Klomp Behaalt Opnieuw VCA **!

Klomp heeft opnieuw het VCA**-certificaat behaald, een erkenning van onze diepgewortelde toewijding aan veiligheid, gezondheid en duurzaamheid. Het certificaat gaat verder dan een symbolische prestatie; het belichaamt onze belofte aan klanten en partners om altijd de hoogste normen te handhaven. Richard Klaver, onze veiligheidsdeskundige, en Sandra Bruns, onze KAM-coördinator, delen inzichten in onze benadering, die verder gaat dan de standaardnormen. Dit nieuwsbericht nodigt u uit om meer te ontdekken over onze voortdurende inspanningen en hoe we samenwerken aan een veiligere en duurzamere toekomst. Lees het volledige verhaal op deze pagina. Samen maken we een verschil!
2023-09-11

Klomp heeft reden tot trots, want we hebben met succes het VCA** 2017/6.0 – certificaat behaald! Veiligheid, gezondheid en duurzaamheid zijn kernwaarden die diep geworteld zijn in ons bedrijf. Het behalen van het VCA2-certificaat is niet alleen een prestatie, maar het is ook een bevestiging van onze toewijding aan deze waarden en onze voortdurende inspanningen om ze te handhaven.

VCA2-Certificaat: Wat Betekent Het?

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Dit internationaal erkende certificaat is een belangrijke mijlpaal voor Klomp omdat het aantoont dat we voldoen aan strikte normen op het gebied van veiligheid en gezondheid op de werkvloer. Het certificaat geeft aan dat we als organisatie goed zijn voorbereid om risico’s te minimaliseren en de veiligheid van onze medewerkers en klanten te waarborgen. Bovendien zijn we er trots op dat we bijdragen aan een beter milieu door milieubewuste praktijken te volgen.

Een Belofte aan Onze Klanten en Partners

Dit certificaat gaat verder dan een eenvoudige erkenning; het is een belofte aan onze klanten en partners. Het is een garantie dat we altijd streven naar de hoogste normen van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid in al onze projecten. Het VCA2-certificaat is een symbool van vertrouwen en toewijding aan onze klanten en partners, en we zijn vastbesloten om deze normen te handhaven en te overtreffen.

Voortdurende Verbetering

Bij Klomp streven we voortdurend naar verbetering. We begrijpen dat de eisen en verwachtingen van gemeenten en opdrachtgevers evolueren, en we zijn bereid om deze uitdagingen aan te gaan. We blijven ook investeren in innovatieve benaderingen die ons helpen om elk jaar weer met succes de VCA**-certificering te behalen.

vca**-certificaat

Richard Klaver, onze veiligheidsdeskundige, benadrukte: “Hoewel het VCA**-certificaat wordt geauditeerd aan de hand van een vaste checklist, is onze benadering bij Klomp allesbehalve standaard. Samen met de auditor gaan we veel dieper dan het simpelweg afvinken van de vragenlijst. We integreren andere certificaten, zoals die van de Veiligheidsladder (SCL), om een breder beeld te krijgen van het veiligheidsbewustzijn binnen onze organisatie.

De Veiligheidsladder heeft namelijk een directe link met het VCA**-certificaat in verschillende opzichten. Ook op het gebied van milieu gaan we verder dan de VCA-checklist. We hanteren tevens het milieumanagementsysteem ISO14001 en streven naar naleving van de CO2-prestatieladder. Zo dragen we actief bij aan een duurzamer milieu.”

Sandra Bruns, onze KAM-coördinator, voegde eraan toe: “Dit is meer dan alleen een certificaat; het is een weerspiegeling van onze toewijding aan veiligheid, gezondheid en duurzaamheid. We hebben samen als Klomp team hard gewerkt om ervoor te zorgen dat elk aspect van ons werk voldoet aan de hoogste normen. Dit certificaat is het bewijs van onze inzet en vastberadenheid om ervoor te zorgen dat onze medewerkers veilig naar huis gaan, onze klanten kunnen vertrouwen op de kwaliteit van ons werk en we een positieve impact hebben op het milieu. Ik ben ontzettend trots op wat we hebben bereikt, en ik kijk ernaar uit om deze reis voort te zetten, wetende dat we samen een verschil maken.”

