumanagementsysteem ISO14001 en streven naar naleving van de CO2-prestatieladder. Zo dragen we actief bij aan een duurzamer milieu.”

Sandra Bruns, onze KAM-coördinator, voegde eraan toe: “Dit is meer dan alleen een certificaat; het is een weerspiegeling van onze toewijding aan veiligheid, gezondheid en duurzaamheid. We hebben samen als Klomp team hard gewerkt om ervoor te zorgen dat elk aspect van ons werk voldoet aan de hoogste normen. Dit certificaat is het bewijs van onze inzet en vastberadenheid om ervoor te zorgen dat onze medewerkers veilig naar huis gaan, onze klanten kunnen vertrouwen op de kwaliteit van ons werk en we een positieve impact hebben op het milieu. Ik ben ontzettend trots op wat we hebben bereikt, en ik kijk ernaar uit om deze reis voort te zetten, wetende dat we samen een verschil maken.”

Dankbaar

We willen graag iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan het behalen van dit certificaat. Onze toewijding aan veiligheid, gezondheid en duurzaamheid blijft onverminderd sterk, en we kijken ernaar uit om samen te blijven werken aan een veilige en duurzame toekomst.

Samen kunnen we de wereld veiliger en duurzamer maken.

Ontdek Onze Certificeringen
Klomp hecht veel waarde aan de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers, de professionaliteit van onze organisatie en de algehele kwaliteit van geleverde diensten en producten. Daarom werkt Klomp voortdurend aan het op peil houden van het kwaliteit- en veiligheidssysteem. We nodigen je van harte uit om een kijkje op onze pagina “certificeringen” te nemen. Daar tref je onze certificeringen, erkenningen en verklaringen aan. Klik op onderstaande button om direct naar de pagina te gaan.

Lees meer:

Damsko Stephen Connell Waldy van Geenen
sep, 18, 2023

Damsko Duikt in de Wereld van Dakdekker Stephen Connell

De stad Amsterdam ontwaakte vanmorgen onder hevige onweersbuien die de straten verlichtten. Maar wat begon als een onstuimige ochtend, ontpopte zich tot een mooie ochtend met een bijzondere gebeurtenis. In dit nieuwsartikel nemen we je mee naar het centrum van de actie, waar moedige dakhelden, met in de hoofdrol onze eigen dakdekker Stephen Connell, een daklekkage trotseerden en een programmamaker van AT5 een onthullend verhaal vastlegde.
Tonnie Eier
sep, 15, 2023

Tonnie Eier: 12,5 Jaar Dakdekker bij Klomp en Een Echte Allround Vakman

Bij Klomp vieren we met trots een opmerkelijke mijlpaal: het 12,5-jarig jubileum van Tonnie Eier, een onmisbare kracht binnen ons team en een ware duizendpoot als dakdekker. Al meer dan een volledig decennium heeft hij onvermoeibaar gewerkt om onze daken te beschermen tegen de elementen en om complexe problemen op te lossen. Zijn toewijding en vakmanschap hebben Klomp en onze gewaardeerde klanten al die jaren in de hoogste mate van dienstbaarheid gehouden. Het is een moment van erkenning voor de bijdragen van Tonnie en een viering van zijn expertise in de wereld van dakbedekking.
Interview Ted Smit
sep, 08, 2023

Terug naar Klomp: Ted’s Inspirerende Reis

In dit hartelijk interview met Ted Smit, onlangs benoemd tot Teamleider Projecten bij Klomp, onthult hij zijn diepgewortelde motivatie om terug te keren naar Klomp en zijn duidelijke visie op de toekomst van de organisatie. Ted deelt enthousiast zijn indrukken van positieve veranderingen binnen Klomp sinds zijn laatste verblijf en zijn actieve betrokkenheid bij essentiële projecten die de groei en het succes van Klomp voortstuwen.
sep, 07, 2023

Viering van Toewijding: Onze Geweldige Jubilarissen bij Klomp!

Deze maand vieren we bij Klomp de jubilea van Wouter, Moniek, en Jordi, die belangrijke mijlpalen in hun Klomp-carrière bereiken. Lees verder om te ontdekken hoe hun opmerkelijke groei, bijdragen aan ons team, en waardering voor de Klomp-familiecultuur hen onderscheiden. Klomp is meer dan een werkplek; het is een plek waar we samen groeien, leren en successen vieren.
Tectum Award 2023
sep, 04, 2023

Klomp Triomfeert bij TecTum Diploma-uitreiking in Dakbranche

Op de gedenkwaardige avond van 29 juni vond de jaarlijkse diploma-uitreiking plaats bij TecTum, het vooraanstaande instituut voor professionals in de dakbranche. Klomp werd met trots erkend als één van de hofleveranciers, met maar liefst vijf succesvolle afgestudeerden die hun welverdiende diploma’s in ontvangst namen. Deze feestelijke gelegenheid, die glans kreeg door de aanwezigheid van presentatrice Fresia Cousiño Arias die samen met prominenten uit de dakbranche (waaronder Edwin Klomp) de uitreiking verzorgde, benadrukt het cruciale belang van toewijding en educatie in de dynamische wereld van de dakbranche. Lees verder om meer te ontdekken over deze inspirerende avond vol prestaties en beloningen.
Klomp zet in op elektrificatie van bedrijfsbussen
aug, 01, 2023

Klomp uit Amsterdam-Noord vermindert CO2-voetafdruk met elektrificatie van bedrijfsbussen

Klomp neemt grote stappen op weg naar een schonere CO2-voetafdruk door haar bedrijfsbussen te vervangen en te elektrificeren. De eerste mijlpaal is bereikt, aangezien afgelopen week de eerste drie elektrische bussen werden geleverd, en de komende weken zullen er nog meer volgen. Met deze ingrijpende verandering zet Klomp Amsterdam-Noord zich in om haar CO2-voetafdruk aanzienlijk te verlagen.