Dankbaar

We willen graag iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan het behalen van dit certificaat. Onze toewijding aan veiligheid, gezondheid en duurzaamheid blijft onverminderd sterk, en we kijken ernaar uit om samen te blijven werken aan een veilige en duurzame toekomst.

Samen kunnen we de wereld veiliger en duurzamer maken.

Ontdek Onze Certificeringen
Klomp hecht veel waarde aan de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers, de professionaliteit van onze organisatie en de algehele kwaliteit van geleverde diensten en producten. Daarom werkt Klomp voortdurend aan het op peil houden van het kwaliteit- en veiligheidssysteem. We nodigen je van harte uit om een kijkje op onze pagina “certificeringen” te nemen. Daar tref je onze certificeringen, erkenningen en verklaringen aan. Klik op onderstaande button om direct naar de pagina te gaan.

Lees meer:

Toolbox Meeting voor onze dakdekkers. Veiligheid en Vooruitblik
mei, 30, 2024

Uitgelicht: Veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid

De veiligheid van onze medewerkers staat binnen Klomp absoluut op één. Zeker binnen onze branche is de afdeling Veiligheid altijd in beweging. Iedere dag weer doen wij er alles aan om zowel ons kwaliteitsmanagementsysteem als milieumanagementsysteem op topniveau te houden. En dit gaat verder dan alleen het behalen van belangrijke certificaten. Veiligheidskundige Richard legt uit wat hier allemaal bij komt kijken.
Gemeente Utrecht sluit 12-jarige RGS raamovereenkomst met vaste partners! Als Klomp bv en KlompDaktechniek mei 2024
mei, 23, 2024

Klomp sluit doordacht duurzame samenwerking van 12 jaar met Gemeente Utrecht

apr, 02, 2024

Klomp Open Bedrijvendag: Vrijdag 19 april 2024!

Op vrijdag 19 april 2024 zet Klomp haar deuren weer open voor alle belangstellenden. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de techniek? Of wil je als omwonende weten hoe het er bij ons aan toegaat? Je bent van harte welkom in ons duurzame bedrijfspand aan de Digitaalstraat.
Ronald Olij nieuwe Operationeel Directeur Klomp

Ronald Olij, nieuwe Operationeel Directeur Klomp

Wij zijn verheugd u op de hoogte te stellen van een belangrijke ontwikkeling binnen Klomp. Graag kondigen wij aan dat Ronald Olij per 1 maart 2024 als Operationeel Directeur toetreedt tot het directieteam van Klomp.
feb, 16, 2024

Doneer! Steun Martin Jonker in Muskathlon Mozaiek Kenia 2024

Vandaag staat Martin Jonker, de broer van onze Klomp projectleider Willem Jonker, hier op onze eigen binnenplaats achter de kibbelingkar kibbeling te bakken! Maar achter dit smakelijke tafereel schuilt een diepere betekenis. Het is een uitnodiging tot actie voor zijn aankomende uitdaging tijdens de Muskathlon Mozaiek Kenia. Lees verder om te ontdekken hoe zijn hardloopavontuur in Kenia de kracht heeft om levens te veranderen en hoe ook jij hieraan kunt bijdragen.
circulair duurzaam
nov, 27, 2023

Samenwerken aan een circulaire economie

Klomp werkt als verduurzamingspartner elke dag opnieuw aan de verduurzaming van huishoudens en bedrijven. We zorgen voor goed geïsoleerde daken, voor duurzame energiesystemen en voor zuinige installaties. Ook in de realisatie van deze verduurzamingsoplossingen blijven we -zoals onze pay-off belooft- doordacht duurzaam. Dat betekent dat we afvalstromen scheiden, zoveel mogelijk inzetten op recycling en hergebruik, bewust kiezen voor gelijkgezinde samenwerkingspartners en altijd aandacht hebben voor innovatie op dit gebied. Want we doen al veel goed, maar het kan nog beter.